herkese günaydın opuyorumnanaktan
Günaydınlar herkesee ..
Yarını iple çekiyorum 15 gündür hiç tartılmadım =)
inşallah 69 u görürsün tatlım :Şeniz
Günaydınlar herkesee ..
canım benim iyiyim çok şükür...yarını bende çok merak ediyorum..bu hafta hiç tartılmadım...ama çok iyi gidiyor..ilk defa hiç kaçamaksız diyet yapıyorum ve hiç açlık hissetmiyorum..ilk defa her hafta kilo veriyorum...ki bu pek benim bünyeme göre değildir kendimi biliyorum çünki...denizcim sana ve bu topicte geldiğim günden itibaren yardımcı olan arkadaşlara sonsuz teşekkürler..senin sayende geldim buraya..sema ablacım nasılsın yarın için nasıl hissediyorsun kendini ben maalesef artı durumdayım regli ve tatildeki kaçamakların sonucu galiba
Günaydınlar herkesee ..
sağol narinim inş ... tam bir buçuk aydır ne tatlı ne normal ekmeklerden nede dondurma yedim inanamıyorum kendime kaydirigubbakcemile3
[sıze="2"]günaydın arkadaşlar , keyifli bir gün diliyorum:içelim:
Yağmurgözlü askerin içinde allah kavuştursun canım . Beklemek ve ayrı kalmak çok zor
kızlar birdaha sorayım aeben arkadaşımız nerde , tatilemi çıktıboshayallersmile[/sıze]
teşekkürler...opuyorumnanaktangünaydın arkadaşlar , keyifli bir gün diliyorum:içelim:
yağmurgözlü askerin içinde Allah kavuştursun canım . beklemek ve ayrı kalmak çok zor
kızlar birdaha sorayım aeben arkadaşımız nerde , tatilemi çıktıboshayallersmile
sema abla allah kavuştursun. dogum gününü kutlarım oglunun, nice yaşları birlikte gorursunuz inş.
merhaba kızlar
bende yarın için heyecanlıyım ama ben artıdayım hiç kaçamak yapmadığım halde şiştim sanırım regl etkisi var dıaşrıda çıkamıyorum çünkü
ama olsun bu hafta olmazsa haftaya veririm die avutuyorum kendimi
şimdiden yarın için hepimizin yüzü güler inşallah :))
buterfly nasıl 15 gün tartılmadan durdun canım ben ne yazık ki hersabah tartıya çıkmadan duramıyorum bir tek bu sabah artıdır die tartılmadım morelim bozulmasın die
evet ya( ben bi dönem kaldırmıştım 97 kg oldum :) ancak getirttim ama haklısınız
ben bu akşamda tartılmıcam yarın sabah tartılıp kötü sonucu bildiririm sonra annemlerin odasına kaldırıcam cumadan cumaya
zaten hergün tartılınca hep artıyor maşallah kg
şimdi öğlen yemeğine gidiyorum umarım güsel şeyler vardır
canım hiç tartılma demedim..afiyet olsunn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?