Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

sema ablacım nasılsın yarın için nasıl hissediyorsun kendini ben maalesef artı durumdayım regli ve tatildeki kaçamakların sonucu galiba

günaydın kızlarrrrrrrrr :)))))))))))))))

nasılsınız bugun bkalım ? benim keyfim yerinde aman allah bozmasın...........

sema ablacım nasılsın yarın için nasıl hissediyorsun kendini ben maalesef artı durumdayım regli ve tatildeki kaçamakların sonucu galiba
canım benim iyiyim çok şükür...yarını bende çok merak ediyorum..bu hafta hiç tartılmadım...ama çok iyi gidiyor..ilk defa hiç kaçamaksız diyet yapıyorum ve hiç açlık hissetmiyorum..ilk defa her hafta kilo veriyorum...ki bu pek benim bünyeme göre değildir kendimi biliyorum çünki...denizcim sana ve bu topicte geldiğim günden itibaren yardımcı olan arkadaşlara sonsuz teşekkürler..senin sayende geldim buraya..
Günaydınlar herkesee ..

Yarını iple çekiyorum 15 gündür hiç tartılmadım =)

sağol narinim inş ... tam bir buçuk aydır ne tatlı ne normal ekmeklerden nede dondurma yedim inanamıyorum kendime kaydirigubbakcemile3

günaydın toprammm...bende tartılmadım bu hafta...kendime şaşırmış durumdayım...ne ekmek arıyorum..ne tatlı..ne dondurma....ekmeksiz karnım doymazdı benim...tıka basa yesemde hep gözüm sofrada kalırdı...eskiden yediğimin yarısı zor yiyorum...hele akşamları o açlık krizleri bitirirdi beni....yatana kadar kendimi kaç kere dolabın önünde bulurdum...şimdi hiç biri kalmadı...akşam yemeğinden sonra çoğu zaman ara bile yapmıyorum...akşam yemeğinide mecburiyetten yiyorum metabolizmam durmasın diye yoksa öyle çok aç olduğumdan değil...bazen bitki çayı içiyorum o kadar...:sm_cool::sm_cool::sm_cool:ben akşam yemeğimi 8, 8,30 gibi yiyorum...ancak o saatte eve ulaşabiliyorum..

asker paşamın doğumgünü bugün...ilk ayrı kaldığımız doğumgünü :gitme::gitme::gitme:

çok doluyum kızlar gözümün ucunda yaş...dağıtım iznine az kaldı 10 dan geriye sayım başladı...bugün 9...yarın...8........

günaydın arkadaşlar , keyifli bir gün diliyorum:içelim:
yağmurgözlü askerin içinde Allah kavuştursun canım . beklemek ve ayrı kalmak çok zor
kızlar birdaha sorayım aeben arkadaşımız nerde , tatilemi çıktıboshayallersmile

aebenciğim tatilde canım . Istanbuldalarmış . Hafta ortası dönücez demişti .

sema abla allah kavuştursun. dogum gününü kutlarım oglunun, nice yaşları birlikte gorursunuz inş.

teşekkürler...opuyorumnanaktan
sema abla allah kavuştursun. dogum gününü kutlarım oglunun, nice yaşları birlikte gorursunuz inş.

teşekkürleropuyorumnanaktan

merhaba kızlar

bende yarın için heyecanlıyım ama ben artıdayım hiç kaçamak yapmadığım halde şiştim sanırım regl etkisi var dıaşrıda çıkamıyorum çünkü
ama olsun bu hafta olmazsa haftaya veririm die avutuyorum kendimi

şimdiden yarın için hepimizin yüzü güler inşallah :))

buterfly nasıl 15 gün tartılmadan durdun canım ben ne yazık ki hersabah tartıya çıkmadan duramıyorum bir tek bu sabah artıdır die tartılmadım morelim bozulmasın die

canım o tartıyı gözünün önünden kaldır lütfen...bu seni olumsuz etkiler haftalık tartılmaya alıştır kendini...

evet ya ( ben bi dönem kaldırmıştım 97 kg oldum :) ancak getirttim ama haklısınız

ben bu akşamda tartılmıcam yarın sabah tartılıp kötü sonucu bildiririm sonra annemlerin odasına kaldırıcam cumadan cumaya
zaten hergün tartılınca hep artıyor maşallah kg

şimdi öğlen yemeğine gidiyorum umarım güsel şeyler vardır

canım hiç tartılma demedim.. afiyet olsunn....

canım hiç tartılma demedim.. afiyet olsunn....

:))) tamam canım

bugünki menüm:
sabah:
yumurtalı biberli domatesli kaşarlı omlet(evet biraz kaşar ve yağlı peynir doğradım içine)
salatalık
su

öğlen:
3 kaşık et sote
salata
yoğurt
turşu

ara:
bir şeftali

akşam:
süt ile meyve düşünüyorum

merhaba arkadaslar bende bugunki menumu yazayim
sabah enervit diye bir markanin IG degeri 30 un altinda olan biskuvilerinden buldum onlardan 5 tane yedim tabii yaninda capuccino (Biskuviler fena degildi paketin ustunde IG degerlerine uygundur yazisini gorunce dayanamadim aebencim nediyecek bakalim

oglen 1 parca tavuk biftek ayran salata
ara 1elma ve 1 seftali
aksam patlican kozleme salata ve ayran
yatmadan once 1 elma 1 seftali yerim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…