Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

evet vee nihayettt çok mutluyummm

yanlız haksızlık olmasın benim tartım 15 günlük sonuç ..

16 temmuz cuma = 71,9

bu hafta = 69,8

giden = 2.100 gram
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

evet vee nihayettt çok mutluyummm

yanlız haksızlık olmasın benim tartım 15 günlük sonuç ..

16 temmuz cuma = 71,9

bu hafta = 69,8

giden = 2.100 gram
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktan

Kilo veren herkesi tebrik ederim darısı veremeyenlere yani bize.

Narinim başaracağız başka yolu yok ya bitecek bu sefer bi te cekkkkkkkkkkkkkkkkkkk

gece form çayı içtim wc ye çıkıp sonra tartılayım diye ama yne denk getiremedim yahuu

ama haftaya akşam üzeri içicem bu çayı sabah wc ye çıkıp tartılcamm
ne kadar fark eder bilmiyorum ama 100 gr bile sevindiriyor insanı

tülaycım süpersin canım benim dile kolay yaa 20 kilo verdin müthiş bi rakam bu.:Şeniz tüm bunlar senin için tatlım :lepi: :hooray: a.s. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kitabım akşama geliyor kızlar eşim alıcka gelirken
12 ytl fiyatı

nette bir çok fiyat seçenegi var ama havale kargo ile aynı hesaba gelicek diye
d&r den alıcka eşim akşama

dün yagsız peynir aradım kızlar
pınarın üçgen peyniri var 0.15 yaglı

krem peynri y%20 yaglı çok geldi banada ama ben başka peynir yemek istiyorumm

dün yagsız peynir aradım kızlar
pınarın üçgen peyniri var 0.15 yaglı

krem peynri y%20 yaglı çok geldi banada ama ben başka peynir yemek istiyorumm

canım ben BİM den alıyorum aknaz light peynir tadı güzel...yumuşak krem peynir gibi sürülebiliyor..daha önceden SÜTAŞ SÜZME PEYNİR alıyordum..montiye uygunmu bilmiyorum?????????

sema abla bende şuan bimden alıyorum hep
ama iinsan degişi bişiy istiyor
keşke sütaş süzme peynir uygun olsada alsak
ne güzel olur

bu arada arkadaşlar ben hedefimi 65 diyordum ama şimdi onu 62 veya 63 yapmak isityourm
alıp verme payı olarak

markete gittiğimde peynirleri bir inceleyeyim ben bakalım yağ oranları neymiş????..:)) bulursam değişik bişey yazarım banucum...

[Btv de diyetisyenler diyete uygun diyolardı...kötükedihüsokötükedihüsokafam karıştı kafamçokkarıştı[/B]

diyet listesne uygunda biz montide yagsız yediigmiz için montiye göre yaglı
%20 yaglıymış montide bu kadar yag almıyoruz biz
yoksa normal diyete uygunnn

bu arada ben kahve içmeyi özleidm ya

Bu e-posta'ya dikkat!

Son günlerde internet ortamında e-posta olarak dolaşan bir virüs için Emniyet Genel Müdürlüğü uyarıda bulundu.

Ankara- Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, sanal alemde dolaşan ve terör örgütünün Avrupa'da bulunan hackerları tarafından geliştirilen bir virüs tehlike saçıyor. Yurttaşları tanıdıkları yada tanımadıkları adresten gelen "Terörü lanetliyoruz. Herkesi birlik olmaya çağırıyoruz" başlıklı postaları açmamaları konusunda uyaran yetkililer, aynı şekilde msn üzerinden "laneththeteror@hotmail.com ve laneththeteror@hotmail.com" adresli kişilerin arkadaşlık tekliflerini kabul edilmemesini istediler.
Postanın içinde bulunan pps(Powerpoint) sunusunun açıldığı anda tamamen zararsız görünen bir Powerpoint sunusu eşliğinde sözde terör karşıtı resimler ve yazılar çıkıyor. Ancak alt bölümde bilgisayarın çökmesini sağlayacak programını hazırlayan sunumun son bölümünde ise terör örgütü PKK tarafından yapıldığını ve tamamen aldatmaca olduğunu içeren Türkiye karşıtı bir resim ile (Bölünmüş Türkiye ve kürdistan haritası) bilgisayarınızdan bütün verilerin silinmeye başlıyor. Aynı anda msn programına da sarktığı belirtilen virüs, silinme işleminden hemen önce msn ve e-posta listenizdeki tüm arkadaşlarına da aynı içerikli bir e-posta gönderiyor.
Emniyet yetkilileri bu tip uzantılı dosyaların açılmadan silinmesinin gerektiğini vurgularken, özellikle de kamu kurum ve kuruluşlarının bilgisayarlarından kesinlikle açılmamasını istediler.

tülaycım süpersin gördün sonunda 6 lı rakamları darsı bize
İnş canım yaa çok mutluyum bugün .1 buçuk senede sonra nihayet 60 ları gördüm :lepi:
darısı vermek isteyen azmeden herkese inş
opuyorumnanaktan

tülaycım süpersin canım benim dile kolay yaa 20 kilo verdin müthiş bi rakam bu.:Şeniz tüm bunlar senin için tatlım :lepi: :hooray: a.s. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
sağol narinim yaa çok çook çoookk teşekkür ederim . opuyorumnanaktan hedefim 70 di gazı aldım artık 65 kadar devam zemuszemus opuyorumnanaktan :1hug: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…