Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

diyarcığım bozma moralini.birde tok karnına tartıya çıkmışsın daha fazla canın sıkılmıştır.
sabah tartıldıktan sonrayı düşünerek yeniden başla . motivasyonumuzu bozmak yok.
menüm
sabah : 2 dilim t.b. ekmeği, 1 kk peynir, 2 adet zeytin, yağsız ve yumurtasız domates ve biberli menemen

öğle: 1 yumurta ile yaptığım salata, yoğurt

akşam: tavuk sote, 4 kaşık yoğurtlu kabak , salata

ara: 1 elma

su: 2 litre

günaydın kızlar

çok saol canım Allahtan sabahı bekledim saat 9 dan sonra komşum kek kurabiye ve börek getirmişti kızının doğumgünüymüş bana kurabiye hafiif olfu bari ondna ye dedi bende yok kalsın dedim mutfağa koydum yanına bile yaklaşmadım.
sabah kalktım tartıldım ve mutluyum yeniden

başlangıç kg: 96,7
geçen hafta : 83,1
bu sabah: 81,4
verilen kg: 1,7

çok mutlu oldum ya ama dün akşam ile sabah arasında nerdeyse 1 kg yakın oynamış. bu haftaiçi tartılmıcam kg ile kafayı bozdum önemli olan sağlıklı beslenme ve spor. bunu buraya yazıp sık sık okumam lazım anlamam için sanırım :)

bu arada eğer başarıyorsam sizin etkiniz yorumlarınız çoook büyük inanın. hepinize teşekkür edeirm. iyiki varsınız. ailemde başka şehirde olmasına rağmen direnmemi sağlıyorsunuz

günaydınlar kızlar dün yediklerimi yazayım hemen

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık

öğlen
1 tabak bamya yemeği
1 kase yoğurt

ara
1 şeftali
1 armut

akşam
2 avuç beyaz leblebi
1 kutu lıght süt

BENİM KİLOMDA GEÇEN HAFTAYLA AYNI REGLİM YAKIN İNANILMAZ ŞİŞTİM BU SEFER . KİLOM 58,9

72 kiloyum geçen hafta ile aynı benimde. Offff yine bir kısır döngü içine girdim. Ramazanda almamak gayretindeyim işallah olacak.

Kilo verenleri kutlarım.

Narincim yarışı sen kazanacaksın gibi şeker. :)

Günaydın kızlar,

diyarking canım çok güzel kilo vermişsin tebrik ediyorum seni...
evet canım burada olmaya devam et bak mutlaka verirsin arada hatalar olabilir ama hemen olman gereken noktaya dön.zaten bi süre disiplinli gidersen hatalarının sıklığı da azalacaktır çünkü vücut bu beslenmeye alışıyor canım... olumunekankayizsmile

Gelelim bana kıslar...
ben de 700 gr vermişim. 80.3 oldum..çok mutluyum. Allah kısmet ederse haftaya 7li rakamlarda olmak istiyorum...kaydirigubbakcemile2

bu da bugünkü menüm

2 tam ekmeğe peynirli tost, domates,çay
tavuk ızgara,salata,ayran
1 nektarin
patlıcan yemeği,salata,yoğurt
2 nektarin

günaydın kızlar bende aynıyım hatta 100 gr fazlayım ama adet olucam p.tesi günü gayt normal diye düşünüyorum ve tabi montye uymadııgmda bir gerçek

kaldıgım yerden devam eidyorum sabah kalktım 1 armut yeidm 1.5 saat spor yaptım lahana yagımı üürp gitmiştim gelince yosun sabunu ve kabak lifi ile masaj yaptım duşumu aldım 1 lt suyumu içtim
haftaya n olucak bakalım

günaydın kızlar...hayırlı cumalar hepinize...umarım herkesin yüzü gülmüştür bu sabah

bu arada dünki menümüde vereyim

kahvaltı
2 yumurta,domates,peynir,zeytin ile omlet
salatalık

öğle
tavuk döner
salata,yoğurt

ara
3 erik

akşam
200 ml lıght süt
1 kase leblebi

3,5 litre su,1 şişe maden suyu
1 saat yürüyüş

benimde kilom 71,7...bu hafta sadece 400 gr vermişim...kaçamaksız montide 6.haftam bu hafta ve toplamda 7,100 gr verdim...ama 7 lerden kurtulmak zor olucak gibi

kızlar ben merka eidyorum nedne
bakliyat ile et yemiyoruz ikiside protein ama

canımcım sıkma kendini .. Ramazanda da almayacaksın inşallah niye alasın azıcık dikkat edersen korksun senden tüm kilolar...

canım neyse uymadığın olmuş ama geçmişte kaldı o , unut ve önüne bak, bugün aynen devam ediyosun, kararlısın ve bu işi yapacaksın.. Süper yürümüşsün ne güzel...
Haftaya güzel sonuçlar alacaksın inşallah...olumunekankayizsmile

canım benim bildiğim barbunya filan tarzı bakliyat hem protein hem karbonhidrat.. yani karışık bu sebeple.. et gibi saf protein değil, yanlışım varsa düzeltin kıslar...

BAKLİYATLARDA BİR NEBZEDE OLSA KARBONHİDRAT VE BİLEŞİMLERİNDE NİŞASTA OLUYOR ONUN İÇİN ETLE BAKLAGİL YEMİYORUZ , YADA YUMURTAYLA BAKLAGİL YEMİYORUZ CANIM . BAK AŞAĞDA HANGİ BAKLAGİLDE NELER OLDUĞU YAZIYOR CANIM .

Fasulye : protein, yağ, selüloz ve karbonhidratça zengindir. Bileşiminde bunlardan başka kalsiyum, fosfor, demir gibi madensel tuzlarla beraber B kompleksi vitaminleri de bulunur. Sindirimi oldukça zordur. Kabukları bağırsaklarda gaz yaptığı için kabuğu çıkartılarak pişirilirse bu özelliği de gider

Et, yağ gibi maddeler ilavesiyle pişirildiği zaman değeri daha da fazlalaşır. Soya fasulyesi besin değeri bakımından en iyisidir. 100 gr. beyaz fasulyede 22 gr. protein vardır.

Nohut : protein ve madensel madde bakımından fasulyeden sonra gelen bir besin maddesidir. Lezzet ve besin değeri pişirilme şekillerine göre arttırılır.100 gramın da 20 gr protein vardır.

Mercimek : sindirimi daha kolay ve bilhassa bileşimindeki demir dolayısıyla çocuklara ve kansızlara verilen bir besin maddesidir.

Bakla :Bileşiminde fazla miktarda protein fosfor vs. bulunan bir baklagildir. Çeşitli şekillerde kullanılır.

Bezelye: Protein, nişasta , fosfor ve B vitaminleri bakımından zengindir. Sindirimi kolay, lezzetli bir besin maddesidir. Yemek, garnitür vs. olarak kullanılır .

Börülce: Protein, nişasta ve vitamin bakımından zengindir. Bazı bölgelerde çok kullanılır.

günaydınnnnn...hayırlı cumalar...

12.07.2010....109,9
16.07.2010.....107,6
23.07.2010......106,8
30.07.2010.......106
06.08.2010........104,8........:lepi:

giden...1,200 grsositosositosositososito

günaydınnnnn...hayırlı cumalar...

12.07.2010....109,9
16.07.2010.....107,6
23.07.2010......106,8
30.07.2010.......106
06.08.2010........104,8........:lepi:

giden...1,200 grsositosositosositososito

harikasınnnn
vallahi bravo ya tiroid problemlerine rağmen süper ötesi bir rakam bu tebrik ederim yağmurgözlü :lepi::lepi::lepi:

nazcım anladım cnmmm saol açıklaman için ve ayrıntılı tablon ,için

SEMA ABŞLA VE DİYAR SÜPERSİNİZZZZZZZZ

çok saol canım

bişi sorucam masumcum kabak lifi bacaklarını kızartmıyor mu ilk başta ben çok korkmuştum uygularken sonra biraz daha yumuşayınca lif daha kullanılır olmuştu

ben yağ ile değil spordan sonra tek başına peelingli vücut şampuanı ile yaptı 1 ay kadar bacağımda pürüsüzleşiyordu sonra sporla birlikte bırakmıştım

sen yağlar ile yapıyorsun sonuçlarını yazarsan bana sevinirim spora başladığımda yine başlıcam life çünkü

harikasınnnn
vallahi bravo ya tiroid problemlerine rağmen süper ötesi bir rakam bu tebrik ederim yağmurgözlü :lepi::lepi::lepi:
çok teşekkür ederim nevracım...valla bende şaşkınlık içindeyim...bir o kadar mutluyum.....daha önce iki hafta üst üste kilo verdiğim görülmemiştir...monti çok iyi geldi bana...şimdi tek düşüncem önümüzdeki hafta nasıl geçecek...yarın oğlum askerden izine geliyor...ve bir hafta önceden siparişler verildi...(((( mantı,ıspanaklı börek,bisküvi pastası,şekerpare,çatal,açma,krep ( trakyada akıtma derler )birde patlıcan ve köfteyle yapılan yemek varya çöp kebabı veya beykoz kebabı deniyor...:))))))

sağol canım teşekkürler....darısı veremeyenlerin başınaopuyorumnanaktan

AKREP 33..

BAŞLANGIÇ. ...29.3 2010 .

ilk hafta ............ 72.900 gr.
1. hafta ............. 71.400 gr.
2. hafta ............. 71.000 gr.
3. hafta ............. 72 200 gr . (geçen hafta bozdu )
4. hafta ........... ..69.600 gr.
5. hafta ............. 71.000 gr.(geçen hafta kaçamak ..
6. hafta ............ 69 600 gr.
7. hafta ............ 72 100 gr.( tekrar bozdu )((((
8. hafta ............ 69 800 gr.
9. hafta ........... 69 800 gr
10. hafta ......... 69 500 gr.
11.hafta .......... 69 600 gr.(kaçamak yapıyor )..
12 hafta .......... 69 100 gr. .
bi süre ara verdi....
tekrar bizimle .......

1. hafta ........68 600gr...
2.hafta ....... .66 500gr.
3.hafta..........66 300 gr
4.hafta..........66 000 gr
5.hafta..........64 500 gr

ve bugün

6.hafta.........63 900 gr

600 gr gitmiş :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…