Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ablaaa ya öle demek istemeidm hani bazen başka isimler diyorlarya o yüsden dedim yani

ablaaa ya öle demek istemeidm hani bazen başka isimler diyorlarya o yüsden dedim yani
:1hug:
masumum valla tebrik ederim kıs... arada kaçamaklarla bile 1 ayda 5 kiloyu götürmüşün ..kaydirigubbakcemile5
kaçamak olmasa kim bilir ...yerimseniben

kızlar ben yarın öğlen asker paşamı vana uğurladıktan sonra akşam memlekete gidiyorum.... annemin babamın yanına...yıllık izne çıkıyorum ...birazdan oğlum şirkete gelecek...bu akşam iftarı dışarda yapacağız..olurda yarın telaştan giremessem hiç bir hazırlığım yok çünki hepiniz Allaha emanet olun...kendinize iyi bakınnnnnn....ben sizleri çok özleyeceğimmm....opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ben de kalkıp biraz evi toparlıyım. daha akşama ne pişireceğimi hiç bilmiyorum. yemek de yapmam lazım. optum sizi çok. kolay bir gün olsun inş hepimize. byeea.s.

Son düzenleme:

iyi yolculuklar sema abla. kendine dikkat et. opuyorumnanaktan

:1hug:
masumum valla tebrik ederim kıs... arada kaçamaklarla bile 1 ayda 5 kiloyu götürmüşün ..kaydirigubbakcemile5
kaçamak olmasa kim bilir ...yerimseniben

aben ablacım saol aslında varya bakmasen ben iradeliyimde
7 ayın patlamasını yaşadım bi süre birde düzensiz oldugum adetlerim sıkıntı yaşatıyor bana

5 kilo olmuşmu gerçekten birde monti hızlandırdı saolsun kalori hesabıyla aylarca yerimde saydıgım oldu yada ayda 2 kilo filan

deniz bana ilk deidignde gelmedigime pişmanım şimdi ozman başlasaydım belki bitmişti bile ama olsun az kaldı okadar kilodan sonra neki 8.5 kilo dimi

canım haklısında pazar günü sırtıma yapışan göbeğim şuan benden önce halay çekiyor
benimde gözüm döndü ne yazık ki
bu sabah 2 tane kayısılı form çayı içtim zaten günde 3 litre ılık su içiyorum hep 4 fincanda yeşil çay içiyorum ama kuru meyve ve armutu akşam iş çıkışı alıcam dediğin gibi onları tüketeyim faydası olsun yoksa bu yediklerim nerede ya

bide lessiyle 3 milin 2 milini gece 12 de yaptım mekik filan çektim hareket olsun belki aşağı inerler die faydasız :)
sinirden gülüyorum artık

yukardaki mesajdaki kilolarınızı ekledim . yanlız diyarcım senin daha önceki kilo kaydınla bu haftaliler uyuşmuyor . verdigin aralardan tabiki . tam olarak listeni yazarmısın .?

canımcım şimdi gördüm msj ını ben cep telefonumun ajanda kısmına sabah tartılınca not olarak yazıyorum kg 23 temmuzdan itibaren ancak buraya yanlış yazmış olabilirim die tekrar yazıyorum
montiye değilde rejime başladığım tarihi mi yazayım bilemedim ama

19.02.2010 = 96,7 kg (diyetisyene gittiğim gün)
kaçamaklı olarak montiye başladığım tarihi hatırlamıyorum ama cep telefonumda ki tarihler:

23.07.2010 = 84,3 kg
30.07.2010 = 83,1 kg
06.08.2010 = 81,4 kg
13.08.2010 = 82,3 kg(kaçamaklı)

kocaman 3 haftada 2 kg vermişim sadece

canım ya hem montiyi kaçamaksız nerdeyse yapıyorsun ama haftanın 5 günü spor bence daha büyük azim sana kilo mu dayanır canım :) hem düzenli beslenme hem spor

harikasınnnn

hihoyyyt

SEMA ABLACIM oğluşunla seni Allah kavuştursun inşallah.güle güle git ablacım iyi güzel bir tatil geçirmen dileğiyle inşallah hem kilo verir hemde bol bol dinlenirsin özleyeceğiz seni olumunekankayizsmile

banucum inşallah canım hayal gibi geliyordu ilk başladıgımda 70 e düşmek şimdi 65 e düşmek için çabalıyorum.inşallah bir daha bu kilolarla ugraşmak zorunda kalmayız kızlar

deniz banada öle geliyorud cnm
diyordum 25 kiloyu nasıl vericme diyormun karnımı tutup bu erirmi diyorudm ama eridi gtti işte resim eklerim yakında

Allah kavuştursun canım:1hug: güle güle git . bizde seni özleyeceğiza.s

Son düzenleme:
sema abla allah kavuştursun diyim şimdiiden

iyi tatiller sanada özlüycez bizde seni

güle gitgel yagmurrr....
:içelim::içelim:
bu haftaki kaçamak 2 haftanı yemiş diyarcım ondan az görünüyor verdigin .
gayetda güzel kilo veriyormuşun kaçamak olmasa .kaydirigubbakcemile
3 haftada 3 kiloymuş ...aklinialirimsmile

aeben abla bir sorum daha olacak..diyet glisemik indeksle alakalı..ama ben yağla ilgili bişey göremedim yaa..bakan körlüğüm üstümde gerçi bu aralar ama..yağ konusunda ne diyor bu diyet..bide unlu bişey olmazsa çorbalar nasıl olacak..tek mercimek uyuyor..şehriyede de un var ona bakarsak..yaylada pirinç var..pööff kafam karıştı sanki..

günaydın kilo veren arkadaşları kutluyoruma.s.
geçen haftaki kilom : 71 kg
bu haftaki kilom: 70 kg

-1 kgsırnaşık şey
tebrikler canım..

tebrikler canım adet sonrası daha da iner inşallah

merhaba kizlar masallah hepinize kilolar verilmis.bende bugün itibariyle 69,8 oldum.hic kacamak yapmadim.9 günde 2 kilo gitti.
süperrr tebrik ederim...

güle güle canım bizde seni özleyeceğiz... iyi tatiller...opuyorumnanaktan

aebencim canım ben de mesajları taradım yanlış bildirmeyeyim diye işte benim kilo kayıp karnem de ekte;

05.07.2010 83.9
09.07.2010 83
16.07.2010 82
23.07.2010 82
30.07.2010 81
06.08.2010 80.3
13.08.2010 79.2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…