Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ben yarın bodruma gidicem. pazartesi inş. görüşürüz.
yanlız kilo bildirimini cuma yapamayacagım, cunku gittigim yerde baskul bulamam.
bu yuzden yarın sabah evden çıkmadan tartılıp bildiricem size. şimdiden bilgi vereyim dedim.
görüşmek üzere...

şimdiden herkesi tebrik ederim. eminim herkes süper kilolar verecek :))

bide sanırım akşamlar ben bir tek çok yemek yiyorum genelde beyaz leblebi ayran yada meyve yoğurt yeniyor gördüğüm kadarıyla
bende dün yoğurt ve salatalık yedim daha rahat uyudum çok sıcakta yenmiyor

iyi yolculuklar canım

hayırlı yolculuklar....opuyorumnanaktan

kızlar ramazanda benim için sahur hiç zor değil montiye uygun kahvaltımı yaparım...zaten normalde de sahurda kahvaltılık yerdim....ama iftar çorbasız olmaz en azından benim için öyle...mercimek dışında ne çorbası yapabiliriz...pirinç,bulgur,şehriye,un yasak... ??????????

iyi yolculuklar canım

hayırlı yolculuklar....opuyorumnanaktan

çok tşk.ederim kızlar... en zoru bavul hazırlamak. biraz onlarla ilgilenicem bugun.

bide sanırım akşamlar ben bir tek çok yemek yiyorum genelde beyaz leblebi ayran yada meyve yoğurt yeniyor gördüğüm kadarıyla

diyarcım, aslında benim şöyle oluyor. kızım çok geç uyuyor bu aralar ve sabahda 10 dan once kalkmıyor. haliyle benim de gündüzleri pestilim çıktıgı için o kalkana kadar uyuyorum. dolayısıyla benim kalktıktan sonra hemen bir meyve yemeye fırsatım oluyor ama kızımı doyurup altını almadan ben kahvaltı yapamıyorum. yapana kadar öglen olmuş oluyor zaten. sonra bir ara ve akşam üzeri öğle menümü yiyorum. dolayısıyla akşam acıkmadıgım için boş geçmemek adına bu şekilde yiyorum. yani güne erken başlamadıgım için kaymış oluyor benim öğünler. ama bu hep boyle degil, düzene girince değişecek benimde. yoksa ben bilerek yememezlik yapmıyorum yani.

bende düşündüm kaç kere aklıma domates ve mercimek çorbası dışında birşey gelmedi.

canım akşam yemeğinde leblebi veya meyve yemen şart değilki normal akşam öğünü yiyebilirsin...çok geç yatıyor ve acıkıyorsan yatmadan önce meyveyle ara öğün yapabilirsin...

bende düşündüm kaç kere aklıma domates ve mercimek çorbası dışında birşey gelmedi.

canım ben domates çorbasına un katıyorum buda montiye uymuyor sen nasıl yapıyorsun ki domates çorbasını mercimegede patates havuç koyuyorum oda olmuyor yani ben çorba içmiyorum montiye uygun bulamadıgım için :sinifsinif:

canım henüz yapmadım domatesi ama ramazan çorbasız olmaz illaki yapıcam. unsuz da bir şekilde kıvam tuttururuz bence. hatta buraya deneyip yazarız montilik çorbaları kaydirigubbakcemile5.

mercimege aynen ben de havuç ve patates koyardım. geçen gün sadece soğan koyarak yaptım. mercimegini bol tuttum ve hiç yag koymadım. tadı da çok guzel oldu.cokacimcoook

slm kızlar...bir haftadır giremedim...hepinizi çok özledim.fırsatını bulur bulmaz önceki sayfaları okuyacağım...mucuks.....

selam kızlar
bugün misafirleirm vardı ve ne yeidigmi bilmiyorum çokd egil ama düzemnsiz oldu yeidkleirm

zilicim ilk hafta ii gittim ama bu hafta biraz bocaladımm

görümcwm bende gidince herşey eskisi gibi olacak daha düznli olucma inşş

günaydın montici fıstıklar...güzel bi gün olsun hepimiz için..

dünki menümü vereyim

aç karnına 2 erik

kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
peynir,domates,salatalık,aysberk

öğle
ton balıklı salata
yoğurt

ara
4 erik

akşam
1 parça haşlanmış tavuk
1 kase cacık

3,5 litre su
1,5 saat yürüyüş

günaydınlar dün yediklerimi yazayım hemen

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet salatalık
yarım domates

öğlen
soğanlı biberli omlet
1 kase yoğurt
çoban salata

ara
1 adet şeftali

akşam
1 adet şeftali
1 adet armut

kızlar ancak 1 hafta kaçaksız monti yaptım dün neler kaçırıdm neler bilseniz
misafrleirmin gelmesii ve adet döneminde olmam 9 unda olmam gerekiyor umarım gecikmez

ama dün patetesli börek bile yeim
utanıyorum valla kenidmden 7 aydır hep iradeli davrandım şurda 2 3 ay sabredemedim yaaa

herkese merhaba hepimiz için güzel bir gün olmasını diliyorum fıstıklar opuyorumnanaktan bursada şuan yagmur var inşallah biraz rahatlar hava zemuszemus

dünkü menüm :

evden çıkmadan 3 kayısı

kahvaltı :3 dilim tb.ekmeği - zeytin-peynir-yagsız süt-domates-salatalık

ögle :ton balıgı-salata-ayran

ara : 1 elma

akşam : 4 yemek kaşıgı etsiz nohut -yarım tabak mantar kavurma -marul-salatalık-yogurt

3lt su -yeşilçay

kiraz -naz menüleriniz süper kızlar kaydirigubbakcemile5

banucum hangimiz bu hataya düşmüyoruz ki:teselli:.ben 14 mayıstan beri kaç kere bozdum başladım montiye hiç telaşım bitmediki.daha dogrusu bahanem çünkü gerçekten isteyen bir insanın karşısında hiç bir şey engel olamaz.takılma dün dünde kaldı bugün aynen tam gaz devam bir beslenme alışkanlıgının oturması için 3 ay gibi bir süreye ihtiyaç varmış.ben bişeye elim uzanırken cuma günü baskülde göreceğim 71 rakamını hayal ediyorum ve inanki o dakikadan sonra elimi geri çekiyorum.işe yaramadıgı zamanlarda oluyor olmuyor değil.birde ben boşta kalınca acayip kaçamak yapıyorum işe güce dalınca aklıma yemek gelmiyor sende kendini dinle bakalım nelerle ugraşırsan yemeği kaçamak yapmayı unutursun bu şekilde kendi kendine strateji geliştirebilirsin tatlım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…