Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba monticiler, yağmur gözlü güzel bir fıkraydı.kaydirigubbakcemile3
narinciğim koşu bandı bende de var. bende oldukça fazla kullandım. şu anda sıcaklardan dolayı çok kullanmasamda 50+50 dk yürüyüş yaptığım zamanlar oldu. uzmanlar bantta 30 dk fazla yürünmesini önermiyorlar. bende çareyi tabanı yumuşak spor ayakkabısı giymekte buldum rahat ettim. spor ayakkabının tabanı sert ise hem topuklara hemde diz kapaklarına aşırı yük biniyor.
aslında en güzeli açık havada ve tartar zeminde yürüyüş

sema ablacım evin arkasında güzel bir parkur var bakalım kızımdan fırsatım olursa kaçarım artık oraya yürümeye

laceycim ayakkabım normal bi spor ayakkabısı bi bakayım spor magazalarına en iyisi

Selam kızlar. Mönülerimi yazmıyorum çünkü diyetime bir türlü dönemiyorum. Narinciğim ama sevinme 700 gr vermiş görünüyorum tartıda :) Muhtemelen regl sonrası şişliklerim indi. Yarından itibaren bir hafta Kellogs diyeti yapıcam. Sonra Ramazanda yine Monti yapıcam kısmetse.

selam kızlar

iremcim, ben de ne zamandır bu kellogsu sormak istiyordum hatırladım canım sayende. montiye tamamen yasak dimi bu? yani arada öğün olarak tüketemeyiz??

selam kızlar

iremcim, ben de ne zamandır bu kellogsu sormak istiyordum hatırladım canım sayende. montiye tamamen yasak dimi bu? yani arada öğün olarak tüketemeyiz??

evet canım kesinlikle yasak . ama yulaf ezmesi yiyebilirsin ana öğün olarak . onunda tadı benim hiç hoşuma gitmedi

evet canım kesinlikle yasak . ama yulaf ezmesi yiyebilirsin ana öğün olarak . onunda tadı benim hiç hoşuma gitmedi

yulaf ezmesi çok yararlı, lifli ve tok tutan bir yiyecek esasında.

ben daha once şöyle yapıyordum.

yulaf ezmesi, içine 1 bardak light süt, 1 tane elma rendesi ve 1 çay kaşığı tarçın.
bu şekilde hoş bir tadı oluyordu. boyle tuketebilirmiyiz peki?

selam kzılar bugün hep dışardaydım

sabah
peynir zeytin 1 dilim ekmek yeşil çay

öglen 1 avuç kleblebi
1 bardak ayran

akşam
nohut salatası 1 kase yogurt

böle denk geldii malesef

kızlar adet olucam cnm çok tatlı istiyorrr

günaydınlar
dün yediklerim

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık

öğlen
1 tabak etli taze fasülye yemeği
salata
yoğurt

ara
1 şeftali
1 armut

akşam
2 avuç beyaz leblebi
1 kutu light süt

3 litreye yakın su içtim . spor yapamadım ama ütü yaptım .

günaydın herkese

sabah aç karnına 2 erik

kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
1 lıght üçgen peynir
domates,salatalık,aysberk

öğle
tavuk döner
salata,yoğurt

ara
4 erik

akşam
1 tabak fırında kabak,patlıcan bol yoğurtlu
domates,salatalık

ara
2 erik
2 minik armut

3,5 litre su
1 saat yürüyüş

herkese günaydınnn hepimiz için mutlu güzel bir gün olmasını diliyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

günaydınnnn.....

evden çıkmadan 1 bardak erik kompostosu
KAHVALTI
3 dilim denge ekmek,peynir,zeytin,yeşillik,çay

ÖĞLE
döner,salata,ayran

ARA
armut,nektarin

AKŞAM
salata,yoğurt

bol su,bitki çayı

bende dünkü menümü vereyim hemen :

evden çıkmadan 3 minik kayısı

kahvaltı :3 dilim t.b.ekmeği-zeytin-acıka-yagsız süt-peynir-domates

öğle : ızgara tavuk-ayran-salata

ara: yok

akşam :1 elma ve kayısılardan oluşan meyve tabagı -yarım saat sonra 1 bardak yagsız süt
(dışarı çıkacaktım yemek hazırlayamayacagım için böyle yedim)

ara : 3 minik kayısı

3 lt su -yeşilçay-akşam dışarda oldugumdan yürüyüş yapamadım

iremcim kellogs diyetini yapacagım demişsin ramazan kadar.canım arkadaşım ramazandan önce pankreasının düzenini bozmaz inşallah bu diyet.sonuçta ramazanda uzun süreli aclık olacak ve ani şeker iniş çıkışları olacak monti ile devam etmen senin için ramazan açısından daha iyi olmazmıydı canım.yinede sen bilirsin tatlım olumunekankayizsmile

Günaydın kızlar,
benim bugünkü menü de şu şekilde olacak ;
2 tam ekmeğe peynirli tost, domates,biber,maydonoz,çay
tonbalıklı salata, 1 parça peynirli salata
1 elma
patlıcan yemeği, salata,yoğurt
1 elma 1 şeftali yerim herhalde...

Narinim vazgeçtim zaten dün akşam yedim kellogs midem bir şişti antamam. Rahatsız etti anlayacağın. Bu sabah yine montiye uygun yedim. Öğlene Allah kerim. Bugün öğlen ve akşam kaçamaksız gidersem zaten devamı gelecek. Bu sabah yine 72 çıktım :):):) Delirmemek elde değil.

canım seni çok iyi anlıyorum.bende aynı sıkıntıları yaşıyorum.stres yaptıkça vücutta anlayıp savunmaya mı geçiyor ne alsanaalsanasmile akşamları çok hafif yemeye çalış birde tuzu epey bi azaltıp yeşilçay iç belkide ödem vardır bu sayede geçer olumunekankayizsmile

canımcım aman sinirlenip beslenme düzenini değiştirme.. Çözüm yine burada ama belki narinciğimin dediği gibi ödem filandır.. olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…