- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
yaa gerçekten mi? sen ne amaçlı kullandım canım özel birşey değilse paylaşabilir misin?ilaç için bişle olsa içemedim
o kadar berbat bişeyki
menülerin yine tam kıvamına oturmuş nevrkuşum ...kaydirigubbakcemile5inşallah aebenim 1 kg . gider.
bugünkü menüm
2 tam ekmeğe peynirli tost,söğüş,çay
3-4 köfte,salata,yoğurt
acıkırsam 1 elma
taze fasulye yemeği,yoğurt,salata
1 veya 2 meyve karar vermedim daha..
leslie 3 mil yapıldı sabahtan..
zemuszemuskaydirigubbakcemile5ögünlerde kanınızı doyurum aralara ihtiyacınız kalmaz...aben ablacım bir kez daha anladım haklı oldugunu
bugün akşam salatamı yogurdumu ve tavugumu yeidm hiç acıkmadımm
masumcum valla tebrik ederim 2. aşamayla bile takır takır kilo veriyorsun bünyenin kıymetini bil .lacey selam cnmm
wc olayımız bitti cnm bez taktım tekrardan ve erteleidm olmuyor çok küçükler sneinde dediign gibi anladım olmayacak ne onlar üzülsün nede ben yorulayım deidm ve bıraktım
kaçamagın en büyügünü ben yaptım 3 çatal mozaik pasta yedim
önemli olan saglık canım koların nekadar saglıksız oldugunu söylememe gerek yok .içleri şeker kadar zararlı tatlandırıcı ve asiy dolu ... asitli içeçekler montide içilmiyor ...lıgyt kola içebiliyormuyuz acaba dün içtimde???????
tabi ablam yogurtta olur ...İyi akşamlar,
2 market dolaştım bize uygun peynir bulamadım, napıcam ben şimdi? Son 5 kiloyu vermek için biran önce montiye başlamak istiyorum,uygununu bulana kadar, peynir yemesem de yerine yoğurt tüketsem olur mu acaba?
[QUOTE amanın ablam homşolugumuz bittimiiidelikafadulden
eklerim ablacım ...opuyorumnanaktan:
sağolasın aebenim.valla bi sene daha bu kiloları taşımak istemiyorum yeter artık yaaa...menülerin yine tam kıvamına oturmuş nevrkuşum ...kaydirigubbakcemile5
sabah ekmek ..
öylen et .
akşam sebze harikaaaaa...alkisalkisalkis
sporun içinde ..
sabah ebruynan pilates yapayım dedim.. tekrarları yokmuydu ya ...yayından kalkmış yoksa saatimi degişti bilen varmi arkideşler ???...eyvahedigeldismile
aknaz iyi masumcuğum bende sürekli onu yiyorum, alıştım artık zaten...selam tüh ya kaçırmışım muhabbeti kıslar
kaçamaksız bir hafta için kendime söz verdiim hiç kaçamak yapmıycamm ,
peynir seven biri olarak sevindirmişti beni seçenekler ama aben ne demiş y.yaglı ekmek yemediginizde yiyin demiş ben yine aknaza devam edeyim bari
sabah 1.5 saat sporumuda yaptım
lacey
evet cnm çok rahatladım inanılmaz bi yük kalktı snaki üstümden
enginar yiyebilirsin ....tşk.ederim ablcım cevapların için.
krem peyniri ben de tercih etmem artık.
yagsız peynir ve spagetti OK.
yanlız et türü ve ekmek türü proteinler nelerdir? yazarsan çok sevinirim...
bir de enginar yenebiliyormuydu?
tekraR HOŞ GELDİN ....
DEPLİNCİM ... etlebugday çıs olmuş malesef .....
1. aşama olsun .2 aşama olsun etle ekmegi aynı ögünde sakın yemeyinnnn..
sahurda incir güzel .... bagırsak sorunu yaşayan arkadaşlara tavsiye olunur ......
:1shok::1shok: kıs delüüüü o tarifi ben verdimmlaelaelaelaelaegünaydınnnn
sağolun kızlar
ohcanıma deysin tarifini deniicem canım inşallah işe yarar teşekkürler fıstığım
afiyet oln tatlışım..kızlar bol su için..ve yediğimiz taze meyveleride kompstoyapabilirsiniz.iftariyelik.valla dün 1 kilo şeftaliyi ufak doğradım.tencereye ağzına aar su doldurdum..bir kabuk tarçın iki de karanfilattım..tabii şeker yok..fazla kaynatmadım..hemn bir taşımlık.kapattım altını.kapağını örttüm.taze meyve olunca çabuk pişer zaten..iftara soğumadı tabi ılık ılık koydumkaseme artık.benümkü yemez bööle şeyleri zatii oruçta tutmaz :dilcikar: o yüzden kendim yapıyorum hep faydalı buluşlarımı..tabii buda harika bi duygu..önce olsa eşminyediklerineuyardım.ve o yüzdende şiştim yaherkese merhaba ancak gelebildim maytabım aynı sorun bendede var 3 gündür acayip şişim ve kabızım.akrepçim bende bu tarifi deneyeceğim teşekkür ederim canım hem tatlı isteğide azalır bu şekilde kaydirigubbakcemile5
alkisalkisalkisalkisalkisalkis tabrik edermşeker..oyyy oyy yerm ben o yaramaz bebişiiŞenizSevindim hurma yiyebilirim oley:) Öperim yaramaz bebişi :)
Bu arada bende cumartesi başladım regli haftası kilom 70.2 den 71 e çıkmıştı.Bugün tartıldım 69.2 :teytey:
6lı rakamları gördüm yine.Bana motivasyon oldu burası yoksa nolurdu halim...
tatlışş iftarda buğdayla et olmmış..bakliy et cıss..diğerli güzelgünaydın kızlar, herkese iyi ve güzel bir hafta dilerim. a.s.
dünkü menümü vereyim hemen.
sahur
kalkınca 3 incir
20 dk sonra
1,5 dilim tb ekmek
2 kk yagsız peynir
5 adet tuzsuz siyah zeytin. (bayılıyorum bu zeytine)
domates
1 fincan yeşil çay
iftar
1 kase yogurtlu bugday çorbası
1 kase haşlanmış yogurtlu et
2 kaşık börülce salatası
2 kaşık domatesle pişirilmiş biber
salata
ara
1 incir
1 maden suyu
iftara annemdeydik. bunları kendime uygun görüp yedim, umarım hata yoktur.
.
maşallah ne güzel bir duydu dimi hafiflemek, güzelleşmek...
:lepi::lepi:
şekercim ara ara giriyorum..vakitsizlikten..onda da laflicam diye ya unutuyorum yada zaman olmuyorakrepcim menün nerelerde bacım hiç görmüyorum ...:jeyyar:
aklinialirimsmileaklinialirimsmileyani ne diyim herkesin bünyesi bir deyil valla yiyin sonra niye veremedim yada az verdim diye gelmeyin yanıma ...kötükedihüso
aklinialirimsmile gördüm kaçarmı ...
ekmek yemedigim ögünlerde y. yaglı yiyebilirsin ablam bir sakıncası yok ... ama ekmekli ögünlerde yagsız bul derim .......a.s
kabızlık için canım 1 yemek kaşıpı yutuyordum hemen çıkartıyordu ama gerçekten berbat bişey yani sonradan ağzından bıraktığı his berbat bi süre gitmiyoyaa gerçekten mi? sen ne amaçlı kullandım canım özel birşey değilse paylaşabilir misin?
tadının kötü olduğunu duydum, bazıları sabah taze sıkılmış mevye suyuna karıştırıyorlarmış?
bende pek kabızlık olmuyor ama arada sistem sapıttığında denesem mi diye düşündüydüm de...-tatlicadiarzu-
:1shok::1shok: kıs delüüüü o tarifi ben verdimmlaelaelaelaelae
afiyet oln tatlışım..kızlar bol su için..ve yediğimiz taze meyveleride kompstoyapabilirsiniz.iftariyelik.valla dün 1 kilo şeftaliyi ufak doğradım.tencereye ağzına aar su doldurdum..bir kabuk tarçın iki de karanfilattım..tabii şeker yok..fazla kaynatmadım..hemn bir taşımlık.kapattım altını.kapağını örttüm.taze meyve olunca çabuk pişer zaten..iftara soğumadı tabi ılık ılık koydumkaseme artık.benümkü yemez bööle şeyleri zatii oruçta tutmaz :dilcikar: o yüzden kendim yapıyorum hep faydalı buluşlarımı..tabii buda harika bi duygu..önce olsa eşminyediklerineuyardım.ve o yüzdende şiştim yaneyse konuyu saptırmıyalımm lmaz: kaydirigubbakcemile3 harika olmştu inanın.meyvenin kendi şekeri ile çok hafif tarçın ve kranfille de harika bir lezzet olmuş..unutmadan kayısıya da atabilirsiniz kabuk tarçından kzlar..nefis oluyor..akşama iftarda şeftali kopsto sahurda kayısı ve inanın 2. wc için karnım guruldanıyorsositososito süper bişii bu :sm_cool:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis tabrik edermşeker..oyyy oyy yerm ben o yaramaz bebişiiŞeniz
tatlışş iftarda buğdayla et olmmış..bakliy et cıss..diğerli güzel
sormacanım yaa..olmayan kıyafetleri giymek ayrı br duygu..görenlerin şaşkınlıkla bakıp ne dar zayıflamışsn demeleri ayrı bir duygu.:teytey:
yaa pardonopuyorumnanaktan
sende fıstıksın ne var canım karıştırmış olabilirim fıstıkları:)
ehhh menümü şettiriim şekerciim ozaman
iftar
mercimek pilavı(mercimeği haşladım.acıcık tereyağı ve zeytinyağına bir soğn doğrayıp kavurdum mercimeğin içine döküp karıştırdım ve karabiber kırmızı biber tuz da ekleyip afiyetle yedim.harika oldu)
şeftali kompostosu,semizotu salatası,2 bardak ayran,bol su
ara
armut,mürdüm eriği
sahur
bir büyük kupa kayısı suyum,bol su
eeeeeee sadece kompostu ve sumu içtin sahurda
[COLOR="Red"
vauuuuwwwww yakalnmışmıyııııssseyvahedigeldismile amanın tatlışş...aebenim hiç olarmı yaaa..bende tam arkadaşlara yemeyin diyodum.yemeniz gereken şu tatsız tutsuzz bööö olan peynir diyodum..amanın ne menem şeydir o yaa..hç yenilmiyorkiikafamçokkarıştı[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
[COLOR="DeepSkyBlue"]Diicektin di mi:)))) bundan sonra aebenden önce davranır, kötü kedi şerafettin durumlarına düşmezsin akrebimm:))))[/COLOR]
İstanbul'a geldiğimizde ilk birkaç gün kardeşimde kaldık, onların orda BİM vardı, aknaz peynirde vardı ama yağ oranı yüksekti, sizin tükettikleriniz light mı acaba, o tarafa gittiğimde ona göre bakayım, light ı da mı varda ben dikkat etmedim acaba?
komposto değil tatlım..koyu kıvamda posalı kayısı suyu..evet sadece bu..ya ben sahurda bişiler yersem hemen yatmak istemiyorum malum yemeğin üztüne hemen yatılmaz..buseferde uykum kaçıyor.uyuyamıyorm.sabahleyin işe gelmem lazım.uykusuz olmaz.geçen yıl izin almıştım.bu yıl iş yoğun izin almadım..gerçi isabet oldu..geçen yıl sahurda ye iftarda ye.şişmiştim iyice.şimdi en azından işlere dalıp yemek bile düşünemiyorum.akşam da ne olursa evde acilen hazırlayıp yiyorum..zaten sıcaklarda su ve sulu şeylerden başka ne gidiyorki..bir de salata delisi oldum ben..sizde nasıl bilmiyorum..orucu açtıktan sonra acaip salataya susuyorum sanki.özellikle suyu mmmm
neyse muhabbet kötüye gidiyor.oruç fesada uğramasın maazallah bilmiyorumkismile
Diicektin di mi:)))) bundan sonra aebenden önce davranır, kötü kedi şerafettin durumlarına düşmezsin akrebimm:))))
İstanbul'a geldiğimizde ilk birkaç gün kardeşimde kaldık, onların orda BİM vardı, aknaz peynirde vardı ama yağ oranı yüksekti, sizin tükettikleriniz light mı acaba, o tarafa gittiğimde ona göre bakayım, light ı da mı varda ben dikkat etmedim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?