Şeniz
BAK MUSUMCUM ŞÖYLE ANLATAYIM ...
NORMALDE YASAK AMA RAMAZANDA VE ARADA BİR EKMEK YEMEDİGİN ZAMAN EKMEK YERİNE KULANIRSIN . TABİ YANINDADA DEDİKLERİMİ (DOYMUŞ YAGLI BESİNLER . ET.)YEMESSEN (
YİYEBİLİRSİN ....YARMAYI KULANA BİLİRSİN AMA ABARTMA ..yerimseniben
CANIM YARMANIN NE OLDUGUNU BİLİYORUM KUZUM ...kaydirigubbakcemile3
:1hug:ablaaa ya öle demek istemeidm hani bazen başka isimler diyorlarya o yüsden dedim yani
kızlar ben yarın öğlen paşamı vana uğurladıktan sonra akşam memlekete gidiyorum.... annemin babamın yanına...yıllık izne çıkıyorum bugün...birazdan oğlum şirkete gelecek...bu akşam iftarı dışarda yapacağız..olurda yarın telaştan giremessem hiç bir hazırlığım yok çünki hepiniz Allaha emanet olun...kendinize iyi bakınnnnnn....ben sizleri çok özleyeceğimmm....opuyorumnanaktan
:1hug:
masumum valla tebrik ederim kıs... arada kaçamaklarla bile 1 ayda 5 kiloyu götürmüşün ..kaydirigubbakcemile5
kaçamak olmasa kim bilir ...yerimseniben
diyarcım
sürekli kabızlık çeken birisi olaraks an atavsiyelirm olacak
1.fıorm çaylarındna evd ebulundur çıkamadıgın günün akşamı iç
2.keten tohumu kullan
3. bol su iç (ben içiyorum ama bazne yine aynı oluyor)
4.kuru meyveler çok fayda ediyor sabah aç karnına yeidignde
üzerine ılık su iç
5. armut çok ii bir müslidir
wc ye çıkamdım diye yersen kendine kötülük yaparsın çünkü boşaltım olmadan yediignde seni sıkıntıya sokar cnm ve aksine artar kabızlıgın form çayını gce içmeni tavsiye edeirm
yukardaki mesajdaki kilolarınızı ekledim . yanlız diyarcım senin daha önceki kilo kaydınla bu haftaliler uyuşmuyor . verdigin aralardan tabiki . tam olarak listeni yazarmısın .?
aben ablacım saol aslında varya bakmasen ben iradeliyimde
7 ayın patlamasını yaşadım bi süre birde düzensiz oldugum adetlerim sıkıntı yaşatıyor bana
5 kilo olmuşmu gerçekten birde monti hızlandırdı saolsun kalori hesabıyla aylarca yerimde saydıgım oldu yada ayda 2 kilo filan
deniz bana ilk deidignde gelmedigime pişmanım şimdi ozman başlasaydım belki bitmişti bile ama olsun az kaldı okadar kilodan sonra neki 8.5 kilo dimi
kızlar ben yarın öğlen asker paşamı vana uğurladıktan sonra akşam memlekete gidiyorum.... annemin babamın yanına...yıllık izne çıkıyorum ...birazdan oğlum şirkete gelecek...bu akşam iftarı dışarda yapacağız..olurda yarın telaştan giremessem hiç bir hazırlığım yok çünki hepiniz Allaha emanet olun...kendinize iyi bakınnnnnn....ben sizleri çok özleyeceğimmm....opuyorumnanaktan
güle gitgel yagmurrr....kızlar ben yarın öğlen asker paşamı vana uğurladıktan sonra akşam memlekete gidiyorum.... annemin babamın yanına...yıllık izne çıkıyorum ...birazdan oğlum şirkete gelecek...bu akşam iftarı dışarda yapacağız..olurda yarın telaştan giremessem hiç bir hazırlığım yok çünki hepiniz Allaha emanet olun...kendinize iyi bakınnnnnn....ben sizleri çok özleyeceğimmm....opuyorumnanaktan
:içelim::içelim:aben ablacım saol aslında varya bakmasen ben iradeliyimde
7 ayın patlamasını yaşadım bi süre birde düzensiz oldugum adetlerim sıkıntı yaşatıyor bana
5 kilo olmuşmu gerçekten birde monti hızlandırdı saolsun kalori hesabıyla aylarca yerimde saydıgım oldu yada ayda 2 kilo filan
deniz bana ilk deidignde gelmedigime pişmanım şimdi ozman başlasaydım belki bitmişti bile ama olsun az kaldı okadar kilodan sonra neki 8.5 kilo dimi
bu haftaki kaçamak 2 haftanı yemiş diyarcım ondan az görünüyor verdigin .canımcım şimdi gördüm msj ını ben cep telefonumun ajanda kısmına sabah tartılınca not olarak yazıyorum kg 23 temmuzdan itibaren ancak buraya yanlış yazmış olabilirim die tekrar yazıyorum
montiye değilde rejime başladığım tarihi mi yazayım bilemedim ama
19.02.2010 = 96,7 kg (diyetisyene gittiğim gün)
kaçamaklı olarak montiye başladığım tarihi hatırlamıyorum ama cep telefonumda ki tarihler:
23.07.2010 = 84,3 kg
30.07.2010 = 83,1 kg
06.08.2010 = 81,4 kg
13.08.2010 = 82,3 kg(kaçamaklı)
kocaman 3 haftada 2 kg vermişim sadece
tebrikler canım..günaydın kilo veren arkadaşları kutluyoruma.s.
geçen haftaki kilom : 71 kg
bu haftaki kilom: 70 kg
-1 kgsırnaşık şey
tebrikler canım adet sonrası daha da iner inşallahkızlar hala regli olamadım sökemiyorum bir türlü çok az az oluyor bi söjse rahatlıycam
geçen hafta :74.5
bu hafta :73.5
giden 1000 gr
valla bıkadar beklemiyorudm ama adet olamadııgmda dolayı
süperrr tebrik ederim...merhaba kizlar masallah hepinize kilolar verilmis.bende bugün itibariyle 69,8 oldum.hic kacamak yapmadim.9 günde 2 kilo gitti.
güle güle canım bizde seni özleyeceğiz... iyi tatiller...opuyorumnanaktankızlar ben yarın öğlen asker paşamı vana uğurladıktan sonra akşam memlekete gidiyorum.... annemin babamın yanına...yıllık izne çıkıyorum ...birazdan oğlum şirkete gelecek...bu akşam iftarı dışarda yapacağız..olurda yarın telaştan giremessem hiç bir hazırlığım yok çünki hepiniz Allaha emanet olun...kendinize iyi bakınnnnnn....ben sizleri çok özleyeceğimmm....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?