Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

banucum üzerlerine varma sakına henüz hazır değillerdir benim yegenimle 1 yıl ugraştı annesi ama çocuk inatla heryere yaptı sonra bir gün birden bire ben götürdüğümde yapmaya başladı 2 gün ugraştık ve alıştı.erkek çocuklarında benim arkadaşım pet şişe kullanıyordu.çocuk tuvalette beklemekten sıkılıyor diye belki bir işe yarayabilir ne dersin

masumcum ...
montiye uzun soluklu olrak bak canım . beklentilerin kısa vadeli olasın .. öyle olursa çabuk sıkılırsın . tez canlısın anladıgım kadarıyla ....opuyorumnanaktan
dr pokolulor için bazi ilaçlar verir . .dr kontrolun varmı ??? bendedde hipo glisemi var kilo varmem benimde yazvaş ama gördügüm gibi istedikden sonra olmayacak bişi yok ...

çalışıyormusun .kreşte vs.
ben 3 çoçuk büyüttüm . uyku sonrası sıkışık oluyorlar o zaman vvc götür .a.s

zaten tüm hırsım ve kızgınlıgım kendime bu değil mi abla.ben çok iradesiz biriyim gerçekten bu kadar kiloyu verebilmem bile bir mucize aslında biraz uzaklaşsam dahamı iyi olur diye düşünüyorum ama bir bakıyorum tüm uzaklaşanlar fazlasıyla almış olarak dönüyorlar aramıza anladımki ben ömür boyu bu kilo sorunuyla ugraşacagım

canım tabi yakışıklıdır eniştemüz...ama çocuklar ne acımasız oluyo dimi? kendi bakışaçıları ile gözlemlerini hemen söylüyolar...

aebencim ziliyi görmedim ne zamandır bir mesaj attı ve ben kaçırdı isem bilemiyeceğim.

bu da bugün;
2 tam ekmeğe peynirli tost, domates salatalık çay
3 köfte salata yoğurt
patlıcan yemeği, yoğurt,salata
2 elma

enişte inşallah duymamıştır aeben abla kaydirigubbakcemile3
gelince eltim söyledi bir kahkahada o bastı . alışık o bu durumlara ...kaydirigubbakcemile3

kıslar bana musade . pc sırası var biliyorsunuz 3 veled sıra bekliyor ....-tatlicadiarzu-
daha sık buralardayım artık .....olumunekankayizsmile
kilo almadan hatta vererek bir ramazan geçirelim ....a.s
birde şöyle bir durum var kıslar . iftarın ilk yarım saati kendinizi firenlerseniz gerisi kolay olur doygunluk bir geldimi cısları yememe konusunda size yardımcı olur bu durum aklınızda olsun .....

menün harika nevkuşum . her zamanki gibi ...kaydirigubbakcemile5
spor eklenindece bence tıpır tıpır dökülecek kilocuklar....:lepi:
albümde var eşimin resmi. ...

bakayım zilimin son mesajına yazlıgamı gitti acep ..

aebencim resimlerini gördüm..harika görünüyorsun...inş bende bir gün resimlerimi ekleyecek duruma gelirim..:))
cide resimleri gördüm...bende kastamonu abanalıyım...hemşerimiyiz yoksa???????

sağol canım ... ben de sporun faydasını görmek istiyom...tembelliğe son...guclubacismile

yok kıs enişte yaşlı değilmiş zati çocuk işte,
maşallah canım çok tatlı bir çiftsiniz..
ben de kaçtım aebenim.
hayırlı iftarlar olsun hepinize kıslar.. Mutluluklarla güzelliklerle açın oruçlarınızı inşallah...

masumcum zilimin son mesajına bakarken senin mesajını okudum ....
çizelgene bakınca katettigin yolun hiçde azınsanmaz oldugu görünüyor .kaydirigubbakcemile5
seninde dedigin gibi şurda bikaç ay dişini sıksan . hedefine ulaşman içden bile deyil ....
ya olacak ,ya olacak güzelim bunun başka çaresi yok ..yerimseniben...

zilim nete gireneycek yerde sanırım son mesajına bakınca ...
ya deyilse ne yapar eder yazardı ....

Son düzenleme:
aebencim resimlerini gördüm..harika görünüyorsun...inş bende bir gün resimlerimi ekleyecek duruma gelirim..:))
cide resimleri gördüm...bende kastamonu abanalıyım...hemşerimiyiz yoksa???????
yok canım ben aksaraylıyım o resinler geçenseneki tatil resimleriydi ....
bu senki resimlerdeki ise . yine karadeniz tarıfıydı . harika bir yer biliyorsundur . adapazarıydı sanırım ..akçakocayı geçince
su basar orman çok etkilendim ordan ..... dogal bir cennet ...

truf bebeğini sagsaglim kucagına alırsın inşallah canım :CüvCüv:

teşekkür ederim canım inşallah

evet ben hamileyim

inşallah çok kilo almam

truf canım tebrik ederim sağlıkla kucağına al bebişini inşallah..

aeben kıssss harikasın şeker maşallah....
incecik olmuşsun valla iyi ki koydun tam motivasyon oldu bugün bana yaaa...

teşekkür ederim canım sağolasın

ramazan da spor imkansıza yakın
teravih kılsak yeterli olurmu

çocukları uyutup geldim bende

aben abla haklısın bir kaç dişimi sıkıcam aslına bakarsan çok iradesiz degildimdir gerçekten
bak pilav makarna hastasıyım ben montiye başladıgımdan beri agzıma sürmüyorum

sormu kışın haftada 3 kez yaz geldiginden beri ise 5 gün yapıyorum ama yazmıyorum hergün
benim çocuklarım 22 aylıklar ama gece uykuları hala düzeniz ben buna ramen sabah 6 da sporuma gidiyorum yeterki şu yaglardan kurtulayım diye

izilim beni çok güsle motive etti sagolsun şimdide toparlıyorum yavaş yavaş o verdiigm kilollalara inanamıyorum ben esk resimlerimi koyarım birgün

truf arkadaşım allah saglıkla kavuşmayı naisp etsin bebegine

ben ikiz hamile olmama ragmen 12 kilo almıştım gebelikte dikkatli beslenerekk

kızlar akşama ne pişirsem beynim durdu sanki yaa...sadece mercimek çorbası düşündüm yanına ne yapsam montiye uygun...yardım lütfen...

oğluşumda niyetli gidene kadar tutacak orucunu...

harikasın tatlım :hooray: sen toplamda 1.200 bense 900 gr. verdim birinci sensin kutlarım tatlım vereliniortak

Birinci ikimiz. İkimizde verdik canım önemli olanda buydu kaydirigubbakcemile5

çok alakasız bir konu ama çocuklara tuvaletegitmi veiyorum ama nasıl olcka bilemiyorum heryere yapıyorlar wc hariç

Canımcım öncelikle yaşları kaç. Cinsiyetleri nedir? Belki de hazır değiller.

Narin sakın cnm uzaklaşmak daha kötü oluyor. Ramazan boyunca da seninle yarışımız devam ediyor. Az kaldı kurtulacağız 7 lerden. Lütfen benim hatamı yapma iki kere kurtuldum ve iki kere geri döndüm 7 lere.

kızlar akşama ne pişirsem beynim durdu sanki yaa...sadece mercimek çorbası düşündüm yanına ne yapsam montiye uygun...yardım lütfen...

oğluşumda niyetli gidene kadar tutacak orucunu...

Canım bamya, bezelye, ayşe fasulye bunları düşünebilirsin.

tavuk haşlama
patlıcan salatası

ama mercimekle tavuk olmuyor dimi

hmmm tavuk olabilir...haşlama değilde...baharatlı yağ koymadan tencerede pişiriyim..but pirzola alıyım..

çorbayıda oğlum için yapayım ben içmem...(((( salata tavuk yerim...ayran içerim...çorbasız ramazanmı olur yaaa...(((

evet kızlar iftar menülerimizi yazarak birbirimize yardımcı olabiliriz
benim menüm:

tavuklu şehriye çorbası( evdekiler için)
fırında yağsız domates soslu köfte
b. pilavı(yine evdekiler için)
z. yağlı fasulye (kendim için)
yoğurtlu semizotu
salata

2 saat sonra 1 elma,1 şeftali
veee bol su

9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…