Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

itiraf ediyorum ki mutsuz oldum sabah tartıyı görünce çünkü salı günü tartıldığımda dada bu kiloda çıkmıştım sonra ki günlerde kaçamakta yapmadığım halde değişiklik yok
acaba yanlış mı besleniyorum yoksa kilo vermem mi durdu

iremcim nerelerde kaldı acaba sevgili rakibem bugün start verecektik yarışa hani nerelerdesin iremmmmm pabucu yarım gel montiye yarışalımmm kaydirigubbakcemile3

kızlar başlıcam başlamalıyım bugündü yarındı derken dün akşam yürüyüş bandımın tozunu aldım ve yarım saat yürüdüm arkasındanda 50 tane mekik çektim ilk günden yüklenmek istemedim kendime çünkü bende siyatik var 3 gün spor yapıp 2 ay yatmak istemiyorum artık

günaydınnn fıstıklarrr...hayırlı cumalarrrrrr......

kilolar verilmiş ohhh ne güzel..kilo veren herkesi kutlarımmm....:1hug:

yağmurgözlü tebrik ederim seni canım çok sevindim.. zemuszemus

kızlar bugün yemeyi planladıklarım
2 tam buğday ekmeğe beyaz peynirli tost, domates,çay
tavuk ızgara,salata,yoğurt yada ayran
acıkırsam 1 şeftali
akşama semizotu yemeği,yoğurt
1 şeftali 1 elma yiyeceğim inşallah

sema ablacım harikasın tatlım hemde regli oldugun halde haftaya fazlasıyla gidecek demektir :lepi:bu reglinin erken olması ogluşunun dogum gününde üzüldün falanya belki ondandır saglık problemi yoktur merak etme inşallah

kiraz ......
başlangıç ......25.6.2010 ....

ilk hafta ........ 78 800 gr.
1. hafta .......... 75 300 gr.
2.hafta ............74 300 gr
3.hafta.............74,200 gr
4.hafta.............72,800 gr
5.hafta.............72,100 gr

akrepçim hadi yazsana bişiyler özlettin kendini bu hafta dogru düzgün ugramadın buraya mirmirmirmir kilon ne alemde şeker

Selam şekerler.

Rakibem cnm geldim geldim. Maalesef 72 kiloyum. Regl olacağım ve tatilde yediklerimin sonucu bu 2.2 kilo artış. Ama haftaya yarısını vermiş olacağım.
Hazır ol Monti tarihine geçeceğim

akrepçim hadi yazsana bişiyler özlettin kendini bu hafta dogru düzgün ugramadın buraya mirmirmirmir kilon ne alemde şeker
tatlışım işlerim vardı..
sayfayı açtım ama yazamadım bir türlü..kilomu hemen yazıyorum canikom bayanssulusmile

AKREP 33..

BAŞLANGIÇ. ...29.3 2010 .

ilk hafta ............ 72.900 gr.
1. hafta ............. 71.400 gr.
2. hafta ............. 71.000 gr.
3. hafta ............. 72 200 gr . (geçen hafta bozdu )
4. hafta ........... ..69.600 gr.
5. hafta ............. 71.000 gr.(geçen hafta kaçamak ..
6. hafta ............ 69 600 gr.
7. hafta ............ 72 100 gr.( tekrar bozdu )((((
8. hafta ............ 69 800 gr.
9. hafta ........... 69 800 gr
10. hafta ......... 69 500 gr.
11.hafta .......... 69 600 gr.(kaçamak yapıyor )..
12 hafta .......... 69 100 gr. .
bi süre ara verdi....
tekrar bizimle .......

1. hafta ........68 600gr...
2.hafta ....... .66 500gr.
3.hafta .........66 300 gr.
4.hafta .........66.000 gr.

ve bugün zemuszemus

5.hafta .........64.500 gr.
1,500 gr. gitmiş :lepi: sositososito

Selam şekerler.

Rakibem cnm geldim geldim. Maalesef 72 kiloyum. Regl olacağım ve tatilde yediklerimin sonucu bu 2.2 kilo artış. Ama haftaya yarısını vermiş olacağım.

ne yarışı kuzum.
bensiz yarışmı yapıyosunuz bakiim aklinialirimsmile

Selam şekerler.

işte budur tamda aradıgım rakip tamamdır şeker bugün start veriyoruz

yarış başlangıç tarihi : 30.07.2010 cuma

yarış başlangıç kiloları : irem&özge - 72.000

narin_nazenin-72.400

canım 10 agustos sabahı en çok kiloyu bakalım hangimiz vereceğiz.hedef olarak 69.900 demiştik galiba inşallah ikimiz içinde bu 10 gün verimli geçer canım kaydirigubbakcemile2 zemuszemus hihoyyyt

Son düzenleme:

akrepçim durdun durdun tam patlama yaptın canım :hooray:.inşallah bende senin gibi yerimde saymalarım bitip sonra tıkır tıkır kilolar veririm monti mi yapıyorsun başka bişiymi şeker.bu arada senin bizimle yarışacak miktarda kilon yok :dilcikar: sen kendi dişine göre bi rakip bul canım şakkıdı

Son düzenleme:
denizicm saol tatlım evet bnde kenidme inanamıyorum 1.600 gr gitmiş kaçamak yapmadım

ve aklımada gelmiyor zaten

acaba bu montid ekilo verme ne mzna duruyorr

yağmurgözlü tebrik ederim seni canım çok sevindim.. zemuszemus
teşekkür ederim nevracım...

sağol canım tşkler...üzüntüden olabilir evet bak bu aklıma gelmedi...hem oğlumdan ayrı oluşuma üzüldüm..hem de ogün kutlamak için aradım...eğitim alanındalarmış görüşemedim..sağolsun telefona çıkan asker yardımcı oldu akşam 6 buçuktan sonra ararsanız çağırabiliriz dedi...taaa ertesi gün akşam görüşebildim...yaa bazen isyan ediyor insan tamam asker ocağı vatan görevi turkbayragiturkbayragi ama esir kampı sanki...Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:

kız rakip de şuna rahip değil..aklım bir anda lost a kayıyor..en son lost seyretmiştim ard arda tüm bölümleri..orda zenci bir rahip vardı aklıma o geliyor :roflol::roflol:

tatlış monti yapıyorum tabi..
ama önce kaçamak yapıyodum hep..yerimde sayıklamalarım ondandı.alsanaalsanasmile
şimdi kaçamaksız devam zaten yapmak istesende kaçamağı yapamıyosunki..
canım hiç istemiyor.dolapta pastalar tatlılar duruyor..buzlukta dondurma paketleri..
gel gör ki her dolabı açtığımda ellerim kurulmuş gibi meyveye sebzeye yoğurda ayrana gidiyor..diğerlerinin hiç cazip tarafı kalmadı artık..
geçenlerde kızım zorla anne hatırım için nolur deyince kaşığının ucundaki dondurmayı yedim..amanın senmisin yiyen.bğazımı acaip yaktı..
düşnün yani önce abartısız 1 kilo dondurmayı yerdim kesinlikle..
şimdi fücutt istemiyor sempatiksalakcinni

mucize bu olsa gerek... yaşasın monti :lepi:

hay Allahım yaa hakikaten rahip rahip diye ortalarda gezmişim oysaki elhamdülillah müslümanım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benim ne işim olur rahiple kaydirigubbakcemile3 sagol akrepçim uyarın için.canım bende kaçamaksız bir 10 günden sonra yaptıgım tüm kaçamaklar canımın istemesinden değil sinirden ve moral bozuklugundandı .hakikaten monti insan metobolizması için en uygun beslenme programı diyebilirim

maşallah canım ya nasıl durdun o kadar tartılmadan tebrikler..eminim yarın 6lı rakamları kesinlikle göreceksin zemuszemus

ilk haftası tatlde olduğum için tartılamadım .pazar döndüğüm içinde tartılmak için cumayı bekledim.ben hergün tartıldığım zaman psikolojik olarak heralde ama kilo veremiyorum .yağmurgözlümde demiş zaten tartıyı göz önünden kaldırıp sadece cuma günleri tartıl canım opuyorumnanaktan

demekki bizim şu adette tatlı krizleri falan hep düzensiz beslenmemizdenmiş .montide 2.regly mide atlattım çok şükür hiç tatlı krizine bile girmedim :lepi:

Topramm İyiki böyle güzel bi evlat doğurmuşsun.Bak büyüdüde vatanını koruyor ne grur verici .

günaydın kızlar

19 temmuz montiye başlama 71 kilo

geçen hafta :76

bu hafta 74.4

giden 1.600

uzuuuuuuuuun zamandor ilk kez bukadar seviniyorummmm

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi::lepi:

günaydın arkadaşlar , bu hafta kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum . bu haftaki kilom 70.3 kg
salı günü tatil ve regl şişliği ile 72 kg çıkmıştım neyseki bugün normale döndüm. yola devam:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…