Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar

dünkü menüm:

kahvaltıevden birşey getiremedim işe ne varsa uygun onu yedim)
yarım dilim tb ekmeği
4 tane zeytin
bir bardak light süt

öğlen:
2 tabak kıymalı ıspanak(ama içinde pirinç varmıydı hatırlamıyorum sanırım vardı)
salata
yoğurt

ara:
yarım armut

akşamyürüyüşe gideceğim için hafif yedim)
yoğurt
salatalık

akşam yemeğinden sonra 1.5 saat kadar yürüdüm ama ayağımın kırığı hala geçmemiş şuanda ağrıyor.
100 e yakında mekik çektim.

ayrıca gün içinde 4 fincan yeşil çay ve 3 litreye yakın su tüketiyorum

kızlar cuma gününe 17 kişilik bir misafirim gelecek akşam yemeğine delikafadulden şimdiden eteklerim tutuştu ben misafirimi çok iyi agırlamaya çalışmaktan kendimi mahvederim .ogün işten eve gidip yemek koşturmasına girince epey bi spor yapacagım demektir zemuszemus

günaydın arkadaşlar, güzel bir gün diliyorum.
öğleden sonra misafirlerim var. dünden beri hazırlanıyorum. akşama menülerimi yazarım
ramazan için montiye uygun nasıl bir beslenme programı uygulayacaksınızboshayallersmile

17 mi? kafamçokkarıştı
Allah kolaylık versin ... Birde o kadar hazırlayıp yememek var. Aman canım dikkat et de kaçırma bak 72 lerden kurtuluyorsun bu hafta ona göre...yerimseniben

canım sana da kolay gelsin misafirlerle zor iş valla. Kendinizi yemeklere kaptırmayın sakın, hedefimizi unutmayalım kızlar..
Canım ben oruç tutmayacağım bu sene ilaçlarım var devam etmem gereken o sebeple beni çok etkilemeyecek. Etkileyecek olan kısmı eve oruç tutan misafirlerimi çağırdığımda veya dışarı bir yere gidildiğinde iftarda onların yediklerini yememek şeklinde olacak..

bende ramazanda sahuru montiye uygun kahvaltı şeklinde yapıcam,1 gün tam buğday ekmekli peynirli,1 gün yumurtalı şeklinde...iftardada çorba sebze yemeği salata yoğurt olur, yada tavuk sebze salata....iftar sahur arası meyve arası yaparım...aslında çok bi fark olmıcak sadece 1 öğün eksik olucak,tabi bol suyuda unutmamak lazım...inş.kazasız atlatıcaz ramazanıda

bende aynen bu şekilde yapmayı planlıyorum kirazım . en kötü iftarla sahur arasında 1 bardak süt ve leblebide yiyebilirim . bu sefer sadece 3 öğün yapmış olurum sadece aralarım olmaz .....

narincim 17 kişi için kaç çeşit yemek yapacaksın
bende geçen gün 6 kişiye yaptım ve sadece tadıan bakarken bile montiyi çiğnemiş oldum hepsinden 2 kaşık tuzuna baksan bile epey yemiş oluyoruz
umarım kazasız atlatırsın

bende ramazanda Allah nasip ederse orucu açınca 2-3 tane hurma yedikten sonra ardından namaza kalkacagım 15-20 dk sonrada sebze yemeği salata ayran yada tavuk salata ayran şeklinde yedikten sonra muhtemelen saat 21:00 olacaktır.o saatten sonra ara yaparmıyım bilmiyorum sahurdada aynı montiye uygun kahvaltı şeklinde yiyeceğim zaten kilo verebilmek gibi bi hayalim yok ramazanda sadece saglıklı bir şekilde orucumu tutabilmeyi ve kilomu koruyabilmeyi başarsam bu bana yeter :Saruboceq:

canım benim şöyle bir huyum vardır misafirim varken telaştan aklıma yemek yemek gelmez onlar varkende hizmet edeceğim diye pek oturup yemek yemem.yani kaçamak yapacagım diye endişem yok menü olarak şunları düşünüyorum bakalım begenecekmisiniz.

ezogelin çorba

etli nohut yemeği

fırında tavuk (bu tam bana göre)

pilav

yogurtlu semizotu salatası (buda tam bana göre)

zeytinyaglı taze börülce salatası (buda tam bana göre)

normal salata (eee zaten hep yediğimiz şey)

ayran (ee ayransız olmaz buda bana göre) diger içecekler

tatlıya karar veremedim bi gün öncesinden yapılacak sütlü bir tatlı olabilir yerimseniben

haftasonu gelseydi misafirlerim sarma türü bişiylerde yada daha agır yemekler güveç gibi mesala yapabilirdim ama çalışınca bunları anca yetiştirirm zaten akannehir

canım zaten bunları yetiştirsen harika olur yeter de artar bile. çok sağlıklı ve güzel görünüyor menün. evet sütlü tatlı da üstüne bir top dondurmayla bence hafif bir menü. şanslı misafirlerin çaktırmadan monti yapacaklar :)))

bu arada dün yürüyüş yolumun üzerinde mart ayında gittiğim power plate dükanına gittim. orda yağ kilo vücut yaşı metomolizma yı filan ölçmüşlerdi. 1 ay çalıştım o makinayla ama tartılmamıştım bittiğinde.
dün akşam eski değerlerlerle karşılaşsın die o tartıda tartıldım tekrar.
12 kilo vermişim oraya 94.4 ile gitmiştim şimdi 82.3 çıktım
bunun 7 kilosu yağdan gitmiş
vücut yaşım 50++ çıkmıştı yani en yüksek seviye zaten 50++ idi mesela 70 yaşında bile çıksan artık 50++ görünüyor ama dün 41 yaşında çıktım ( hala yüksek ama sevindim)

1,5 aydırda spor yapamadım kırıktan ötürü yinede güsel bir haber gibi geldi bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ıbm de baya düşmüştü tam rakamı hatırlıyamadım ama 39 iken 32 ye düşmüş sanırım
zaten onlarda mutlu oldu bende hemen montiyi anlattım onlara böylece spor yapamazken bile kilo vermemi ve yağdan verebildiğimi anlattım
sizinel paylaşayım dedim çok sağlıklı şeyler yapıyoruz :)

tek olumsuz tarafı kastan 1,7 kg kaybetmişim o da sporsuzluktan kaynaklı dedi adam

kirazcığım teşekkür ederim aslında geçen yıllarda da farklı beslenmiyordum tek faark iftarda ekmek olayı yok.

canım kolay gelsin gerçekten oldukça kalabalık. tatlı olarak muhallebili kadayıfı önerebilirim. site ismi vermek yasak google yaz ilk sitenin tarifini yapabilirisn miktarı arttırarak. gerçekten çok lezzetli ve değişik bir tatlı.

kutlarım canım çok iyi giidyorsunalkisalkisalkisalkisalkisalkis

offf muhallebili kadayıf...benimde en çok sevdiğim tatlı.cokacimcoook..geçen sene ramazanda çok yapmıştım...gerçekten nefis oluyo

merhaba kızlar

dün akşam misafirim vardı. ikramlıklardan hiç yemedim :)) reglim de bugun biter inş. bu hafta güzel sonuçlar alıcam :))

hemen dünkü menümü yazayım.

sabah
1 şeftali

kahvaltı - öğlene doğru
2 dilim tb ekmek
2 kk peynir
domates, salatalık

ara
1 armut

öğl.sonra
1 tabak menemen 1 yumurta ile
cacık

akşam
2 avuç beyaz leblebi
1 bardak light süt

ayrıca 1 şişe maden suyu ve bol su içtim.

teşekkürler kızlarrr :)))

bu arada ekmeğim bitmişti
biraz önce migrosa gittim
tam buğdayları inceledim
1 - halk ekmeğin organik tam buğday ekmeği
2 - unonun dengesi
3 - doygun marka tam buğday ekmekleri vardı.

ben doygunu aldım 500 gr.
100 gr:
enerji : 193 kcal
protein : 8,15 g
karbonhidrat : 40,5 g
diyet lifi : 7,2 g
sodyum : 0,33 g

üzerinde türk diyabet ve obezite vakfı onaylıdır yazıyor.

uygun mudur kızlar ??

12 dilim var içinde uzun dilimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…