Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydn kızlar kilom 1 gr bile oynmıyor günlerdir çakıldım kaldım 74.4 de adet olamadıgımdna olabilir snaırım

günaydın kızlar...hepinize hayırlı ramazanlar

bende dünkü menümü vereyim

aç karnına 1 elma(08:00)

kahvaltı (8:45)
3 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,salatalık,marul,yeşil biber

öğle (12:00)
200 ml lıght süt
1 avuç leblebi

ara(16:00)
1 nektari
3 erik

akşam(21:30)
1 armut (akşam eve çok geç gitmiştim,o yüzden meyveyle geçiştirmek zorunda kaldım)

3,5 litre su,2 şişe maden suyu,1 bardak yeşil çay
1 saat yürüyüş

günaydınlar dün yediklerimi yazayım

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım salatalık
yarım domates

öğlen
1 adet tavuk put fırında
salata
1 bardak ayran

ara
1 adet armut

akşam
2 avuç leblebi
1 kutu süt

herkese günaydın a.s. bizleri ramazana kavuşturan Rabbimize şükürler olsun.inşallah hakkıyla yaşamayı ve sonunda rızasını kazanmayı nasip eder Allah. c.c. opuyorumnanaktan .

kızlar cuma gününden beri diyetten kopmuş durumdayım haftasonu gelen gidendi benim dışarıdaki işlerimdi derken epey bi düzensiz beslendim kaçamaklarımda oldu.inşallah ramazanla birlikte bugünden itibaren kendimi disiplin edebilirim.aynı hataları yaşayıp tekrar kilo almaya başlamak istemiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

günaydın kızlar
artık bu hafta kilo vermek bir yana dün akşam tartıldım ve cumadan düne 3 kg almış çıktım inanamadım o hırsla gittim akşam yemeği yedim pişman oldum ya keşki tartılmasaydım

dünkü menüm:
sabah:
2 dilim tb ekmek
1 kk normal beyaz peynir
4 zeytin
domates sos 4 kaşık
salatalık
ayran

öğlen:
1 tabak etli yeşil fasulye
salata
yoğurt

ara:
bir şeftali
bir armut

akşamtartıdan sonra)
5 tane kızarmış köfte(içinde galeta unu vardı)
1 dilim fırında makarna(içinde krema ve başemel sos vardı)

bu yemekleri kardeşim için yapıyorum normalde benimkiler ayrı pişerdi tabi sinirlenince bunlardan yedim ve finali
yarım paket fındıklı çikolata ile kapattım

beni yerdne yere vurun lütfen nasıl toparlanıcam ben bilmiyorum sabah kahvaltıda etmedim üzüntüden(oruçlu değilim çünkü şeker hastasıyım) sanırım yarın oruç tutmaya başlıcam

diyuarcım akşam tartılırsan tabikide 3 kilo fazla çıkarsın cnm
en saglıklı sabah tartılmak akşam bazen 4 kilo bile fark ediyor
neyse olan olmuş kaldıgın yerden devam şekerim

Oy oy durumlarınız ne böyle kıslar anlaşılan size sopa olmayınca çogunuz salmışınız .....
Kilo verememe yada almanızın cevapları kendinizde gizli ...
Geriye dönerek düşünün bakalım nerelerde hata yaptınız .???

Eger hata yapmadıysanız endişe etmeniz için bir durum yoktur.
Mutlaka geri iner ...
Ama unutmayın her havlu atıgınızda ringe dönmek bir okadar zordur vede sabır kırıcıdır ...

DİYaRCIM İNaN BU DURUMLARDAN ZAMNINDA BİZLERDE ÇOK GEÇTİK .
AMA ANLADIKKİ BASKÜLDEKİ BAZI ARTIŞLAR GEÇİÇİ BU DURUMLARDA YILMAMAK DAHADA HIRSLANMAK LAZIM ....
HEPİMİZ İNSANIZ İNAN HEPİNİZİ ÇOK İYİ ANLIYORUM . DEDİGİM GİBİ O YOLLARDAN BİZLERDE ÇOK GEÇTİK . AMA HEVESİN KIRILMASIN . VE BÖYLE DURUMLARDA .KAÇAMAK YAPMADAN .. KAÇAMAGI YAPTIKDAM SONRAKİ MUTSUZLUGUNU PİŞMANLGINIZI AKLINIZA GETİRİN . İNAn bu etkili oluyor olumunekankayizsmile

benim hep bahsettigim U dönüşü vardır ne olursa olsun yılmamak bu günlere hep bununla geldim ...a.s
karar vermek ve bunu uygulamak çok önemli her zayıf noktamızda yemege salılmamak belki zamanla yapabilecegimiz şeyler .ama bunu biran önce önce ögrenmek en iyisi ..

zilimi göremiyorum kıslar nerde????

Son düzenleme:
Günaydın kıslar,
Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum. Oruç tutanlara Allah kolaylık versin..

Kızlar ben uzuun süredir hareketsiz olan bedenimi artık çalıştırma kararı alarak lesliye başladım. 3 mil ile..Gayet iyi geldi, bayağı bir ter attım.

Dün akşam geç saatlere kadar dışarıdaydım menümü yazmamıştım, tereddüt ettim Ramazanda yazacak mıyız diye ama paylaşımlar yapılmış ben de yazıyorum;

2 tam ekmeğe peynirli tost,salatalık,çay
tavuk döner,salata,ayran
bamya yemeği,salata,yoğurt
2 elma

Tatilden biRkaç resim ..
Koplayalamassanız sevinirim silerim . Kaçıranlar albümümden bakabilir ...

Son düzenleme:
aeben abla hoşgeldin sakın birdaha bizi bukadar kendinden mahrum etme tabi sopalarındanda :kedi: kim inanır senin 3 tane kocaman çocuk annesi olduguna fıstık gibisin ablacım bayanssulusmile maşallah sübhanallah aman nazar değmesin

maşallah ablam süpersin . hiç fazlalık kalmamış darısı bizim başımıza artık . montide kaçamaksız 5. haftamdayım . kilo vermem biraz yavaş ama eminim sonunda mükafatını alacağım .

böyle aeben ablam gibi başarıya ulaşanların resimlerini görünce acayip motive oluyorum ben zemuszemus

aeben abla ramazanda nasıl uygulayacagız montiyi benim en büyük zaafım ramazanda tatlı isteği duymak hurmayla geçiştirmeye çalışacagım artık inşallah işe yarar.

Selam kızlar.
Hayırlı Ramazanlar dilerim hepimize.

Narincim günaydın canım. Aminnnn diyorum tüm dualarına.

Diyar ahh ahh bende çok yaptım o hatayı zamanında ama artık yapmıyorum. Tartılmıyorum sık sık çünkü. En büyük hata tartılmak.

Aeben abla o sopalardan önce bana atman lazım. Gerçi topaladım yine kendimi ama aldıklarım için dayağı hak ettim.
Resimler süper maşallah maşallah.

Sahurda domates, peynir, zeytin, haşlanmış yumurta, çilekli süt ve buğday ekmek yedim. 5 bardak da su içtim. Hafif monti değiştiricem Ramazanda ben mesela yumurta ile ekmek yedim bilerek. Yoksa acıkmaktan korkuyorum ve iftarda saldırmaktan. O yüzden ara ara değişiklikler yaparak besleneceğim Ramazanda.
Akşamda haşlama tavuk, patlıcan salatası, yoğurt, çorba şu an planlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…