- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
Gençken daha zayıf ve daha güzelmiş sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
selam monti güzelleri......
nasılsınız bakem ..?
dün İstanbuldan döndük yarında memlekete gidiyorum inŞallah ..
UMARIM HEPİNİZ İYİSİNİZDİR ...
YAGMURCUM BİZ O ARAŞTIRMALRI ÇOK YAPTIK İNAN .kaydirigubbakcemile3markete gittiğimde peynirleri bir inceleyeyim ben bakalım yağ oranları neymiş????..:)) bulursam değişik bişey yazarım banucum...
YAGMURCUM İDYET İÇİN UYGUN OLABİLİR AMA bizim için önemli olan montiye uygunmu .... ekmeksiz ögünlerinizde yr. yaglı yiyebilirsinizama ekmekle yagsız peynir bu önemlibir kural ...[Btv de diyetisyenler diyete uygun diyolardı...kötükedihüsokötükedihüsokafam karıştı kafamçokkarıştı[/B]
HOŞ BULDUM CANIM ....hep aklımda ama sormayı unutuyorum
hurma yenebiliyormu montide kuru hurma tabi
İnş yine görüceksin narinim.Ve bidahada 7 leri görmicez inş .en önemliside bu zaten eyvahedigeldismiletülaycım sen yine iyisin ben 60 ları enson 2002 senesinde görmüştüm :kedi:
bende çok merak ediyorum nasıl olucak ramazanda . Bizim aile kalabalık olduğu için ramazanlar hep hareketli geçer .ya biyere gidilir yada birileri gelir . E böyle oluncada menüler hep ramazanın ihtişamına yakışır her tür besinleri içerir . sahuru montiyle yapabilirim sanırım ,Ama uzun geçen açlıktan sonra iftar menülerine nasıl dayanırım onu bilmiyorum eyvahedigeldismile :1ninca[COLOR="Green"]kızlar ramazana az kaldı ramazanda bakalım montiyi nasıl uygulayacagız.ben sahurda genelde kahvaltı ederim.sahurda montiyi uygulamak kolay akşam yemeğindede ama aralar ne olacak o var işte olmadı iftarı meyveyle açıp 20 dakika sonra ana menüye mi geçsem tabi sabradebilirmiyim bilmiyorum.bu senede oruç tutmayı inşallah Rabbim nasip eder :Saruboceq: benim tutamadıgım zamanlar oldu ozaman insan ramazanın tadını hiç alamıyor çok yavan geçiyor ramazan [/COLOR]
kızlar dün kepekli makarna aldım ilerleyen günlerde yapmayı planlıyorum
pembe mayo nasıllll:roflol::roflol::roflol:
bir resimdede çam yarması sevgilisi var.......:))))))
Hoşgeldin canım ..Çok şükür devam diyetlere .Bende bu hafta geldm memleketimden . İnsan toprağı gibisi yok ben çok seviyorum memleketimi valla opuyorumnanaktanselam monti güzelleri......
nasılsınız bakem ..?
dün İstanbuldan döndük yarında memlekete gidiyorum inŞallah ..
UMARIM HEPİNİZ İYİSİNİZDİR ...
bende sizlei çok özledim valla kıslar hep aklımdasınız ....opuyorumnanaktanaeben abla aramıza katılmanı dört gözle bekliyoruz olumunekankayizsmile yaz bitmeden topic tam anlamıyla bri araya gelemiyecek galiba :sinifsinif:
olumunekankayizsmileŞenizselam montici kızlarrr,
nasılsınız ?
ben 1 kg. vermişim yuppiiiiiiiiiiii zemuszemus
masumcum montiye başladıkdan sonra kilomu aldın ben anlamadım .günaydın kızlar
19 temmuz montiye başlama 71 kilo
geçen hafta :76
bu hafta 74.4
giden 1.600
uzuuuuuuuuun zamandor ilk kez bukadar seviniyorummmm
tebrik edrim diyar...zemuszemusgünaydın kızlarr
başlangıç kg: 96.7
geçen hafta kg: 84.3 kg
bu hafta kg: 83.1 kg
verilen kg: 1.2 kg
kirazcım her hafta tıkır tıkır gidiyor maşllah bi hafta 700 olur bi hafta 1.5 .günaydın fıstıklar
bendende bu hafta 700 gr cık gitmiş...72,1 kilom...kaçamaksız 5.haftam bu hafta giden 6,7 gr
bu arada dünki menümüde vereyim
kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,dommates,salatalık,biber
öğle
1 tabak kuru fsulye (etsiz)
salata,yoğurt
ara
1 elma
akşam
1 tabak patlıcan yemeği
salatalık,biber,yoğurt
3,5 litre su,1 şişe maden suyu
daphneIsLifecım günlük dalgalanmalar normaldir .yerimsenibengünaydın kızlarrrr
12.05.2010 başlangıç --- 81,50
1.HAFTA --- 79.80
2.HAFTA --- 77.60
3.HAFTA --- 76,20
dün 76 çıkmıştım, bu sabah + 0,2 fazla çıktım. neden farketti anlamadım ama umarım geçici bir durumdur...
narinim nasılsın fıstık tatilemi gitin ?... bıraktıgımda çok mativeydin tekrar geldigimdede öyle görürüm inşallah ...:1hug:gelelim bana pazartesi sabahı geçen haftaki kaçamaklardan ve reglininde sayesinde baskülüm 73.600 ü göstermişti çok şükürki normale döndü kilom.bugün reglimin 5. günü tam bitmiş değil
hemen kilo bildirimimi yapayım artı olmama ragmen hiçte üzgün değilim şükürki pazartesi gibi değil kilom
geçen hafta cuma :72.200
bu hafta :72.400
artı :200 gr. ve bu hafta artık yeter bukadar 72 de takıldıgım haftaya inşallah şu 72ye veda edebilmek dileğiyle sırnaşık şey
diyercım kilo verdigini okumuştum üst mesajda ..:uhm:itiraf ediyorum ki mutsuz oldum sabah tartıyı görünce çünkü salı günü tartıldığımda dada bu kiloda çıkmıştım sonra ki günlerde kaçamakta yapmadığım halde değişiklik yok
acaba yanlış mı besleniyorum yoksa kilo vermem mi durdu
Şenizkiraz ......
başlangıç ......25.6.2010 ....
ilk hafta ........ 78 800 gr.
1. hafta .......... 75 300 gr.
2.hafta ............74 300 gr
3.hafta.............74,200 gr
4.hafta.............72,800 gr
5.hafta.............72,100 gr
iremcim sende tatildeydin sanırım .. hoş geldin ...ŞenizSelam şekerler.
Rakibem cnm geldim geldim. Maalesef 72 kiloyum. Regl olacağım ve tatilde yediklerimin sonucu bu 2.2 kilo artış. Ama haftaya yarısını vermiş olacağım.
Hazır ol Monti tarihine geçeceğim
tebrikler akrepcim ..... artık buna eminim akrep senin mezuniyetinde montiden olacak ....:içelim:tatlışım işlerim vardı..
sayfayı açtım ama yazamadım bir türlü..kilomu hemen yazıyorum canikom bayanssulusmile
AKREP 33..
BAŞLANGIÇ. ...29.3 2010 .
ilk hafta ............ 72.900 gr.
1. hafta ............. 71.400 gr.
2. hafta ............. 71.000 gr.
3. hafta ............. 72 200 gr . (geçen hafta bozdu )
4. hafta ........... ..69.600 gr.
5. hafta ............. 71.000 gr.(geçen hafta kaçamak ..
6. hafta ............ 69 600 gr.
7. hafta ............ 72 100 gr.( tekrar bozdu )((((
8. hafta ............ 69 800 gr.
9. hafta ........... 69 800 gr
10. hafta ......... 69 500 gr.
11.hafta .......... 69 600 gr.(kaçamak yapıyor )..
12 hafta .......... 69 100 gr. .
bi süre ara verdi....
tekrar bizimle .......
1. hafta ........68 600gr...
2.hafta ....... .66 500gr.
3.hafta .........66 300 gr.
4.hafta .........66.000 gr.
ve bugün zemuszemus
5.hafta .........64.500 gr.
1,500 gr. gitmiş :lepi: sositososito
ne yarışı kuzum.
bensiz yarışmı yapıyosunuz bakiim aklinialirimsmile
afiyet olsun ..tşk ederim cvp için aben abla (herkes abla diyor snaırım büyüksün bendende)
4 tane yesek çok olmaz sanırım sevindim buna
evet canım memleket gibisimi var ....
İnş yine görüceksin narinim.Ve bidahada 7 leri görmicez inş .en önemliside bu zaten eyvahedigeldismile
bende çok merak ediyorum nasıl olucak ramazanda . Bizim aile kalabalık olduğu için ramazanlar hep hareketli geçer .ya biyere gidilir yada birileri gelir . E böyle oluncada menüler hep ramazanın ihtişamına yakışır her tür besinleri içerir . sahuru montiyle yapabilirim sanırım ,Ama uzun geçen açlıktan sonra iftar menülerine nasıl dayanırım onu bilmiyorum eyvahedigeldismile :1ninca
Vermek şöyle dursun almadan atlatabilirsem ne ala memleket boshayallersmile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
resmen rezil yaa .. Utanma duygusu da kalmamış adamda :1no2:
Hoşgeldin canım ..Çok şükür devam diyetlere .Bende bu hafta geldm memleketimden . İnsan toprağı gibisi yok ben çok seviyorum memleketimi valla opuyorumnanaktan
narincim bende özledim inan ama ramazan yaza gelince tatiller üstüstte geldi..boshayallersmileaeben abla tam hoşgeldin diyecektimki büyük bir sevinçle :Şeniz yine gideceğini ögrenince :gitme: azıcık içim burkuldu özletme kendini artık demekki ancak ramazanda toplanabileceğiz tam anlamıyla olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?