Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar biber dolmasını bulgurla yapsak nasıl olur?
İlk mesajlarda aeben yazmış bulgur yasak değil diye.Zaten köy bulguru.Olar mı?
bulguru ekmek gibi düşünün . kahvaltı harici yemiyoruz ....
eger kahvaltıda ekmek yemediyseniz ö gün 1 ögünde fazla kaçırmadan yenebilir ama yanında doymuş yaglar ve et kesinlikle yenmemeli...
bulguru pek kulanmıyoruz .. gl endeksi 45.50 civarında ....yüksek degerli olarak kulandıgımız çok az şey var 1. aşamada oda tam ekmek vede az hş. spagetti onun yanındada salatayla dengeleyerek yiyiyoruz ...

kıslar henginizin menüsünde unuttum ama gözüme çarptı .

mercimekle ,et yenmez 1. aşamada .

lacey geçmiş olsunnaben abla nasılsın

akrepcim senin mercimek pilavını yaptım salata ve ayran ile onu yiycme bugün

teşekkür ederim arkadaşlar, bugün yine hastane işim olduğu için oruç tutmadım. neyseki işlerimi hallettim.
sabah 2 dilim tb ekmekli kahvaltı
öğle: 1 bardak yoğurt ve salata
akşama menümü yazarım. dün iftardan önce tartıldığımda neredeyse 2 kilo yakın vermiştim tabii bu susuzluğun etkisi. üstüne 7 bardak suyu içince yeniden normale dönmüşümdürkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun umarım önemli bişi yoktur ...opuyorumnanaktan

evet iftar öncesi okadar fark ediyor su kaybı ..sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
geçmiş olsun umarım önemli işi yoktur ...opuyorumnanaktan

evet iftar öncesi okadar fark ediyor su kaybı ..sempatiksalakcinni

ablacım birşey sorucam.
şimdi perşembe akşam iftar oncesi tartılıcaz ve cuma sabahı bildirim yapıcaz.
ama tartı baya bir eksi gösteriyor su kaybı nedeniyle ve ben bunun gerçekçi bir kilo olmadıgını düşünüyorum.
yine de bildirimi iftar oncesi tartılıpda mı yapmak lazım? yani dogrusunu nasıl bilicez ki?
biliyorsun gramlar bile onemli hepimiz için.....

ben geçen hafta iftardan önce tartıldığımda ve cuma sabahı tekrar tartılmıştım her ikisinde de aynı çıkmıştım .

ben geçen hafta iftardan önce tartıldığımda ve cuma sabahı tekrar tartılmıştım her ikisinde de aynı çıkmıştım .

ben her defasında farklı çıktım... ama nazcım sen sahurda bu aralar pek birşey yememişsin. belki o nedenle aynı çıkmış olabilirsin canım.

sonunda bugun int.den " ergenlikten menopoza kadına özel montignac "ı sipariş ettim zemuszemus. bu hafta elimde olur sanırım. ilk fırsatta okuyacağım inş. gelsin de.. o zaman birçok konu daha çok netleşecek. kaydirigubbakcemile5

bunda haklısın . ne sabah nede iftar öncesi tam kilo çıkıyor .....
benim kendimden anladıgım kadarıyla ikisinin ortası tam kilo ....
nazlım sen sahura kalkmadıgından aynı çııyordur ...
benim sabahla iftaR ÖNCESİ 1.5 KİLO KADAR FARKLI ÇIKIYOR ....

ben de bir orta yolu bulucam artık..yoksa iftar oncesi kilomla ancak kendimi kandırmış olurum...

kızlar, defne beni bayıltıyor. ne yeme düzeni, ne de uyku düzeni kalmadı.
eşim de 2-3 gün yok. çıldırmamak için anneme gidiyorum.. hem ona hem bana değişiklik olacak sanırım.
belki giremem bu süre içinde. ama fırsatını bulursam kaçırmam. optum sizi..........

aben ablacım çocuklara yapttım bunları birazda ddolaba kayarım diye yaptım
vanilyalı kekim içine çöktü malesef fırını açtıgım için sanırım

kayınvaldemler geldi ve eşim yedi akşam
alt komşuya götürüdm biraz

biraz dip firize attım işte öle ama valla ben yemeidm abla
kendimede 1 kabak ve 1 patlıcan küp küp dogradım üzeirne 1 domates rendeledim azıcık yagda kavurud süpe roldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…