ewet cnm lıgyt ı var pembe kurusu
klasik lıygt rengi:)
Şeniz vereliniortak :asigim:ay çok az akrepcim yinede hasta filan olursunn
bişi sorucam canım
bu kayısı için ne kadar kayısı ve su kullandın ölçülerini yazabilir misin acaba?
canım evet sabah sporu çok iyi bende birkaç gündür sabah erkenden leslie yapıyorum, iyi geliyor valla..tabi senin yaptığın açık havada olan süper mi gibi dediğin gibi..devam canım..olumunekankayizsmilemasumm;14697677 [COLOR="Red" .!.:nevracım ben sabah sporunu seviyorum cnm özellikle çocuklar beni bunaltıyorya sabah sabah o temiz havayı içime çeke eke yürüyorum mis gibi[/COLOR]
haa tamam canım, ya bende okudum bir yerlerde merak ettiydim...sağol canım..olumunekankayizsmilekabızlık için canım 1 yemek kaşıpı yutuyordum hemen çıkartıyordu ama gerçekten berbat bişey yani sonradan ağzından bıraktığı his berbat bi süre gitmiyo
[]
canım çok geçmiş olsun ya hay Allah.. havada çok sıcak..çok dikkat et kendine ço geçmiş olsun tekrardan..olumunekankayizsmilemerhaba arkadaşlar , bugün öğleden sonra gittiğim hastaneden hastanelik olarak döndüm
susuzluktan bayılmak üzere idim. kendimi o kadar sıkmışımki iftardan sonra baş ağrım başladı. korkunç gözlerimi açamıyorum. ağrı kesici ile biraz kendime geldi.
sürekli suiçiyorum şu anda
vee işin kötüsü yarın sonuçları doktora götürmek için bir daha gideceğimeyvahedigeldismile susuzluk gözümü korkutuyor.
bugünkü menüm
1 kepçe mercimek çorbası ,salata , 3 çatal patlıcanlı köfte
hay Allah ... neyse yarın yaparsın artık..arada olur böyle önemli olan devamlılık ne de olsa...bende erken kalkınca çabuktan hemen yapıp aradan çıkarttım lesliyi ki gün içinde sıcaklara kalmayayım...nevracım bugün uıyuya kalmışım yapamadım sporu yaa tühh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?