Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

MENÜMÜ YAZAYIM

sabah 1armut

kahv
tb ekmegi peynir zeytin sögüş

öglen
kırmızı biberli yumurta(2 yumurta)
salata
ayran

ara 2 erik

akşam
semizotu yemegi
cacık

ara
badem

çozutmadan sonra güzel menü olmuş kirazım . aman dikkat şu günleri atlat kazasız .yerimseniben
ramazan hepimizi etkiloyor iremcim .... ne kadar dikkat etsemde benide zorluyor . akşama kadar aç kalmak sonrasında akşamı depoya gönderiyor ... monti amcam kio vermek içim o yüzden ögün atlamamızı istemiyor işta ...
ama olsun . kiloda alsak rabbım bu mübarek günlerde alı koymasın bizleri .. sonrasında dişimizi sıkar veririz .vereliniortak

Son düzenleme:
slm aben abla

süt kilomu yapıyor akşam
yagsız içiyorum ama biçok yerde gece içilen yagsız süt yagları yakıyor diye okumuştum

MENÜMÜ YAZAYIM

sabah 1armut

kahv
tb ekmegi peynir zeytin sögüş

öglen
kırmızı biberli yumurta(2 yumurta)
salata
ayran

ara 2 erik

akşam
semizotu yemegi
cacık

ara
badem
akşam bademlerin sayıdı 3.ü 5 igeçmediyse süper menü olmuş masumcum ...alkisalkisalkisalkisalkisalkis

slm aben abla

süt kilomu yapıyor akşam
yagsız içiyorum ama biçok yerde gece içilen yagsız süt yagları yakıyor diye okumuştum
bu konuda zilimin tecrübesi vardı ennesi ve babası akşam süt içmeye başlayınca kiloları artmış sonra bırakmışlar ve eski hallerine dönmüşler . o yüzden zilimin tecrübelerine hep kulak veririm ben .yerimseniben

keşke uzun uzun yassada okusak özledim yazılarını ... umarım önemli bir şey yoktur .mutlaka yazardı ...:uhm:

oy kıyamam nazlım . az yemekden kio veremiyorsun birazda saglık olsun bakalım buda geçer ...opuyorumnanaktan
tünaydın herkesee

dünkü menüm:
sabah 4 te bir bardak kayısı püresi

iftarda:
yoğurtlu kabak
z.yağlı fasulye
salata
ayran
çok az sosis
güzel menü diyarcım ..... tekrar montide karar kıldıgına sevindim ..yerimseniben
iyiyim naz cım bende

ya ben tartıldım cumadan beri aynı kilom hiç verememişim bu hafta oysa adette oldum nedne acab?
vermedigimiz haftalara olcak bazan aldıgımız o yüzden kendinizi suçlamayın yada umutsuzluga kapılmayım hep dedigim gibi montiye uzun vadeli bakın ..a.s
dedigim gibi nazlım az yediginden bırazda takılıyorsun ... eliden geldigince biraz proteine Agırlık ver . kilo vermek için protein ŞART .

Son düzenleme:
KOCAMAN BİR ALKIŞ ..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
İKİZLER YESİN SEN DOY ONLARIN YEDİGİNDEN . AYNEN BENİM GİBİ..
KEK PİŞENE KADAR KAPAGINI ACMA ....

laceyim tarhana cıs montide unlu çorba nede olsa . birde etle buluşmuş .olmmış güzelim ...:sm_confused:
yani iftarincda çorba olmasa imiş harika menün olcakmış ..:umursamaz:

aebenciğim , bende ramazan dolayısıyla birazcık montiyi askıya aldım:kedi: yani tamamen bırakmadım ama malesef iftarda çorba olmazsa olmazım. bende irem-özge arkadaşımız gibi kilo almadan atlatmaya çalışacağım. bu arada verirsem de süper olacaksositososito
ilgin için teşekkürlerŞeniz

günaydınnnnnnnn
sporumu yapıp geldim

aben ablacım badem ya 3 tü yada 4 artık yemiyorum kuruyemişi arada eger menüm zayıfsa salata yogut yoksa menümde kuruymiş yiyorum ana yemekte

süt için zilimin tavsiyesine kulak vericem bende ozman

alkışlar için tşk ederimmmmm

günaydınlar montinin melekleri . dün yediklerimi yazayım hemen

sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık

öğlen
1 şeftali

ara
1 şeftali
3 adet hurma

akşam
4 yemek kaşığı kabak yemeği
salata
1 kase cacık

ara
5 adet hurma

regliden dolayı canım çok tatlı istiyor bende hurma yiyiyorum aralarda umarım yanlış yapmıyorumdur.

nazcım bende huma yeidm geçen hafta hep tatlı istegini en iyi hurma keisyor

nazcım bende huma yeidm geçen hafta hep tatlı istegini en iyi hurma keisyor

benim yarın reglimin son günü inşallah ondan sonra tatlı kırizim falan kalmayacak ... hurma çok tatlıya fazlası zarar diye düşünüyorum onun için bugün yememeye çalışacağım .

günaydın arkadaşlaropuyorumnanaktan
masumcuğum spor olayına gıpta ile bakıyorum. offf ramazan girdi sporda aksadı.
aebenciğim 73 kg fotodan sonra son halin arasında süper fark var. gittikçe gençleşmişsinzemuszemus
bugün iftara misafirlerim var ama evde değil. eşimin kuzeninin Ankara dışındaki yazlık evinde yapacağız. yemekleri evde yapıp orda yemeyi planladık. şehir resmen yanıyor ama orası buz gibi. havasıda temiz. menü fazla ağır değil . daha sonra görüşürüz

dün yediklerim

iftar
3 küçük parça tavuk nuget,semiz otu salata,2 bardak ayran,2 kaşık bulgur pilavı
ara
yarım küçük kase şekersiz şeftali kompostosu

sahur
bir bardak ev yapımı kayısı suyu

3 lt su
20 mekik:lepi:

günaydun hatunlar
saol aebencim desteğin için

dünkü menüm:

kalkar kalkmaz akrepciğimin kayısı püresinden içtim

kahvaltı:
3 dilim tb ekmek
1 kk yağsız peynir
bir bardak ayran
bide tat ın cevizli kahvaltılığı var ondan bir çatal yedim serbest mi o acaba ???
4 tane zeytin
domates salatalık

öğlen:
bir parça mezgit
salata
yoğurtlu semizotu salatası 2 kaşık

ara:
bir armut

ara:
birazcıcık dondurma

akşam:
salata
ayran
3 kaşık et sote
2 kaşık yoğurtlu kabak

yatmadan yine kayısı püresi: kabız olduğum için düzene girene kadar hem sabah hem yatmadan içiyorum ama yanlışsa sadece sabahları içebilirim???
yarım kg kuru kayısı bir adet kök tarçın ve 2 lt su ile yaptım 3 günlük çıktı

canım bişi sorucam ben püreyi sarı kayısı kurusu ile yaptım sen siyah olanları ile mi yapıyorsun ??

canım bişi sorucam ben püreyi sarı kayısı kurusu ile yaptım sen siyah olanları ile mi yapıyorsun ??

gün kurusu kayısı canım..günkurusu da siyah oluyor..istediğin kadar iç canım..hatta menülerinle birlikte de içebilirsin..sabah aç karnına ısıtıpta içebilirsin..daha bir faydalı olur bağırsaklara..nasıl oldu peki kabızlığın azıcık düzelme yokmu canım..

ben tecrübelilere bir soru daha soracağım..
şimdi birlikte tükettiğimiz besinler çok önemli ya..
geçmişe baktımda menülerden şunu çıkardım
et+sebze+yoğut oluyor..ama et veya baklagil varsa ekmek yenmiyor değilmi..
yumurtada et yerine geçtiği için onun yanındada mı et veya baklagil yasak???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…