Günaydınlar kıslar ,hayırlı Cumalar .......
kızlar hazır yoğurtlar çok sağlıklı olmayabilir belki ama şu açık sütleri de almayın
hangi koşullarda size getirildiğini bilmiyosunuz
o sütlerin sağılır sağılmaz 4C 'ye getirilmesi gerekiyor yoksa bakterilerin gelişimi için çok güzel bir ortam yaratıyor
paket sütleri biliyosunuzdur köylerde çiftçiden alınıp hemen soğutuyolar ve o şekilde fabrikaya ulaştırıyolar
ve uyguladıkları ısıl işlem de evde yapabileceğimiz bişey değil
hepiniz eminim biliyosunuz bunları ama hatırlatmak istedim ben yinede
MENÜN GÜZEL KENGOCUM . hatta öglenide atlamışın veyveyle geçirdim say .... bende meyveyi çok sviyorum bazan tabaklar dolusu yiyesin giliyor ( ne oburum benya.kafamçokkarıştıBU GÜNÜN MENÜSÜ
SABAH
2 buğday ekmeğinde light peynirli tost,yeşillik,dometes ,salatalık ve çay
ÖĞLE
1 avuç leblebi
ARA
1 portakal ve 1 elma 1 mandalinaohaoldumsmile (ne kadar fazla yemişim)
AKŞAM
tavuk ızgara ve salata
ARA
1 bardak light süt
kitabın ismi ( yedikçe zayıfla, ince kal )... canım kitap sedece bende deyil melek ve kengodada var...ben geçen sene almıştım diyeti ilk denedigimde ozaman fiyasada vardı şimdi bende bakıyorum her gittigimde kitapçılara yok malesef..mrb kıslar uzun zamndır topignizi takip ediyorum ve kafamda baya sekillendi bu yöntem fakat kitabına okumakla baslamak istiyorum işe ama sanırım kitap sadece aeben sende var canım. tam olrak ismini veririmsin yani netten arstrdım 2 farklı kitap cıkıyor karsıma dakafamçokkarıştı yedikce zayıfla mı yoksa yedikce zayıfla ince kal mı yoksa ikisi aynı kitap mıbilmiyorumkismile yardımcı olursan sevinirim tatlım malum hepimizn derdi aynıkaydirigubbakcemile3
kengocum öncelikle geçmiş olsun canım . evet bazı ilaçların yan etkileri oluyor malesef..... daha çok kulanacakmısın ?Arkadaşlar ilk ben yazıyım size güzel haber vermek isterdim ama malesefsenağlama
Ben : 63.50
Eşim : 71.8
eşim yine aynımirmirmirmir ama ben kilo almışımbilmiyorumkismile aslında sebeplerini biliyorum ben 5 gündür kortuzonlu ilaç kullanıyorum gözlerim alerji oldu
ikincisi malum günüm yalkaştıakannehir inşallah bu sebeplerden kilo vermemişimdir:sinifsinif:
refliyim ilk günü ise ve sabit çıktı isen . bence bu bile iyi nevkuşum .. haftaya indigini göreceksin canım ..a.sayyy aeben sağolasın hayatım.bişi daha öğrendim sayende..bi ara deneyeyim ...Şeniz
merhaba canım kitap yedikçe zayıfla ve ince kal diye biliyorum ama araki bulasın.ben bayağı aradım ama yayınevi artık basmıyormuş.2.el filan bulursan şanslısın yani..
canım kortizonun böyle bir etkisi var zaten.inşallah haftaya toparlanmış olursun..
evet bende haber vereyim.beklenen regl geldi...kilom maalesef aynı...78.3 kafamçokkarıştı
tebrikler hondacım .... tabi ekliycem güzelim ...:1hug:herkese günaydınopuyorumnanaktan bügün tartıldım 56.3 akannehir:lepi:sositososito aeben ilk sayfaya eklersin artık
menün güzel canım . ama şu bitter çukulata olayı2. aşamada... fazla sık yeme istersen .:1hug:dünkü menüm
1elma
2dilim ekmek domates ezmesi 5tane zeytin yoğurt
1tabak keşkek bol salata süt
akşam 1kase çorba 1tabak yoğurtlu ıspanak 3 saat sonra kaysı incir erik kurusu badem%70 çikolata 1parça bol yedimsırnaşık şey
canım b u diyeti bukadar kapsamlı yapman çok güzel tabi...mrb kıslar uzun zamndır topignizi takip ediyorum ve kafamda baya sekillendi bu yöntem fakat kitabına okumakla baslamak istiyorum işe ama sanırım kitap sadece aeben sende var canım. tam olrak ismini veririmsin yani netten arstrdım 2 farklı kitap cıkıyor karsıma dakafamçokkarıştı yedikce zayıfla mı yoksa yedikce zayıfla ince kal mı yoksa ikisi aynı kitap mıbilmiyorumkismile yardımcı olursan sevinirim tatlım malum hepimizn derdi aynıkaydirigubbakcemile3
Ben de yaklaşık 4 sene evvel büyük migroslardan birinin kitap reyonundan almıştım yedikçe zayıfla ve ince kal ı.Kitabı ders kitabı gibi okumuş notlar çıkarmıştım hatta.Allahtan ekmek sevmiyorum da diyeti uygulamak çok zor olmadı ama tatlı nın kesinlikle yasak olması sadece %70 kakao içeren çikolataya izin verilmesi irademi en çok zorlayan etmendi.Bi de bu diyeti yaparken yemek pişirme tarzınızı tamamen değiştirmeniz gerekiyor.Marketten aldığımız salçalar,çorba içinde un krema vs tamamen yasak.Ne zaman diyete girsem marketten ezik domates alır onları kaynatarak yemeklerimde kullanırım,pişmiş patatesi havucu yemem tam buğday ekmeği ile tanışmamda bu diyet sayesinde oldu
diyeti yaptıgında ne gibi sonuçlar almıştın ayrıntılı yazarmısın zahmet vermiyeceksek sana...:1hug: birde hazır çorbalarda un çok evet yemiyoruz ama salçada un oldugunu bilmiyordum şimdi baktım katkı maddesinde un yok eminmisin salçada un olduguna .. ben hep hazır salça kulanıyorum geneldede.akannehir
sevetcim menünde kavaltıyla öglen arasındaki arayı yapmaya bilirsin canım açıkıyormusun . o cevizleri akşam öncesi yedigin elmayla yiyebilirsin ...bugünkü menüm.
kahvaltı: 2 dilim bugday, peynir
ara: 3 adet ceviz
öğlen: mecimek çorbası, yoğurt
ara: 1 adet yeşil elma
akşam: salata, mercimek çorbası, 1 haşlanmış yumurta
ara: 1 portakal
ayrıca bu hafta sadece 100 gr gitti. 72400.
sevgili kaptanım aeben, niye böle oldu şeker? takıldım ben resmen. artık 71 leri görmek istiyorum.
sevetcim menünde kavaltıyla öglen arasındaki arayı yapmaya bilirsin canım açıkıyormusun . o cevizleri akşam öncesi yedigin elmayla yiyebilirsin ...
birde akşam baklagille haşlanmış yumurta pek tavsiye etmem yumurtada baya doymuş yag varmış ..kafamçokkarıştıyumurta yerinde yogurt yada peynir ekle....
az kilo vermen konusunda ise vucud bu bazan belli olmuyor ... eger öbür haftada takılırsan taktik degiştiririz olmassa.:1hug:yoksa sendemi regl olacaksın ...
bu hafta hep regl magduruyuzda..kafamçokkarıştı
tebrikler elifim bak şişim mişim dedin ama alkisalkisalkisşişligi bana attın .:roflol::roflol:günaydın kızlar benim kilom da 71,4
yok aslnda reglin bitti ise daha çok vermen lazımdı. haftayada eger istedigin gibi olmassa degişiklikler yaparız sveçcim ..a.sgünaydın kaptan. hoşgeldin. reglim dün bitti. acep ondan mıdır ki sadece 100 gr. eridim. kafamçokkarıştı
haklısın melegim tanıdık sütcüler ver komşularımın hep aynı yerden alıyoruz çok menunuz .. aynı dogal tadı hazır sütlerde bulamıyorum malesef..kızlar hazır yoğurtlar çok sağlıklı olmayabilir belki ama şu açık sütleri de almayın
hangi koşullarda size getirildiğini bilmiyosunuz
o sütlerin sağılır sağılmaz 4C 'ye getirilmesi gerekiyor yoksa bakterilerin gelişimi için çok güzel bir ortam yaratıyor
paket sütleri biliyosunuzdur köylerde çiftçiden alınıp hemen soğutuyolar ve o şekilde fabrikaya ulaştırıyolar
ve uyguladıkları ısıl işlem de evde yapabileceğimiz bişey değil
hepiniz eminim biliyosunuz bunları ama hatırlatmak istedim ben yinede
evet . peynirden sonra süt ve yogurttada tercihim bu marka .. helede yarım yaglı sütü çok güzel .:içelim:sana katılıyorum. ben biçogunu denedim. en güzel yogurt bimdeki dost sütle oldu.
tebrikler canım..herkese günaydınopuyorumnanaktan bügün tartıldım 56.3 akannehir:lepi:sositososito aeben ilk sayfaya eklersin artık
inşallah aebencim bu hafta tabi spor da yapmadım.haftaya toparlanırım inşallah.?
refliyim ilk günü ise ve sabit çıktı isen . bence bu bile iyi nevkuşum .. haftaya indigini göreceksin canım ..a.s
sende bence adet sonrası ineceksin aebenim..evet bende raporumu vereyim şişim şişim dedim evet . 3 gün önce tartıldıgımda .63. 5 geliyordum . şimdi ise 63.9. ..kafamçokkarıştı regl bitsin bakalım ..... o zaman kilo ortaya çıkar.
kıslar bugün aşure yapıcam . kendimede şekersiz . kaselerinizi getirin . komşu payı ..:içelim:cokacimcoook
günaydın kızlar benim kilom da 71,4
Günaydın kızlar :) benimde kilom 71.200 :)))
aslında pek iştahım yok birkaç gündür sanırım yemediğimiçin gitti ve umarım geri gelmezler... Ama Elifim seni geçtimmmmm
Günaydın kızlar :) benimde kilom 71.200 :)))
aslında pek iştahım yok birkaç gündür sanırım yemediğimiçin gitti ve umarım geri gelmezler... Ama Elifim seni geçtimmmmm
öncelikle tebrik ederim canım misafirlikte bile uygdugun için ..alkisalkisalkis menünde gayet güzel .. ay size bakınca kendimden utanıyorum ya ne az yiyorsunuz doyuyormusunuz bukadarla ...:uhm:günaydın kızlar kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. bende 62 ile çarşamba başladım biliyorsunuz bu sabah 61.8 veeriyor olduğumu görmek çok sevindirici.,
dün ki menüm:
sabah bir dilim kızarmış light ekmeh az yağlı peynir yeşil zeytin yeşilllik yoktu tüketemedim
öğlen biraz ıspanak yemeği yoğurt
akşam maalesef misafirlikteydim tek uyan çiğ köfteydi bir tane yedim marulla birlikte ve maydonoz birazda peynir
yatmadan önce yarım elma
kengocum uzun süreli deyilmiş canım ilacın önce saglık kilo nasıl olursa olur dimi . zaten fazlada kilon yok yavaş yavaş olsun bizim olsun dini.....yerimsenibenkengocum öncelikle geçmiş olsun canım . evet bazı ilaçların yan etkileri oluyor malesef..... daha çok kulanacakmısın ?
sağol inşaallah bir an önce düzelir.10 gün kadar kullanıcam inşaalahyerimseniben
6. takımdan eski arkadaşlar vardı geri dönmüşler 2. takıma kilolarıda gayet iyidi . şimdi baya kilo almışlar ya üzüldüm . o yüzden diyorumya normal doydugunuz gibi yapın bu montiyi kısıtlayarak deyil .öyle beslenirseniz sonra normal yemege dönünce kilolar gelir...lmaz yüzden bu diyetin ismi yadikçe zayıfla ince kal .a.s
aşuremi yaptım dagırtım bile kendimde yadim 2 kase . valla şekersizde olsa süper . 2 t. tatlandırıcı koydum . zaten kuru meylerinde şekeri var harika olmuş . elif kesin bi yerin şişeçek kıs . ah ne yapsak ... sizin pastanede pişirmiyolarmı mutfakta . sana 1 kase şekersiz ayırsınlar bacım ya ..
yada sende pişirsin ya zor dayil yogurt gibi onuda tarip edeyimmi . ama bak bu tarif roman kadar uzun olur hee.
tamam canım fırsat buldugunda yazayım ama hiç ölçü kullanmam ben ne etcez.:1ninca: hep göz kararı yaparım bilmiyorumkismilebu bana yapılırmı lan. fecei şekilde aşure çektirttin canımı. aeben bi ara tarifini yaz şekerim. hiç aşure pişirmedim bu yaşıma geldim. ama en sevdiğim datlu. fırsat bulursan vede üşenmezsen yazıver. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?