Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bugünki menüm...
yolda 1 şişe su
KAHVALTI
3 dilim denge ekmek,peynir,salatalık,çay

ÖĞLE
zyağlı fasülye,salata,ayran

ARA
armut

AKŞAM
semizotu,yoğurt,söğüş salata

bol su,bitki çayı

15 dk sabah,15 dk akşam yürüyüş..

merhaba arkadaşlar , bu hafta kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum bu haftaki kilom malesef 71 eyvahedigeldismile spor 2 günlük kaçamak ve sporsuzluk sonucu böyle oldu malesef. haftaya daha iyi bir sonuç alacağımı umuyorum

30 temmuz 70.3 kg
6 ağustos 71 kg
+ 700g malesef

bodrumdan montici fıstıklara selamlar ve kocaman opucukler

çarşamba günü 2 ana öğün ve 1 ara yaptım bavul telaşından.

dünkü menümü yazayım hemen.............

dünkü menüm :

sabah
1 şeftali

kahvaltı
2 dilim tb ekmek
2 kk yagsız peynir
salata

öğlen
2 avuc beyaz leblebi
1 kutu yagsız sut

ara
1 armut
1 şeftali

akşam üstü
1 turk kahvesi tatlandırıcı ile ( arkadaşıma ugradım, bir tek bu ikramlıgı mecburen kabul ettim )

akşam
ton balıklı salata

gece
1 bardak ayran

kızlar dün bodrumdaki ilk günümdü
çarşısında mis kokular, dondurmacılar, cafeler............ onunden geçerken
kendimi tuttum ve asla montiyi bozmam diyerek yemedim :)) alkış bana dimi :))

yarım saat de yüzdüm :)

kızlar ben bugun tartılamadım ama dün tartıldım yola çıkmadan.
74,8 kg olmuştum. geçen hafta 76,2 kg idim :)))

kızlarrrr

olumsuz birkaç şey okudum. valla ben ne olursa olsun asla olumsuz düşünmüyorum. eger istersek yaparız. geç de olsa amacımıza ulaşıcaz. verdiginiz kiloları düşünün. bundan sonrası da aynen oyle gidecekkk.

kızlar çok yogunum anlatamam hemen yazıp çıkıyorum

geçen hafta 72.400

bu hafta 71.800

giden 600 gr. Allahıma şükürler olsun 71 li bi rakam gördüm

geçen hafta 72.400

bu hafta 71.800

a.s. tebrikler canım..
bu hafta aynı vermişiz..ben bu haftayı çok düzensiz geçirdim..öğünlerim çok aksadı hiç yiyemediğim öğünde oldu..aynı çıkarsam şükredicem diyordum..600 gr gitmiş şükür..

akrepcim tebrikler canım çok iyi gidiyosun.:lepi:..mezuniyete az kaldı tatlışım

teşekkürler tatlışım benimopuyorumnanaktan
sende süper gidiyosun..
umarım amacına biran önce ulaşırsın şeker

teşekkürler tatlışım benimopuyorumnanaktan
sende süper gidiyosun..
umarım amacına biran önce ulaşırsın şeker

inş.akrepcim...hepimiz sağlıklı bi şekilde istediğim kilolarda olalım:Saruboceq::Saruboceq:
bu arada bu hafta takım sıralamasında yer değiştirmişiz canım,listelere baktımda siz 1.biz 2. yiz...şimdiden tebrikler:lepi::lepi:

TEBRİK EDİYORUM HARİKA GİDİYORSUN YA
DARISI BAŞIMIZA

azminden bana da bulaştırır mısın :))

kızlar miss gibi kek kokuyo evin içi incirli kek yaptımmmm

ama yemiyorummm

ben aldım bu mesajı :)) daha iyiyim artık arada düşüyorum işte iradem zayıf ondandır. sizlerin sayesinde düşsemde tekrar kalkacağıma inanıyorum
yüzyüze görüşmediğimiz halde böyle destek olduğumuz için çok mutluyum
:lepi:

kahvaltı:
1 dilim tb ekmeği
b kk light b.peynir
biraz domatesli biberli sos
domates salatalık biber
light süt

öğlen:
4 tane köfte(yemekhaneden olduğu için ekmekli ne yazık ki (
salata
yoğurt
bir tabak z.yağlı yeşil fasulye

ara:
nektar

ara:
bir bardak light süt

akşam:?????

ya ben bugün acıktım öğlen yemeğimi 12,45 de yedim 15,30 da acıkınca bir nektar yedim doymadım 17,00 de de sıfır yağlı bir bardak süt içtim.
akşam öğününü daha mı az yiyim acaba yoksa sorun olmaz mı normal yesem ?

canım aman dikkat et yaaa... yap ama yeme....çok zor ama bak bir rotaya girmişken düzenini bozma.. vücudun montiye uyum sağladı hazır, avantajını kullan.olumunekankayizsmile

Nevracım işallah cnm. Ramazanda da veririm belki belli mi olur.
verirsin canım inşallah..Ramazanda kilo veren çok oluyor ..Dengeni bozmadan sağlıklıca geçir de Ramazanı önemli olan o...olumunekankayizsmile

geçen hafta 72.400

bu hafta 71.800

kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5

bugünkü menüm

sabah: 2 dilim tb ekmeği, 1 kk peynir, 3 adet zeytin , domates ,salatalık

öğle: 1 tabak domates soslu (yağsız) spagetti , yoğurt

akşam: 5-6 kaşık tavuk sote, semizotu salatası , yoğurt

ara: 1 adet şeftali

su: 2litre

Bu ilaçlara dikkat
A.A. 6 Ağustos 2010

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, bakanlığın izin verdiği beyanlar dışında sağlık beyanları kullanarak internet sitelerinde reklam ve tanıtımı yapılan ürünlerde, bakanlık tarafından yapılan denetimlerde 13 üründe “sibutramin”, “sildenafil”, “tadalafil” ilaç etken maddelerinin tespit edildiğini, bu ürünlerin toplatılarak imha edildiğini bildirdi.

Bakanlık, “sibutramin”, “sildenafil”, “tadalafil” ilaç etken maddeleri tespit edilen “Li Da DaidaihuaWeight Loss Capsule, La Jiao Shou Shen Kapsül, LW6090, FX-15, T-3 Supplement, Kamagra, Bh Meksika Biber Hapı, Grinex, Ziroll, Sir Hunter, Gatto Romeo&Juliet, EFR-X, RX-1” adlı 13 ürünün yer aldığı 268 internet sitesiyle ilgili 2009 ve 2010 yıllarında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, 2009 ve 2010 yıllarında internet sitelerine ve bu ürünlerin satışının yapıldığı eczane ve aktarlara yönelik olarak 589 adet denetim yapıldığı belirtilerek, bakanlıktan ithal ve üretim izni almadan, insan sağlığına zararlı madde ihtiva ettiği tespit edilen ürünleri satışa sunan 11 firmanın ürünlerine el konularak imha edildiği kaydedildi. Etiket bilgilerinin mevzuata aykırı olmasından dolayı da 42 firmaya idari para cezası uygulanarak ürünlerin piyasadan toplattırıldığı belirtildi.

Bakanlık, “Takviye Edici Gıda” adı altında, zayıflamaya veya kilo aldırmaya yardımcı olduğu, cinsel performansı artırıcı özellikleri bulunduğu, kanser, kolesterol, şeker, tansiyon, sedef, egzama, kalp, karaciğer, üriner ve genital hastalıkları önlediği veya iyileştirici yönde etkilere sahip olduğu iddiasıyla gerek internet sitelerinde gerekse eczane, aktar gibi satış yerlerinde pazarlanan sahte ürünlerden halkın korunması amacıyla, akşam saatlerinde bir açıklama yaptı.
Söz konusu benzer ifadelerin yer aldığı ürünlerin “Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Onaylıdır” ifadesi yer alsa bile “kesinlikle sahte beyanlar içermekte” olduğuna işaret edilen açıklamada, bu etkilere sahip olduğu iddia edilen ürünler için Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından hiçbir onay verilmediği bildirildi.
Bakanlık tarafından üretim ve ithal izni verilen ürünlerin ticari isimleri, üretim ve ithal izin tarih ve sayıları ile üretici ve ithalatçı firmaların, “www.kkgm.gov.tr” internet sitesinde güncellenerek yayınlandığı vurgulanan açıklamada, bu bilgilerin tümünün ürünün etiketi üzerinde doğru ve eksiksiz olarak yer alması gerektiği kaydedildi.

Üretim ve ithal izin numaraları doğru olsa dahi tüketicileri yanıltıcı, kamu sağlığını tehdit eden, hiç bir bilimsel gerçekliğe dayanmadan “hastalık önleyici veya tedavi edici” gibi iddialarda bulunan bu tür sahte ürünlere vatandaşları tarafından itibar edilmemesi gerektiği belirtilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:
“Bakanlığımızın izin verdiği beyanlar dışında sağlık beyanları kullanarak internet sitelerinde reklam ve tanıtımı yapılan ürünlerde; bakanlığımız tarafından yapılan denetimlerde 13 üründe (Li Da DaidaihuaWeight Loss Capsule, La Jiao Shou Shen Kapsül, LW6090, FX-15, T-3 Supplement, Kamagra, Bh Meksika Biber Hapı, Grinex, Ziroll, Sir Hunter, Gatto Romeo&Juliet, EFR-X, RX-1) “sibutramin", “sildenafil", “tadalafil" ilaç etken maddeleri tespit edilmiş ve bu ürünler toplatılarak imha edilmiştir. Bu ürünlerin yer aldığı 268 internet sitesiyle ilgili 2009 ve 2010 yıllarında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmuştur.

2009 ve 2010 yıllarında internet sitelerine ve bu ürünlerin satışının yapıldığı eczane ve aktarlara yönelik olarak 589 adet denetim yapılmıştır. Bakanlığımızdan ithal ve üretim izni almadan, insan sağlığına zararlı madde ihtiva ettiği tespit edilen ürünleri satışa sunan 11 firmanın ürünlerine el konularak imha edilmiştir. Etiket bilgilerinin mevzuata aykırı olmasından dolayı da 42 firmaya İdari Para Cezası uygulanmış ve ürünler piyasadan toplattırılmıştır.”

İnsanların sahte ürünlerden zarar görmemesi için, takviye edici gıdalar konusunda internet ve televizyon programlarında sağlıkla ilgili beyanlar kullanılarak tanıtımı yapılan ürünlere itibar etmemesi gerektiği vurgulanan açıklamada, bu tür ürünleri kullanma ihtiyacı duyan kişilere, bakanlığın web sitesinden, “Alo Gıda 174” hattından veya doğrudan Koruma Kontrol Genel Müdürlüğü'nden ya da Sağlık Bakanlığı'ndan doğrulamadan bu tür ürünleri asla kullanmamaları uyarısında bulunuldu. Ayrıca, her türlü şikayet veya tespit edilen olumsuzlukların ivedilikle bakanlığa iletilmesi istendi.

iyi geceler fıstıklar..

bugunku menümü yazıyorum

sabah 08:30
2 erik

kahvaltı 10:30
3 dilim kepek ekmeği (tam bugday ekmegi yoktu)
domates, salatalık
5 adet diyet zeytin
4 kk kadar peynir
2 lokma omlet
1 tane yeşil çay tadlandırıcı ile

öğlen
yok

öğl.sonra
yarım çay bardağı limonata (havuz başında soguk elime verdiler, içtim 2 yudum.)

akşam üstü 17:00 gibi
dışarıda köfte tabağı (ekmeklimi sormadım ama öyledir kesin)
salata ve ayran

akşam 21:00
bir kutu yağsız süt
1 avuç beyaz leblebi

ayrıca 1 saat havuz jimnastiği ve yüzme

dünkü aktivitemi yazmayı unuttum
çarşıda yavaş tempoda da olsa 2 saat yürüdüm.

valla hiç bir tatilde bu kadar yediklerime dikkat etmemiştim.
buna da şükür..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…