Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selammm okadar yoruldum k bugün

alışvrişe gittik geldim aldıklarımı yerleştirdim yarın için ıspnak yaptım
kötü olmaya yüz tutmuş domatesleri blendırdna geçirip dip frze attım

bu arada çocukları wc ye götür getir mahvoldum yani

menü yazayım

sabah 1 armut
spor yok

kahvaltı
1 dilm ekmek
peynir zeytin sögüş

öglen
1 kas mercimek çorba
ayran salata
(et yenmiyor diye yemeidm)

ara
3 erik 1 incir

akşam
kızarmış tavugun gögüs kısmı
salata,ayran

ara
2 kupa çay
4 hurma

aben ablacım bir kez daha anladım haklı oldugunu
bugün akşam salatamı yogurdumu ve tavugumu yeidm hiç acıkmadımm

merhaba kızlar , hafta sonunda uğrayan fazla olmamış.
masumcuğum bebişler nasıl, wc durumları ne alemde. çok yoruldun farkındayımboshayallersmile
cumartesi iftara davetliydik, bugünde benim misafirlerim vardı. menüler kabarık olunca birazcık kaçtı. cuma günü ile kilom aynı ama veremiyorum da. çünkü spor eksik. neyse görüşmek üzere opuyorumnanaktan

lacey selam cnmm
wc olayımız bitti cnm bez taktım tekrardan ve erteleidm olmuyor çok küçükler sneinde dediign gibi anladım olmayacak ne onlar üzülsün nede ben yorulayım deidm ve bıraktım

kaçamagın en büyügünü ben yaptım 3 çatal mozaik pasta yedim

İyi akşamlar,

2 market dolaştım bize uygun peynir bulamadım, napıcam ben şimdi? Son 5 kiloyu vermek için biran önce montiye başlamak istiyorum,uygununu bulana kadar, peynir yemesem de yerine yoğurt tüketsem olur mu acaba?

bim in aknaz peyniri ni kullanıyor herkes aslınd asiz biliyorsunuzudr tabide
birde pınarın üçgen peynirini aldım ben dün sıkıldım aynısını yemekten

evet canım biliyorum da şansıma burda da bim yok, carrefoursa da yok, teksüt'ün light'ı da...peynirsiz kaldım iyi mi?:)) krem peynir almayı düşünmüyorum, hele ki akrebin söylediklerinden sonra!!

evet canım biliyorum da şansıma burda da bim yok, carrefoursa da yok, teksüt'ün light'ı da...peynirsiz kaldım iyi mi?:)) krem peynir almayı düşünmüyorum, hele ki akrebin söylediklerinden sonra!!

aaaaa ben kaçırmışım krem peynir hakkında yazılanları banada söylermisin

ii geceler hatunlar
ben dün ve bugün işlediğim günahları sıralıyorum
dün sabah:
2 kk yağsız peynir
5 zeytin
domates salatalık
yağsız bir bardak süt

öğlen:
biraz zeytinyağlı fasulye
2 dilim salam
domates
bir çatal kaşar

akşam:
yarım minicik külah dondurma
bir soda

ve eve geldiğimde 5 tane minik çikulata

bu sabah: 12 de
sosisli yumurtalı biberli omlet
2 zeytin
2 minik dilim karpuz

ara:
bir armut

akşam:
ifatara davetliydim evet oruç tutmuyorum ama iftar kaçırmıyorum :)

mercimek çorbası(içine un koymuş ev sahibi)
4 tane fırında köfte
bir dilim börek

allahtan tatlı geldi ve yemedim

kaçamak başladımı bitmiyor ya bunu anladım konsantre olmam artık tarihe kaçıyor sanırım
düşünüyorum kilo vermek istemiyen biri ancak böyle yer kendini sabote eder
bakalım yarın yeni bir gün belki bu kabus biter

kaçamaklarım için önce kendimdne sonra sizden özür diliyorum

biraz hırpalarsanız sevinirim

tatlım yarın yeni bir gün kesinde anlamadığım o belki :1no2: montide kaçamak yok tatlım.önce bunu bilmek gerekiyor.yani ya monti yapıcaksın yada yapmicaksın.bunun daha bir açıklaması nedir;mesela<ufakkk bi kaçamak yapiim bu öğünde nasılsa diğer öğün montiye devamÇok üzgünüm çoook:1no2: olmadı işte..neden çünkü o yaptığımız kaçamak kan şekerimizi yükseltti..dolaysıyla pankreası yoran ve üzen maraton başlamış oldu..hemde kısır bir döngü gibi yada dipsiz bir kuyu gibi..vücut salgıladığı insülinle kandaki şekeri aşağılara çekti ehhh bu seferde acıktık hemde tatlıya çukulataya tüm cıss şeylere acıktık..veee tüm gün kaçamakların sonu gelmedi...sonuç berbat bir pişmanlık duygusu..kendine olan güvensizlik ve bunun getirdiği çevremize karşı gerginlik vs. vs. vs. o kadarçoğaltabiliriz ki bu güvensizliğin getirdiği olumsuz gelişmelri..

oysa montiye tam gaz devam sonucu ne...çok basit..harika bir güven duygusu..giden kiloların mutluluğu..iradenin gün geçtikçe kuvvetlenmesi..kendine duyduğun özsaygının artması.çevrendekilerin seni gıptayla seyretmesi..bu işi beceremeyenlerde genelde kıskançlıkla seyrederkaydirigubbakcemile3

sence hangisi canımyerimseniben

Son düzenleme:
tatlım ben peynir meraklısı olarak light tüketemiyorum..zaten hiçbişeyi light ını kullanamıyorum.. o yüzden peyniri normal kullanıyorum..ölçüyü kaçırmadan sabahları yiyorum..tabii ramazanda kahvaltı yok..ayy özlemişim ben peyniri yaaÇok üzgünüm çoook
ama bu da aramızda şeker..aeben duymasın..valla keser beni:1ninca:
aaaaa ben kaçırmışım krem peynir hakkında yazılanları banada söylermisin

canım ben eve krem peynir sokmuyorum..peynirlerin artıklarından yapılıyor krem peynir..peynirlerin artıkları da ne kadar iç açıcı olabilirki akannehir

selam şekerlerim,fıstıklarım
nasılsınız
ramazan nasıl geçiyor
bende ramazanın 1. günü itibariyle bağırsaklar durdu
çok rahatsızım anlatamam fazla bişey yemememe rağmen az önce 55 .7 çıktım
hemen kendime bi meyve tabağı hazırladım armut şeftali ve az üzüm yedim sahurda yemiicem zaten karnım o kadar şişki suyu nasıl içeceğimi düşünüyorum
sinaöeki içerim nrmalde böyle durumlarda ama oruçluyken çok rahatsız ediyo karın ağrısı oluyo ve su içmek gerekiyo bol bol yoksa tansiyonum düşüyo
o yüzden kendi haline bıraktım bu düzene alışması lazım en az 2 hafta daha böyle devam edecek son hafta I'm a regl olucam nasipse

Kilo vermede sakınca yaratmıyorsa ben de ölçülü yarım yağlı olarak tüketebilirim o halde, ekmekten kısmak gerekecek bu durumda...Benden sır çıkmaz:1rolleyes:, aeben de ne görür ne duyarnaniknanik

Geçmiş olsun maytap, inşallah meyveler işe yarar, acil şifalar diliyorum tatlım..

aeben abla aklıma yeni geldi..kayınvalidemler tambuğday unu kullanıyor..köyde onlar ama buğdayı olduğu gibi çektiriyorlar öğütüyorlar ayırmadan..tam buğdayın tanımına baktım buğday taneciğini tamamen içerin un diyor..o zaman bu o gruba giriryor..çorbalarda kullanbilirim değilmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…