Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

MENÜMÜ YAZYAIM

SABAH 1 ARMUT

KAHVALTI 1dilim ekemk,pynir,zeytin,sögüş

öglen
barbunya salatası
cacık

ara
1 armut

akşam
yogurtlu patlıcan yemegi
tavuk 1 parça
sögüş

2lt su
4 fincan bitki çayı
1.5 saat spor

günaydın herkese...dünki menümü vereyim

aç karnına 4 erik

kahvaltı
2 üçgen peynir
domates,salatalık,biber,aysberk
(ekmeğim yoktu kahvaltıda o yüzden peyniri fazla yedim)

öğle
et döner
salata,yoğurt

ara
2 portakal

akşam
1 tabak taze fasulye
1 tabak yoğurtlu semizotu

3,5 litre su,2 şişe maden suyu

1 saat yürüyüş
2 saat kadar nişanda oyun,halay ne varsa

günaydın hatunlar
güzel bir haftasonu geçirmemiz dileğiyle

dünkü menüm:
kahvaltı:
bir bardak light süt
domates salatalık
domates sos 3 kaşık
bir dilim tb ekmek
1 kk light peynir

öğlen:
4-5 tane izmir köfte(içinde ekmek vardı)
salata
yoğurt

ara:
bir tane nektar

akşam:
bir salatalık
200 ml yoğurt

birşey sorucam kızlar ben kilo veriyorum harika ama bedenim değişmiyor hala aynı pantolonları giyiyorum sizin kaç kg verdikten sonra alt bedeniniz değişti????
ben 86 kg ikende 46 idim 81 oldum hala 46 olan pantolonum aynı oluyor bana ?

günaydın diyarcım emnün yine çok güzel
beden konusuna gelince vücudunun sıkılaşması laızm cnm
ve spor yapman laızm 2 ay spor yapsan inersin hemencik

dün incirli kek yaptım mis gibi oldu benim kekim begenilir ayıptır sölemesi ama
hazır kek gibi olur kekim

sigara böregi kızarttım yanınada ama yemeidm aferin bana kaçamka kaçamak nereye kadar cnm dimi ama:)

günaydın arkadaşlar keyifli bir gün diliyorum
diyarcığım masumun dediği gibi spor şart. ne kadar kilo versekte sakmamak için spor yapmalıyız.

masumcuğum kutluyorum. kek ve böreğe dokunmadığın için . süperalkisalkisalkis

dün incirli kek yaptım mis gibi oldu benim kekim begenilir ayıptır sölemesi ama
hazır kek gibi olur kekim

sigara böregi kızarttım yanınada ama yemeidm aferin bana kaçamka kaçamak nereye kadar cnm dimi ama:)

:) o zaman tarifini alayım senden canım yemesekte yapalım ben bu aralar kendim yemiyorum die yapıp bacıma yediriyorum işe getiriyorum ben verirken onlarda alsınlar eşitlenelim mantığı sanırım benimkisi :) kötüyüm ben dimi :)

evet spor şart bugün iş çıkışı bi merkezle konuşmaya gidicem çokça pahalı yaz için değilde sonbahar için indirim yaparlar mı bakıcam 12 aylık 2.000 tl istiyorlar
bilmiyorumkismile:gitme:

selam kızlar,

ben de pek spor yapamıyorum bebekten dolayı biliyorsunuz. yakınlarda emanet edebilecegim kimse yok. bu yuzden eylülden sonra araştırıcam. haftanın 3 günü falan eşim evdeyken gidebilecegim bir salon ayarlamak istiyorum kısmetse bakalım.. sanırım en güzeli bu şekilde olacak. para ödeyince bir de mecburen gitmek zorunda hissediyor insan kendini :)) tabi uygun fiyatlı olması lazım biraz.

diyarcım senin soyledigin yerin fiyatı çokmuş ya gerek yok. evde de yaparsın biraz. bir de yıllık yapma benim tavsiyem. 3 aylık daha mantıklı. ben daha once o hataya düşmüştüm ve sıkıldım gitmedim. yandı gitti benim param..

ben kaçıyorum kızlar. çoook sıcak ama hazır fırsatım var bari yüzeyim biraz spor olsun. haftaya bu fırsatım da olmayacak. gorusmek uzere.

selam kızlar kimsecikler yok yine

bişiy sorcam size şimdi kabak salatası yiycem akşama
kabak :sebze
salatalık:çig sebze
yogurt dökücem birde üstüne ve bir tek onu yesem yeterli olur dimi

birde siz peyniri hep yagsızmı yiyorsunuz

bugünkü menüm (bugün akşam kaçırdım biraz)

sabah: 2 dilim tb ekmek, 1 kk peynir,4 adet zeytin, domates ve salatalık

öğle: 1 kase yoğurtlu semizotu, 4-5 kaşık z. yağlı y. fasulye, bir parça ızgara tavuk

akşam: 1 küçük pizza(yuvarlak ve minik olanlardan), 1 bardak ayran
su: 2 litre

evet spor şart bugün iş çıkışı bi merkezle konuşmaya gidicem çokça pahalı yaz için değilde sonbahar için indirim yaparlar mı bakıcam 12 aylık 2.000 tl istiyorlar
bilmiyorumkismile:gitme:
bence de çok istiyorlar canım. aslında ilçelerin düzenlediği ücretsiz kurslar oluyor onlardan faydalanabilirsin
bulunduğum ilçede geçen yıl aerobik, step, pilates kurları açıldı. yalnız erken kayıt şart yer kalmıyor

[/B]
ben kaçıyorum kızlar. çoook sıcak ama hazır fırsatım var bari yüzeyim biraz spor olsun. haftaya bu fırsatım da olmayacak. gorusmek uzere.

bol bol yüz canım. tatilin tadını çıkartolumunekankayizsmile

menün olmuş canım, peyniri de mümkün olduğunca yağsız yiyoruz canım. bim in aknaz peyniri tam ideala.s

iyi gecelerrr.......

ancak girebildim nete misafirlerim vardı...

oğluşum geldi bugün....6 gün beraberiz sonra VAN merkez yolcusu askerim...

bugün ufak kaçamaklarım oldu...(((( düzensiz oldu öğünlerim...

KAHVALTI
1 dilim tb ekmek,peynir,domates,çay

ÖĞLE
salata,yoğurt,1 biber dolması...(((( 2 ısırık ıspanaklı börek

ara yok

AKŞAM
kuru fasülye,salata,ayran,1 patlıcanlı köfte ( beykoz kebabı )

su,soda,

bugün böyle oldu..yarın toparlarım...3 ay oldu oğlum askere gideli...3 ay sonra ilk defa pilav yaptım ve yemedim..
2 çeşit pasta yaptım...kek yaptım...yemedim...dolma ve beykoz kebabı kaçamak oldu 2 ısırıkta börek...((((((((((

Son düzenleme:

gözün aydın canım , bence kaçamakların için üzülme. yinede fazla kaçırmış sayılmazsın. sen oğluşunla güzel vakit geçir. ayrıca güle güle gitsin hayırlı teskereler:lepi:

ben buradayımmm merhaba
valla kaçamaksız diyemiycme biraz önce pudng yedimm ((((((

gözün aydın canım , bence kaçamakların için üzülme. yinede fazla kaçırmış sayılmazsın. sen oğluşunla güzel vakit geçir. ayrıca güle güle gitsin hayırlı teskereler:lepi:

sağolun çok teşekkür ederim...bugün yediklerime dikkat ediyorum...opuyorumnanaktan

sema abla gözün aydın nasılsınn iisindir tabi degilmii ogluşun yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…