Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

haklısınn ozman şöle yapmak gerekiyor sabah yumurta yiyip öglen makarna yemeliyizz

haklısınn ozman şöle yapmak gerekiyor sabah yumurta yiyip öglen makarna yemeliyizz

ben genelde öyle yapıyorum sabah yumurtalı kahvaltı yaptığımda spagetti yiyiyorum . ama şu 1 ayı kaçamaksız atlatana kadar spagetti yemiycem . kuru üzüm yasak . ama sanırım normal üzümde yasak canım .

birde şunu sorucam hep unutuyorum ben kabızlık için keten tohumu kullanıyorum
yanlışmı yapıyorum acaba montiye uygunmu

ilk başlarda çok takmıştım bu karpuz dondurma olayına ama alıştım valla ki ben dondurma hastasıyım ama vericegim kilolları düşünnünc dondurma yanında eriyip bitiyokaydirigubbakcemile3

benim yanlarım ve göbegime rimiyo ya mekik çekiyorum sopaile çalışıyorum yürüyorum hergün 1 saat ama yok banamısın demiyoo

göbek için 1 saat yürüyüş yap sonra 150 mekik çek canım akşamda mekiğini çek bir ayda sertleşir ve erir ben öyle yapıyorum

göbek için 1 saat yürüyüş yap sonra 150 mekik çek canım akşamda mekiğini çek bir ayda sertleşir ve erir ben öyle yapıyorum

haftada en az gün yürüyorum ama düzenli mekik çektigim söylenemz 300 tane çekiyosun yani günde ii valla

naısl çekiyorun ayagını bi yeremi takıyosun

bugünkü menüm:

sabah:
karnım çok ağrıdığı için bir armut yedim sadece

öğlen:
6 tane köfte (içinde ekmek vardı ama başka seçeneğim olmadığında yedim)
salata
light yoğurt

ara:
1 tane nektar

akşam:
z.yağlı fasulye
yoğurt
salata
yemeyi planlıyorum.

bu hafta tartıldım cumadan önce ve kilo veremediğimi gördüm çok üzgünüm kaçamak yapmadım köfte içindeki ekmekler dışında
sizce neden veremiyorum ???

yok hayır yarımşar çekiyorum çok zorlanmıyorum yarım çektiğim için sık sık aralıklarla dizlerimikırıp 25 tane sonra bir ayağımı diğer ayağımın üstüne atıp 25 er tane öyle çekiyorum ayaklarım havada 90 derece 50 tanede öyle çekiyorum bitiyor zaten
belini çok zorlama sakın
ama dediğim gibi sıkı yürüyüşten sonra ki karın hareketleri işe yarıyor ben yürüyüşü kırıktan dolayı bıraktığım için sadece mekik çekmem işe yaramadı

ben de şu mekik çekme olayına başlayayım. yürüyüşe çıkma imkanım olmuyor. ramazan da yine hiç gidemeyecegim sanırım. dogum sonrası karnım gitmiyor bir türlü. mekik farz oldu :))

selam kızlar,

işlerimin yoğunluğundan menülerimi yazamıyorum, 1 hafta montiye ara vermek durumunda kalmıştım son 1 haftadır yine devam ediyorum...kilom 3 hafta kadar durmuş gibiydi ama şu an gerileme tekrar başladı, veremiyorum diyen arkadaşlar hiç korkmasınlar, belli ki geçici bir durum (tecrübeyle sabit:) ) şu anki kilom 60..hedefe sadece 5 kilo kaldı, yılmayın kızlarrr, yola devam, :enbuyukkk:

diyar bende deniz yatagını hafifi şişirdim onun üsütne çekiyordum mekigi
ama şimi yürümeye gittigim parkurda çekmeye çalışıyorum ayagımı ayagımın üsütne atıyorum dedimişsin kırık vaziyettemi yapıuyorsun

bu arada demin 3-4 tane çubuk kraker kaçırıdm

içindikaleir okudum çubukkarekerin

bugdayunu,bitkisel yağ,tuz,frukto şurup,glikoz şurup,kabartıçılar

:lepi: alkisalkisalkis harikasın ketum abla darısı benim başıma inşallah

saol canım bende yoldan dönmek istemiyorum zaten ama işte bazen umutsuzluğa düşüyorum tartıyı önemsememem gerekli beslenmemi sağlıklı bir biçime koymaya çalışıyorum artık ama umarım tartıdaki zafer senin gibi benimde olur

evet canım kırık vaziyette yapıyorum
sol bacağımı sağ dizime atıyorum sağ dirseğimle sol dizime doğru kalkmaya çalışıyorum yanlarım için o da 25 sağ yap 25 sol zaten etti sana 50

deniz yatağı ile hiç denemedim ama spordayken ince minderlerde çekiyordum halıda batıyor yer sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…