selam kızlar
iremcim, ben de ne zamandır bu kellogsu sormak istiyordum hatırladım canım sayende. montiye tamamen yasak dimi bu? yani arada öğün olarak tüketemeyiz??
evet canım kesinlikle yasak . ama yulaf ezmesi yiyebilirsin ana öğün olarak . onunda tadı benim hiç hoşuma gitmedi
Selam kızlar. Mönülerimi yazmıyorum çünkü diyetime bir türlü dönemiyorum. Narinciğim ama sevinme 700 gr vermiş görünüyorum tartıda :) Muhtemelen regl sonrası şişliklerim indi. Yarından itibaren bir hafta Kellogs diyeti yapıcam. Sonra Ramazanda yine Monti yapıcam kısmetse.
naz ve kirazcım menüleriniz yine mikemmellll kızlar zemuszemus
Narinim vazgeçtim zaten dün akşam yedim kellogs midem bir şişti antamam. Rahatsız etti anlayacağın. Bu sabah yine montiye uygun yedim. Öğlene Allah kerim. Bugün öğlen ve akşam kaçamaksız gidersem zaten devamı gelecek. Bu sabah yine 72 çıktım :):):) Delirmemek elde değil.
canımcım aman sinirlenip beslenme düzenini değiştirme.. Çözüm yine burada ama belki narinciğimin dediği gibi ödem filandır.. olumunekankayizsmileNarinim vazgeçtim zaten dün akşam yedim kellogs midem bir şişti antamam. Rahatsız etti anlayacağın. Bu sabah yine montiye uygun yedim. Öğlene Allah kerim. Bugün öğlen ve akşam kaçamaksız gidersem zaten devamı gelecek. Bu sabah yine 72 çıktım :):):) Delirmemek elde değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?