Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın arkadaşlar , hafta sonu kaçamaklarım oldu malesef , menülerimi bugünden itibaren yazacağım

canım sağolasın ...bende çok yaptım bunu ara ara.. üzülme kendini hırpalamak yerine bir dahaki seferi nasıl daha kolay atlatabilirim diye düşün mesela ben şöyle yaptım salaatamı bol tuttum, sofrada yiyebileceklerimi önceden kararlaştırdım ve onlara uydum, zor oluyo ama yaptım..
dışarıda isem de mutlaka bir yerlerde ya yoğurt ya ayran salata mutlaka var onları seçmeye çalışıyorum ara öğün vakti çıkacaksam sokaklarda birşey görüp dalmamak için meyvemi yanıma alıyorum ..mutlaka sen zaten biliyosun ve yapıyosundur çoğunu zaten canım..
haftasonunu unut, dün dünde kaldı, yenisini tekrarlamamak için zaten plan kurmuşsundur kafanda ona uy, gerisi gelir zaten canım...olumunekankayizsmile

BU GÜN Kİ MENÜM
SABAH
1 şişe su,1 kuru kayısı
KAHVALTI
3 dilim denge light ekmek,peynir ,zeytin,salatalık,maydanoz,çay
ARA
sade türkkahvesi
ÖĞLE
karışık kızartma,semizotu,yoğurt
ARA
nektarin
AKŞAM
tavuk etli türlü,( patates,havuç yok) salata,ayran

su yeterli,bitki çayı

kızlar bişey sorucam...annem köyden kırmızı kompostoluk erik yollamış..ben onun sert olanlarını yiyorum ekşi ekşi güzel oluyor...:)))))))) yumuşak olanlarıda kaynatayım diyorum...soğuk içecek olsun...onu nasıl tatlandırabilirim..tatlandırıcı kullanabilirmiyim????

canım montide kahve yasak ve kızartmada yasak malesef . kızartmanın her türlüsünden kaçının diyor amcam

bulgur yasak dimi arkadaşlar ontide
mercimek köftesini nasıl tutturabilirim misafirlerime yapıcamda

eger tutmazsa mecburen koycam ve yemiycem tabi

bulgur yasak dimi arkadaşlar ontide
mercimek köftesini nasıl tutturabilirim misafirlerime yapıcamda

eger tutmazsa mecburen koycam ve yemiycem tabi

1. aşamada bulgur yasak canım . ama 2. aşamada çok olmamak kaydıyla yiyebiliyoruz .

kızartmayı burdaki tarife göre yaptım...patates yok havuç yok...sadece patlıcan ,kabak,biber...

Benim bugünkü menü;

2 tam buğday ekmeğe peynirli tost, söğüş,çay
tavuk sote, ayran,salata
1 elma yerim belki
fasulye yemeği, yoğurt,salata
2 şeftali

dün lahana yagı ile yosun sabunu aldım kızlar streç sarıp yürüycem sonra eve gelince sabunla ve kabak lifi ile masaj yapcam umarım karnım ıkılaşır

perşembe günü misafirim gelicek

incirli kek
sigara böregi
mercimek köfte
barbunya salatası yapıam

kendimde mercimek köfteden ve barbunya salatasından yerim
köfteden ayırırm bulgur katmadan

sema abla
yogurtlu kabak salatası tarifin vardıya bi ez daha veririmisn yapayım onuda

ögle yemeğinde spagetti yedim akşama barbunya yiyebilirmiyim kızlar yada et türümü yesem acaba

ögle yemeğinde spagetti yedim akşama barbunya yiyebilirmiyim kızlar yada et türümü yesem acaba

barbunya taze barbunya sanırım canım..içine taze fasulye de kat..sebze ymeği ye..
öğlen karbonhidrat ağırlıklı olmuş akşam da sebze olur hafif olur canım..

üffffffffffff
biraz önce çocuklara puding yeidirken 5 tk pudingi mideme indirdim allah kahretsin adet olcma çok tatlı çekiyo cnmm dün okadar dikkat ettim yemeidm bugün dayanamdım yeidm allah kahretsin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…