Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

herkese merhaba hepinizi çok özledim.bu hafta çok yogunum. hemen yazıp çıkmak zorundayım haber vermek için ugradım.işyerinde epey bi sıkıntılar yaşıyoruz.akşamları evden girmeye çalışacagım kendinize iyi bakın kızlar

aebenciğim hoşgeldinŞeniz işlerini hallettikten sonra bekliyoruz canım:lepi:

[
QUOTE=yagmurgozlu;14573550]bugünki menüm...
2 hurma,1 şişe su
KAHVALTI
3 dilim denge ekmek,domates,salatalık,peynir,çay ( çok sıkıldım alternatif kahvaltı yokmu yaa )

ÖĞLE
zyağlı fasülye,cacık

ARA
erik,armut

AKŞAM
tonlu salata,ayran
[/QUOTE]

:lepi::lepi: menün harika. bende artık ton balığı yiyemiyorum canım. aslında çok seviyordum fakat midemi üşüttüğüm dönemde kokusuna bile katlanamadım. artık yiyemiyorum. bende tavuk ve et dışında alternatif arıyorumeyvahedigeldismile

günaydın herkese.

Kızlar Ramazanda ne yapmayı düşünüyorsunuz varmı planlar diyetle ilgili.

bu konuda ayrıntıları ile yazışalım kızlar. aebenciğiminde yardımları örnek menüler oluşturalımolumunekankayizsmile

merhaba kızlar. sabah 8 de hastane işleri için dışardaydım. biraz önce geldim. dışarısı çok sıcak . bu durumda bol bol su içmek lazım.
hafta sonu Ankara dışındaydık. gezdik ,menülerim genelde güzeldi ama tadına bakmak istediğim tatlar vardı. ucundan yedim biraz. bugün tam gaz devam:lepi:

hosbulduk,sende hos geldin.tatil nasil gecti gözlerimiz yollarda kaldi.kizim cok iyi sadece biraz huysuz,sadece kucakta olmak istiyor.3,100 gram dogdu,boyuda 50 cm bende hamilelik boyunca 16 kilo aldim.2 ay sonra 74 düstum.simdi 70,2 yim amcam sayesinde ve senin sayende.bana bu dieti sabirla anlattigin icin ve bana destek oldugun icin tekrar tekrar tesekkürler.a.s.Şeniz

merhaba masumm a.s.bende ara ögün yapiyorum.genelde 2 meyve yada 1 bardak süt ve ceviz oluyor ara ögünlerim.benim bünyem montiyi cok benimsedi ne zaman yapsam kesin sonuc aliyorum.mesela gecen sene 3 hafta yaptim yaklasik 4 kilo verdim.daha sonra ara ara yaparak 62 lere kadar indim.bu arada benim boyum 1.70 62 kilo cok yakisti.kimse 62 olduguma inanmiyordu cünkü baya incelmistim.ö yüzden cok seviyorum bu diyeti,hem inceltiyor ,hem ac kalmiyorsun ve kas kaybi cok az.insallah birakmadan devam ederim.

selam kızlar
bayadır gelemedim zaten ttaişldeydik
dün geldik bi türlü moda giremedim
bişey sorucam
kuzenimde yapıyoya monti 1. aşamadaydı 5 kilo verdi 1 ayda maşallah tiroide rağmen ve hamiş kaldı
doktoruna sordu yapabilirsin çok sağlıklı dedi
1. aşamadan devam edicek bakalım
canın çok isterse ye dedim bak döverim heeee:)))
neyse dün bakmışta kitaba soya ununun gl si 20ymiş
çorbalara kıvam için katsam olurmu diyo
ne diyonuz
ben tatilde pek güzel beslenemesemde hiç kilo almamışım 52.küsürlerdeyim
bu kadar yemeye alırım demiştim ama çk sevindim gelince

bugünkü menüm

sabah : 2 dilim tb ekmeği, 1 kk peynir, 5 adet y. zeytin, domates,salatalık

öğle: yarım tabak yağsız domates soslu spagetti, 1 bardak yoğurt

akşam: 4 kaşık pazı yemeği, 2 küçük parça fırında tavuk, salata, 1 bardak ayran

ara: 1 adet şeftali

su: 2 litre

selam kızlar annemdeydim bugn
ne yedigimi bilemiyorum kaçamaksız ama düzensz yeidm akşamda kızartmma yaptı annem

bende kendime kabak salatası yaptım:)

abencim ççok haklısın valla ya ama regli olmam gerekiyor olamadım oda tatlı ihtiyacımı artıyor herkesin oldugu gibi hurma aldım bugün şimdi onu yiycemm

tartılıyorum ama hiç degişiklik yok kilomda acaba adet olmadıgımdan olabilirmi

iyi geceler montici güzeller...bugünki menümü vereyim

kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,3ad yeşil biber

öğle
200 ml lıght süt
1 avuç leblebi (sıcaktan canım hiçbişi istemedi)

ara
1 nektari
3 erik

akşam
1 tabak patlıcan yemeği
1 tabak salata,1 kase yoğurt

3,5 litre su,2 bardak yeşil çay,1 şişe soda
1 saat yürüyüş

iyi geceler kızlar

tatilden donduk. 2 gundur çamaşırdı, ütüydü, ev işiydi derken giremedim.
menülerimde biraz düzensiz oldu. yarın tekrar düzene koymam lazım.
zaten çarşambada ramazanın 1.günü. dolayısıyla çok fazla iş bırakmamam lazım.
sıcaklarda oruçken yapamam yoksa. oruç tutacak herkese sabır ve kolaylıklar diliyorum.
bakalım ben de çok istiyorum ama umarım becerebilirim...

biraz da geçmişe bakayım...

banucum bir an beni anlatıyorsun zannettim. ben de 92,5 ile doguma girdim. 19 kilo aldım. akannehir 10 gün sonra 82 ye düştüm ama süt olsun, canım tatlı çekti derken 5 kilo alarak 87,5 da kendime geldim ve sizi buldum allahtan. şu an 74,8 kiloyum. umarım bir an once 70 leri ve sonra 6 lı rakamları görürüz canım. :Saruboceq:

sema abla gözün aydın oglun gelmiş. ne mutlu sana :)

aeben abla hoşgeldin..çok kolay gelsin..tatil dönüşü işler bitmiyor. özledik seni. en kısa zamanda görüşürüz inşallah :))

2 günlük menülerim.....

pazar

öğlene doğru kalkınca
2 kuru kayısı

öğlen kahvaltı
2 dilim tb ekmek
1 tane yagsız üçgen peynir
2 kk yagsız beyaz peynir
domates, salatalık
1 fincan yeşil çay

öğleden sonra

1 bardak yagsız süt
10 adet badem

akşam
1 tabak menemen yumurtalı
cacık

spor
evi süpürme, bavulları yerleştir, 5 makina çamaşır yıka ve as, bu arada çocukla ugraş vs...
sayılıyormu bunlar spordan :))

pazartesi

öğlene doğru kalkınca
2 tane ceviz

öğlen kahvaltı
1 dilim tb ekmek
2 kk yagsız beyaz peynir
domates, salatalık

öğleden sonra

1 bardak yagsız süt
10 adet badem

akşam
1 tabak kuru fasulye
salata
yogurt

spor
2 saat ütü ve yerleştirme, bu arada cadılaşan kızımın peşinden koşmaca :)))

Günaydın kızlar.

Dün diyetime dikkat ettim uzun aradan sonra ve tartıda sonucu gördüm. Ama söylemeyeceğim. Narincim nerdesin. Yarış bitti bu sabah değil mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…