Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ilaç için bişle olsa içemedim
o kadar berbat bişeyki
yaa gerçekten mi? sen ne amaçlı kullandım canım özel birşey değilse paylaşabilir misin?
tadının kötü olduğunu duydum, bazıları sabah taze sıkılmış mevye suyuna karıştırıyorlarmış?
bende pek kabızlık olmuyor ama arada sistem sapıttığında denesem mi diye düşündüydüm de...-tatlicadiarzu-

menülerin yine tam kıvamına oturmuş nevrkuşum ...kaydirigubbakcemile5
sabah ekmek ..
öylen et .
akşam sebze harikaaaaa...alkisalkisalkis
sporun içinde ..

sabah ebruynan pilates yapayım dedim.. tekrarları yokmuydu ya ...yayından kalkmış yoksa saatimi degişti bilen varmi arkideşler ???...eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
selam tüh ya kaçırmışım muhabbeti kıslar

kaçamaksız bir hafta için kendime söz verdiim hiç kaçamak yapmıycamm ,

peynir seven biri olarak sevindirmişti beni seçenekler ama aben ne demiş y.yaglı ekmek yemediginizde yiyin demiş ben yine aknaza devam edeyim bari
sabah 1.5 saat sporumuda yaptım

lacey
evet cnm çok rahatladım inanılmaz bi yük kalktı snaki üstümden

aben ablacım bir kez daha anladım haklı oldugunu
bugün akşam salatamı yogurdumu ve tavugumu yeidm hiç acıkmadımm
zemuszemuskaydirigubbakcemile5ögünlerde kanınızı doyurum aralara ihtiyacınız kalmaz...
masumcum valla tebrik ederim 2. aşamayla bile takır takır kilo veriyorsun bünyenin kıymetini bil ..
lıgyt kola içebiliyormuyuz acaba dün içtimde???????
önemli olan saglık canım koların nekadar saglıksız oldugunu söylememe gerek yok .içleri şeker kadar zararlı tatlandırıcı ve asiy dolu ... asitli içeçekler montide içilmiyor ...
tabi ablam yogurtta olur ...
[QUOTE amanın ablam homşolugumuz bittimiiidelikafadulden
eklerim ablacım ...opuyorumnanaktan:

Hamşoluğumuz bitse de monti kardeşliği devam ediyor ya yetmez mi, yeterki gönüller bir olsun di mi ama? kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan[/QUOTE]
kaydirigubbakcemile5Şeniz

sağolasın aebenim.valla bi sene daha bu kiloları taşımak istemiyorum yeter artık yaaa...
azimle devam ediyom onun için..
pilates tekrarlarından hiç haberim yok şeker...

aknaz iyi masumcuğum bende sürekli onu yiyorum, alıştım artık zaten...
ooh süper sende sabahtan yapmışsın sporunu ne güzel..
kaydirigubbakcemile5

enginar yiyebilirsin ....
yiycekler konuşunda montinin ilk sayfasındaki gl endeks işine yarar canım takıldıgıgında bakabilirsin ....

et ekmek türü .; aslında monti yapmadan yiycekleri iyi tanımak lazım protein nedir . karbonhidrat nedir ... bundan anlıyorumki sen monti kitaplarından okumamışsın ....

ekmek türü ;; ekmek . makarna ... bugday .bulgur ...
1şamdada baklagiller . etle yenmiyor .ama 2. aşmadada etle baklagil yenebiliyor ....

et türüde; kırmız et ,tavuk. balık .
2. aşamdada balıkla ekmek yeniyor aslında .
çünki balık yagının depo olması çok zormuş ....

ablacım bir şey daha sorucam.
bazen sahurda ekmekle yumurta yemek istiyorum ama yasak diye biliyorum ve yemiyorum.
dogru dimi?

aben ablacımm aslınd aben zor kilo veren bir bünyeye sahibim biliyormusun
ama montide biraz hızlandı tabi bazne oluyorduki 3 hafta kilo verememiyordum adet olmadıgım zamanlar tabi şimi civanprçemi içiyorum adetlerim düzenli şükürde kiloda verbiliyorum

yaaa aslında yaparken yemiycme diyorum sonra yiyorum çok mu iradesiizim nedir

,,

nevracım ben sabah sporunu seviyorum cnm özellikle çocuklar beni bunaltıyorya sabah sabah o temiz havayı içime çeke eke yürüyorum mis gibi

günaydınnnn
sağolun kızlar
ohcanıma deysin tarifini deniicem canım inşallah işe yarar teşekkürler fıstığım
:1shok::1shok: kıs delüüüü o tarifi ben verdimmlaelaelaelaelae
afiyet oln tatlışım..kızlar bol su için..ve yediğimiz taze meyveleride kompstoyapabilirsiniz.iftariyelik.valla dün 1 kilo şeftaliyi ufak doğradım.tencereye ağzına aar su doldurdum..bir kabuk tarçın iki de karanfilattım..tabii şeker yok..fazla kaynatmadım..hemn bir taşımlık.kapattım altını.kapağını örttüm.taze meyve olunca çabuk pişer zaten..iftara soğumadı tabi ılık ılık koydumkaseme artık.benümkü yemez bööle şeyleri zatii oruçta tutmaz :dilcikar: o yüzden kendim yapıyorum hep faydalı buluşlarımı..tabii buda harika bi duygu..önce olsa eşminyediklerineuyardım.ve o yüzdende şiştim ya neyse konuyu saptırmıyalımm lmaz: kaydirigubbakcemile3 harika olmştu inanın.meyvenin kendi şekeri ile çok hafif tarçın ve kranfille de harika bir lezzet olmuş..unutmadan kayısıya da atabilirsiniz kabuk tarçından kzlar..nefis oluyor..akşama iftarda şeftali kopsto sahurda kayısı ve inanın 2. wc için karnım guruldanıyorsositososito süper bişii bu :sm_cool:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis tabrik edermşeker..oyyy oyy yerm ben o yaramaz bebişiiŞeniz
tatlışş iftarda buğdayla et olmmış..bakliy et cıss..diğerli güzel
.

maşallah ne güzel bir duydu dimi hafiflemek, güzelleşmek...
:lepi::lepi:

sormacanım yaa..olmayan kıyafetleri giymek ayrı br duygu..görenlerin şaşkınlıkla bakıp ne dar zayıflamışsn demeleri ayrı bir duygu.:teytey:

akrepcim menün nerelerde bacım hiç görmüyorum ...:jeyyar:
şekercim ara ara giriyorum..vakitsizlikten..onda da laflicam diye ya unutuyorum yada zaman olmuyor

vauuuuwwwww yakalnmışmıyııııssseyvahedigeldismile amanın tatlışş...aebenim hiç olarmı yaaa..bende tam arkadaşlara yemeyin diyodum.yemeniz gereken şu tatsız tutsuzz bööö olan peynir diyodum..amanın ne menem şeydir o yaa..hç yenilmiyorkiikafamçokkarıştı

kabızlık için canım 1 yemek kaşıpı yutuyordum hemen çıkartıyordu ama gerçekten berbat bişey yani sonradan ağzından bıraktığı his berbat bi süre gitmiyo

yaa pardonopuyorumnanaktan
sende fıstıksın ne var canım karıştırmış olabilirim fıstıkları:)

ehhh menümü şettiriim şekerciim ozaman

iftar
mercimek pilavı(mercimeği haşladım.acıcık tereyağı ve zeytinyağına bir soğn doğrayıp kavurdum mercimeğin içine döküp karıştırdım ve karabiber kırmızı biber tuz da ekleyip afiyetle yedim.harika oldu)
şeftali kompostosu,semizotu salatası,2 bardak ayran,bol su

ara
armut,mürdüm eriği

sahur
bir büyük kupa kayısı suyum,bol su

eeeeeee sadece kompostu ve sumu içtin sahurda

eeeeeee sadece kompostu ve sumu içtin sahurda

komposto değil tatlım..koyu kıvamda posalı kayısı suyu..evet sadece bu..ya ben sahurda bişiler yersem hemen yatmak istemiyorum malum yemeğin üztüne hemen yatılmaz..buseferde uykum kaçıyor.uyuyamıyorm.sabahleyin işe gelmem lazım.uykusuz olmaz.geçen yıl izin almıştım.bu yıl iş yoğun izin almadım..gerçi isabet oldu..geçen yıl sahurda ye iftarda ye.şişmiştim iyice.şimdi en azından işlere dalıp yemek bile düşünemiyorum.akşam da ne olursa evde acilen hazırlayıp yiyorum..zaten sıcaklarda su ve sulu şeylerden başka ne gidiyorki..bir de salata delisi oldum ben..sizde nasıl bilmiyorum..orucu açtıktan sonra acaip salataya susuyorum sanki.özellikle suyu mmmm
neyse muhabbet kötüye gidiyor.oruç fesada uğramasın maazallah bilmiyorumkismile

bişi sorucam canım
bu kayısı için ne kadar kayısı ve su kullandın ölçülerini yazabilir misin acaba?

ewet cnm lıgyt ı var pembe kurusu
klasik lıygt rengi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…