kızlar ben yarın bodruma gidicem. pazartesi inş. görüşürüz.
yanlız kilo bildirimini cuma yapamayacagım, cunku gittigim yerde baskul bulamam.
bu yuzden yarın sabah evden çıkmadan tartılıp bildiricem size. şimdiden bilgi vereyim dedim.
görüşmek üzere...
şimdiden herkesi tebrik ederim. eminim herkes süper kilolar verecek :))
kızlar ben yarın bodruma gidicem. pazartesi inş. görüşürüz.
yanlız kilo bildirimini cuma yapamayacagım, cunku gittigim yerde baskul bulamam.
bu yuzden yarın sabah evden çıkmadan tartılıp bildiricem size. şimdiden bilgi vereyim dedim.
görüşmek üzere...
şimdiden herkesi tebrik ederim. eminim herkes süper kilolar verecek :))
iyi yolculuklar canım
hayırlı yolculuklar....opuyorumnanaktan
bide sanırım akşamlar ben bir tek çok yemek yiyorum genelde beyaz leblebi ayran yada meyve yoğurt yeniyor gördüğüm kadarıyla
bende dün yoğurt ve salatalık yedim daha rahat uyudum çok sıcakta yenmiyor
kızlar ramazanda benim için sahur hiç zor değil montiye uygun kahvaltımı yaparım...zaten normalde de sahurda kahvaltılık yerdim....ama iftar çorbasız olmaz en azından benim için öyle...mercimek dışında ne çorbası yapabiliriz...pirinç,bulgur,şehriye,un yasak... ??????????
bide sanırım akşamlar ben bir tek çok yemek yiyorum genelde beyaz leblebi ayran yada meyve yoğurt yeniyor gördüğüm kadarıyla
bende dün yoğurt ve salatalık yedim daha rahat uyudum çok sıcakta yenmiyor
canım akşam yemeğinde leblebi veya meyve yemen şart değilki normal akşam öğünü yiyebilirsin...çok geç yatıyor ve acıkıyorsan yatmadan önce meyveyle ara öğün yapabilirsin...
bende düşündüm kaç kere aklıma domates ve mercimek çorbası dışında birşey gelmedi.
canım ben domates çorbasına un katıyorum buda montiye uymuyor sen nasıl yapıyorsun ki domates çorbasını mercimegede patates havuç koyuyorum oda olmuyor yani ben çorba içmiyorum montiye uygun bulamadıgım için :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?