menümü yorumladığın için çok teşekkür ederim..öğünlerimde salata olmamasının nedeni üşengeçlik hazırda yıkanmış malzeme yoktu..bende salata yapmaya üşendim...aç kalmadım doydum... :kedi::kedi::kedi:dikkat ederim bundan sonra...yerimsenibenGünaydın herkese.
Canım öğünlerinde salata olsa iyi olur. Çekirdek kötü olmuş ama sağlık olsun.
.
herkese merhaba hepimiz için güzel bir hafta diliyorum fıstıklar opuyorumnanaktan
sema ablacım ögünlerimizin yanına salata ve yeşillik eklediğimizde diger yediklerimizin gl indeksleri düşmüş oluyor tatlım bu açıdan bakarsan olaya emin ol kalkıp o salatayı yaparsın benden daha tembeli olamaz bu salata olayında monti sayesinde bu tembelliğimi yendim çok şükür yerimseniben
akrep33 maşallah ne güzel yüzmüşsün.. evet yüzme tüm vücudu harika çalıştırıyor fırsat yaratmak lazım yüzmeye...
evet canım..gerçekten süper çalıştırıyor..su içinde sadece yürümek bile dışarda yürümekten bir kaç kat daha fazla yoruyor..
ramazan öncesi fırsat buldukça gidiyoruz..deniz Allahın bize snduğu süper bir lütuf..faydalanmak lazım
kutlarım nevracığım ,en güzeli iradene sahip çıkıp kaçamak yapmamak . hafta sonu kaçamaklarımdan sonra çok üzüldüm malesefsağol narincim... valla zor oluyor dediğin gibi ama azmetmem lazım.. yoksa bi lokma bi lokma daha sonu olmuyo.. daha fazla üzülüyorum. bu sefer bırakmayacağım Allahın izni ile inşallah...
günaydınlar haftasonunu kaçamaksız atlattım yine aferin bana hemen yediklerimide yazayım.
cumartesi
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
öğlen
2 avuç beyaz leblebi
1 kutu süt
ara
1 adet şeftali
akşam
4 adet mangalda köfte
2 adet mangalda kanat
1 adet domates
pazar
sabah
çok az sucuklu yumurta
kk kadr beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
öğlen
1 adet şeftali
1 adet armut
akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
2 yemek kaşığı patlıcan yemeği
salata
yoğurt
cumartesi öğleden sonra denize ve pikniğe gittik . onun için akşam öğünümün yanında yoğurt yok . cumartesi akşamda geç dönünce arkadaşlarda kaldık . sabah en zararsız sucuklu yumurta vardı ondan biraz yedim ama yumurta ağırlıklı yedim ...
günaydın montici fıstıklar
haftasonu menümüde vereyim
cumartesi
kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,domates,salatalık,aysberk
öğle
et döner
salata,yoğurt
ara
2 nektari
akşam
1 tabak türlü (patlıcan,fasulye,tavuk)
salata,yoğurt
3 litre su,2 şişe maden suyu
1 saat tempolu yürüyüş
pazar
kahvaltı
2 yumurta,domates,peynir,biber ve zeytin ile omlet
salatalık,domates
öğle
1 tabak taze fasulye
salatalık,domates,maydonoz
yoğurt
akşam,
1 avuç leblebi,4-5 ad fıstık
3 litre su
2 saat kadar havuzda yüzmeye çalışma,(hala kollarım bacaklarım ağrıyo)
menümü yorumladığın için çok teşekkür ederim..öğünlerimde salata olmamasının nedeni üşengeçlik hazırda yıkanmış malzeme yoktu..bende salata yapmaya üşendim...aç kalmadım doydum... :kedi::kedi::kedi:dikkat ederim bundan sonra...yerimseniben
geldim iremcim geldimtatlışkom benimde haftasonum güzel geçti çok şükür sempatiksalakcinni
dünki menüm...
KAHVALTI
3 dilim tb ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,maydanoz,çay
ÖĞLE
semizotu kavurması,cacık
ARA
1 avuç kara erik
AKŞAM
karışık kızartma,yoğurt ( fırında ) burdan aldığım tarifle yaptım..nefis oldu..ben domates soslu yaptım..
ARA
1 bardak yy süt
bol su,bitki çayları
SPOR
5 saat dip köşe ev süpürme ,silme,toz alma + mutfaktaki çamaşır,bulaşık makinası ve buzdolabını çekip altlarını silme..nasıl terledim anlatamam...bir taşla iki kuş...hem temizlik hem spor oldu...:))))))zemuszemuszemuszemuszemuszemus
selam kızlar,
inşallah bu hafta da güzel bir hafta olur kilolar tıkır tıkır gider...
benim haftasonu iki günde misafir vardı, yemekli
tahmin edeceğiniz gibi tuş olmuş haldeyim..
ben ise hiç bozmadım- canım çekti- ama yemedim verecem ya bu kiloları inat değil mi verecem artık bıktım çünkü dedim ve normal yedim..
cts
2 tam buğday ekmeğe beyaz peynirli tost, söğüş,çay
4 köfte, ayran söğüş salatalık
1 elma
barbunya zeytinyağlı, salata, yoğurt
2 şeftali
pazar
kahvaltı aynı
1 parça biftek,salata,ayran
türlü (patates ve havuç vs. yok), yoğurt,salata
1 şeftali 1 armut
işte bööle...
CUMARTESİ
07:00
bir armut
08:45
bir kk peynir,salatalık domates
13:00
bir porsiyon acılı taze fasulye(etsiz),bir porsiyon haşlanmış kabakla yoğurt çorbası(bol naneli ve bol acı kırmızı ve süs biberli
21:00
bir kk peynir,maydanoz,bir yumurta,karışık çerez bir avuç(kabak çekirdeği,ayçekirdeği,beyaz leblebi)
akşam denizdeydik arkadaşlarla ailecek..pazar akşamı döndük..
gece 2 saat yüzdüm
PAZAR
08:00
üç çeşit peynirden birer çatal,yeşil zeytin üç adet,bol domates salaalık,
02:00
tavuk ızgara kebap,sumaklı soğan salatası,salata
21:00
iki tavuk sarma ızgara,bol domates,yeşil soğan
3 saat yüzdüm..
ve bugünkü halim..
kollarım ve bacaklarım yavaş çekimde..heryerim acaip sanki üstümden tır geçmiş gibi..
yüzme cidden çok güzel bir spor tüm kasları çalıştırıyorkaydirigubbakcemile2
herkese günaydın
ii haftalar kızlar
akrep cim sen sabahları ekmek tüketmiyor musun ?? merak ettim acıkmıyor musun sonra peki ??
ben haftasonu montiye uyduğumu düşündüm ama kaçamağın hasını zaten yapmışım
irem yorumların için çok saol
pastırmayı birgüsel yemiş oldum pırasayla
mercimek çorbasıda tavuk sulu harika bi kaçamak olmuş
bunlar cumaya tartıya çıkmamam gerektiğini gösteriyor artık gram veririm kg değil
dünkü menüme akşam
bir elme ve bir bardak soda ekleyerek uyudum
hepimize kaçamaksız haftalar bu cuma bolca kg verelim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?