kızlar bugün iftardan önce tartılıp mı yarın kilo bildirimi yapacagız yoksa yarın iftardan öncemi tartılıp cumartesi kilo bildirimi yapacagız ortak bi karar alalım hadi.bence bugün iftardan önce tartılıp yarın yazalım oruç tutmayanlarda aynen eskisi gibi cuma sabahı tartılırlar siz ne dersiniz
canım oruç tutanlar bu akşam iftar öncesi tartılıp yarın sabah bildirsinler...oruç tutamayanlar da cuma sabahı tartılsınlar olmazmı?bilmiyorumkismile
hadi gözün aydın canım bu sıcak günlerde olması ayrı bir dert olmaması ayrı bir dertgünaydın kızlar
sanırım adet olucam
günaydınnnnnnnnn.......
herkese günaydın hepimiz için güzel bir gün olmasını diliyorum opuyorumnanaktan
dünki menüm...
İFTAR
1 kepçe çorba,tavuk,salata,ayran
ARA
2 armut
SAHUR
denge ekmekli tost,1,2 çatal lor peyniri,domates,çay
3 3,5 litre su,1 bardak komposto,
iftarda soğuk 1şişe suyu içince dokundu sanırım iftarda yediklerimin hepsi sofradan kalkar kalkmaz ( afedersiniz ) çıktı...(((((
aynı fikirdeyimm :lepi:canım oruç tutanlar bu akşam iftar öncesi tartılıp yarın sabah bildirsinler...oruç tutamayanlar da cuma sabahı tartılsınlar olmazmı?bilmiyorumkismile
ben buradayım ama yazamıyorum
çok cn sıkkın çocuklar wc konusund ayoruyor beni çok snirleniyorum vurudm bile hatta
nasıl başa çıkıcma ben bu işle bilmiyorum
ben buradayım ama yazamıyorum
çok cn sıkkın çocuklar wc konusund ayoruyor beni çok snirleniyorum vurudm bile hatta
nasıl başa çıkıcma ben bu işle bilmiyorum
canım bu dediğini yarın akşam yapıcaz inş..son akşamımız olduğu için cumaya bıraktık dışarda iftarı...cumartesi öğlen gidiyor paşam...senağlamasenağlamasenağlamaSema abla bence sen al oğlanı şöyleee güzel biyere gidin iftara. Boşver Montiyi de falan.
Olmaz dersen çorbayı değiştir. Tavuk suyu çorbası yap yanına yine tavuk lu bi yemek. Mesela mantarlı tavuk salata yoğurt ohhh misss gibi olur. Pilavda yap ama oğluşkon için.
Narinimmmm işallah canım ya işallah.
size katılıyorum...wc de kızlar anneyi erkek çocuklar babayı görmeleri çok faydalıymış tuvalet eğitiminde...bunu tv de duymuştum..Masum bence erken canım en azından 2 yaşlarını geçmelerini bekle derim. Erkek bebekler daha geç alışıyor zaten. Ama bu bekleme döneminde baba wc ye girdiğinde izlemelerine izin versin. Sifonu çekerken wc ye by by yapsın. Ve içeri geldiğinde sana anlatsın ben wc yi kullandım sonra da ellerimi yıkadım. Sende yaparsan seninde ellerini yıkamana izin veririm gibi cümleler kursun. Direk çocuklara söylemeyin ama aranızda konuşun. Onlar ilgisiz görünse de pür dikkat dinlerler sizi o anda aslında.
geçmiş olsun canım. suya hemen fazla yüklenmemek lazım. birde çok soğuk su oldukça zararlı canım :1no2:
canım bu dediğini yarın akşam yapıcaz inş..son akşamımız olduğu için cumaya bıraktık dışarda iftarı...cumartesi öğlen gidiyor paşam...senağlamasenağlamasenağlama
size katılıyorum...wc de kızlar anneyi erkek çocuklar babayı görmeleri çok faydalıymış tuvalet eğitiminde...bunu tv de duymuştum..
o kadar çok susadımki sofrada sudan başka bişey görmedi gözüm...bu akşam aynı hatayı yapmam inş..en azından oda sıcaklığında içerim ilk bardağı...bu arada ilk iftar davetimi aldım bu akşam kuzenime davetliyiz...( teyze kızı )
menüde tatlı olmasın dedim..:)) pilavda yapmayacak...:)))))))keşke bütün davetler böyle olsa...
oda benim gibi troidli ve kilo sorunu var...elimden geldiğince montiyi anlattım...ama o pek iradesine sahip olamıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?