İyi akşamlar,
2 market dolaştım bize uygun peynir bulamadım, napıcam ben şimdi? Son 5 kiloyu vermek için biran önce montiye başlamak istiyorum,uygununu bulana kadar, peynir yemesem de yerine yoğurt tüketsem olur mu acaba?
evet canım biliyorum da şansıma burda da bim yok, carrefoursa da yok, teksüt'ün light'ı da...peynirsiz kaldım iyi mi?:)) krem peynir almayı düşünmüyorum, hele ki akrebin söylediklerinden sonra!!
aaaaa ben kaçırmışım krem peynir hakkında yazılanları banada söylermisin
Kızlar aralarda hurma yesek nolur? :)
Bebişim var oruç tutamıyorum.
ii geceler hatunlar
ben dün ve bugün işlediğim günahları sıralıyorum
dün sabah:
2 kk yağsız peynir
5 zeytin
domates salatalık
yağsız bir bardak süt
öğlen:
biraz zeytinyağlı fasulye
2 dilim salam
domates
bir çatal kaşar
akşam:
yarım minicik külah dondurma
bir soda
ve eve geldiğimde 5 tane minik çikulata
bu sabah: 12 de
sosisli yumurtalı biberli omlet
2 zeytin
2 minik dilim karpuz
ara:
bir armut
akşam:
ifatara davetliydim evet oruç tutmuyorum ama iftar kaçırmıyorum :)
mercimek çorbası(içine un koymuş ev sahibi)
4 tane fırında köfte
bir dilim börek
allahtan tatlı geldi ve yemedim
kaçamak başladımı bitmiyor ya bunu anladım konsantre olmam artık tarihe kaçıyor sanırım
düşünüyorum kilo vermek istemiyen biri ancak böyle yer kendini sabote eder
bakalım yarın yeni bir gün belki bu kabus biter
kaçamaklarım için önce kendimdne sonra sizden özür diliyorum
biraz hırpalarsanız sevinirim
tatlım ben peynir meraklısı olarak light tüketemiyorum..zaten hiçbişeyi light ını kullanamıyorum.. o yüzden peyniri normal kullanıyorum..ölçüyü kaçırmadan sabahları yiyorum..tabii ramazanda kahvaltı yok..ayy özlemişim ben peyniri yaaÇok üzgünüm çoookİyi akşamlar,
2 market dolaştım bize uygun peynir bulamadım, napıcam ben şimdi? Son 5 kiloyu vermek için biran önce montiye başlamak istiyorum,uygununu bulana kadar, peynir yemesem de yerine yoğurt tüketsem olur mu acaba?
aaaaa ben kaçırmışım krem peynir hakkında yazılanları banada söylermisin
tatlım ben peynir meraklısı olarak light tüketemiyorum..zaten hiçbişeyi light ını kullanamıyorum.. o yüzden peyniri normal kullanıyorum..ölçüyü kaçırmadan sabahları yiyorum..tabii ramazanda kahvaltı yok..ayy özlemişim ben peyniri yaaÇok üzgünüm çoook
ama bu da aramızda şeker..aeben duymasın..valla keser beni
selam şekerlerim,fıstıklarım
nasılsınız
ramazan nasıl geçiyor
bende ramazanın 1. günü itibariyle bağırsaklar durdu
çok rahatsızım anlatamam fazla bişey yemememe rağmen az önce 55 .7 çıktım
hemen kendime bi meyve tabağı hazırladım armut şeftali ve az üzüm yedim sahurda yemiicem zaten karnım o kadar şişki suyu nasıl içeceğimi düşünüyorum
sinaöeki içerim nrmalde böyle durumlarda ama oruçluyken çok rahatsız ediyo karın ağrısı oluyo ve su içmek gerekiyo bol bol yoksa tansiyonum düşüyo
o yüzden kendi haline bıraktım bu düzene alışması lazım en az 2 hafta daha böyle devam edecek son hafta I'm a regl olucam nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?