ahh tatlım aynı sorun bende olması diye ramazan öncesi hazırladım ben bomba içeceğimi.malum gün boyu oturuyorum..çok şükür bağırsaklar süper gidiyor şeker..selam şekerlerim,fıstıklarım
nasılsınız
ramazan nasıl geçiyor
bende ramazanın 1. günü itibariyle bağırsaklar durdu
çok rahatsızım anlatamam fazla bişey yemememe rağmen az önce 55 .7 çıktım
hemen kendime bi meyve tabağı hazırladım armut şeftali ve az üzüm yedim sahurda yemiicem zaten karnım o kadar şişki suyu nasıl içeceğimi düşünüyorum
sinaöeki içerim nrmalde böyle durumlarda ama oruçluyken çok rahatsız ediyo karın ağrısı oluyo ve su içmek gerekiyo bol bol yoksa tansiyonum düşüyo
o yüzden kendi haline bıraktım bu düzene alışması lazım en az 2 hafta daha böyle devam edecek son hafta I'm a regl olucam nasipse
tatlım ekmeği niye az yiyosunki.peyniri az ye...yok yok anladım ben.ekmeği az yiyip çbuk acıkıcaksın..sonrada buraya çok acıkdğını yazıcaksın.snrada aebene dövdürtüceksin beni dimiKilo vermede sakınca yaratmıyorsa ben de ölçülü yarım yağlı olarak tüketebilirim o halde, ekmekten kısmak gerekecek bu durumda...Benden sır çıkmaz:1rolleyes:, aeben de ne görür ne duyarnaniknanik
bencede yiyebilirsin cnım..bebişide öp yerime olurmu
Herkese merhaba...
Buraya yazıp yazmamakta baya tereddüt ettim.Öncelikle kendimden bahsedeyim.
Sezaryenle doğum yaptım.Kilom kaldı.Aslında 11,12 kg aldım.Tabi evlenince de kg almıştım.Oyüzden vermem lazım.Kendi çabalarımla 71 e indim. Ama regli düzensizliği var.Aslında 1 kg regliden aldım.2.5 aylık bi bebeğim var.Emziriyorum.Protein,meyve sebze yoğun olduğundan bu diyet bana da uygun die düşündüm.Zaten tatlıyla ram yok, çayı şekersiz içerim 9 10 senedir.Makarna ,pilav pek aramam.Benim derdim ekmekle.Onu da kepekli köy ekmeği ile çözmeye çalışıyorum.
Bebeğim küçük fazla giremem belki ama bana yardımcı olursanız sevinirim.Yalnız kg vermek zor çünkü...
maşallah ne güzel bir duydu dimi hafiflemek, güzelleşmek...inşallah canım yaa..ayy istediğin resim olsun..şu 50 li rakamları göreyimde canım..resimler sıralanack...şimdiden bi hoş oldum ben yaakaydirigubbakcemile2
tekraR HOŞ GELDİN ....Sevindim hurma yiyebilirim oley:) Öperim yaramaz bebişi :)
Bu arada bende cumartesi başladım regli haftası kilom 70.2 den 71 e çıkmıştı.Bugün tartıldım 69.2 :teytey:
6lı rakamları gördüm yine.Bana motivasyon oldu burası yoksa nolurdu halim...
DEPLİNCİM ... etlebugday çıs olmuş malesef .....günaydın kızlar, herkese iyi ve güzel bir hafta dilerim. a.s.
dünkü menümü vereyim hemen.
sahur
kalkınca 3 incir
20 dk sonra
1,5 dilim tb ekmek
2 kk yagsız peynir
5 adet tuzsuz siyah zeytin. (bayılıyorum bu zeytine)
domates
1 fincan yeşil çay
iftar
1 kase yogurtlu bugday çorbası
1 kase haşlanmış yogurtlu et
2 kaşık börülce salatası
2 kaşık domatesle pişirilmiş biber
salata
ara
1 incir
1 maden suyu
iftara annemdeydik. bunları kendime uygun görüp yedim, umarım hata yoktur.
:lepi:demekki bu hafta senden yine en az 1kg. nevkuşum ....Günaydın kıslar,
hayırlı haftalar olsun..
kıslar benim haftasonu iyi geçti..bozmadım diyetimi.. cts ve bugün leslie 3 mil yaptım..şimdilik herşey yolunda...
:lepi:
diyerım peblere belki af edilecek hahif kaçamaklar ama kırmızılar malesef telefisi zor .... birde iftar menün kaçamakdan ziyada etle ekmegin ahenkle birleşmesinden kaynaklı büyük bir hata olmuş ......bilmiyorumkismileii geceler hatunlar
ben dün ve bugün işlediğim günahları sıralıyorum
dün sabah:
2 kk yağsız peynir
5 zeytin
domates salatalık
yağsız bir bardak süt
öğlen:
biraz zeytinyağlı fasulye
2 dilim salam
domates
bir çatal kaşar
akşam:
yarım minicik külah dondurma
bir soda
ve eve geldiğimde 5 tane minik çikulata
bu sabah: 12 de
sosisli yumurtalı biberli omlet
2 zeytin
2 minik dilim karpuz
ara:
bir armut
akşam:
ifatara davetliydim evet oruç tutmuyorum ama iftar kaçırmıyorum :)
mercimek çorbası(içine un koymuş ev sahibi)
4 tane fırında köfte
bir dilim börek
allahtan tatlı geldi ve yemedim
kaçamak başladımı bitmiyor ya bunu anladım konsantre olmam artık tarihe kaçıyor sanırım
düşünüyorum kilo vermek istemiyen biri ancak böyle yer kendini sabote eder
bakalım yarın yeni bir gün belki bu kabus biter
alttaki akrebin mesajı çok açıklayıcı olmuş diyarcmm ....aklinialirimsmilekaçamaklarım için önce kendimdne sonra sizden özür diliyorum
biraz hırpalarsanız sevinirim
bu kadar güzel özetlenir ...alkisalkisalkistatlım yarın yeni bir gün kesinde anlamadığım o belki:1no2: montide kaçamak yok tatlım.önce bunu bilmek gerekiyor.yani ya monti yapıcaksın yada yapmicaksın.bunun daha bir açıklaması nedir;mesela<ufakkk bi kaçamak yapiim bu öğünde nasılsa diğer öğün montiye devamÇok üzgünüm çoook:1no2: olmadı işte..neden çünkü o yaptığımız kaçamak kan şekerimizi yükseltti..dolaysıyla pankreası yoran ve üzen maraton başlamış oldu..hemde kısır bir döngü gibi yada dipsiz bir kuyu gibi..vücut salgıladığı insülinle kandaki şekeri aşağılara çekti ehhh bu seferde acıktık hemde tatlıya çukulataya tüm cıss şeylere acıktık..veee tüm gün kaçamakların sonu gelmedi...sonuç berbat bir pişmanlık duygusu..kendine olan güvensizlik ve bunun getirdiği çevremize karşı gerginlik vs. vs. vs. o kadarçoğaltabiliriz ki bu güvensizliğin getirdiği olumsuz gelişmelri..
oysa montiye tam gaz devam sonucu ne...çok basit..harika bir güven duygusu..giden kiloların mutluluğu..iradenin gün geçtikçe kuvvetlenmesi..kendine duyduğun özsaygının artması.çevrendekilerin seni gıptayla seyretmesi..bu işi beceremeyenlerde genelde kıskançlıkla seyrederkaydirigubbakcemile3
sence hangisi canımyerimseniben
ya kıslar hintyağını duydunuz mu hani saça sürülen, detoks programlarında ondan içiyormuş bazıları bağısakları tamamen boşaltsın diye?
aklinialirimsmileaklinialirimsmileyani ne diyim herkesin bünyesi bir deyil valla yiyin sonra niye veremedim yada az verdim diye gelmeyin yanıma ...kötükedihüsotatlım ben peynir meraklısı olarak light tüketemiyorum..zaten hiçbişeyi light ını kullanamıyorum.. o yüzden peyniri normal kullanıyorum..ölçüyü kaçırmadan sabahları yiyorum..tabii ramazanda kahvaltı yok..ayy özlemişim ben peyniri yaaÇok üzgünüm çoook
ama bu da aramızda şeker..aeben duymasın..valla keser beni:1ninca:
selam şekerlerim,fıstıklarım
nasılsınız
ramazan nasıl geçiyor
bende ramazanın 1. günü itibariyle bağırsaklar durdu
çok rahatsızım anlatamam fazla bişey yemememe rağmen az önce 55 .7 çıktım
hemen kendime bi meyve tabağı hazırladım armut şeftali ve az üzüm yedim sahurda yemiicem zaten karnım o kadar şişki suyu nasıl içeceğimi düşünüyorum
sinaöeki içerim nrmalde böyle durumlarda ama oruçluyken çok rahatsız ediyo karın ağrısı oluyo ve su içmek gerekiyo bol bol yoksa tansiyonum düşüyo
o yüzden kendi haline bıraktım bu düzene alışması lazım en az 2 hafta daha böyle devam edecek son hafta I'm a regl olucam nasipse
..Kilo vermede sakınca yaratmıyorsa ben de ölçülü yarım yağlı olarak tüketebilirim o halde, ekmekten kısmak gerekecek bu durumda...Benden sır çıkmaz:1rolleyes:, aeben de ne görür ne duyarnaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?