Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

diyarcım harika bir menü olmuş tebrikler......opuyorumnanaktan
ama spormu eksik ne ..yerimseniben

evettt benim kocaman bir spor eksikliğim var. bu kırık olan ayapımın sızlanmasının bitmesini bekliyorum hala. ama bu bahanem olmamalı mekik bile çekmiyorum artık

yarın yürümeye başlarım artık yavaş yavaş

bugünde taksimde epey yürücem kadıköyde alışveriş eforu sarfederim

eskiden en az 60 dk 6,7 hızında yürürdüm 30 dk bisiklet çevirir 100 den fazla mekik çekerdim spor salonunda bıraktığımdan beri yapamadım eskisi gibi ama spora yazılmadım daha o zamana kadar sahilde 1,5 sat kadar yürücem. kartal tarafında kimse var mı yürüyüş arkadaşı isteyen :))))

bu arada günaydın ve iyi haftasonları hatunlar

haftasonu kaçamak yapmazsak haftaiçi herşey daha kolay oluyor gibi değil mi yada bana mı öyle geliyor?

Herkese merhaba...
Buraya yazıp yazmamakta baya tereddüt ettim.Öncelikle kendimden bahsedeyim.
Sezaryenle doğum yaptım.Kilom kaldı.Aslında 11,12 kg aldım.Tabi evlenince de kg almıştım.Oyüzden vermem lazım.Kendi çabalarımla 71 e indim. Ama regli düzensizliği var.Aslında 1 kg regliden aldım.2.5 aylık bi bebeğim var.Emziriyorum.Protein,meyve sebze yoğun olduğundan bu diyet bana da uygun die düşündüm.Zaten tatlıyla ram yok, çayı şekersiz içerim 9 10 senedir.Makarna ,pilav pek aramam.Benim derdim ekmekle.Onu da kepekli köy ekmeği ile çözmeye çalışıyorum.
Bebeğim küçük fazla giremem belki ama bana yardımcı olursanız sevinirim.Yalnız kg vermek zor çünkü...

günaydın kızlar
sahur menm
az yağlı menemen, 1 dilim ekmek(olmadı biliyorum :1no2:)
1 kk peynir
3 adet zeytin
yeşil çay ve bol su

akşama açık havada iftara davetliyiz. menüde ağır değil.
güzel ve keyifli bir gün diliyorumopuyorumnanaktan

evet dünkü faciadan sonra tarti bugün bana 500 gram arti olarak gösterdi.yani 70,3 oldum.bakalim bugün regl oldum belki ondan sonra biraz hizlanir.dünkü cukulata kiriziminde nedeni anlasildi.

banucum, sen mutlaka hedefine ulaşacaksın tatlım. çok azimlisin. bi kere üşenmeden sabahın 6,30 unda spora gidiyorsun hem de 2 çocugu bırakmayı başarıyorsun. insan isteyince eşine vs..bırakabiliyor demek ki. örnek almam lazım seni. bizim biraz uyku sıkıntımız var bu aralar. kızımı uyutmak mesele oldu ki hiç boyle degildi. dişlerden diyorum ben. umarım ramazan bitine kadar bu sorunumuzda biter de ben de senin gibi spora başlarım eşime bırakıp... a.s.

selam kızlar..nasıl gidiyor bakalım..hafta sonu kaçamak yapmıyosunuz dimi

tam yerine gelmişsin burda emzirenler hatta hamileyken monti yapanlar bile var .. zaten yaptıgımız saglılık beslenme .. elimizden geldigince yardımcı oluruz .yeme şeklinle zaten zorlanacagını sanmam .....kaydirigubbakcemile5.
neen olmasın laceyim bence menün gayet güzel olmuş ....opuyorumnanaktan

oy oy kıyamam 2 bebişle şimdiden isyan bayrakları açılmış ...kaydirigubbakcemile3
merak etme güzelim zaman gelir hatırlamaasın bile .
ben nasıl büyüttüm hatırlamıyorum valla .. en küçük oglum dogdugunda küçük kızım 15 aylıktı . hangisine koşacagımı şaşırırdım . bu arada büyük kızımda 7 yaşında okula başlamıştı o sene .. haa unutmadan birde 3 ögün satini geçirmeden önüne ögününü koydugum kayın validem vardılaelaelaelaelae.laelaelaelaelaerahmetli mekanı cennet olsun ..
takımda yorum yaptım fıstık .
amanın ablam homşolugumuz bittimiiidelikafadulden
eklerim ablacım ...opuyorumnanaktan
olmaz güzelim afiyet olsun ...
bak böyle daha güzel olur .madem erken çıkman lazım spora meyveyi artırada bilirsin ...
her zamanki gibii cüperr ,cüperrrr.alkisalkisalkis
maşallah diyim monti kızlarına aynı titizlikle menüler devam ediyor ....:lepi:

ve aleyküm selam ekrebim ....olumunekankayizsmile.

ben kaçamak lafını üstüme alınmıyorum hemde hiçççççlaelaelaelaelae

lem sanamı didim zaten:mymeka: sen yapabilirsin hem de doya doya..iftara miss gibi hazırla bakem mantıları börekleri veüstüne caanımmm tatlıları:icecream:.
yoksam sana gıcıklık yaptığımımı sanırsın..yooook kesinlikle olamaz..ben seni severim de ondan derim.lülülülülülü.iyi bak kendine diye cokacimcoook:içelim:

not:sana yaklaşmak için çaba gösteren hayranındelikafadulden

pışıkkkkkkk.. o kaderde deyil ...aklinialirimsmile
mantı.börek sonrada üstüne tatlı ......akannehir
seni uyanık seni... sen kilo verecen bende alacam bana yetişeceksin ha .
yemezler kuzum yemezlerrrrrr...:roflol::roflol::roflol::roflol:
be nasıl virdim o kiloları sanki bilmiyon gıdım ,gıdım .
senin gibi bünyemmmi var len çatır çatır verecek ... de yiyip yiyip geri alayım .yasakkelime..

hadi yaaa kandıramadıkmı şimdi yaneee sempatiksalakcinni ayy şeyy pardon aaazımdan şeeetti bu hafta veremeyince acıcık bunalımlardayım da :kedi: senin kiloyu da görünce tekrar depreştiydi bunaltım ohaoldumsmile
kilo idolümm benüümmmm a.s. opuyorumnanaktan

merak etme sen yakında benden zayıf olacaksın akrebim buna eminim ..a.s resimlerini dört gözle bekliyorum ...opuyorumnanaktan

[QUOTE amanın ablam homşolugumuz bittimiiidelikafadulden
eklerim ablacım ...opuyorumnanaktan:[/QUOTE]

Hamşoluğumuz bitse de monti kardeşliği devam ediyor ya yetmez mi, yeterki gönüller bir olsun di mi ama? kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

merak etme sen yakında benden zayıf olacaksın akrebim buna eminim ..a.s resimlerini dört gözle bekliyorum ...opuyorumnanaktan

inşallah canım yaa..ayy istediğin resim olsun..şu 50 li rakamları göreyimde canım..resimler sıralanack...şimdiden bi hoş oldum ben yaakaydirigubbakcemile2

bugunkü menümü vereyim kızlar...

sahur
2 dilim tb ekmek
1 kk yagsız peynir
domates
1 bardak yagsız süt

iftar

1 armut

yarım saat sonra
1 tabak domatesli spagetti kepekli ve az haşlanmış
3-4 kaşık taze fasulye
yogurt

ayrıca 1 şişe maden suyu ve bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…