17 mi? kafamçokkarıştıkızlar cuma gününe 17 kişilik bir misafirim gelecek akşam yemeğine delikafadulden şimdiden eteklerim tutuştu ben misafirimi çok iyi agırlamaya çalışmaktan kendimi mahvederim .ogün işten eve gidip yemek koşturmasına girince epey bi spor yapacagım demektir zemuszemus
günaydın arkadaşlar, güzel bir gün diliyorum.
öğleden sonra misafirlerim var. dünden beri hazırlanıyorum. akşama menülerimi yazarım
ramazan için montiye uygun nasıl bir beslenme programı uygulayacaksınızboshayallersmile
bende ramazanda sahuru montiye uygun kahvaltı şeklinde yapıcam,1 gün tam buğday ekmekli peynirli,1 gün yumurtalı şeklinde...iftardada çorba sebze yemeği salata yoğurt olur, yada tavuk sebze salata....iftar sahur arası meyve arası yaparım...aslında çok bi fark olmıcak sadece 1 öğün eksik olucak,tabi bol suyuda unutmamak lazım...inş.kazasız atlatıcaz ramazanıda
kızlar cuma gününe 17 kişilik bir misafirim gelecek akşam yemeğine delikafadulden şimdiden eteklerim tutuştu ben misafirimi çok iyi agırlamaya çalışmaktan kendimi mahvederim .ogün işten eve gidip yemek koşturmasına girince epey bi spor yapacagım demektir zemuszemus
narincim 17 kişi için kaç çeşit yemek yapacaksın
bende geçen gün 6 kişiye yaptım ve sadece tadıan bakarken bile montiyi çiğnemiş oldum hepsinden 2 kaşık tuzuna baksan bile epey yemiş oluyoruz
umarım kazasız atlatırsın
bende ramazanda sahuru montiye uygun kahvaltı şeklinde yapıcam,1 gün tam buğday ekmekli peynirli,1 gün yumurtalı şeklinde...iftardada çorba sebze yemeği salata yoğurt olur, yada tavuk sebze salata....iftar sahur arası meyve arası yaparım...aslında çok bi fark olmıcak sadece 1 öğün eksik olucak,tabi bol suyuda unutmamak lazım...inş.kazasız atlatıcaz ramazanıda
canım benim şöyle bir huyum vardır misafirim varken telaştan aklıma yemek yemek gelmez onlar varkende hizmet edeceğim diye pek oturup yemek yemem.yani kaçamak yapacagım diye endişem yok menü olarak şunları düşünüyorum bakalım begenecekmisiniz.
ezogelin çorba
etli nohut yemeği
fırında tavuk (bu tam bana göre)
pilav
yogurtlu semizotu salatası (buda tam bana göre)
zeytinyaglı taze börülce salatası (buda tam bana göre)
normal salata (eee zaten hep yediğimiz şey)
ayran (ee ayransız olmaz buda bana göre) diger içecekler
tatlıya karar veremedim bi gün öncesinden yapılacak sütlü bir tatlı olabilir yerimseniben
bu arada dün yürüyüş yolumun üzerinde mart ayında gittiğim power plate dükanına gittim. orda yağ kilo vücut yaşı metomolizma yı filan ölçmüşlerdi. 1 ay çalıştım o makinayla ama tartılmamıştım bittiğinde.
dün akşam eski değerlerlerle karşılaşsın die o tartıda tartıldım tekrar.
12 kilo vermişim oraya 94.4 ile gitmiştim şimdi 82.3 çıktım
bunun 7 kilosu yağdan gitmiş
vücut yaşım 50++ çıkmıştı yani en yüksek seviye zaten 50++ idi mesela 70 yaşında bile çıksan artık 50++ görünüyor ama dün 41 yaşında çıktım ( hala yüksek ama sevindim)
1,5 aydırda spor yapamadım kırıktan ötürü yinede güsel bir haber gibi geldi bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ıbm de baya düşmüştü tam rakamı hatırlıyamadım ama 39 iken 32 ye düşmüş sanırım
zaten onlarda mutlu oldu bende hemen montiyi anlattım onlara böylece spor yapamazken bile kilo vermemi ve yağdan verebildiğimi anlattım
sizinel paylaşayım dedim çok sağlıklı şeyler yapıyoruz :)
tek olumsuz tarafı kastan 1,7 kg kaybetmişim o da sporsuzluktan kaynaklı dedi adam
kirazcığım teşekkür ederim aslında geçen yıllarda da farklı beslenmiyordum tek faark iftarda ekmek olayı yok.
canım kolay gelsin gerçekten oldukça kalabalık. tatlı olarak muhallebili kadayıfı önerebilirim. site ismi vermek yasak google yaz ilk sitenin tarifini yapabilirisn miktarı arttırarak. gerçekten çok lezzetli ve değişik bir tatlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?