Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

sema ablacım çok mutlu oldum senin adına.montiyle inşallah hedef kilona saglıklı bir şekilde ulaşacaksın.Rabbim ogluna hayırlı uzun ömürler versin inşallah.bu ilk ve son ayrı kalışınız olmasını dilerim Allahtan olumunekankayizsmile

iremcim nerelerde acaba akrepçimde yok kızlar nerelerdesinizzzzz :gitme: özletmeyin kendinizi

aeben abla aramıza katılmanı dört gözle bekliyoruz olumunekankayizsmile yaz bitmeden topic tam anlamıyla bri araya gelemiyecek galiba :sinifsinif:

aebenciğim tatilde canım . Istanbuldalarmış . Hafta ortası dönücez demişti .
teşekkürler ederim canımopuyorumnanaktan

aeben abla aramıza katılmanı dört gözle bekliyoruz olumunekankayizsmile yaz bitmeden topic tam anlamıyla bri araya gelemiyecek galiba :sinifsinif:

evet canım aebenciğimi bende bekliyorum.kaydirigubbakcemile5

slm kızlarrrrr
ben annemdeydim yeni geldim bakalım yarın tartıız bize ne diycekkkk

selam montici kızlarrr,
nasılsınız ?
ben 1 kg. vermişim yuppiiiiiiiiiiii zemuszemus

günaydın kızlar

19 temmuz montiye başlama 77.1 kilo

geçen hafta :76

bu hafta 74.4

giden 1.600

uzuuuuuuuuun zamandor ilk kez bukadar seviniyorummmm

Son düzenleme:
günaydın fıstıklar

bendende bu hafta 700 gr cık gitmiş...72,1 kilom...kaçamaksız 5.haftam bu hafta giden 6,7 gr

bu arada dünki menümüde vereyim

kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,dommates,salatalık,biber

öğle
1 tabak kuru fsulye (etsiz)
salata,yoğurt

ara
1 elma

akşam
1 tabak patlıcan yemeği
salatalık,biber,yoğurt

3,5 litre su,1 şişe maden suyu

günaydınlar herkese dün yediklerimi yazayım hemen

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık

öğlen
peynirli omlet
1 adet domates
1 adet salatalık
1 kase yoğurt

ara
1 şeftali

akşam
1 şeftali
1 armut

akşam canım hiç bir şey istemedi öğün atlamamak için meyveyle geçiştirdim .

günaydın kızlarrrr

12.05.2010 başlangıç --- 81,50
1.HAFTA --- 79.80
2.HAFTA --- 77.60
3.HAFTA --- 76,20

dün 76 çıkmıştım, bu sabah + 0,2 fazla çıktım. neden farketti anlamadım ama umarım geçici bir durumdur...

dünkü menümü yazayım

sabah
2 kuru kayısı

kahvaltı
1,5 dilim tb ekmek
1 domates
1 salatalık
2 kk peynir

öğlen
ton balıklı salata
1 bardak ayran

akşam
2 kaşık patlıcan yemeği
2 kaşık yogurt
(yemiş olmak için yedim, canım birşey istemedi)

1 armut (tatlı istegi yüzünden yedim yine yemek üstüne, sanırım reglim yaklaştı)

herkese günaydınnnn hayırlı cumalar a.s. kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum alkisalkisalkis veremeyenlerede haftaya fazlasıyla verebilmelerini diliyorum olumunekankayizsmile

banucum özellikle senin için çok sevindim.çünkü biraz endişelerin vardı şimdi montinin senin için ne kadarda dogru bir yöntem oldugunu dahada iyi anlamışsındır.çok sevindim tatlım harikasın tam gaz inşallah devam kilo vermeye :lepi:

gelelim bana pazartesi sabahı geçen haftaki kaçamaklardan ve reglininde sayesinde baskülüm 73.600 ü göstermişti çok şükürki normale döndü kilom.bugün reglimin 5. günü tam bitmiş değil

hemen kilo bildirimimi yapayım artı olmama ragmen hiçte üzgün değilim şükürki pazartesi gibi değil kilom

geçen hafta cuma :72.200

bu hafta :72.400

artı :200 gr. ve bu hafta artık yeter bukadar 72 de takıldıgım haftaya inşallah şu 72ye veda edebilmek dileğiyle sırnaşık şey

yarın kızımın diş buğdayı olacak. bugun kardeşlerim ben de. ikramlıkları hazırlayıp evi toparlıycaz biraz. pek giremeyebilirim kızlar. şimdiden iyi ve kaçamaksız hafta sonları size. çook opuyorum..

canım kolay gelsin dikkat et kendine .olumunekankayizsmile

günaydın kızlar

19 temmuz montiye başlama 71 kilo

geçen hafta :76

bu hafta 74.4

giden 1.600

uzuuuuuuuuun zamandor ilk kez bukadar seviniyorummmm
süpersin yaaaa tebrik ederim...kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlarr

başlangıç kg: 96.7
geçen hafta kg: 84.3 kg
bu hafta kg: 83.1 kg
verilen kg: 1.2 kg
harikaaaa kaydirigubbakcemile5

narincim regl şişliği iniyor inşallah... önümüzdeki haft istediğin sonucu alacaksın canım, sıkma kendini hiç...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…