tam olarak ne varki içinde .:uhm:cokacimcoook
dövme bide nohutan yapılıyo et var ama ben yemedim:icecream:
DİLEMCİM MENÜN ÇOK GÜZEL OLMUŞ CANIM AMA .. eger hipoglisemi gibi sorunun yoksa yada şeker gibi . kavaltı ve öglen arasındaki ara ögünü yapmaya bilirsin ....dün ki menüm ;
sabah; 2 buçuk dilim ekmek, yarım k.k peynir, beş tane kadar yeşil zeytin
ara; bir iki tane kuru kayısı
öğle; bir tabak kuru fasulye, salata, peynir
akşam; yarım tabak ıspanak, yoğurt , salata
ara; biraz badem
ve arkadaşlar çok şaşırmış olsamda ve yeni almış olsamda sabah 200 gram gitmiş olarak gördümdelikafadulden hemde yağdan inş daim olurr ve birşey daha söylemekte fayda var, ben aç gezerek kilo vermeye çalışanlardandım bir aydır ağzıma doğru düzgün yemek girmemişti, yinede veremiyordum kiloyu , bu şekilde yiyeyerek verdiğim için hem mutlu hem şaşkınım, işe yarıyor test edildi onaylandı
her ne kadar yemesende aynı yemegin içinde yagı karışıyor canım .ben yedim ama etini yemedim keşkeğinopuyorumnanaktan
:1hug:a.s.herkese ğünaydın zemuszemusa.s.
hondacım eksiklerin var şöyleki ...dünkü menümboshayallersmile
elma
2dilim ekmek salçalı sos domates salatalık zeytin marmelatlı yoğurt
öğlen 1tabak çorba 2kuru kaysı 1kuru incir
akşam 1tabak keşkek 2saat sonra kuru meyve badem çay :icecreampuyorumnanaktan
iyi yapmışın fakat yogurdun oranı 35 . bu buydayın oranını düşürmeye yetmez salata yemege dikkat et canım ....:1hug:dün yoğurt yemeyi unutumakannehir akşam
kaydirigubbakcemileyemekten sonraaklıma geldi yedim biraz
kaydirigubbakcemile3bende eşimi ve çoçukları gönderince solugu burda alıyrum ve 6. takımda.olumunekankayizsmileevet eşim işe ğiti çocuklar uyuyor bende bi bakıyı dedimzemuszemus
tartı günü yarın güzelim cuma sabahı aç ve açık tartılıp yazıyoruz bende ilk sayfaya ekliyorum .:hulya:ya....... ben nasıl yemişimakannehirŞeniz ne zaman trtılıyoruz aeben
evet canım ama bayabi sogan yemen lazım ki dengelesin ....kaydirigubbakcemile3soğan olurmuyerimseniben yedimğiti akşam unutum yazıyımCADIARZU
svetcim menün süper canım şimdiden afiyet olsun ...alkisalkisalkis canım ankarada belediye o ekmektem çıkarmıyormuş yok baktım daha öncede... benim aldıgım bazı yerler var . bana 5.6 gün gidiyor 1 ekmek 1 lr.günaydın monticiler.
bugünkü menüm:
sabah:
tam bugday ekmeği (2 dilim), yağsız köy peyniri, 5 adet yeşil zeytin, 3 adet yeşil biber
ara: acıkırsam yeşil çay ve kuru kayısı
öğlen:
1 kepçe nohut, yoğurt ( yoğurt her öğünde yemeye gayret ediyorum)
ara:
yeşil elma
akşam: yoğurt, salata, haşlanmış tavuk göğsü
ara: portakal
aebencim çalıştığım için sabah yeşillik yiyemiyorum. öğlendede genelde aynısı. ama akşam salatamı yapıyorum.
kızlar, bide mahallemize halk ekmek satış bürosu açıldı. organik bugday ekmeği aldım dün. çok güzel. mayası bile doğal ekşi mayadan. 1 paketi 1,750 kuruş. bulabilirseniz alın. süper bişey.
kaydirigubbakcemile3 yakında bimden bize plaket gelecek ....:roflol::roflol: evet bende genelde kendim yapıyorum yapamasamda dedigin yugurttan alıyorum .cokacimcoookkızlar ayrıca yoğurdumu kendim yapıyorum. bim de satılan dost sütlerin tam yağlı olanından alıp mayalıyorum. taş gibi süper yoğurt oluyor. hazır yoğurtlar faydadan çok zararlı. çünkü içinde yoğurda sertlik vermesi için, mum yapımında kullanılan parafin maddesi var. bilginize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?