amin narinim ...aeben abla hoşgeldin sakın birdaha bizi bukadar kendinden mahrum etme tabi sopalarındanda :kedi: kim inanır senin 3 tane kocaman çocuk annesi olduguna fıstık gibisin ablacım bayanssulusmile maşallah sübhanallah aman nazar değmesin
bu konuda sakın yılma nazlım bak bende çok yavaş veriyordum buna en iyi şahid sendin 2 senedir . ama başardım dimi...maşallah ablam süpersin . hiç fazlalık kalmamış darısı bizim başımıza artık . montide kaçamaksız 5. haftamdayım . kilo vermem biraz yavaş ama eminim sonunda mükafatını alacağım .
narinm bu resim tatilin sonunda 60 .61 arasıyım galiba .. birde ekranla gerçegi arasında baya fark var normalda daha inceyim .. bu hepinizin resimlerimde geçerli lc ekranlar biraz kilolu gösteriyor ...böyle aeben ablam gibi başarıya ulaşanların resimlerini görünce acayip motive oluyorum ben zemuszemus
teşekür ederim .olumunekankayizsmileaeben ablacım hoşgeldin çok hoşsun gerçekten
Narinim dün sabah tartıldığımda 70,8 kiloydum canım :)
narinim ben ramazada hiç monti yapmadım ... denk gelmedi yani.aeben abla ramazanda nasıl uygulayacagız montiyi benim en büyük zaafım ramazanda tatlı isteği duymak hurmayla geçiştirmeye çalışacagım artık inşallah işe yarar.
narincim .... yumurta yiyebilirsin gece açıkma problemin varsa .Selam kızlar.
Hayırlı Ramazanlar dilerim hepimize.
Narincim günaydın canım. Aminnnn diyorum tüm dualarına.
Diyar ahh ahh bende çok yaptım o hatayı zamanında ama artık yapmıyorum. Tartılmıyorum sık sık çünkü. En büyük hata tartılmak.
Aeben abla o sopalardan önce bana atman lazım. Gerçi topaladım yine kendimi ama aldıklarım için dayağı hak ettim.
Resimler süper maşallah maşallah.
Sahurda domates, peynir, zeytin, haşlanmış yumurta, çilekli süt ve buğday ekmek yedim. 5 bardak da su içtim. Hafif monti değiştiricem Ramazanda ben mesela yumurta ile ekmek yedim bilerek. Yoksa acıkmaktan korkuyorum ve iftarda saldırmaktan. O yüzden ara ara değişiklikler yaparak besleneceğim Ramazanda.
Akşamda haşlama tavuk, patlıcan salatası, yoğurt, çorba şu an planlarım.
zemuszemustrufum hamilemisin ??hihoyyyttruf bebeğini sagsaglim kucagına alırsın inşallah canım :CüvCüv:
unu ekmek gibi duşünün kızlar .....kızlar çorbaya tam buğday unu konulamazmı
bi mahsuru yok canım ama 2 aşama dakha uygun olur . şimdiden sonra kilo vermek deyil amaçın kilo almamak oldugundan ..2 aşama yapabilirsin ....kızım sayesinde bi mesaj iki kere gitti kusura bakmayın
bu arada ben sanırım hamileyim
3 hafta 1 günlü bugün
daha günümün geçmesine bile var ama beta hcg 4,92 çıktı benim montignac yapmam olurmu olmazmı bilmiyorum ama oruç tutmayı istiyorum
yetkili kişi yesin seni emi mehtapppplülülülülülükızlar tam buğday ununu tartışmıştık daha önce kahvaltı harici yenmiyo çorbalarada konmuyo
diğer öğünlerde ekmek yemediğimiz için
ama soya ununun glsi 20 imiş çok düşük belki dedik çorbalara kıvam vermek için konulabilir ama yetkili kişi gelmedi bugün:))
senin kadar çıtır çerez olmasamda idare eder işte ...kaydirigubbakcemile3waaaaoooowww aebencim süper görünüyorsun canım maşallah
sorularıma cevap bekliyorum şekerimmm
çok özledim kız seni zemuszemusunu ekmek gibi duşünün kızlar .....
o ögünde yaglı protein yoksa kahvaltıdada ekmek yememişseniz katabilrsiniz yani biraz ayrıntıda gizli karıştırırsınız diye zamanıda yemeyin demiştik . ama bu yazdıklarım dahilinde katılabilir ....
mesela sebze çorbası ve salata yogurt menünüzde ise tabiki katılabilir ama bu ögüne etde dahil edilirse yanlış olur ..
bi mahsuru yok canım ama 2 aşama dakha uygun olur . şimdiden sonra kilo varmek deyil ama çım kilo almamak oldugundan 2 aşama yapabilirsin ....
rabbım saglıkla kucagına versin ...
yetkili kişi yesin seni emi mehtapppplülülülülülü
senin için bi mahsuru yok ... şanşlı kişilik baksana ne yersen ye 52 kazık çakmışın ...naniknanik
soya unu konabilir sanırım . bi mahsuru olcagını sanmam ...
tatilemi gittiniz siz???? hala 70 sınırında pineklemişsiniz tatile gitmedide bu kilolardaysanız valla döverim ha...:mymeka:harikasın tatlım :hooray: sen toplamda 1.200 bense 900 gr. verdim birinci sensin kutlarım tatlım vereliniortak
okadar incede deyilim nevkuşum ama benim idaalim bu . bu kiloyu koruyayım yeter ...:içelim:truf canım tebrik ederim sağlıkla kucağına al bebişini inşallah..
aeben kıssss harikasın şeker maşallah....
incecik olmuşsun valla iyi ki koydun tam motivasyon oldu bugün bana yaaa...
DİYaRCIM İNaN BU DURUMLARDAN ZAMNINDA BİZLERDE ÇOK GEÇTİK .
AMA ANLADIKKİ BASKÜLDEKİ BAZI ARTIŞLAR GEÇİÇİ BU DURUMLARDA YILMAMAK DAHADA HIRSLANMAK LAZIM ....
HEPİMİZ İNSANIZ İNAN HEPİNİZİ ÇOK İYİ ANLIYORUM . DEDİGİM GİBİ O YOLLARDAN BİZLERDE ÇOK GEÇTİK . AMA HEVESİN KIRILMASIN . VE BÖYLE DURUMLARDA .KAÇAMAK YAPMADAN .. KAÇAMAGI YAPTIKDAM SONRAKİ MUTSUZLUGUNU PİŞMANLGINIZI AKLINIZA GETİRİN . İNAn bu etkili oluyor olumunekankayizsmile
benim hep bahsettigim U dönüşü vardır ne olursa olsun yılmamak bu günlere hep bununla geldim ...a.s
karar vermek ve bunu uygulamak çok önemli her zayıf noktamızda yemege salılmamak belki zamanla yapabilecegimiz şeyler .ama bunu biran önce önce ögrenmek en iyisi ..
zilimi göremiyorum kıslar nerde????
okadar incede deyilim nevkuşum ama benim idaalim bu . bu kiloyu koruyayım yeter ...:içelim:
enişteniz yanımda yaşlı kalmasın ...:roflol::roflol:
geçen gün ne oldu .? eltinin torunu var .. 3.4. yaşlarında . hafta sonu bahçede onlarda oturuyoruz . eşim bir ara kalktı .. çoçuk yanıma gelip . baban nereye gitti demezmi....sempatiksalakcinniay yazık kıyamam .bana dünyanın en yakışıklı herüfü eşim ya :roflol:
tatilemi gittiniz siz???? hala 70 sınırında pineklemişsiniz tatile gitmedide bu kilolardaysanız valla döverim ha...:mymeka:
tabi 1. aşamayda devam edibilir hamile olanlar ama dedigim gibi 1. aşama kilo verme aşaması .. 2. aşama kilo koruma ve almama bence bu daha uygun olur ..çok özledim kız seni zemuszemus
peki soya unundan poğaça v.s yapılabiliyormu kendim için sormuyom elçiye zeval olmaz kuzen soruyo ben beğenmeyeceğine eminim onunla damak tadımız birbirine yakın ben pek sevmedim soya ve türevlerini
izin verirsen 1kere denesin :)))
bu arada hamile kendisi druna sormuş 1. aşama devam edicem diye hiçbi mahsuru yok çok sağlıklı demiş
okadar incede deyilim nevkuşum ama benim idaalim bu . bu kiloyu koruyayım yeter ...:içelim:
enişteniz yanımda yaşlı kalmasın ...:roflol::roflol:
geçen gün ne oldu .? eltinin torunu var .. 3.4. yaşlarında . hafta sonu bahçede onlarda oturuyoruz . eşim bir ara kalktı .. çoçuk yanıma gelip . baban nereye gitti demezmi....sempatiksalakcinniay yazık kıyamam .bana dünyanın en yakışıklı herüfü eşim ya :roflol:
sakın diyarcım ögün atlamak gibi bir hata yapmayın ....bilmiyorumkismile çok teşekkür ederim canım
o zaman öğlen yemeğinide yemicektim ceza olsun die ama akşam saldırırım daha çok tekrar başlıyorum doğal monti düzenime çok saolun desteğin için
hepimiz kahkahaya bogulduk valla .okadarda deyil yane ..kaydirigubbakcemile3hefüfcüme haksızlık etmeyim şimdi...:asigim:yok yok inceciksin... eltinin torunu koparttı beni....delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ah narimcim inan bu gelgitlerin olmasa idi şimdiye çokdan idaal kilonda olurdun. bunu sende benim kadar iyi biliyorsun ...aeben abla ben kendi adıma konuşayım haftasonu misafirim geldi ve hepbirlikte haftasonu denize gittik.ve maalesef herzamanki hatamı yapıp yedikten sonra bin pişman olup o pişmanlıkla dahada çok hata yaptım.aklımın başıma gelmesi için ne yapacagım bilmiyorum ve şuan yatılı misafirim var ramazan boyunca küçük görümcem bizde kalacak. saldım cayıra mevlam kayıra yapmamalıyım bayramda memlekete gideceğim ve sünnet düğünü var tüm tanıdıklar orada olacak bunu sıksık hatırlamak için evin dört bir köşesine bayram ve sünnet diye yazacagım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?