Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ahh tatlım aynı sorun bende olması diye ramazan öncesi hazırladım ben bomba içeceğimi.malum gün boyu oturuyorum..çok şükür bağırsaklar süper gidiyor şeker..
bomba içecek tarifi:
yrımkilo gün kurusu kayısı temizlenir.iyice yıkanır.temiz olduğundan emin olunan kayısılar tencereye konur.isteğe göre su konulur tabi şeker yok lmaz: aman dikkat kaynamaya bırakılır..bir kaç taşım haşlanan kayısıların altı kapanır.tencerenin de kapağı kapanır..çelik olunca kapalı kaması iyce pişirmesini sağlıyor.20 dk sonra blendırla kayısılar aynı tencerenin içinde püre haline getirilir.sürahiye yada şişeye katılır.ister sıcak iç ister soğuk.dolapta beklicek ama..benim sahur yiyeceğim bu.dolduruyorum kupama.ohh posalı posalı..hem tok tutuyor hem bağırsalrı çalıştırıyor.hemde cildi besliyoor pırıl pırıl cilalıyorsositososito ayy çok matrak gördüm kendimi kaydirigubbakcemile3
istersenkşamyemeğinin yanında da içebilirsin şeker..afiyet olsun
Kilo vermede sakınca yaratmıyorsa ben de ölçülü yarım yağlı olarak tüketebilirim o halde, ekmekten kısmak gerekecek bu durumda...Benden sır çıkmaz:1rolleyes:, aeben de ne görür ne duyarnaniknanik
tatlım ekmeği niye az yiyosunki.peyniri az ye...yok yok anladım ben.ekmeği az yiyip çbuk acıkıcaksın..sonrada buraya çok acıkdğını yazıcaksın.snrada aebene dövdürtüceksin beni dimi lmaz: bak bidaha olmasın.litfen litfen ama kötükedihüso salon kadını çizgimden kaydırtma litfen sengözlerimebaksanab

günaydınnnn
sağolun kızlar
ohcanıma deysin tarifini deniicem canım inşallah işe yarar teşekkürler fıstığım

günaydın arkadaşlar , keyifli bir gün diliyorum. bugün yine yoğun bir gün beni bekliyor.
masumcuğum erteleme işi çok iyi olmuş. göreceksin zamanı gelince seni hiç yormadan bu iş hallolacak.
maytap geçmiş olsun. ramazanda öğünlerdeki değişikliğe vücut anında tepki veriyor.
ketumcuğum peynir konusunda bende akrep gibi düşünüyorum. az ama öz yiyorum. zaten tam yağlı olanda bile yağını alıyorlar. gıda konusunda artık hiç bir şeye güvenmiyorum:1no2:

herkese merhaba ancak gelebildim maytabım aynı sorun bendede var 3 gündür acayip şişim ve kabızım.akrepçim bende bu tarifi deneyeceğim teşekkür ederim canım hem tatlı isteğide azalır bu şekilde kaydirigubbakcemile5

bencede yiyebilirsin cnım..bebişide öp yerime olurmu

Sevindim hurma yiyebilirim oley:) Öperim yaramaz bebişi :)

Bu arada bende cumartesi başladım regli haftası kilom 70.2 den 71 e çıkmıştı.Bugün tartıldım 69.2 :teytey:
6lı rakamları gördüm yine.Bana motivasyon oldu burası yoksa nolurdu halim...

günaydın kızlar, herkese iyi ve güzel bir hafta dilerim. a.s.

dünkü menümü vereyim hemen.

sahur
kalkınca 3 incir
20 dk sonra
1,5 dilim tb ekmek
2 kk yagsız peynir
5 adet tuzsuz siyah zeytin. (bayılıyorum bu zeytine)
domates
1 fincan yeşil çay

iftar
1 kase yogurtlu bugday çorbası
1 kase haşlanmış yogurtlu et
2 kaşık börülce salatası
2 kaşık domatesle pişirilmiş biber
salata

ara
1 incir
1 maden suyu

iftara annemdeydik. bunları kendime uygun görüp yedim, umarım hata yoktur.

Günaydın kıslar,
hayırlı haftalar olsun..
kıslar benim haftasonu iyi geçti..bozmadım diyetimi.. cts ve bugün leslie 3 mil yaptım..şimdilik herşey yolunda...

hoşgeldin canım.. Bebişin de sağlıkla büyüsün inşallah. Bu linkde kilo vermemen imkansız bence...Biz hep birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.kaydirigubbakcemile5

inşallah canım yaa..ayy istediğin resim olsun..şu 50 li rakamları göreyimde canım..resimler sıralanack...şimdiden bi hoş oldum ben yaakaydirigubbakcemile2
maşallah ne güzel bir duydu dimi hafiflemek, güzelleşmek...
:lepi::lepi:

akrepcim, senin verdigin tarifin (gün kurusu) az sulu olarak yapıyorum ben marmelat gibi.
kızımın kahvaltılarına koyuyorum her gün. hem çok faydalı diye, hem de malum sebepten
ayrıca doğal şekerli reçelmiş gibi eşimde arada kahvaltıda ekmegin üzerine sürüp yiyor :))

ben bugun oruç değilim malesef. yine vaktinde kalkamadım
bugunu değerlendirip spor yapıcam inş. kızımı uyutunca :))

[

hoşgeldin canım.. Bebişin de sağlıkla büyüsün inşallah. Bu linkde kilo vermemen imkansız bence...Biz hep birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.kaydirigubbakcemile5

Teş. ederim nevra güzel dileklerin için inş.Hepimiz ulaşırız idealimizdeki kiloya.Desteği için herkese teşekkürler...

tekraR HOŞ GELDİN ....
DEPLİNCİM ... etlebugday çıs olmuş malesef .....
1. aşama olsun .2 aşama olsun etle ekmegi aynı ögünde sakın yemeyinnnn..

sahurda incir güzel .... bagırsak sorunu yaşayan arkadaşlara tavsiye olunur ......

Son düzenleme:
Hoşbulduk aebencimm...

Bu arada kabızlığa ve şişkinliğe rezene birebir mutlaka deneyin.Ama tohum olarak çayını için.

Son düzenleme:
ya kıslar hintyağını duydunuz mu hani saça sürülen, detoks programlarında ondan içiyormuş bazıları bağısakları tamamen boşaltsın diye?

Günaydın kıslar,
hayırlı haftalar olsun..
kıslar benim haftasonu iyi geçti..bozmadım diyetimi.. cts ve bugün leslie 3 mil yaptım..şimdilik herşey yolunda...

:lepi:
:lepi:demekki bu hafta senden yine en az 1kg. nevkuşum ....
diyerım peblere belki af edilecek hahif kaçamaklar ama kırmızılar malesef telefisi zor .... birde iftar menün kaçamakdan ziyada etle ekmegin ahenkle birleşmesinden kaynaklı büyük bir hata olmuş ......bilmiyorumkismile

takıma yazdım burayamı ama bir daha yazayım . 1. aşamdada olsa 2. aşamadada etle ekmegi ayrırınnnnnnnn.. direk kiloya dönüşür ...
kaçamaklarım için önce kendimdne sonra sizden özür diliyorum

biraz hırpalarsanız sevinirim
alttaki akrebin mesajı çok açıklayıcı olmuş diyarcmm ....aklinialirimsmile
tek yapman gereken istemekkkkkk. bunu kendine sor ...ben kilo vermek istiyormuyum???? diye . bu cevap gerçekden içtense asla kaçamak yapmassın .a.s...
bu kadar güzel özetlenir ...alkisalkisalkis

akrepcim menün nerelerde bacım hiç görmüyorum ...:jeyyar:

Son düzenleme:
inşallah aebenim 1 kg . gider.

bugünkü menüm
2 tam ekmeğe peynirli tost,söğüş,çay
3-4 köfte,salata,yoğurt
acıkırsam 1 elma
taze fasulye yemeği,yoğurt,salata
1 veya 2 meyve karar vermedim daha..
leslie 3 mil yapıldı sabahtan..

aklinialirimsmileaklinialirimsmileyani ne diyim herkesin bünyesi bir deyil valla yiyin sonra niye veremedim yada az verdim diye gelmeyin yanıma ...kötükedihüso

iftardan hemen sonra iç sinameki maytabım yatana kadarda zaten dünya su içmiş olursun ....
yeşil incir ye .. birde ekmek yemeyi ihmal etme . hatta sahursa yulafı dene derim ben ......
bende banyo yapıp ilk orucu tuttum allah nasıp ederse son hafta bende regl olucam ....
Kilo vermede sakınca yaratmıyorsa ben de ölçülü yarım yağlı olarak tüketebilirim o halde, ekmekten kısmak gerekecek bu durumda...Benden sır çıkmaz:1rolleyes:, aeben de ne görür ne duyarnaniknanik
..

aklinialirimsmile gördüm kaçarmı ...

ekmek yemedigim ögünlerde y. yaglı yiyebilirsin ablam bir sakıncası yok ... ama ekmekli ögünlerde yagsız bul derim .......a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…