Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

abenabla hep sorucam unutuyorum sana
şimdi ben akşam ara ögünü olarak süt ve kuruyemiş yiyorum bazen(badem -fındık-fıstık)
sayısı 10 u geçmiyor

1.süt ile kuruyemiş tüketebilirmiyiz
2.meyve ile birlikte süt tüketebiliyormuyuz

nihayet kaçamaksız güne başladım
sabah:
iki dilim tb ekmek
1 kk yağsız peynir
bir bardak yağsız süt
5 tane zeytin

öğlen:
salata
ayran
5 tane yuvarlak köfte

akşam:
200 ml yoğurt
bir salatalık

iyi akşamlar efem ........

el cevap masumum ...

1. kuru yemiş ara için çok agır diyor amcam . helede akşam için . mümkünde ögünlerde tüketin diyor ....
gece illa ara yapacaksan. meyve yada yagsız süt iç .(

2. meyveyle süt yogurt tüketirsin ama meyveyle karıştırmadam yanı 15 dk önce meyve sonra süt ürünü.....yerimseniben
masummum senin kitap yokmu bacım ? okumanı şiddetle tavsiye ederim ....

kilo çizelgemi değiştirmek elimdne gelmiyor böyle kalsa bu hafta üzülmesem olmamı ?
olar olar .....
benimkide öyle kalmış .... ama masus birakiyorum ..sempatiksalakcinni hep en uç noktayı kendime yeniden hedef koyarım ....guclubacismile hatta ben 58. 900 ayrılmıştım dimi...kafamçokkarıştı

abla kitabı aldım ama inanırmısın kapanı açmak nasip olmadı valla billaha
sıplardan

alfa yayınlarının kitabı bendeki üstünde bir bayan resmi var alışveriş yapan

bu kitabı çeşidi çok snaırım dimi

bende menümü yazayım

sabah
2 incir
1.5 saat spor

kahvaltı
2dl ekemk peynir zeytin sögüş

öglen
k.biberli yumurta (bayılıyorum ben buna ve yasak degil süper)
dom.sal
ayran

akşam
1 kase soguk ayran çorbası

ara
1 bardak yagsız süt
9 badem

(sen yazmadan yemiştim abla)

ben sabah spora giderkende süt içeyim ozman fazlamı olur ama ozman
çünkü acıkıyorum ya midem kazınıyor
meyvemi yerim üstümü giyene kadar 15 dk geçer ardındna süt içer çıkarım süpe rolurrr

cevaplayım hilacim ..
monti evet gl endeks üzerine bir beslenme . ama yaglardada kısıtlama deyil ayrıma gidiyor ..... dogru yaglar yedigin muddetçe yagsa fazla bir kısıtlama yok . şöyle diyebilirim salatanı ve yemegini yagsız tuzsuz yemiyorsun . normal yedigin gibi . diyet piskoljisine sokmuyorsun kendini....

yag konusunda kısıtlama sadece doymuş yaglarda( et ve süt ürünleri )yaglarında gerisi serbest özeliklede zeytinyagı öneriliyor .... kuruyemiş yaglarıda bu yüzden montide o kadar kısıtlanmıyor ...
un konusunda haklısın kısıtlama var ... beyaz un cısmı cıs montide . hatta amcam kitapda diyorki beyaz ekmek tıpkı sıgara gibidir bırakıldıgı an bir daha dönülmemelidir ...
çorba olarak kırmızı ve y.mercimek . sebze çorbaları . uygun ...
ama egerki sen hamilelikte uyguluycaksan .
2. aşamada unu çorbalarına katabilrisin bir sorun olmaz ..
unun yani ekmegin etle aynı ögünde yenmemesine özen gösterin yeter ....
mesela sebze yemegi, unlu bir çorba ,salata ve yogurt güzel bir menüdür .2. aşamada ...

un daki asıl kural etle yenmemesi ve beyaz unun hiçbir degerli vitamin ve minerele sahip olmamasından kaynaklanıyor ..

monti sadece kilo verdirmiyor saglık besliyor dimi?

aebencim canım ben de mesajları taradım yanlış bildirmeyeyim diye işte benim kilo kayıp karnem de ekte;

05.07.2010 83.9
09.07.2010 83
16.07.2010 82
23.07.2010 82
30.07.2010 81
06.08.2010 80.3
13.08.2010 79.2
eklerim nevkuşum .... oh oh maşşallah şimdiden 5 kiloya yaklaşmış ..sositososito.

masumcum anladıgım kadarıyla ikizlerim var ALLAH BAGIŞLASIN ....
emzirmiyorsun sanırım ....
egerki şu sıralar oruçda deyilsen ...
menülerinde bazı düzeltmeler yapmalıyız ....

geceki bademleri çok seviyorsan akşam yemegine yada öyleye kat ...
sakın kuru yemişi yaşakladıgımı sanma aksine bende 1. aşamadayken 3.4 ceviz mutlaka yerdim ....
eger yatmadam acıkıyorsan bu senin akşamının az olmasından kaynakanıyordur menündede gördügüm gibi.. neden çorbanın yanına salata eklemedin . çok az olmuş 1 ks. çorba ...
unutmayın montide ögünlerde karnınızı doyurumki arlara fazla ihtiyacınız olmasın ....a.s

bir takıldıgım nokta münkünde sporunu kahvaltıdan sonra yap . spor için enerji lazım 2 incirle bu enerji saglanmaz ... şekerin düşer sonra .....
bak bu mesajına bilmeden üstteki mesajda yazmışım zaten .. spora gitmeden kahvaltını yap .hemde 1.5 satlik spora aç gidilmez......lmaz:

nihayet kaçamaksız güne başladım
sabah:
iki dilim tb ekmek
1 kk yağsız peynir
bir bardak yağsız süt
5 tane zeytin

öğlen:
salata
ayran
5 tane yuvarlak köfte

akşam:
200 ml yoğurt
bir salatalık
diyarcım harika bir menü olmuş tebrikler......opuyorumnanaktan
ama spormu eksik ne ..yerimseniben

eklerim nevkuşum .... oh oh maşşallah şimdiden 5 kiloya yaklaşmış ..sositososito.

sağol aebencim.. valla gittiğim yolu geri dönüp tekrar gidiyom ... çok hatam oldu o ara dönemde... insanın kendisini bırakmaması lazım ama oluyor işte...
neyse hatamdan ders aldım valla.. 2. aşamayı uygulamamak hatam oldu...
bu sefer başarıcam ama...:lepi::lepi:

tabiki başaracaksın . ama dedigin gibi kilo vermekle iş bitmiyor .
bende valla diken üstünde gibiyim .ipin ucunu bir kaçırırsam diye korkuyorum ...
bugün tanitaya girdim ....
yag oranım . 58.9. ken 16 100gr dı .bugün tartıldım ...yag oranım 17 kilo yani 900gr yag almışım ..sempatiksalakcinni ama yinede iyi 2 hafta yemedigim kalmadı .. tek dikkat edebildigim mutlaka ne yersem yanıda salatayı bol tutmak oldu .. sanırım bu dengeledi o yememe ragmen fazla kilo almadaN atlattım ..kaydirigubbakcemile5..
ama inanın 2. aşama kurallarına uylursa kesinlikle tekrar kilo alınmıyor .ne yerseniz yiyin ...a.s

aebencim doğru diyorsun ikinci aşama çok önemli.. canım sen yine iyi kurtarmışsın , tatile göre çok fazla bir yağ alımı değil ..dengelersin burada...

offffffffffffffffff moralim cok bozuk ya.bugün cok kötü gecti.süper giden diyetimi malesef bozdum hemde ne bozdum cukulata patates offffffffffffffffffffffff.cok pismanim ve cok mutsuzum.aeben bende senin su oklavandan hakettim.insan tek olunca yaninda ona yardim etcek kimse olmayinca 2 cocukla basetmek ne kadar zormus.yaninizdakilerin degerini bilin kizlar,tek kalmak okadar zor ki.neyse heralde fazla dolmusum icimi bosalttim kusura bakmayin.cocuklarin sitresinden kendimi yemege vurdum.bakali yarin tartiya nasil yansicakmafoldumben

iyi geceler hatunlar

benim de canım su istedi sizi okuya okuya. kalkınca hemen içicem :))

bugunku menümü yazayım.

sahur

kalkınca
2 erik

20 dk sonra
2 dilim tb ekmek
2 kk yagsız peynir
1 adet yagsız üçgen peynir
1 bardak ayran
söğüş
(süt ürünü çok fazla olmuş bilmiyorumkismile)

iftar
1 kase mercimek çorbası
1 tabak domates soslu kepekli spagetti makarna (az haşlanmış)
1 bardak ayran
(protein ve karbonhidrat bir arada ( )

2 saat sonra
5 adet incir
1 tane maden suyu

bugun amma yemişim yaa ohaoldumsmile

aben ablacım çocukları artık emzirmiyorum 2 ay önce bıraktık
sabahları 6.30 da gidiyorum spora başka şansım yok çocukların yanında eşim oluyor o saatte gün içinde gidemem

akşam acıkma olayıda evet az yedigim için acıkıyorum keisnlikle
badem içinde şöle diyim vazgeçemedigmden degila cıktıgım için tok tutsun diye yiyorum

ama bundna sonra şöle yapayım
sabah süt ile meyvemi yiyim

akşamlarıda yemegimi salata ayran ve ya yogurt ile tamamlayım hatta yanına kuruyemiş bile ekleyeyim

bu durumda zaten acıkmam ara bile yapma geregi duymaya bilirim

ben akşam 7 de yiyorum yemegi
7.30 da yesem geçmi olarrr

günaydın fıstıklar

dünkü menümü vereyim

kallar kalkmaz 1 elma

yarım saat sonra
sahur
yumurta salatası
kırmızı biber,domates,salatalık

iftar
3-4 kaşık taze fasulye
2 kaşık et kavurma
salata,yoğurt

ara
1 elma
3 erik

3 litre su,1 şişe maden suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…