Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

laceyy saol cnm sporu seviyorum ben hem çocuklarbeni bunaltıyor temiz hava çok ii geliyor güne başlarken sen ankaradasın demek bende ankaradayım cnm

diyarrrrrrrr

kabızlıktan kurtuldum hersabah wc ye çıkıyorum nasılmı?
öglen genelde ayran içiyorum ayraın içne 1 tk keten tohumu atıyorum çok rahatladım tavsiye ederim cnm

cnm ben yanıtlamaya çalışayım
ekmegi sadece sabah yiyoruz

ama eger sabah protain almışsan(yumurta,et)ekmek yemiyorsun

et ve baklagili aynı anda tüketmiyorsun

yumurta protein oldugu için et yiyebilirisn ama baklagil yasak:uhm:

ah ah ah ben sarı ile yaptım bugün siyahını alırım. olmaz mı canım dün çok iyi geldi walla. Allah razı olsun senden. zararı olmamasına çok sevindim çünkü tadı çok güsel :) güsel ve yasak olmaması harika.

diyarrrrrrrr

kabızlıktan kurtuldum hersabah wc ye çıkıyorum nasılmı?
öglen genelde ayran içiyorum ayraın içne 1 tk keten tohumu atıyorum çok rahatladım tavsiye ederim cnm

harika canım çok sevindim. bende keten tohumu vardı. öğlenleri ayran içince içine koyarım bende. sabah kayısı öğlen keten akşam kayısı :) artık daha da çıkmazsa yuh derim :)))))

ay diyar harikasın ya ii bir nokta yakalamışsın

güsel ve yasak harikaaaa:))

harbiden kaç şey var böle düsel ve yaska olmayan

aben abla

ben sabah 10-10:30 arası kahvaltı yapıyorum saat 1 de acıkıyorum üff ya ne sinir 2.5 3 saat olmadan azmı ekemk yiyorum acab

bimden alıyorum köy ekmegi
büyüklerden 1 dilim yiyorum küçük kısımlardan 2 dilim neden acıkıyorum bukadar çabuk anlamadım

merhaba kızlar,

dünkü menümü yazayım hemen...

kalkınca
2 incir

kahvaltı
1 dilim peyni sürülmüş tb ekmek
söğüş

ara
1 acur

akşam
2 hurma
2 kaşık mercimek yemegi
1 kase cacık
yarım karnıyarık
pek olmadı (

ara
1 kutu yagsız süt
1 kase beyaz leblebi
işte bu çok fazla oldu bence ama acıkdım..
sanırım gündüz biraz rahatsız oldugum için az yedim diye oldu..

arkadaslar, dun benim mesajımın ustune gecmis olsun diye mesajlar vardı. ama yagmur yazıyordu, sanırım bana yazdınız ama emin olamadım bilmiyorumkismile cunku ismim Tuba kaydirigubbakcemile5 yine de tesk.ederim..

bakalım yarın tartı neyi göstericek
bugün tartıldım ama aynıydı bakalım yarına gitmiş olacakmı

çok sevindim canım ya..ve kayısının binbir faydası var..bir kaçgün sonra yüzün dahabir bakımlı ve parlak görünür.cildide besliyor çünkü..doğal bakım kremi ayollbayanssulusmile
aben abla sadece sabah k.h alımını öneriyor cnm
o yüzden akşam k.h almamızı tavsiye etmiyor
o gelince yazar sanırım yeniden
k.h. nedir kuzum:uhm:
bakalım yarın tartı neyi göstericek
bugün tartıldım ama aynıydı bakalım yarına gitmiş olacakmı

ayyy heyecan yaptım şimdii yaaaeyvahedigeldismile

akrepcim kh dimek ;karbonhidrat dimek kısaca

bence sen heycanlan çünkü baya bir eksi çıkıcaksın bence

ya turşu olayını sorucam hep yiyebiliyoruyuz turşu

evet canım yiyebiliyoruz..ama akşamları fazla kaçırmamak lazım..özellikle perşembe akşamı..tuzlu olunca ödem yapar buda tartıya kötü yansır maalesef

arkadaslar, dun benim mesajımın ustune gecmis olsun diye mesajlar vardı. ama yagmur yazıyordu, sanırım bana yazdınız ama emin olamadım bilmiyorumkismile cunku ismim Tuba kaydirigubbakcemile5 yine de tesk.ederim..

o yanlışlığı ben yaptım canım kafam dalgındı ama sana yazdım :)bilmiyorumkismile

tekrar geçmiş olsun tuba cığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…