- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
canım henüz yapmadım domatesi ama ramazan çorbasız olmaz illaki yapıcam. unsuz da bir şekilde kıvam tuttururuz bence. hatta buraya deneyip yazarız montilik çorbaları kaydirigubbakcemile5.
mercimege aynen ben de havuç ve patates koyardım. geçen gün sadece soğan koyarak yaptım. mercimegini bol tuttum ve hiç yag koymadım. tadı da çok guzel oldu.cokacimcoook
canım kas kaybı da normal spor yapmamışsın çünkü ama buna rağmen yağdan iyi gitmiş,bu arada dün yürüyüş yolumun üzerinde mart ayında gittiğim power plate dükanına gittim. orda yağ kilo vücut yaşı metomolizma yı filan ölçmüşlerdi. 1 ay çalıştım o makinayla ama tartılmamıştım bittiğinde.
dün akşam eski değerlerlerle karşılaşsın die o tartıda tartıldım tekrar.
12 kilo vermişim oraya 94.4 ile gitmiştim şimdi 82.3 çıktım
bunun 7 kilosu yağdan gitmiş
vücut yaşım 50++ çıkmıştı yani en yüksek seviye zaten 50++ idi mesela 70 yaşında bile çıksan artık 50++ görünüyor ama dün 41 yaşında çıktım ( hala yüksek ama sevindim)
1,5 aydırda spor yapamadım kırıktan ötürü yinede güsel bir haber gibi geldi bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ıbm de baya düşmüştü tam rakamı hatırlıyamadım ama 39 iken 32 ye düşmüş sanırım
zaten onlarda mutlu oldu bende hemen montiyi anlattım onlara böylece spor yapamazken bile kilo vermemi ve yağdan verebildiğimi anlattım
sizinel paylaşayım dedim çok sağlıklı şeyler yapıyoruz :)
tek olumsuz tarafı kastan 1,7 kg kaybetmişim o da sporsuzluktan kaynaklı dedi adam
kızlar ramazanda benim için sahur hiç zor değil montiye uygun kahvaltımı yaparım...zaten normalde de sahurda kahvaltılık yerdim....ama iftar çorbasız olmaz en azından benim için öyle...mercimek dışında ne çorbası yapabiliriz...pirinç,bulgur,şehriye,un yasak... ??????????
bugün bizim takımda da kimseler yok burdada kimsecikler yok
selam kızlar
bugün misafirleirm vardı ve ne yeidigmi bilmiyorum çokd egil ama düzemnsiz oldu yeidkleirm
zilicim ilk hafta ii gittim ama bu hafta biraz bocaladımm
görümcwm bende gidince herşey eskisi gibi olacak daha düznli olucma inşş
kızlar ben yarın bodruma gidicem. pazartesi inş. görüşürüz.
yanlız kilo bildirimini cuma yapamayacagım, cunku gittigim yerde baskul bulamam.
bu yuzden yarın sabah evden çıkmadan tartılıp bildiricem size. şimdiden bilgi vereyim dedim.
görüşmek üzere...
şimdiden herkesi tebrik ederim. eminim herkes süper kilolar verecek :))
kiraz -naz menüleriniz süper kızlar kaydirigubbakcemile5
banucum hangimiz bu hataya düşmüyoruz ki:teselli:.ben 14 mayıstan beri kaç kere bozdum başladım montiye hiç telaşım bitmediki.daha dogrusu bahanem çünkü gerçekten isteyen bir insanın karşısında hiç bir şey engel olamaz.takılma dün dünde kaldı bugün aynen tam gaz devam bir beslenme alışkanlıgının oturması için 3 ay gibi bir süreye ihtiyaç varmış.ben bişeye elim uzanırken cuma günü baskülde göreceğim 71 rakamını hayal ediyorum ve inanki o dakikadan sonra elimi geri çekiyorum.işe yaramadıgı zamanlarda oluyor olmuyor değil.birde ben boşta kalınca acayip kaçamak yapıyorum işe güce dalınca aklıma yemek gelmiyor sende kendini dinle bakalım nelerle ugraşırsan yemeği kaçamak yapmayı unutursun bu şekilde kendi kendine strateji geliştirebilirsin tatlım :1hug:
lacey cnm bende dün lkaçırıdm bugünde 12 de yaptım kahvaltıyı görümcem yarın gidiyor ve eski düzenime dönücem inşşş
bende hergün yürüyorum sabahalrı ama çocuklar erken uyanıyor bugün gidemedim dün misafirlerim vardı akşama gidicm inşş
kızlar yumurtalı ıspanak ve barbunya salatası yiycem uygunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?