Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilicim sagsaglim ulaşmana sevindim tatlım gideceğin yere daha fazla özletme kendini bize :Şeniz

aeben abla nerelerdesinnnn dört gözle dönmeni bekliyoruz ablacım :1hug:

günaydın kızlar

dünkü menüm:

kahvaltı:
bir top tahıllı ekmek ( tb kalmamıştı)
bir kk light peynir
bir bardak light süt
domates biber
4 tane zeytin

öğlen:
4 tane salçalı baget ( oha diyin çünkü ben yediktne sonra dedim)
salata
yoğurt

ara:
bir nektari

akşam:
200 ml yoğurt
bir salatalık
bir soda

gece yarın için kardeşime 3 çeşit yemek yaptım tuzuna bile bakmadım tebrik ediyorum kendimi

masumcum walla kaçınca bukadar dert etme sporu biraz fazla yaparsın çünkü üzülünce heyecanımız azalıyor enerjimizde

akşam arkadaşım ekmek kadayıflı dondurma ikram etti ya düşündüm meğer ben eskiden ne kadar çok aburcubur yiyormuşum Allahım inşallah hepimizi muradımıza erene kadar iradeli kılar

mutlu ve güzel bir gün olsunnnnn

canım bende öyle yaptım sadece soğan birde 2 tane domates doğradım mercimekle beraber en sonda blendırdan geçirdim çok güsel oldu kıvamı, mercimeği eskisinden daha fazla koydum ama. tavuksuyuda koymasam tam montilik olmuştu :)

Günaydın kıslar,

canım kas kaybı da normal spor yapmamışsın çünkü ama buna rağmen yağdan iyi gitmiş,
helal valla...kaydirigubbakcemile5

canım ben domates çorbasına soğan, biber filan da koyuyorum sonra blenderda eziyorum. üstüne de karabiber çok güzel oluyor.
bence değişik sebze çorbaları denemek için iyi bir fırsat. brokoli, kabak,vs vs ...
vejeteryan çorba tariflerine bak bi internetten bence onlarda bir çok değişik alternatif olabilir...yerimseniben

bugünün menüsü
sabah bir değişiklik yaparak tost yemedim...kaydirigubbakcemile3
sabah 2 yumurta ile domatesli menemen,çay
öğlene köfte 3-4 tane, salata,yoğurt
acıkırsam 1 elma
barbunya yemeği,salata,yoğurt
1 şeftali,2 mini nektarin yerim ve inşallah yarın tartıda gzüel bir sonuç alırım...
kaydirigubbakcemile3

merhaba..kızlarrrrrrr....
istanbulda çok sıcak boğucu kapalı bir hava var...sanırım yağmur yağacak yağsada azcık rahatlasak...

menüm
evden çıkmadan 1 erik yolda 1 şişe su

KAHVALTI
3 dilim denge ekmek,peynir,zeytin,domates,çay

ÖĞLE
köfte,yoğurtlu pazı,ayran

ARA
armut,erik

AKŞAM
zyağlı taze fasülye,,yoğurtlu pazı

bugün bizim takımda da kimseler yok burdada kimsecikler yok

sıcaklardandır canım. aşırı sıcakların en büyük etkisi bitkinlik sanırım.
vazgeçmek yok canım. bende dün çok kaçırdım ama bugün yeniden devam. havalar serinlese de yürüyüşlerime yeniden başlasam. evde bantta yürümeyi denedim fenalık geçirecektimakannehir

güle güle git canım.

a.svereliniortak

lacey cnm bende dün lkaçırıdm bugünde 12 de yaptım kahvaltıyı görümcem yarın gidiyor ve eski düzenime dönücem inşşş

bende hergün yürüyorum sabahalrı ama çocuklar erken uyanıyor bugün gidemedim dün misafirlerim vardı akşama gidicm inşş

Adamın biri artık karısının eskisi kadar iyi duymadığından korkuyormuş ve karısının işitme cihazına ihtiyaç duyduğunu düşünüyormuş.Ona nasıl yaklaşması gerektiğinden emin değilmiş.

Bu durumu konuşmak icin aile doktorunu aramış; doktor adamın karısının ne kadar duyduğunu anlayabilmesi için basit bir yöntem önermiş.

"Yapacağın şey su, karından 40 adım ileride dur, normal bir konuşma tonuyla bir şeyler söyle; eğer duymazsa 30 adım ilerisinde aynı şeyi tekrarla, sonra 20 adım; cevap alana kadar aynı şeyi tekrarla

"O aksam karısı mutfakta akşam yemeğini hazırlarken adam işlemi uygulamaya koymuş.

40 adım uzaklıktan karısına normal bir konuşma tonuyla seslenmiş

"Hayatım bu akşam yemekte ne var?"

Cevap yok Mutfağa biraz yaklaşmış. Mesafeyi 30 adıma indirmiş ve soruyu tekrarlamış

Gene cevap yok Mutfağa biraz daha yaklaşmış, mesafe 20 adım ve tekrar sormuş

Hala cevap yok Adam mutfağın kapısına gelmiş artık mesafe iyice azalmış ve soruyu tekrarlamış

Gene cevap alamamış Bu sefer karısına iyice yaklaşmıs ve aynı soruyu tekrar sormuş

"Hayatım bu aksam yemekte ne var?"

"Hayatım beşinci kez söylüyorum, Tavuk"

Hikayenin ana fikri:Belki de genelde düşündüğümüz gibi problem daima karşımızdaki kişilerde olmayabilir. Problemlerin sebebini birazda kendimizde aramalıyız..

:sinifsinif:

bende bugün daha dikkatli besleniyorum canım. yürüyüş için hala sıcaklarla uğraşıyorum.
galiba en iyisi sabah erken saatleri .bu hafta tartıda fark etmese bile haftaya eksileri görebiliriz inşallah

fıkra güzeldikaydirigubbakcemile3 gerçekten haklısın canım. sorunun kaynağı belkide bizdedir

yaptım yine yapacağımı bir hafta dayandım yarın tartu günü ve ben çok yedim

kahvaltı:
soğanlı biberli domatesli sos yapmıştım 3 kaşık ondan
light peynir
bir dilim tb ekmek
ayran

öğlen:
bir tabak etsiz kurufasulye
salata
yoğurt

aara:
bir armut

akşam:
haşlanmış tavuk 2 büyük parça
5 kaşık o sostan
ayran

canım çok dondurma istiyor bide dayanamaım yemekten önce tartıldım morelim bozuldu biraz o yüzden yedim o kadar çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…