Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

dünki menüm...misafirlikteydim...

İFTAR
1kepçe çorba, izmir köfte ( ben sadece köftelerini yedim ),salata,komposto
iftar sonrası 3 bardak şekersiz çay

ARA
2 armut

SAHUR
1 minik sigara böreği,bir ısırık tost,lor peyniri ,çay

3,3,5 litre su,çay,sodalı ayran
spor yok malesef yemekten sonra dayak yemiş gibi oluyorum...:elim kolum kalkmıyor...((((((((

Günaydın kilo veren herkesi kutlarım.
Ben yine artıdayım. Salı günü 70,8 dim bu sabah 72,5 nasıl oluyor anlamadım.
Neyse diorum moralimi bozmuyorum. Ramazandan sonraya bırakıyorum kendimi. :)
canım arada olabiliyor şişkinlik vs. olabilir.
moral bozma dediğin gibi, haftaya daha doğru bir sonuç alırsın vücutta belki ödem vardır bu hafta canım...

heyyt beeeeeee bravo yağmurgözlüüü
o kadar sevindim ki anlatamam
tebrikler...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

nevracım 7 leride son sürat geçip 6lara kavuşursun inşallah canım
sağol canım inşallah..opuyorumnanaktan

bende kilo bildirimimi yapayım:

geçen hafta :71.800

bu hafta :70.500

giden :1.300 gr sositososito :lepi: sırnaşık şey
heyyt beeeeee affern sana yaaa artık 60 lar kapı ucundan gözüktu.. haftaya inşallah 60 lardasın narinciğim tebrikler....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bu da benim bugünkü menü kıslar
2 tam ekmeğe tost, söğüş,çay
tavuk ızgara,salata,yoğurt
1 elma
fasulye yemeği,salata,ayran
1 şeftali

sema abla çok sevindim kilo verdiğini görünce trioid sorunu olupta senin gibi azimle vermeye çalışan kaç kişi vardır ki monti tam sana göre ablacım opuyorumnanaktan

canımmmm çok teşekkür ederim...nasıl mutluyum anlatamam...oğlumdan dolayı çok fazla dikkat edemedim yediklerime..daha fazla gidecekmiş demekki ama sağlık olsun....ben almışımdır diye korkarak çıktım tartıya...:))))))) bende seni kutlarım...sende vermişin.....olumunekankayizsmile

Günaydın güzeller,
Hayırlı cumalar herkese...

Ben kilomu vereyim hemen çok mutluyum. 1.1 kg gitti.. 79.2 yim yupppiiiiiiiiiiiiiii
zemuszemus

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
heyyt beeeeeee bravo yağmurgözlüüü
o kadar sevindim ki anlatamam
tebrikler...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

teşekkürler nevracım....opuyorumnanaktan

nevracım inşallah canım inşallah.dün sezon sonu indirimleri olan bir magazaya gittik bi gömlek giydim L büyük geldi bende olamaz ben daha m beden giyemem dedim.görümcem gitti getirdi denedim oldu ayy nasıl mutlu oldum anlatamam.kalıpla ilgilidir dedim sonra diger gömleği denedim başka bir model oda L büyük geldi.benim zaten tek problemim şuan göbek .eşimin bana bakışını görecektiniz adam hasret kalmış zayıf kadına al al hayatım ne istiyorsan al değişik değişik giyersin diyor.yok dedim ramazan bitene kadar bişiy almayacagım yinede o m beden gömleği aldı kocişim bana :asigim: yaa bunca zaman ne yapmışım ben kendime diye nasılda hayıflanıyorum şimdi.ama çok şükürki zararın neresinden dönersek kardır.yaa hiç farkına varmadan bir ömrü öyle geçseydi

oo süper haber bu bak daha zayıflayınca nasıl güzel olacak giydiğin her şey..

o kadar güzel yazmışsın ki eşinle olan durumları üstüne söz bulamadım narinciğim..
bu kilolar hep başa bela istediğini giyememek çok üzer beni de.. ama bence de bekle alışveriş için.. ufak tefek al ama ramazan sonunda inşallah biraz daha kilo verince daha güzel şeyler alabilirsin canım...

günaydın kilo veren arkadaşları kutluyoruma.s.
geçen haftaki kilom : 71 kg
bu haftaki kilom: 70 kg

-1 kgsırnaşık şey

Sabah şerifleriniz hayır..... Gününüz aydın.... Herşey gönlünüzce olsun...... Hayırlı Cumalar arkadaşlarrrr a.s.

günaydın arkadaşlar
sema abla tebrşkler çok ii gdiiyorsun ama sahurda çok az yemişsin hasta olma aman dikkat et kendine

denizicm
erkeklerin tavırları çok degişiyor cnm anlattıgın örnekte bunu onaylıyor zaten

arkadaşlar
bu çocuklara beni yoruyor bırakmakta istemiyorum başlamışken am wc dışında heryere yapıyorlar

kilo veren herkeis tebrik ederim

Günaydın güzeller,
Hayırlı cumalar herkese...

Ben kilomu vereyim hemen çok mutluyum. 1.1 kg gitti.. 79.2 yim yupppiiiiiiiiiiiiiii
zemuszemus

kutlarım nevracığım:içelim:

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Günaydın kilo veren herkesi kutlarım.
Ben yine artıdayım. Salı günü 70,8 dim bu sabah 72,5 nasıl oluyor anlamadım.
Neyse diorum moralimi bozmuyorum. Ramazandan sonraya bırakıyorum kendimi. :)

evet canım moralini bozma.vücutta ödem vardır sıcaklardan. yemeklerindeki tuz oranını azaltıp, 1-2 bardak yeşil çayın çok faydası oluyor.

kilomuda bildireyim yememin cezasını gördüm

başlangıç:96,7
geçen hafta: 81,4
bu hafta:82,3
alınan kg:900 gr

evet canım yanlış beslenmenin sonucu hemen tartıda gösteriyor kendini, geçen haftayı bende öyle kapatmıştım bu hafta dikkat edince fark ortaya çıktı.

kutlarım canımkaydirigubbakcemile5

6 lı rakamlara az kaldıopuyorumnanaktan

ne büyük mutluluk. aslında eşlerimiz yüksek sesle dile getirmeselerde kıyafetlerden taşan fazlalıklarımızdan hiç hoşlanmıyorlar. ne zaman kilo vermeye başlayıp fark ortaya çıkınca gerçekleri söylüyorlar, bakışları bile değişiyorsempatiksalakcinni

kızlar hala regli olamadım sökemiyorum bir türlü çok az az oluyor bi söjse rahatlıycam

geçen hafta :74.5
bu hafta :73.5
giden 1000 gr

valla bıkadar beklemiyorudm ama adet olamadııgmda dolayı

diyarcım
sürekli kabızlık çeken birisi olaraks an atavsiyelirm olacak

1.fıorm çaylarındna evd ebulundur çıkamadıgın günün akşamı iç
2.keten tohumu kullan
3. bol su iç (ben içiyorum ama bazne yine aynı oluyor)
4.kuru meyveler çok fayda ediyor sabah aç karnına yeidignde
üzerine ılık su iç
5. armut çok ii bir müslidir

wc ye çıkamdım diye yersen kendine kötülük yaparsın çünkü boşaltım olmadan yediignde seni sıkıntıya sokar cnm ve aksine artar kabızlıgın form çayını gce içmeni tavsiye edeirm

arkadaşlar kilo veren herkesi çoook tebrik ediyorum. maşallah kızlar. aynen devammm a.s.

veremeyen arkadaşlarda sakın veremedigi için çok yemesin veya yılmasın. ben de tartıda çok takıldım ama bir kere bile bozmadım montiyi. sadece düzensiz öğünlerim oldu o kadar ama asla fazla yemedim. eminim gidecek bu kilolar. a.s. montiyi bırakmış gibi yazmışım bilmiyorumkismile, aynen devammmm kaydirigubbakcemile5

:roflol::roflol: ayy bayıldım o toruna :roflol::roflol:

aebenim gelmişin özledim kıs seni dur öpiim Şeniz hadişimdi de sıra sende. kilomdan dolayı kutla beni bakiim:1closedeyes:

:roflol::roflol: ayy bayıldım o toruna :roflol::roflol:

aebenim gelmişin özledim kıs seni dur öpiim Şeniz hadişimdi de sıra sende. kilomdan dolayı kutla beni bakiim:1closedeyes:
kutlarım akrebim ...Şeniz

selam monti güzelleri......:1hug:a.s.
nasılsınız bakem kilolar döküldümü bu haftada .....alkisalkisalkis

kıslar sizdem bir ricam olacak . malum 3.4. haftadır kilolarınızıda ,yeni arkadaşlarıda ilk sayfaya ekleyemedim ....

rica etsem 4 haftalık kilolarınızı 1 mesajınızda ..yeni başlayanlarda başlama tarihleriyle ekleye bilirlermi???

ya hepinizden çok özür dilerim alakası olmayan bişey soracam ama nasıl konu açılır ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin

kilomuda bildireyim yememin cezasını gördüm

başlangıç:96,7
geçen hafta: 81,4
bu hafta:82,3
alınan kg:900 gr

teşekürler kıslar ......
diger fıstıklar da böyle eklerse çok sevinirim ...
ablam hoş geldin nerdeydin taşındınmı yoksa ...???
güle güle otur vede fısrınını güle güle kullan ....

ya hepinizden çok özür dilerim alakası olmayan bişey soracam ama nasıl konu açılır ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin
linklerim sırallandıgı bölümde konu açma yerleri var canım . ama konun neyle ilgili ise oraya konu aç . kolay gelsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…