iyi akşamlar efem ........abenabla hep sorucam unutuyorum sana
şimdi ben akşam ara ögünü olarak süt ve kuruyemiş yiyorum bazen(badem -fındık-fıstık)
sayısı 10 u geçmiyor
1.süt ile kuruyemiş tüketebilirmiyiz
2.meyve ile birlikte süt tüketebiliyormuyuz
olar olar .....kilo çizelgemi değiştirmek elimdne gelmiyor böyle kalsa bu hafta üzülmesem olmamı ?
cevaplayım hilacim ..aeben abla bir sorum daha olacak..diyet glisemik indeksle alakalı..ama ben yağla ilgili bişey göremedim yaa..bakan körlüğüm üstümde gerçi bu aralar ama..yağ konusunda ne diyor bu diyet..bide unlu bişey olmazsa çorbalar nasıl olacak..tek mercimek uyuyor..şehriyede de un var ona bakarsak..yaylada pirinç var..pööff kafam karıştı sanki..
eklerim nevkuşum .... oh oh maşşallah şimdiden 5 kiloya yaklaşmış ..sositososito.aebencim canım ben de mesajları taradım yanlış bildirmeyeyim diye işte benim kilo kayıp karnem de ekte;
05.07.2010 83.9
09.07.2010 83
16.07.2010 82
23.07.2010 82
30.07.2010 81
06.08.2010 80.3
13.08.2010 79.2
masumcum anladıgım kadarıyla ikizlerim var ALLAH BAGIŞLASIN ....bende menümü yazayım
sabah
2 incir
1.5 saat spor
kahvaltı
2dl ekemk peynir zeytin sögüş
öglen
k.biberli yumurta (bayılıyorum ben buna ve yasak degil süper)
dom.sal
ayran
akşam
1 kase soguk ayran çorbası
ara
1 bardak yagsız süt
9 badem
(sen yazmadan yemiştim abla)
bak bu mesajına bilmeden üstteki mesajda yazmışım zaten .. spora gitmeden kahvaltını yap .hemde 1.5 satlik spora aç gidilmez......ben sabah spora giderkende süt içeyim ozman fazlamı olur ama ozman
çünkü acıkıyorum ya midem kazınıyor
meyvemi yerim üstümü giyene kadar 15 dk geçer ardındna süt içer çıkarım süpe rolurrr
diyarcım harika bir menü olmuş tebrikler......opuyorumnanaktannihayet kaçamaksız güne başladım
sabah:
iki dilim tb ekmek
1 kk yağsız peynir
bir bardak yağsız süt
5 tane zeytin
öğlen:
salata
ayran
5 tane yuvarlak köfte
akşam:
200 ml yoğurt
bir salatalık
eklerim nevkuşum .... oh oh maşşallah şimdiden 5 kiloya yaklaşmış ..sositososito.
tabiki başaracaksın . ama dedigin gibi kilo vermekle iş bitmiyor .sağol aebencim.. valla gittiğim yolu geri dönüp tekrar gidiyom ... çok hatam oldu o ara dönemde... insanın kendisini bırakmaması lazım ama oluyor işte...
neyse hatamdan ders aldım valla.. 2. aşamayı uygulamamak hatam oldu...
bu sefer başarıcam ama...:lepi::lepi:
aeben ablam hoş geldin nerdeydin taşındınmı yoksa ...??? güle güle otur vede fısrınını güle güle kullan ....[/QUOTE .!.:Hoşbulduk canım, sen de hoşgelmişsin...taşınmak ne kelime, terki diyar eyledim, artık istanbuldan yayın yapacağım:)))) kızlarımla beraber istanbuldayım artık...yarın alışverişe çıkacağım, malzemelerimi tamamlayıp montiye terardan başlayacağım...3 haftalık aradan sonra, şu anki kilom 60 eklersen sevinirim canım...
masumcum anladıgım kadarıyla ikizlerim var ALLAH BAGIŞLASIN ....
emzirmiyorsun sanırım ....
egerki şu sıralar oruçda deyilsen ...
menülerinde bazı düzeltmeler yapmalıyız ....
geceki bademleri çok seviyorsan akşam yemegine yada öyleye kat ...
sakın kuru yemişi yaşakladıgımı sanma aksine bende 1. aşamadayken 3.4 ceviz mutlaka yerdim ....
eger yatmadam acıkıyorsan bu senin akşamının az olmasından kaynakanıyordur menündede gördügüm gibi.. neden çorbanın yanına salata eklemedin . çok az olmuş 1 ks. çorba ...
unutmayın montide ögünlerde karnınızı doyurumki arlara fazla ihtiyacınız olmasın ....a.s
bir takıldıgım nokta münkünde sporunu kahvaltıdan sonra yap . spor için enerji lazım 2 incirle bu enerji saglanmaz ... şekerin düşer sonra .....
bak bu mesajına bilmeden üstteki mesajda yazmışım zaten .. spora gitmeden kahvaltını yap .hemde 1.5 satlik spora aç gidilmez......lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?