çozutmadan sonra güzel menü olmuş kirazım . aman dikkat şu günleri atlat kazasız .yerimsenibengünaydın kızlarcım
dünki menümü vereyim
aç karnına 3-4 erik
sahur
haşlanmış yumurta
peynir,salatalık,zeytin
akşam
taze fasulye
kızarmış tavuk gögüş kısmı
patlıcan ve çoban salata
ara
1 şeftali
2 erik
2,5 litre su
1 şişe maden suyu
ramazan hepimizi etkiloyor iremcim .... ne kadar dikkat etsemde benide zorluyor . akşama kadar aç kalmak sonrasında akşamı depoya gönderiyor ... monti amcam kio vermek içim o yüzden ögün atlamamızı istemiyor işta ...Ablam beni çağırırda gelmez miyim hiç. :1hug:
Aeben abla Ramazanda beslenme düzenim aşırı bozuldu. Dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor bir türlü.
Zaten Ramazandan önce diyet modundan çıktım ve toparlayamadım. Şimdi de kendime izin verdim. Ramazandan sonra bomba gibi geri döneceğim ablacım ve bu kez bitireceğim bu işi. Kendi takımıma söz verdim. 6 lı rakamları görüp tekrar 7 li rakamlara dönmek çok etkiledi beni. Bunun bir daha olmasına izin vermeyeceğim.
akşam bademlerin sayıdı 3.ü 5 igeçmediyse süper menü olmuş masumcum ...alkisalkisalkisalkisalkisalkisMENÜMÜ YAZAYIM
sabah 1armut
kahv
tb ekmegi peynir zeytin sögüş
öglen
kırmızı biberli yumurta(2 yumurta)
salata
ayran
ara 2 erik
akşam
semizotu yemegi
cacık
ara
badem
bu konuda zilimin tecrübesi vardı ennesi ve babası akşam süt içmeye başlayınca kiloları artmış sonra bırakmışlar ve eski hallerine dönmüşler . o yüzden zilimin tecrübelerine hep kulak veririm ben .yerimsenibenslm aben abla
süt kilomu yapıyor akşam
yagsız içiyorum ama biçok yerde gece içilen yagsız süt yagları yakıyor diye okumuştum
oy kıyamam nazlım . az yemekden kio veremiyorsun birazda saglık olsun bakalım buda geçer ...opuyorumnanaktangünaydın dün yediklerimi yazayım hemen
sabah
5 adet hurma
öğlen
1 şeftali
ara
1 hurma
1 şeftali
akşam
5 yemek kaşığı kabak yemeği
salata
1 kaşık cacık
1 adet közlenmiş kırmızı biber
2 litre su
sabah ve öğlenim meyveden oluştu malesef regli olduğum için oruç tutamıyorum işyerinde de herkes oruçlu olduğundan en rahat onları yiyebiliyorum öğün atlamak istemediğim için .
güzel menü diyarcım ..... tekrar montide karar kıldıgına sevindim ..yerimsenibentünaydın herkesee
dünkü menüm:
sabah 4 te bir bardak kayısı püresi
iftarda:
yoğurtlu kabak
z.yağlı fasulye
salata
ayran
çok az sosis
vermedigimiz haftalara olcak bazan aldıgımız o yüzden kendinizi suçlamayın yada umutsuzluga kapılmayım hep dedigim gibi montiye uzun vadeli bakın ..a.siyiyim naz cım bende
ya ben tartıldım cumadan beri aynı kilom hiç verememişim bu hafta oysa adette oldum nedne acab?
dedigim gibi nazlım az yediginden bırazda takılıyorsun ... eliden geldigince biraz proteine Agırlık ver . kilo vermek için protein ŞART .ümitsizliğe kapılma canım bu hafta veremesen bile önümüzdeki haftalarda verirsin . benim bu hafta kaçamaksız 6. haftam olmasına rağmen toplamda 2,5 kilo vermiş durumdayım ama benim takıldığım kilolardır hep 60 lı ve 59 lu kilolar hiç pes etmedim inanıyorum ki önümüzdeki haftalarda tıkır tıkır gidecek kilolar monti amcama sonuna kadar güveniyorum ve az kilo verdiğim halde pes etmiyorum .
KOCAMAN BİR ALKIŞ ..alkisalkisalkisalkisalkisalkisaben ablacım çocuklara yapttım bunları birazda ddolaba kayarım diye yaptım
vanilyalı kekim içine çöktü malesef fırını açtıgım için sanırım
kayınvaldemler geldi ve eşim yedi akşam
alt komşuya götürüdm biraz
biraz dip firize attım işte öle ama valla ben yemeidm abla
kendimede 1 kabak ve 1 patlıcan küp küp dogradım üzeirne 1 domates rendeledim azıcık yagda kavurud süpe roldu
laceyim tarhana cıs montide unlu çorba nede olsa . birde etle buluşmuş .olmmış güzelim ...:sm_confused:
yani iftarincda çorba olmasa imiş harika menün olcakmış ..:umursamaz:
nazcım bende huma yeidm geçen hafta hep tatlı istegini en iyi hurma keisyor
dün yediklerim
iftar
3 küçük parça tavuk nuget,semiz otu salata,2 bardak ayran,2 kaşık bulgur pilavı
ara
yarım küçük kase şekersiz şeftali kompostosu
sahur
bir bardak ev yapımı kayısı suyu
3 lt su
20 mekik:lepi:
canım bişi sorucam ben püreyi sarı kayısı kurusu ile yaptım sen siyah olanları ile mi yapıyorsun ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?