Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın dün yediklerimi yazayım hemen

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
yarım domates
1 adet salatalık
kk kadar beyaz peynir

öğlen
et kavurma
salata
ayran

ara
1 adet armut

akşam
et kavurma
salata
közlenmiş kırmızı biber
yoğurt

günaydın kızlar dün adet olmam lazımdı olmadım halaa
ve şiş hissediyorum kendimi batlıycam sanki

Günaydın kızlar.

Dün diyetime dikkat ettim uzun aradan sonra ve tartıda sonucu gördüm. Ama söylemeyeceğim. Narincim nerdesin. Yarış bitti bu sabah değil mi :)

iremcim her nekadar rakibem olsanda şuan yinede sen benim monti kardeşimsin.inşallah hepimiz gönlümüzdeki hedefe sagsaglim ulaşırız tatlım.ve yeniden diyetine adapte oldugun için çok mutlu oldum senin adına canım inşallah ramazanıda sagsaglim atlatırız tatlım

günaydınnnnn......opuyorumnanaktanaz önce ramazan öncesi son kahvaltımı yaptım...bundan sonra kahvaltım sahur da olacak ALLAH nasip kısmet ederse...montici uzman arkadaşlar gelsede ramazan mönülerimizi konuşsak.... bilmediklerim çok ramazanda yanlış yapmasam..birde kahvaltı alternatifleri istiyorum...sahurda tok tutacak...sıkıldım peynir zeytin domatesten....((((((

ramazanda kilo bildirimlerimiz nasıl olacak cuma sabahları olsa tok karnına gerçeği yansıtmaz ben ezandan az önce yiyip namazımı kılıp yatıyorum ve sabah 7:30 da tartılıyorum yani tok karnına olurum ozaman.iftardan öncemi tartılsak açlıgın en yogun oludugu saat o saat çünkü perşembe iftar öncesi yada cuma iftar öncesi yada başka fikri olan varmı kızlarrr

bende çok sıkıldım ya özellikle domates görmek istemiyorum bi müddet ben yemek yemekten sıkıldım sanırım artık ne yesme şişlik yapıyor havalarda sıcak sanki bir bardak yağ içmişim gibi miğdem hep bulanıyor. acaba kahvaltı için yoğurt yulaf meyve karıştırsak montiye uygun olur mu ??

dünkü kaçamaklı menüm:
kahvaltı:
bir bardak light süt(kahvaltı için hiçbirşeyim yoktu)

ara:bir elma(öğleni bekliyemedim)

öğlen:
patetesli kıymalı oturtmanın kıymalarını sseçebildim patetesleri yemedim
salata
ayran
2 tane brokoli

ara:
2 avuç leblebi
yarım bardak ayran

akşam:
1 porsiyon et döner
ayran
salata

ve eve dönerken 3 ısırık dondurma ((

yavaş yavaş montiden uzaklaşıyorum irademi kaybediyorum

canım bencede tartılmak için en uygun zaman iftar öncesi ben öyle yaparım...

canımm mide bulantısı sende de mi var...benimde yemeklerden sonra çok bulantım oluyor yaa...oğluma hamileyken bu kadar bulantım olmadı....))))) evli olsam kesin test falan yaparım..o derece yani...neden acaba...bilmiyorumkismile

yerimseniben
hoşgeldin canım. tatil öncesi ve sonrasında yapılan hazırlıkları gerçekten yorucu. görüşmek üzere

Günaydın kızlar.

Dün diyetime dikkat ettim uzun aradan sonra ve tartıda sonucu gördüm. Ama söylemeyeceğim. Narincim nerdesin. Yarış bitti bu sabah değil mi :)

gerçekten montide 1 gün bile sonuç veriyor. kaçamaksız yapıldığı zaman süper

günaydın kızlar dün adet olmam lazımdı olmadım halaa
ve şiş hissediyorum kendimi batlıycam sanki

sıcaklar çok etkiliyor canım. geçen ay bende de aşırı şişlik oldu. regl sonrası hepsi bitiyor.

evet canım bu gün son kahvaltı aralardaki zorunlu tatili saymazsakyerimseniben

kilo bildirimlerimizi iftardan önce yapacağız canım. tıpkı sabahları aç karnına tartılmak gibi

montide yulaf yeniyor canım. yoğurtla veya sütle yiyebilirsin

kızlar biraz çönce tartıldım 74.5 çıktım,
2 fincan yeşil çay içtim kahvaltı yaptım 1 lt su içtim buna ragmen 74.5 çıktım
demekki verebildim azda olsa

birde eski mesajlarıma nasıl ulaşabilirim ben geçen ay hangi gün adet oldugumu bilmiyorumda

canım profilde adının üzerine tıkla orda kullanıcının bütün mesajları ara seçeneği var ordan bakabilirsin...

kızlar günaydın
kimse cevap vermemiş
kuzen de sıkıştırıyo
kahvaltıya börek bi yapabilirim diyo
ne diyosunuz
aeben nerelerde bu saate uğrardı

bende öyle yaparım perşembe iftar öncesi tartılıp cuma mı bildireceğiz yoksa cuma iftar öncesi tartılıp cumartesimi bildireceğiz gerçi cumartesi kimseler girmiyor en mantıklısı perşembe iftar öncesi tartılıp cuma bildirmek galiba.ayyy amma da çok soru sordum haaa sempatiksalakcinni

kızlar günaydın
kimse cevap vermemiş
kuzen de sıkıştırıyo
kahvaltıya börek bi yapabilirim diyo
ne diyosunuz
aeben nerelerde bu saate uğrardı

hiçbir fikrim yok maytapçım ama inşallah katılabiliyordur bende hemen gidip alırım çorbaya hasret kaldım çünkü bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…