Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

menümü yazayım

sabah 1 armut

kahvaltı
tb ekmekli kahvaltı

öglen
y.mercimek pilavı
yogurt
salata

ara
2 hurma
2 erik

akşam
sebze kavurma
yogurt
sögüş

ara
1 bardak süt

2lt su
4 fincan bitki çayı
spor yok

aben ablacım menüm nasıl çokmu ara yapıyorum ben

lacey geçmiş olsunnaben abla nasılsın

akrepcim senin mercimek pilavını yaptım salata ve ayran ile onu yiycme bugün

alkisalkisalkisalkisalkisalkisafiyet olsun şekeer opuyorumnanaktan

günaydın kızlarcım

dünki menümü vereyim

aç karnına 3-4 erik

sahur
haşlanmış yumurta
peynir,salatalık,zeytin

akşam
taze fasulye
kızarmış tavuk gögüş kısmı
patlıcan ve çoban salata

ara
1 şeftali
2 erik

2,5 litre su
1 şişe maden suyu

Kıslar irem nerde hiç mesajlarını göremiyorum ......

Ablam beni çağırırda gelmez miyim hiç. :1hug:
Aeben abla Ramazanda beslenme düzenim aşırı bozuldu. Dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor bir türlü.
Zaten Ramazandan önce diyet modundan çıktım ve toparlayamadım. Şimdi de kendime izin verdim. Ramazandan sonra bomba gibi geri döneceğim ablacım ve bu kez bitireceğim bu işi. Kendi takımıma söz verdim. 6 lı rakamları görüp tekrar 7 li rakamlara dönmek çok etkiledi beni. Bunun bir daha olmasına izin vermeyeceğim.

günaydın dün yediklerimi yazayım hemen

sabah
5 adet hurma

öğlen
1 şeftali

ara
1 hurma
1 şeftali

akşam
5 yemek kaşığı kabak yemeği
salata
1 kaşık cacık
1 adet közlenmiş kırmızı biber

2 litre su

sabah ve öğlenim meyveden oluştu malesef regli olduğum için oruç tutamıyorum işyerinde de herkes oruçlu olduğundan en rahat onları yiyebiliyorum öğün atlamak istemediğim için .

tünaydın herkesee

dünkü menüm:
sabah 4 te bir bardak kayısı püresi

iftarda:
yoğurtlu kabak
z.yağlı fasulye
salata
ayran
çok az sosis

iyiyim naz cım bende

ya ben tartıldım cumadan beri aynı kilom hiç verememişim bu hafta oysa adette oldum nedne acab?

iyiyim naz cım bende

ya ben tartıldım cumadan beri aynı kilom hiç verememişim bu hafta oysa adette oldum nedne acab?

ümitsizliğe kapılma canım bu hafta veremesen bile önümüzdeki haftalarda verirsin . benim bu hafta kaçamaksız 6. haftam olmasına rağmen toplamda 2,5 kilo vermiş durumdayım ama benim takıldığım kilolardır hep 60 lı ve 59 lu kilolar hiç pes etmedim inanıyorum ki önümüzdeki haftalarda tıkır tıkır gidecek kilolar monti amcama sonuna kadar güveniyorum ve az kilo verdiğim halde pes etmiyorum .

bazen tıkanıyor kilo verme olayı masumcum ama heran değişebilir
sen spor ile birlikte yaptığın için tartıda farketmese bile o hafta bedeninde farkedilir sıkılaşmasından

arkadaslar merhaba uzun zamandir ayriydim ama tatilden yeni dondum artik tekrar burdayim
okuyup bitiremiyecegim kadar sayfa var masallah valla hic durmamissiniz.umid ederim kilolar gitmistir duzenli olarak menulerimi yazmaya calisacagim.bu arada tatilde diyeti bozduk kilo artisi yok ama dikkatli olmakta fayda var.anliycaniz montiye devam kizlar kaydirigubbakcemile5

selam kızlar,

dün artık vücut pilim bitmiş sanırım. akşam eşyaları hazırlayıp anneme geldik. ben giderek çöktüm. gece de ateşlendim, çok kotuydum. bütüm vucudumun ustunden sanki tır geçmiş gibiydi. ilaçlarla, uykuyla toparlarım sandım ama hala aynı durumdayım. size bile zor yazıyorum. anneme gelmek isabet olmuş. yoksa evde yanlız benim küçük cadımla napardım bilmem bilmiyorumkismile bugun de oruç değilim. iyi ki tutmamışım, yoksa kesin hastanelik olurdum..

dünkü menümü yazayım...

aç karına
2 incir

sahur
2 dilim tb ekmek
2 kaşık domatesli biber
1 kaşık yogurt
1 kk yagsız peynir
1 bardak yagsız süt
5 adet tuzsuz zeytin
söğüş

akşam
1 tabak ayran aşı çorbası
1 tabak domatesli yeşil mercimek pilavı

ara
4 incir
1 şişe maden suyu

görüşmek üzere fıstıklar... hemen biraz uyumak istiyorum....

iyi akşamlar kızlar , iftardan önce hemen uğradım bugün evdeki işlerimi hallettim . evde bile çok susadımakannehir
yağmurcuğum çok geçmiş olsun. ceryanda kalmış olabilirsin :teselli:

bugünkü menüm
sahur: 3 dilim tb ekmekli kahvaltı , 1 litre su, yeşil çay

iftar: tarhana çorba,fırında tavuk, şekersiz elma kompostosu,ayran,salata

hoş geldin çamlıcam .....opuyorumnanaktan
benim gibi tatil kaçakları bir bir dönüyor ..kaydirigubbakcemile3

laceyim tarhana cıs montide unlu çorba nede olsa . birde etle buluşmuş .olmmış güzelim ...:sm_confused:
yani iftarincda çorba olmasa imiş harika menün olcakmış ..:umursamaz:

yok güzelim menün güzel .. ama akşamki süt olmasa olumuş yane .yerimseniben
zilim akşam içilen sütün kilo yaptıgı yazmıştı bir çok kez .kulakları çınlasın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…