ben tecrübelilere bir soru daha soracağım..
şimdi birlikte tükettiğimiz besinler çok önemli ya..
geçmişe baktımda menülerden şunu çıkardım
et+sebze+yoğut oluyor..ama et veya baklagil varsa ekmek yenmiyor değilmi..
yumurtada et yerine geçtiği için onun yanındada mı et veya baklagil yasak???
gün kurusu kayısı canım..günkurusu da siyah oluyor..istediğin kadar iç canım..hatta menülerinle birlikte de içebilirsin..sabah aç karnına ısıtıpta içebilirsin..daha bir faydalı olur bağırsaklara..nasıl oldu peki kabızlığın azıcık düzelme yokmu canım..
diyarrrrrrrr
kabızlıktan kurtuldum hersabah wc ye çıkıyorum nasılmı?
öglen genelde ayran içiyorum ayraın içne 1 tk keten tohumu atıyorum çok rahatladım tavsiye ederim cnm
teşekkür ederim doğru anlamşım o zaman...bide çorbalara tam buğday unu katabilirmiyiz peki..
ah ah ah ben sarı ile yaptım bugün siyahını alırım. olmaz mı canım dün çok iyi geldi walla. Allah razı olsun senden. zararı olmamasına çok sevindim çünkü tadı çok güsel :) güsel ve yasak olmaması harika.
laceyy saol cnm sporu seviyorum ben hem çocuklarbeni bunaltıyor temiz hava çok ii geliyor güne başlarken sen ankaradasın demek bende ankaradayım cnm
çok sevindim canım ya..ve kayısının binbir faydası var..bir kaçgün sonra yüzün dahabir bakımlı ve parlak görünür.cildide besliyor çünkü..doğal bakım kremi ayollbayanssulusmileah ah ah ben sarı ile yaptım bugün siyahını alırım. olmaz mı canım dün çok iyi geldi walla. Allah razı olsun senden. zararı olmamasına çok sevindim çünkü tadı çok güsel :) güsel ve yasak olmaması harika.
k.h. nedir kuzum:uhm:aben abla sadece sabah k.h alımını öneriyor cnm
o yüzden akşam k.h almamızı tavsiye etmiyor
o gelince yazar sanırım yeniden
bakalım yarın tartı neyi göstericek
bugün tartıldım ama aynıydı bakalım yarına gitmiş olacakmı
arkadaslar, dun benim mesajımın ustune gecmis olsun diye mesajlar vardı. ama yagmur yazıyordu, sanırım bana yazdınız ama emin olamadım bilmiyorumkismile cunku ismim Tuba kaydirigubbakcemile5 yine de tesk.ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?