Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bu arada herkese günaydın
dünkü menüm:

sabah:
kendime ceza die yememiştim birşey

öğlen:
2 parça ıspanaklı tavuk sarma
salata
3 kaşık yoğurt

akşam:
100 ml light yoğurt

nihayet dün kaçamaksız gitti ama dayanamadım tartıldım veremedim kilo ala herşey tartı değil ben doğru besleneyeim illaki düşecek die düşünüyorum

masum sevindim ya birimizinki düzene girsin bari :)

dünkü yediklerimi bende yazayım :

sahur : tam bugday ekmeğinden tost-ayran-zeytin

iftar : 2 tane hurma - 5 köfte-1 kase cacık

ara:3 hurma -1bardak tarçınlı süt

2-2.5 lt su -1 maden suyu

kızlar bugün iftardan önce tartılıp mı yarın kilo bildirimi yapacagız yoksa yarın iftardan öncemi tartılıp cumartesi kilo bildirimi yapacagız ortak bi karar alalım hadi.bence bugün iftardan önce tartılıp yarın yazalım oruç tutmayanlarda aynen eskisi gibi cuma sabahı tartılırlar siz ne dersiniz

dünki menüm...
İFTAR
1 kepçe çorba,tavuk,salata,ayran

ARA
2 armut

SAHUR
denge ekmekli tost,1,2 çatal lor peyniri,domates,çay

3 3,5 litre su,1 bardak komposto,

iftarda soğuk 1şişe suyu içince dokundu sanırım iftarda yediklerimin hepsi sofradan kalkar kalkmaz ( afedersiniz ) çıktı... (((((

Son düzenleme:

canım oruç tutanlar bu akşam iftar öncesi tartılıp yarın sabah bildirsinler...oruç tutamayanlar da cuma sabahı tartılsınlar olmazmı?bilmiyorumkismile

Günaydın kıslar,

benim bugün planladığım menü
2 tam ekmeğe peynirli tost,domates,çay
3 köfte,salata,ayran
1 armut
nohut yemeği, yoğurt,salata
2 meyve karar vermedim daha
lelie 3 mil yaptım sabahtan mutluyum...zemuszemus

ben bu arada oruç olmadığımdan yarın sabahtan veririm kilomu...

ben buradayım ama yazamıyorum
çok cn sıkkın çocuklar wc konusund ayoruyor beni çok snirleniyorum vurudm bile hatta
nasıl başa çıkıcma ben bu işle bilmiyorum

günaydın kızlar
sanırım adet olucam
hadi gözün aydın canım bu sıcak günlerde olması ayrı bir dert olmaması ayrı bir dert

günaydınnnnnnnnn.......

günaydınnnn canımkaydirigubbakcemile5

herkese günaydın hepimiz için güzel bir gün olmasını diliyorum opuyorumnanaktan

günaydın narinciğim opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım. suya hemen fazla yüklenmemek lazım. birde çok soğuk su oldukça zararlı canım :1no2:

canım oruç tutanlar bu akşam iftar öncesi tartılıp yarın sabah bildirsinler...oruç tutamayanlar da cuma sabahı tartılsınlar olmazmı?bilmiyorumkismile
aynı fikirdeyimm :lepi:

çok cn sıkkın çocuklar wc konusund ayoruyor beni çok snirleniyorum vurudm bile hatta

yapma masumcuğum. dediğim gibi onlar daha çok küçükler biraz zaman tanı bence şimdi hem kendini hemde onları strese sokuyorsun. demekki zamanı gelmedi daha. bu işi biraz askıya al. a.s

lacey
cnm 2 gün filan ugraşıcam baktım aynı tekrar baglıycam ve deidign gibi askıya alıcam

banucum canım yorum yapmak istemedim şimdiye kadar ama daha erken tatlım...rahat bırak çocukları...zamanı geldiğinde onlar sana belli ederler canım...hiç zorlanmassın onlarda sıkılmamış olur...zamanı geldiğinde öğrenmeleri inan bir kaç günlük bişey..

kızlar birşey sölemek istiyorum
parktaki aletler hakkında üstüne binip dönüyorsun ya bir o birde binip saga sola kaydırıyorsu yanlarını etkiliyor ben o ikisini 2 haftdır günde 300 er kez yapıyorum baya bir eridi yanlarım tavsiye ederimmm

canım bu dediğini yarın akşam yapıcaz inş..son akşamımız olduğu için cumaya bıraktık dışarda iftarı...cumartesi öğlen gidiyor paşam...senağlamasenağlamasenağlama
size katılıyorum...wc de kızlar anneyi erkek çocuklar babayı görmeleri çok faydalıymış tuvalet eğitiminde...bunu tv de duymuştum..

geçmiş olsun canım. suya hemen fazla yüklenmemek lazım. birde çok soğuk su oldukça zararlı canım :1no2:

o kadar çok susadımki sofrada sudan başka bişey görmedi gözüm...bu akşam aynı hatayı yapmam inş..en azından oda sıcaklığında içerim ilk bardağı...bu arada ilk iftar davetimi aldım bu akşam kuzenime davetliyiz...( teyze kızı )
menüde tatlı olmasın dedim..:)) pilavda yapmayacak...:)))))))keşke bütün davetler böyle olsa...
oda benim gibi troidli ve kilo sorunu var...elimden geldiğince montiyi anlattım...ama o pek iradesine sahip olamıyor...

yağmurgözlü , eminim oğluşla ayrılmak zor olacak. bende oğluşuma çok düşkünüm. daha 10 yaşında .dilerim sağlıcakla tezkeresini alır ve döner. tüm asker yolu bekleyenlere aynı dileklerim.
akşam içinde afiyet olsunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…