diyarcım harika bir menü olmuş tebrikler......opuyorumnanaktan
ama spormu eksik ne ..yerimseniben
tam yerine gelmişsin burda emzirenler hatta hamileyken monti yapanlar bile var .. zaten yaptıgımız saglılık beslenme .. elimizden geldigince yardımcı oluruz .yeme şeklinle zaten zorlanacagını sanmam .....kaydirigubbakcemile5.Herkese merhaba...
Buraya yazıp yazmamakta baya tereddüt ettim.Öncelikle kendimden bahsedeyim.
Sezaryenle doğum yaptım.Kilom kaldı.Aslında 11,12 kg aldım.Tabi evlenince de kg almıştım.Oyüzden vermem lazım.Kendi çabalarımla 71 e indim. Ama regli düzensizliği var.Aslında 1 kg regliden aldım.2.5 aylık bi bebeğim var.Emziriyorum.Protein,meyve sebze yoğun olduğundan bu diyet bana da uygun die düşündüm.Zaten tatlıyla ram yok, çayı şekersiz içerim 9 10 senedir.Makarna ,pilav pek aramam.Benim derdim ekmekle.Onu da kepekli köy ekmeği ile çözmeye çalışıyorum.
Bebeğim küçük fazla giremem belki ama bana yardımcı olursanız sevinirim.Yalnız kg vermek zor çünkü...
neen olmasın laceyim bence menün gayet güzel olmuş ....opuyorumnanaktangünaydın kızlar
sahur menm
az yağlı menemen, 1 dilim ekmek(olmadı biliyorum :1no2:)
1 kk peynir
3 adet zeytin
yeşil çay ve bol su
akşama açık havada iftara davetliyiz. menüde ağır değil.
güzel ve keyifli bir gün diliyorumopuyorumnanaktan
oy oy kıyamam 2 bebişle şimdiden isyan bayrakları açılmış ...offffffffffffffffff moralim cok bozuk ya.bugün cok kötü gecti.süper giden diyetimi malesef bozdum hemde ne bozdum cukulata patates offffffffffffffffffffffff.cok pismanim ve cok mutsuzum.aeben bende senin su oklavandan hakettim.insan tek olunca yaninda ona yardim etcek kimse olmayinca 2 cocukla basetmek ne kadar zormus.yaninizdakilerin degerini bilin kizlar,tek kalmak okadar zor ki.neyse heralde fazla dolmusum icimi bosalttim kusura bakmayin.cocuklarin sitresinden kendimi yemege vurdum.bakali yarin tartiya nasil yansicakmafoldumben
takımda yorum yaptım fıstık .iyi geceler hatunlar
benim de canım su istedi sizi okuya okuya. kalkınca hemen içicem :))
bugunku menümü yazayım.
sahur
kalkınca
2 erik
20 dk sonra
2 dilim tb ekmek
2 kk yagsız peynir
1 adet yagsız üçgen peynir
1 bardak ayran
söğüş
(süt ürünü çok fazla olmuş bilmiyorumkismile)
iftar
1 kase mercimek çorbası
1 tabak domates soslu kepekli spagetti makarna (az haşlanmış)
1 bardak ayran
(protein ve karbonhidrat bir arada( )
2 saat sonra
5 adet incir
1 tane maden suyu
bugun amma yemişim yaa ohaoldumsmile
amanın ablam homşolugumuz bittimiiidelikafaduldenHoşbulduk canım, sen de hoşgelmişsin...taşınmak ne kelime, terki diyar eyledim, artık istanbuldan yayın yapacağım:)))) kızlarımla beraber istanbuldayım artık...yarın alışverişe çıkacağım, malzemelerimi tamamlayıp montiye terardan başlayacağım...3 haftalık aradan sonra, şu anki kilom 60 eklersen sevinirim canım...
olmaz güzelim afiyet olsun ...aben ablacım çocukları artık emzirmiyorum 2 ay önce bıraktık
sabahları 6.30 da gidiyorum spora başka şansım yok çocukların yanında eşim oluyor o saatte gün içinde gidemem
akşam acıkma olayıda evet az yedigim için acıkıyorum keisnlikle
badem içinde şöle diyim vazgeçemedigmden degila cıktıgım için tok tutsun diye yiyorum
ama bundna sonra şöle yapayım
sabah süt ile meyvemi yiyim
akşamlarıda yemegimi salata ayran ve ya yogurt ile tamamlayım hatta yanına kuruyemiş bile ekleyeyim
bu durumda zaten acıkmam ara bile yapma geregi duymaya bilirim
ben akşam 7 de yiyorum yemegi
7.30 da yesem geçmi olarrr
her zamanki gibii cüperr ,cüperrrr.alkisalkisalkisgünaydın fıstıklar
dünkü menümü vereyim
kallar kalkmaz 1 elma
yarım saat sonra
sahur
yumurta salatası
kırmızı biber,domates,salatalık
iftar
3-4 kaşık taze fasulye
2 kaşık et kavurma
salata,yoğurt
ara
1 elma
3 erik
3 litre su,1 şişe maden suyu
ve aleyküm selam ekrebim ....olumunekankayizsmile.selam kızlar..nasıl gidiyor bakalım..hafta sonu kaçamak yapmıyosunuz dimi
ve aleyküm selam ekrebim ....olumunekankayizsmile.
ben kaçamak lafını üstüme alınmıyorum hemde hiçççççlaelaelaelaelae
pışıkkkkkkk.. o kaderde deyil ...aklinialirimsmilelem sanamı didim zaten:mymeka: sen yapabilirsin hem de doya doya..iftara miss gibi hazırla bakem mantıları börekleri veüstüne caanımmm tatlıları:icecream:.
yoksam sana gıcıklık yaptığımımı sanırsın..yooook kesinlikle olamaz..ben seni severim de ondan derim.lülülülülülü.iyi bak kendine diye cokacimcoook:içelim:
not:sana yaklaşmak için çaba gösteren hayranındelikafadulden
pışıkkkkkkk.. o kaderde deyil ...aklinialirimsmile
mantı.börek sonrada üstüne tatlı ......akannehir
seni uyanık seni... sen kilo verecen bende alacam bana yetişeceksin ha .
yemezler kuzum yemezlerrrrrr...:roflol::roflol::roflol::roflol:
be nasıl virdim o kiloları sanki bilmiyon gıdım ,gıdım .
senin gibi bünyemmmi var len çatır çatır verecek ... de yiyip yiyip geri alayım .yasakkelime..
merak etme sen yakında benden zayıf olacaksın akrebim buna eminim ..a.s resimlerini dört gözle bekliyorum ...opuyorumnanaktanhadi yaaa kandıramadıkmı şimdi yaneee sempatiksalakcinni ayy şeyy pardon aaazımdan şeeetti bu hafta veremeyince acıcık bunalımlardayım da :kedi: senin kiloyu da görünce tekrar depreştiydi bunaltım ohaoldumsmile
kilo idolümm benüümmmma.s. opuyorumnanaktan
merak etme sen yakında benden zayıf olacaksın akrebim buna eminim ..a.s resimlerini dört gözle bekliyorum ...opuyorumnanaktan
Kızlar aralarda hurma yesek nolur? :)
Bebişim var oruç tutamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?