- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
masumcum ...selam
aben abla attıgın taşlar üzerime aldım kilo verememe ve hata konusunda
umarım vermişimdirde regli dönemimde oldugumdan tartıda fazla çıkıyordur buıktım ben sorundna aslında artık c.perçemi içiyorum yine geçikiyor
pko var bende bu metabolizmammım yavaşlamasını ve yavaş kilo vermemi saglyor sagolsun
bu arada mekik aleti alıyorum sprariş veridm gelicek kışın evde ertirim göbegimi toparlanır diye düşündüm
çok alakasız bir konu ama çocuklara tuvaletegitmi veiyorum ama nasıl olcka bilemiyorum heryere yapıyorlar wc hariç
gelince eltim söyledi bir kahkahada o bastı . alışık o bu durumlara ...kaydirigubbakcemile3enişte inşallah duymamıştır aeben abla kaydirigubbakcemile3
menün harika nevkuşum . her zamanki gibi ...kaydirigubbakcemile5canım tabi yakışıklıdır eniştemüz...ama çocuklar ne acımasız oluyo dimi? kendi bakışaçıları ile gözlemlerini hemen söylüyolar...
aebencim ziliyi görmedim ne zamandır bir mesaj attı ve ben kaçırdı isem bilemiyeceğim.
bu da bugün;
2 tam ekmeğe peynirli tost, domates salatalık çay
3 köfte salata yoğurt
patlıcan yemeği, yoğurt,salata
2 elma
masumcum zilimin son mesajına bakarken senin mesajını okudum ....kızlar ancak 1 hafta kaçaksız monti yaptım dün neler kaçırıdm neler bilseniz
misafrleirmin gelmesii ve adet döneminde olmam 9 unda olmam gerekiyor umarım gecikmez
ama dün patetesli börek bile yeim
utanıyorum valla kenidmden 7 aydır hep iradeli davrandım şurda 2 3 ay sabredemedim yaaa
yok canım ben aksaraylıyım o resinler geçenseneki tatil resimleriydi ....aebencim resimlerini gördüm..harika görünüyorsun...inş bende bir gün resimlerimi ekleyecek duruma gelirim..:))
cide resimleri gördüm...bende kastamonu abanalıyım...hemşerimiyiz yoksa???????
truf bebeğini sagsaglim kucagına alırsın inşallah canım :CüvCüv:
narinim ben ramazada hiç monti yapmadım ... denk gelmedi yani.
sahur kahvaltı şekli .olabilir ....
akşam yemegide normal ögünümüz gibi. hatta akşam az yiyip tekrar sonra bir ögündaha yenebilir ama yapılabilirmi o kendinize aid ...
sıcaklardan yemek yenmiyor fazla
ramazanda 2 senedir kilo almıyorum ondan önce hep alırdım ...
bakalım bu sene nasıl olcak ....
benim sahur menüm şöyle oldu ....
2. aşamada oldugumuda hatırlatırım ama .
yarım dilim tam ekmek ...
1 dl peynirli börek .
salatalık .domates ...
3 zeytin . şekersi çay ...
2.3 .küçük dl karpuz ..
narincim .... yumurta yiyebilirsin gece açıkma problemin varsa .
birde kıslar bi önerim var bende arada uyguluycam .
sahurda tarçın ekilmiş yulaf ezmasi tavsiye etti bir arkadaşım . hem montiye uygun hemde kan şekerini dengede tutuyormuş açıktırmıyormuş aklınızda olsun ....
zemuszemustrufum hamilemisin ??hihoyyyt
unu ekmek gibi duşünün kızlar .....
o ögünde yaglı protein yoksa kahvaltıdada ekmek yememişseniz katabilrsiniz yani biraz ayrıntıda gizli karıştırırsınız diye zamanıda yemeyin demiştik . ama bu yazdıklarım dahilinde katılabilir ....
mesela sebze çorbası ve salata yogurt menünüzde ise tabiki katılabilir ama bu ögüne etde dahil edilirse yanlış olur ..
bi mahsuru yok canım ama 2 aşama dakha uygun olur . şimdiden sonra kilo vermek deyil amaçın kilo almamak oldugundan ..2 aşama yapabilirsin ....
rabbım saglıkla kucagına versin ...
yetkili kişi yesin seni emi mehtapppplülülülülülü
senin için bi mahsuru yok ... şanşlı kişilik baksana ne yersen ye 52 kazık çakmışın ...naniknanik
soya unu konabilir sanırım . bi mahsuru olcagını sanmam ...
truf canım tebrik ederim sağlıkla kucağına al bebişini inşallah..
aeben kıssss harikasın şeker maşallah....
incecik olmuşsun valla iyi ki koydun tam motivasyon oldu bugün bana yaaa...
menün harika nevkuşum . her zamanki gibi ...kaydirigubbakcemile5
spor eklenindece bence tıpır tıpır dökülecek kilocuklar....:lepi:
albümde var eşimin resmi. ...
bakayım zilimin son mesajına yazlıgamı gitti acep ..
kızlar akşama ne pişirsem beynim durdu sanki yaa...sadece mercimek çorbası düşündüm yanına ne yapsam montiye uygun...yardım lütfen...
harikasın tatlım :hooray: sen toplamda 1.200 bense 900 gr. verdim birinci sensin kutlarım tatlım vereliniortak
çok alakasız bir konu ama çocuklara tuvaletegitmi veiyorum ama nasıl olcka bilemiyorum heryere yapıyorlar wc hariç
zaten tüm hırsım ve kızgınlıgım kendime bu değil mi abla.ben çok iradesiz biriyim gerçekten bu kadar kiloyu verebilmem bile bir mucize aslında biraz uzaklaşsam dahamı iyi olur diye düşünüyorum ama bir bakıyorum tüm uzaklaşanlar fazlasıyla almış olarak dönüyorlar aramıza anladımki ben ömür boyu bu kilo sorunuyla ugraşacagım
kızlar akşama ne pişirsem beynim durdu sanki yaa...sadece mercimek çorbası düşündüm yanına ne yapsam montiye uygun...yardım lütfen...
oğluşumda niyetli gidene kadar tutacak orucunu...
tavuk haşlama
patlıcan salatası
ama mercimekle tavuk olmuyor dimi
Canım bamya, bezelye, ayşe fasulye bunları düşünebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?