Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

buraya yazayım...
2 kabak
2 salatalık
yoğurt
ceviz içi
sarımsak,dereotu,kuru nane,pul biber,tuz

kabakları rendele...teflon tavada kavur istersen çok az sıvıyağ ekle ben koymuyorum...soğuyunca içine salatalıkları kabuklarıyla rendele....yoğurdu cevizi baharatlarını karıştır...afiyet olsun...

sema ablacım ben açıkçası pek tatlandırıcı olaylarından anlamıyorum bu yüzden bi yorum yapamayacagım kendi tadıyla pişse çokmu tatsız olur ki bilmiyorumkismile

masum öyle deme sonuçta bizde insanız bence 5 kaşık ile kurtulmuş isen harika

daha fazla yemediğin için kendini tebrik et, olabilir böyle şeyler

Toz tatlandırıcı kullanmanda sakınca yok canım. Çok önerilmesede kullanılması yasak değil.

selam kızlar

ben kızımdan dolayı gece 12:30- 01:00 den önce pek yatamıyorum. hatta bazen daha bile geç oluyor.
akşam yemeğinden sonra pek acıkmıyorum. yani süt veya meyve falan yemeye ihtiyaç duymuyorum.
ancak benim sıkıntım şu. sabah kalkıyorum kızımla birlikte 10:00 gibi ortalama. gecede sürekli uyandıgım için (kızıma su, mama vs..vermek için) sabah daha erken kalkma şansım yok. kalkınca once onun altını alıyorum. kahvaltısını yaptırıyorum. bu arada bir meyve yiyorum. tabi bunlar olup bitene kadar saat 12 yi bulabiliyor. o saatte kahvaltı yapınca da ogle yemegine ihtiyac duymuyorum. bir ara yapıyorum sadece süt veya meyve ile o kadar. sonra da akşam yiyorum. eger öğlen yemeği yersem ki bunu 4 den once yapamam kahvaltıyı geç yedigim için, o zaman da akşam yemek istemiyor canım. bu durmda yani: kalkınca meyve, öğlen kahvaltı, sonra ara ve kapanış akşam yemeği yemiş oluyorum gün içinde. her zaman olmasa da genelde bu şekilde denk geliyor. sizce boyle monti olurmu? montiye uygun besleniyorum ama öğün sayısı hariç. off uzun yazdım biraz kusura bakmayın olurmuu.......

kızlar, kahvaltıda yumurta ve ekmek yiyebiliyormuyuz birlikte?

bir de günde 1 öğün protein yediysek, 1 öğün sebze mi yemek lazımdı?

birde içinizde kalori hesabı yaparak beslenen varmı arkadaşlar?? nasıl yapılıyor? kalori puanlamasına ait bilgiye nasıl ulaşıcaz..

kızlar, kahvaltıda yumurta ve ekmek yiyebiliyormuyuz birlikte?

bir de günde 1 öğün protein yediysek, 1 öğün sebze mi yemek lazımdı?

merhaba canım, kahvaltıda yumurta ve ekmeği beraber tüketmiyoruz. 2. sorun için ben genelde öyle yapmaya çalışıyorum. öğlen öğününde et ve et ürünlerini tercih ediyorum. akşamı genellikle sebze ile kapatıyorum

bugünkü menüm

sabah . 2 dilim t.ekmek, 1 kk y. yağlı peynir, 3 adet zeytin , domates , salatalık,

öğle: ton balıklı salata, 1 bardak yoğurt

ara: 1 adet seftali

akşam: 5-6 kaşık bamya yemeği, yoğurt, salata

ara: 1 elma

su: 1.5 litre

bugünkü menüm:
kahvaltı:
2dilim tb ekmek
1 kk light peynir
domates salatalık
bir bardak light süt

öğlen:
3 kaşık et sote
salata
3 parça brokoli
ayran

ara:
bir armut

akşam:
2 tane levrek
salata

yatmadan:
soda

diyar cnm ben ocak 5 te başladım diyete

yaklaşık 7 ay oldu ilk manlar hızlı verdim ama yerimde saydıgım oldu haftalarca
adet düzensizligim var benim pko yani bu metabolizmamın yavaş çalışmasını saglıyor
birde kabızlık yani alında çok hızlı vermdim kablumba gibi yavaş verdimm

önce 1400 kalorilik bir diyet uygulandım sonra 1200
şimdiide monti 63 olmak istiyorum inşş montşylekurtulurum kalan kilollarımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…