Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar hazır yoğurtlar çok sağlıklı olmayabilir belki ama şu açık sütleri de almayın

hangi koşullarda size getirildiğini bilmiyosunuz

o sütlerin sağılır sağılmaz 4C 'ye getirilmesi gerekiyor yoksa bakterilerin gelişimi için çok güzel bir ortam yaratıyor

paket sütleri biliyosunuzdur köylerde çiftçiden alınıp hemen soğutuyolar ve o şekilde fabrikaya ulaştırıyolar

ve uyguladıkları ısıl işlem de evde yapabileceğimiz bişey değil

hepiniz eminim biliyosunuz bunları ama hatırlatmak istedim ben yinede

sana katılıyorum. ben biçogunu denedim. en güzel yogurt bimdeki dost sütle oldu.

MENÜN GÜZEL KENGOCUM . hatta öglenide atlamışın veyveyle geçirdim say .... bende meyveyi çok sviyorum bazan tabaklar dolusu yiyesin giliyor ( ne oburum benya.kafamçokkarıştı
kitabın ismi ( yedikçe zayıfla, ince kal )... canım kitap sedece bende deyil melek ve kengodada var...ben geçen sene almıştım diyeti ilk denedigimde ozaman fiyasada vardı şimdi bende bakıyorum her gittigimde kitapçılara yok malesef..
kitap olmadanda burdakibilgilerle yapabilirsin canım yardımcı oluruz ...:1hug:

Son düzenleme:
kengocum öncelikle geçmiş olsun canım . evet bazı ilaçların yan etkileri oluyor malesef..... daha çok kulanacakmısın ?
refliyim ilk günü ise ve sabit çıktı isen . bence bu bile iyi nevkuşum .. haftaya indigini göreceksin canım ..a.s
herkese günaydınopuyorumnanaktan bügün tartıldım 56.3 akannehir:lepi:sositososito aeben ilk sayfaya eklersin artık
tebrikler hondacım .... tabi ekliycem güzelim ...:1hug:

menün güzel canım . ama şu bitter çukulata olayı2. aşamada... fazla sık yeme istersen .:1hug:

sevetcim menünde kavaltıyla öglen arasındaki arayı yapmaya bilirsin canım açıkıyormusun . o cevizleri akşam öncesi yedigin elmayla yiyebilirsin ...
birde akşam baklagille haşlanmış yumurta pek tavsiye etmem yumurtada baya doymuş yag varmış ..kafamçokkarıştıyumurta yerinde yogurt yada peynir ekle....
az kilo vermen konusunda ise vucud bu bazan belli olmuyor ... eger öbür haftada takılırsan taktik degiştiririz olmassa.:1hug:yoksa sendemi regl olacaksın ...
bu hafta hep regl magduruyuzda..kafamçokkarıştı

ben bu hafta regldim zaten. dün bitti. menümü dediğin gibi düzeltiyorum. haftaya eksilirim inşallah. kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar benim kilom da 71,4
tebrikler elifim bak şişim mişim dedin ama alkisalkisalkisşişligi bana attın .:roflol::roflol:
günaydın kaptan. hoşgeldin. reglim dün bitti. acep ondan mıdır ki sadece 100 gr. eridim. kafamçokkarıştı
yok aslnda reglin bitti ise daha çok vermen lazımdı. haftayada eger istedigin gibi olmassa degişiklikler yaparız sveçcim ..a.s
haklısın melegim tanıdık sütcüler ver komşularımın hep aynı yerden alıyoruz çok menunuz .. aynı dogal tadı hazır sütlerde bulamıyorum malesef..
sana katılıyorum. ben biçogunu denedim. en güzel yogurt bimdeki dost sütle oldu.
evet . peynirden sonra süt ve yogurttada tercihim bu marka .. helede yarım yaglı sütü çok güzel .:içelim:

evet bende raporumu vereyim şişim şişim dedim evet . 3 gün önce tartıldıgımda .63. 5 geliyordum . şimdi ise 63.9. ..kafamçokkarıştı regl bitsin bakalım ..... o zaman kilo ortaya çıkar.

kıslar bugün aşure yapıcam . kendimede şekersiz . kaselerinizi getirin . komşu payı ..:içelim:cokacimcoook

pazartesi 73,9 u gördükten sonra sevindim bende aebenim bu sabah

artık tartımda var kaydirigubbakcemile3 bi de mezura alcam ölçülerimi de kaydedeyim

herkese günaydınopuyorumnanaktan bügün tartıldım 56.3 akannehir:lepi:sositososito aeben ilk sayfaya eklersin artık
tebrikler canım..

?

refliyim ilk günü ise ve sabit çıktı isen . bence bu bile iyi nevkuşum .. haftaya indigini göreceksin canım ..a.s
inşallah aebencim bu hafta tabi spor da yapmadım.haftaya toparlanırım inşallah.

sende bence adet sonrası ineceksin aebenim..
anamm aşure koktu miss gibi...cokacimcoook

günaydın kızlar kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. bende 62 ile çarşamba başladım biliyorsunuz bu sabah 61.8 veeriyor olduğumu görmek çok sevindirici.,
dün ki menüm:
sabah bir dilim kızarmış light ekmeh az yağlı peynir yeşil zeytin yeşilllik yoktu tüketemedim
öğlen biraz ıspanak yemeği yoğurt
akşam maalesef misafirlikteydim tek uyan çiğ köfteydi bir tane yedim marulla birlikte ve maydonoz birazda peynir
yatmadan önce yarım elma

Günaydın kızlar :) benimde kilom 71.200 :)))
aslında pek iştahım yok birkaç gündür sanırım yemediğimiçin gitti ve umarım geri gelmezler... Ama Elifim seni geçtimmmmm
geçen haftaya göre 1.100gr vermişin ..... sonunda 71 LERİ GÖRMÜŞÜN REFİM ...:hooray:..

refim daha geçengün aynıyım diyodun len .kaydirigubbakcemile3 melekle ikiniz sag gösterip sol vuruyosunuz valla..:roflol::lepi::lepi::lepi:

Günaydın kızlar :) benimde kilom 71.200 :)))
aslında pek iştahım yok birkaç gündür sanırım yemediğimiçin gitti ve umarım geri gelmezler... Ama Elifim seni geçtimmmmm

tebrikler refim olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

öncelikle tebrik ederim canım misafirlikte bile uygdugun için ..alkisalkisalkis menünde gayet güzel .. ay size bakınca kendimden utanıyorum ya ne az yiyorsunuz doyuyormusunuz bukadarla ...:uhm:

aşuremi yaptım dagırtım bile kendimde yadim 2 kase . valla şekersizde olsa süper . 2 t. tatlandırıcı koydum . zaten kuru meylerinde şekeri var harika olmuş . elif kesin bi yerin şişeçek kıs . ah ne yapsak ... sizin pastanede pişirmiyolarmı mutfakta . sana 1 kase şekersiz ayırsınlar bacım ya ..
yada sende pişirsin ya zor dayil yogurt gibi onuda tarip edeyimmi . ama bak bu tarif roman kadar uzun olur hee.

kendime izin verdiğim günlerde işyerine getirmişlerdi aebenim 1 kaseye yakın yemiştim o zaman

annem yapçak ben gidince bi de yerimseniben

sağolasın Şeniz Şeniz

tamam canım fırsat buldugunda yazayım ama hiç ölçü kullanmam ben ne etcez.:1ninca: hep göz kararı yaparım bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…