günaydın kızlar dün adet olmam lazımdı olmadım halaa
ve şiş hissediyorum kendimi batlıycam sanki
Günaydın kızlar.
Dün diyetime dikkat ettim uzun aradan sonra ve tartıda sonucu gördüm. Ama söylemeyeceğim. Narincim nerdesin. Yarış bitti bu sabah değil mi :)
sema ablacım ogşuşun gelmiş gözünaydın bu ara çok yogunum kusura bakma biraz geç oldu ama
sağol canım..tşkler...ne yoğunluğu bu canım yaa..((((( kimseler yok mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
günaydınnnnn......opuyorumnanaktanaz önce ramazan öncesi son kahvaltımı yaptım...bundan sonra kahvaltım sahur da olacak ALLAH nasip kısmet ederse...montici uzman arkadaşlar gelsede ramazan mönülerimizi konuşsak.... bilmediklerim çok ramazanda yanlış yapmasam..birde kahvaltı alternatifleri istiyorum...sahurda tok tutacak...sıkıldım peynir zeytin domatesten....((((((
canım bencede tartılmak için en uygun zaman iftar öncesi ben öyle yaparım...ramazanda kilo bildirimlerimiz nasıl olacak cuma sabahları olsa tok karnına gerçeği yansıtmaz ben ezandan az önce yiyip namazımı kılıp yatıyorum ve sabah 7:30 da tartılıyorum yani tok karnına olurum ozaman.iftardan öncemi tartılsak açlıgın en yogun oludugu saat o saat çünkü perşembe iftar öncesi yada cuma iftar öncesi yada başka fikri olan varmı kızlarrr
bende çok sıkıldım ya özellikle domates görmek istemiyorum bi müddetben yemek yemekten sıkıldım sanırım artık ne yesme şişlik yapıyor havalarda sıcak sanki bir bardak yağ içmişim gibi miğdem hep bulanıyor. acaba kahvaltı için yoğurt yulaf meyve karıştırsak montiye uygun olur mu ??
iyi geceler kızlar
tatilden donduk. 2 gundur çamaşırdı, ütüydü, ev işiydi derken giremedim.
menülerimde biraz düzensiz oldu. yarın tekrar düzene koymam lazım.
zaten çarşambada ramazanın 1.günü. dolayısıyla çok fazla iş bırakmamam lazım.
sıcaklarda oruçken yapamam yoksa. oruç tutacak herkese sabır ve kolaylıklar diliyorum.
bakalım ben de çok istiyorum ama umarım becerebilirim...
biraz da geçmişe bakayım...
Günaydın kızlar.
Dün diyetime dikkat ettim uzun aradan sonra ve tartıda sonucu gördüm. Ama söylemeyeceğim. Narincim nerdesin. Yarış bitti bu sabah değil mi :)
günaydın kızlar dün adet olmam lazımdı olmadım halaa
ve şiş hissediyorum kendimi batlıycam sanki
günaydınnnnn......opuyorumnanaktanaz önce ramazan öncesi son kahvaltımı yaptım...bundan sonra kahvaltım sahur da olacak ALLAH nasip kısmet ederse...montici uzman arkadaşlar gelsede ramazan mönülerimizi konuşsak.... bilmediklerim çok ramazanda yanlış yapmasam..birde kahvaltı alternatifleri istiyorum...sahurda tok tutacak...sıkıldım peynir zeytin domatesten....((((((
ramazanda kilo bildirimlerimiz nasıl olacak cuma sabahları olsa tok karnına gerçeği yansıtmaz ben ezandan az önce yiyip namazımı kılıp yatıyorum ve sabah 7:30 da tartılıyorum yani tok karnına olurum ozaman.iftardan öncemi tartılsak açlıgın en yogun oludugu saat o saat çünkü perşembe iftar öncesi yada cuma iftar öncesi yada başka fikri olan varmı kızlarrr
bende çok sıkıldım ya özellikle domates görmek istemiyorum bi müddetben yemek yemekten sıkıldım sanırım artık ne yesme şişlik yapıyor havalarda sıcak sanki bir bardak yağ içmişim gibi miğdem hep bulanıyor. acaba kahvaltı için yoğurt yulaf meyve karıştırsak montiye uygun olur mu ??
kızlar biraz çönce tartıldım 74.5 çıktım,
2 fincan yeşil çay içtim kahvaltı yaptım 1 lt su içtim buna ragmen 74.5 çıktım
demekki verebildim azda olsa
birde eski mesajlarıma nasıl ulaşabilirim ben geçen ay hangi gün adet oldugumu bilmiyorumda
günaydın kızlar keyifli bir gün diliyorumolumunekankayizsmile
kızlar günaydınselam kızlar
bayadır gelemedim zaten ttaişldeydik
dün geldik bi türlü moda giremedim
bişey sorucam
kuzenimde yapıyoya monti 1. aşamadaydı 5 kilo verdi 1 ayda maşallah tiroide rağmen ve hamiş kaldı
doktoruna sordu yapabilirsin çok sağlıklı dedi
1. aşamadan devam edicek bakalım
canın çok isterse ye dedim bak döverim heeee:)))
neyse dün bakmışta kitaba soya ununun gl si 20ymiş
çorbalara kıvam için katsam olurmu diyo
ne diyonuz
ben tatilde pek güzel beslenemesemde hiç kilo almamışım 52.küsürlerdeyim
bu kadar yemeye alırım demiştim ama çk sevindim gelince
kızlar günaydın
kimse cevap vermemiş
kuzen de sıkıştırıyo
kahvaltıya börek bi yapabilirim diyo
ne diyosunuz
aeben nerelerde bu saate uğrardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?