herkese günaydınnnn hayırlı cumalar a.s. kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum alkisalkisalkis veremeyenlerede haftaya fazlasıyla verebilmelerini diliyorum olumunekankayizsmile
kilo bildirimi
başlangıç
12.07.2010,,,,,109,9
16.07.2010.....107,6
23.07.2010.....106,8
tatlışım işlerim vardı..akrepçim hadi yazsana bişiyler özlettin kendini bu hafta dogru düzgün ugramadın buraya mirmirmirmir kilon ne alemde şeker
Selam şekerler.
Rakibem cnm geldim geldim. Maalesef 72 kiloyum. Regl olacağım ve tatilde yediklerimin sonucu bu 2.2 kilo artış. Ama haftaya yarısını vermiş olacağım.
Hazır ol Monti tarihine geçeceğim
Selam şekerler.
Rakibem cnm geldim geldim. Maalesef 72 kiloyum. Regl olacağım ve tatilde yediklerimin sonucu bu 2.2 kilo artış. Ama haftaya yarısını vermiş olacağım.
Hazır ol Monti tarihine geçeceğim
tatlışım işlerim vardı..
sayfayı açtım ama yazamadım bir türlü..kilomu hemen yazıyorum canikom bayanssulusmile
AKREP 33..
BAŞLANGIÇ. ...29.3 2010 .
ilk hafta ............ 72.900 gr.
1. hafta ............. 71.400 gr.
2. hafta ............. 71.000 gr.
3. hafta ............. 72 200 gr . (geçen hafta bozdu )
4. hafta ........... ..69.600 gr.
5. hafta ............. 71.000 gr.(geçen hafta kaçamak ..
6. hafta ............ 69 600 gr.
7. hafta ............ 72 100 gr.( tekrar bozdu )((((
8. hafta ............ 69 800 gr.
9. hafta ........... 69 800 gr
10. hafta ......... 69 500 gr.
11.hafta .......... 69 600 gr.(kaçamak yapıyor )..
12 hafta .......... 69 100 gr. .
bi süre ara verdi....
tekrar bizimle .......
1. hafta ........68 600gr...
2.hafta ....... .66 500gr.
3.hafta .........66 300 gr.
4.hafta .........66.000 gr.
ve bugün zemuszemus
5.hafta .........64.500 gr.
1,500 gr. gitmiş :lepi: sositososito
ne yarışı kuzum.
bensiz yarışmı yapıyosunuz bakiim aklinialirimsmile
teşekkür ederim nevracım...yağmurgözlü tebrik ederim seni canım çok sevindim.. zemuszemus
sema ablacım harikasın tatlım hemde regli oldugun halde haftaya fazlasıyla gidecek demektir :lepi:bu reglinin erken olması ogluşunun dogum gününde üzüldün falanya belki ondandır saglık problemi yoktur merak etme inşallah
işte budur tamda aradıgım rahip tamamdır şeker bugün start veriyoruz
yarış başlangıç tarihi : 30.07.2010 cuma
yarış başlangıç kiloları : irem&özge - 72.000
narin_nazenin-72.400
canım 10 agustos sabahı en çok kiloyu bakalım hangimiz vereceğiz.hedef olarak 69.900 demiştik galiba inşallah ikimiz içinde bu 10 gün verimli geçer canım kaydirigubbakcemile2 zemuszemus hihoyyyt
akrepçim durdun durdun tam patlama yaptın canım :hooray:.inşallah bende senin gibi yerimde saymalarım bitip sonra tıkır tıkır kilolar veririm monti mi yapıyorsun başka bişiymi şeker.bu arada senin bizimle yarışacak miktarda kilon yok :dilcikar: sen kendi dişine göre bi rahip bul canım şakkıdı
maşallah canım ya nasıl durdun o kadar tartılmadan tebrikler..eminim yarın 6lı rakamları kesinlikle göreceksin zemuszemus
demekki bizim şu adette tatlı krizleri falan hep düzensiz beslenmemizdenmiş .montide 2.regly mide atlattım çok şükür hiç tatlı krizine bile girmedim :lepi:canım benim iyiyim çok şükür...yarını bende çok merak ediyorum..bu hafta hiç tartılmadım...ama çok iyi gidiyor..ilk defa hiç kaçamaksız diyet yapıyorum ve hiç açlık hissetmiyorum..ilk defa her hafta kilo veriyorum...ki bu pek benim bünyeme göre değildir kendimi biliyorum çünki...denizcim sana ve bu topicte geldiğim günden itibaren yardımcı olan arkadaşlara sonsuz teşekkürler..senin sayende geldim buraya..
:lepi: topramm inş böyle güzel devam edersin harikasın gerçekten opuyorumnanaktan
günaydın toprammm...bende tartılmadım bu hafta...kendime şaşırmış durumdayım...ne ekmek arıyorum..ne tatlı..ne dondurma....ekmeksiz karnım doymazdı benim...tıka basa yesemde hep gözüm sofrada kalırdı...eskiden yediğimin yarısı zor yiyorum...hele akşamları o açlık krizleri bitirirdi beni....yatana kadar kendimi kaç kere dolabın önünde bulurdum...şimdi hiç biri kalmadı...akşam yemeğinden sonra çoğu zaman ara bile yapmıyorum...akşam yemeğinide mecburiyetten yiyorum metabolizmam durmasın diye yoksa öyle çok aç olduğumdan değil...bazen bitki çayı içiyorum o kadar...:sm_cool::sm_cool::sm_cool:ben akşam yemeğimi 8, 8,30 gibi yiyorum...ancak o saatte eve ulaşabiliyorum..
Topramm İyiki böyle güzel bi evlat doğurmuşsun.Bak büyüdüde vatanını koruyor ne grur verici .asker paşamın doğumgünü bugün...ilk ayrı kaldığımız doğumgünü :gitme::gitme::gitme:
çok doluyum kızlar gözümün ucunda yaş...dağıtım iznine az kaldı 10 dan geriye sayım başladı...bugün 9...yarın...8........
günaydın kızlar
19 temmuz montiye başlama 71 kilo
geçen hafta :76
bu hafta 74.4
giden 1.600
uzuuuuuuuuun zamandor ilk kez bukadar seviniyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?