Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

inşallah iremcim ramazan sonunda 7 leri çoktan geride bırakıp 6 lara başlamış oluruz olumunekankayizsmile

sema ablacım bende kararsızım ne yapacagım konusunda

canım asker paşam burda olduğu için bu kadar düşünüyorum...kendi başıma olsam salata bile yeter bana hele şuanda sudan başka bişey düşünmüyorum..

aradım paşamı akşama canının istediği yemek varmı diye sordum...oda anacığına kıyamıyor işten geleceksin yorgun argın ne yaparsan onu yeriz diyor...canım oğlum benim iyiki doğurmuşum....:1rolleyes::1rolleyes:

Sema abla bence sen al oğlanı şöyleee güzel biyere gidin iftara. Boşver Montiyi de falan.
Olmaz dersen çorbayı değiştir. Tavuk suyu çorbası yap yanına yine tavuk lu bi yemek. Mesela mantarlı tavuk salata yoğurt ohhh misss gibi olur. Pilavda yap ama oğluşkon için.

Narinimmmm işallah canım ya işallah.

iremxcim benim yavruşlar erkek ikiside 22 aylıklar cnm

bende uyumuşum 1 saat kalktıgımda cnm nasıl tatlı istedi 2 bardak su çtm birde tarçın kokladımm
ama tatlı krizi için hurma süper bilginiz ola

aben abla hrmadan kaçtane yiyebiliyoruz

Masum bence erken canım en azından 2 yaşlarını geçmelerini bekle derim. Erkek bebekler daha geç alışıyor zaten. Ama bu bekleme döneminde baba wc ye girdiğinde izlemelerine izin versin. Sifonu çekerken wc ye by by yapsın. Ve içeri geldiğinde sana anlatsın ben wc yi kullandım sonra da ellerimi yıkadım. Sende yaparsan seninde ellerini yıkamana izin veririm gibi cümleler kursun. Direk çocuklara söylemeyin ama aranızda konuşun. Onlar ilgisiz görünse de pür dikkat dinlerler sizi o anda aslında.

Allahım öyle bir anlatıyorsunki bir tanede oglan yapasım geliyor .maşallah sübhanallah Allah nazarlardan korusun muhabbetinizi :Saruboceq:

banu yaa çok küçükler daha benim kız bile 3 yaşına dogru söyledi.ki erkek çocukları daha geç söylermiş bence şu mübarek günlerde ne kendini nede onları sıkıntıya sok vakti gelince zaten rahatsız olduklarını belli ederler

truf arkadaşım allah saglıkla kavuşmayı naisp etsin bebegine

ben ikiz hamile olmama ragmen 12 kilo almıştım gebelikte dikkatli beslenerekk

sağol canım
Allah seninkileri de bağışlasın

arkadaşlar evet erken ama belli ediyorlar artık kaka yaparken filan anne ehh filan diyorlar bakytım egitilmeye hazıtr gibiler deidm alıştırayım

merhaba kızlar,

bugun topik hareketliymiş ben kaçırmışım tüh ya...
her gün aynı şeyi soyluyorum, umarım yarın vakitlice gelirim.
kızım sagolsun bilgisayarın başına geçince hiç rahat vermiyor,
mecburen kapatmak zorunda kalıyorum ben de :)

sema ablacım,

ben de çorbasız ramazan düşenemeyenlerdenim.
az sonra bugunki menümü yazıcam.
belki fikir olur..

bugünkü menüm şöyle:

sahur:

kalkınca 2 erik

15 dk. sonra

1 dilim tb ekmek
2 kk yagsız peynir
3 zeytin
salata
1 bardak yeşil çay (tatlandırıcı ile)

akşam

mercimek çorbası (içinde sadece soğan, domates ve karabiber olacak)
tavuk şinitzel (benimki sade, yani galeta unsuz)
yogurtlu köz patlıcan salatası
pilav (eşim için)

2 saat sonra

1 armut
1 şeftali

1 tane de maden suyu içerim.
baya bir mineral var içinde.
gün içinde kaybettiklerimizi yerine koymak için çok uygun bir içecek.

belki yatmadan önce de 1 bardak yagsız süt içerim. duruma göre bakıcam.

menün gayet güzel canım afiyet olsuna.ssen yazınca hemen maden suyunu dolaba koydum . soğuk soğuk nasıl canım istedisempatiksalakcinni

arkadaşlar evet erken ama belli ediyorlar artık kaka yaparken filan anne ehh filan diyorlar bakytım egitilmeye hazıtr gibiler deidm alıştırayım

tuvalet eğitimi tamamen çocuğun kasları ile ilgili canım. kaslarını kontrol etmeye başlayınca kolayca alışıyorlar. benim çocuklarımda 2.5 yaşından sonra alıştılar . inan 2 gün sürdü. hiç sorunsuz alıştılar:lepi:

lacey umarım benimd eöle olur tuvalete götürüyorum beliyorlar çıkınca yapıyorlar sinirleniyorum ama kızmıyorum

menün gayet güzel canım afiyet olsuna.ssen yazınca hemen maden suyunu dolaba koydum . soğuk soğuk nasıl canım istedisempatiksalakcinni

sagol canımm

sana da afiyet olsun

oooh ben limonlu daha bi seviyorum mafoldumben kaydirigubbakcemile3 hadi son saate girdik giriyoruz inş..

Son düzenleme:
evet kızlar ilk günü güzel bir şekilde geçirdik. işte menüm
1 kepçe şehriye çorba (montiye uymadı)
4-5 çatal patlıcanlı köfte(tamamen yağsız)
2 çatal y. fasulye
salata
1 kepçe yoğurtlu semizotu
2 saat sonra 2 top dondurma(ilk gün olduğu içinohaoldumsmile)
bol suu

günaydınlar dün yediklerim

sahur
2 dilim uno denge lıght ekmek
yarım domates
yarım salatalık
kk kadar beyaz peynir
3 adet yeşil zeytin

iftar
3 yemek kaşığı bamya yemeği
2 kaşık tavuk sote
yoğurt
salata

3 litreye yakın su

günaydın kızlar...bende vereyim dünki menümü

aç karınına 2 kayısı komposto

sahur
3 dilim tam buğday ekmeği
peynir,domates,salatalık,maydonoz,yeşil biber

iftar
3-4 kaşık taze fasulye
1 ad fırında tavuklu karnıyarık
salata

ara
2 elma
2 erik

3,5 litre su,1 bardak yeşil çay
spor maalesef yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…