diyarcığım bozma moralini.birde tok karnına tartıya çıkmışsın daha fazla canın sıkılmıştır.
sabah tartıldıktan sonrayı düşünerek yeniden başla . motivasyonumuzu bozmak yok.
menüm
sabah : 2 dilim t.b. ekmeği, 1 kk peynir, 2 adet zeytin, yağsız ve yumurtasız domates ve biberli menemen
öğle: 1 yumurta ile yaptığım salata, yoğurt
akşam: tavuk sote, 4 kaşık yoğurtlu kabak , salata
ara: 1 elma
su: 2 litre
canımcım sıkma kendini .. Ramazanda da almayacaksın inşallah niye alasın azıcık dikkat edersen korksun senden tüm kilolar...72 kiloyum geçen hafta ile aynı benimde. Offff yine bir kısır döngü içine girdim. Ramazanda almamak gayretindeyim işallah olacak.
Kilo verenleri kutlarım.
Narincim yarışı sen kazanacaksın gibi şeker. :)
canım neyse uymadığın olmuş ama geçmişte kaldı o , unut ve önüne bak, bugün aynen devam ediyosun, kararlısın ve bu işi yapacaksın.. Süper yürümüşsün ne güzel...günaydın kızlar bende aynıyım hatta 100 gr fazlayım ama adet olucam p.tesi günü gayt normal diye düşünüyorum ve tabi montye uymadııgmda bir gerçek
kaldıgım yerden devam eidyorum sabah kalktım 1 armut yeidm 1.5 saat spor yaptım lahana yagımı üürp gitmiştim gelince yosun sabunu ve kabak lifi ile masaj yaptım duşumu aldım 1 lt suyumu içtim
haftaya n olucak bakalım
canım benim bildiğim barbunya filan tarzı bakliyat hem protein hem karbonhidrat.. yani karışık bu sebeple.. et gibi saf protein değil, yanlışım varsa düzeltin kıslar...kızlar ben merka eidyorum nedne
bakliyat ile et yemiyoruz ikiside protein ama
kızlar ben merka eidyorum nedne
bakliyat ile et yemiyoruz ikiside protein ama
günaydınnnnn...hayırlı cumalar...
12.07.2010....109,9
16.07.2010.....107,6
23.07.2010......106,8
30.07.2010.......106
06.08.2010........104,8........:lepi:
giden...1,200 grsositosositosositososito
nazcım anladım cnmmm saol açıklaman için ve ayrıntılı tablon ,için
SEMA ABŞLA VE DİYAR SÜPERSİNİZZZZZZZZ
çok teşekkür ederim nevracım...valla bende şaşkınlık içindeyim...bir o kadar mutluyum.....daha önce iki hafta üst üste kilo verdiğim görülmemiştir...monti çok iyi geldi bana...şimdi tek düşüncem önümüzdeki hafta nasıl geçecek...yarın oğlum askerden izine geliyor...ve bir hafta önceden siparişler verildi...harikasınnnn
vallahi bravo ya tiroid problemlerine rağmen süper ötesi bir rakam bu tebrik ederim yağmurgözlü :lepi::lepi::lepi:
nazcım anladım cnmmm saol açıklaman için ve ayrıntılı tablon ,için
SEMA ABŞLA VE DİYAR SÜPERSİNİZZZZZZZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?