spagettiyi 8 dk haşlamak kaydıyla ve sosunu yağsız yaptığımız takdirde yiyebiliyoruz . ben hiç denk gelmedim ama aeben ablam 3 dk da haşlanan makarna olduğunu söylemişti . bulabilirsen onlardan da alabilirsin canım .ama ben gün içersinde ekmekli kahvaltı yapmışsam diğer öğünlerde makarna tüketmeyi tercih etmiyorum ki . 2 öğünde karbonhidrat tüketmiş olmayayım diye .............
haklısınn ozman şöle yapmak gerekiyor sabah yumurta yiyip öglen makarna yemeliyizz
göbek için 1 saat yürüyüş yap sonra 150 mekik çek canım akşamda mekiğini çek bir ayda sertleşir ve erir ben öyle yapıyorum
selam kızlar,
işlerimin yoğunluğundan menülerimi yazamıyorum, 1 hafta montiye ara vermek durumunda kalmıştım son 1 haftadır yine devam ediyorum...kilom 3 hafta kadar durmuş gibiydi ama şu an gerileme tekrar başladı, veremiyorum diyen arkadaşlar hiç korkmasınlar, belli ki geçici bir durum (tecrübeyle sabit:) ) şu anki kilom 60..hedefe sadece 5 kilo kaldı, yılmayın kızlarrr, yola devam, :enbuyukkk:
selam kızlar,
işlerimin yoğunluğundan menülerimi yazamıyorum, 1 hafta montiye ara vermek durumunda kalmıştım son 1 haftadır yine devam ediyorum...kilom 3 hafta kadar durmuş gibiydi ama şu an gerileme tekrar başladı, veremiyorum diyen arkadaşlar hiç korkmasınlar, belli ki geçici bir durum (tecrübeyle sabit:) ) şu anki kilom 60..hedefe sadece 5 kilo kaldı, yılmayın kızlarrr, yola devam, :enbuyukkk:
diyar bende deniz yatagını hafifi şişirdim onun üsütne çekiyordum mekigi
ama şimi yürümeye gittigim parkurda çekmeye çalışıyorum ayagımı ayagımın üsütne atıyorum dedimişsin kırık vaziyettemi yapıuyorsun
bu arada demin 3-4 tane çubuk kraker kaçırıdm
:lepi: alkisalkisalkis harikasın ketum abla darısı benim başıma inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?