- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
sema ablacım çok mutlu oldum senin adına.montiyle inşallah hedef kilona saglıklı bir şekilde ulaşacaksın.Rabbim ogluna hayırlı uzun ömürler versin inşallah.bu ilk ve son ayrı kalışınız olmasını dilerim Allahtan olumunekankayizsmile
teşekkürler ederim canımopuyorumnanaktanaebenciğim tatilde canım . Istanbuldalarmış . Hafta ortası dönücez demişti .
aeben abla aramıza katılmanı dört gözle bekliyoruz olumunekankayizsmile yaz bitmeden topic tam anlamıyla bri araya gelemiyecek galiba :sinifsinif:
yarın kızımın diş buğdayı olacak. bugun kardeşlerim ben de. ikramlıkları hazırlayıp evi toparlıycaz biraz. pek giremeyebilirim kızlar. şimdiden iyi ve kaçamaksız hafta sonları size. çook opuyorum..
süpersin yaaaa tebrik ederim...kaydirigubbakcemile5günaydın kızlar
19 temmuz montiye başlama 71 kilo
geçen hafta :76
bu hafta 74.4
giden 1.600
uzuuuuuuuuun zamandor ilk kez bukadar seviniyorummmm
harikaaaa kaydirigubbakcemile5günaydın kızlarr
başlangıç kg: 96.7
geçen hafta kg: 84.3 kg
bu hafta kg: 83.1 kg
verilen kg: 1.2 kg
narincim regl şişliği iniyor inşallah... önümüzdeki haft istediğin sonucu alacaksın canım, sıkma kendini hiç...kaydirigubbakcemile5gelelim bana pazartesi sabahı geçen haftaki kaçamaklardan ve reglininde sayesinde baskülüm 73.600 ü göstermişti çok şükürki normale döndü kilom.bugün reglimin 5. günü tam bitmiş değil
hemen kilo bildirimimi yapayım artı olmama ragmen hiçte üzgün değilim şükürki pazartesi gibi değil kilom
geçen hafta cuma :72.200
bu hafta :72.400
artı :200 gr. ve bu hafta artık yeter bukadar 72 de takıldıgım haftaya inşallah şu 72ye veda edebilmek dileğiyle sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?