Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

[ı]evet canım yiyebiliyoruz..ama akşamları fazla kaçırmamak lazım..özellikle perşembe akşamı..tuzlu olunca ödem yapar buda tartıya kötü yansır maalesef[/ı]

süper bu akşam yemem ozman cnmım birde ben akşamları sütü kestim onun yerine yeşil çay içicem

masumcum sabahları kahvaltıdan sonra çok acıkıyorsan ekmeği 2 dilime çıkar eğer tb ekmek ise 2 dilim sorun olmaz sanırım bide domatesi salatalığı bol doğra yanında yağsız sütüde içtin mi peynirle filan öğlene kadar acıkmıyorum ben. kahvaltımı 8,30 yapıyorum öğlen yemeğimi 13,00 de yiyorum tok tutyor 12 ye kadar

ama şimdi şöle diyim diyar ben bimden alıyorum ortadaki kısımları kocaman dilimler oluyor 2 dilim fazla olmazmı

süt mü içsem acaba deidign gibi 5 saat acıkmıyorsun demek

ama şimdi şöle diyim diyar ben bimden alıyorum ortadaki kısımları kocaman dilimler oluyor 2 dilim fazla olmazmı

süt mü içsem acaba deidign gibi 5 saat acıkmıyorsun demek

10 -10:30 arası kahvaltı yapıyorum 1 de midem kazınıyor

banucum

ben kilo ile satılan tb ekmegi alıyorum
baya agır ve tok tutan bir ekmek
bim in ekmegini bu yuzden begenmiyorum
cunku biraz zayıf bir ekmek
mumkunse sen de o şekilde temin et
fırınlarda falan mutlaka vardır
eger bim yiyorsan da ben olsam koca dilim 3 tane yerdim
bahsettigim ekmekten bile 1-2 bazen 3 dilim bile yiyorum
ama sıkıntı olmuyor. yani doyana kadar yiyorum aslında.
kendimi kasmıyorum sabahları.

bugünkü menümü de vereyim kızlar..

kalkınca
2 incir

kahvaltı
1 dilim tb ekmek
2 kk yagsız peynir
5 zeytin
söğüş

ara
1 armut

öğlen
1 yumurta
1 acur

akşam
haşlanmış tavuk
salata
cacık

ara
2 incir
1 maden suyu

ayrıca bugun ilk kez Leslie Sansone 3 mil yaptım ama 2 kez :lepi:
hiç bu kadar terleteceğini tahmin etmemiştim, süpermiş........
ve 200 mekik, 200 twister hihoyyyt

bugünkü menüm:

sabah:
kayısı püresi

kahvaltıda:
3 dilim tb ekmeği
1 kk yağsız peynir
bir bardak yarım yağlı süt
domates salatalık biber
4 tane zeytin

öğlen:
yoğurtlu salata
biber dolmasının sadece yeşil kabuğunu yedim

ara:
bir armut

akşam:
salata
et sote
ayran

akşamda püremi içerim :)

İyi geceler hanımlar,

Bulabildiğim en az yağlı peynir % 7 yağ oranlı sütaş'ın light'ı oldu, diğerlerine göre oldukça düşük...tam buğday ekmeğini ist. halk ekmekten aldım, içeriğinde tam tane buğday unu yazıyor ama ekmek katkı maddesi içeriğinde buğday unu yazıyor bu beyaz un demek olmuyor mu? Şayet öyle ise ben yine uno'nun tam buğdayını alayım diyorum

Bu arada geçen hafta 60 kilo idim, dün aldığım dijital yeni tartım bana şaka yapmıyorsa kilom şu anda 59.2 :lepi: (50'li rakamları gördüm nihayet) yarın sabah tekrar tartılıp sonucu yazarım..ufukta hedef göründü kıssslarrrrrr...

Bu arada en favori sporun afrika sıcaklarında ev taşımak olduğunu keşfettim:roflol:

arkadaslar, dun benim mesajımın ustune gecmis olsun diye mesajlar vardı. ama yagmur yazıyordu, sanırım bana yazdınız ama emin olamadım bilmiyorumkismile cunku ismim Tuba kaydirigubbakcemile5 yine de tesk.ederim..

tuğbacığım yeniden geçmiş olsun. aslında gerçek isimlerimizi mahsuru yoksa yazsak nasıl olur. bazen niklerle hitap etmek çok komik oluyorkaydirigubbakcemile3 bu arada adım Nilgün

ben mamaktayım cnm
evlenmeden önce incirlide oturuyorduk
Ankara ya geleli bu sene 3. yıl olacak ama hala bazı semtlerin yerini dahi bilmiyorum.aslında etimesgut tarafına gitmek istiyorum ama il içi tayinde olmadı malesef. seneye şansımı bir daha deneyeceğim.
evet canım yiyebiliyoruz..ama akşamları fazla kaçırmamak lazım..özellikle perşembe akşamı..tuzlu olunca ödem yapar buda tartıya kötü yansır maalesef

turşu konusunda mümkün olduğunca az tüketmekte fayda var. Akrepciğimin de dediği gibi içerisinde aşırı derecede tuz var ve malesef ödem yapıyor. mümkün olduğunca tuzdan uzak durmak lazım.dr dediği gibi tuz ömrü kısaltıyormuş

kutlarım canım. dilerim en kısa sürede ideal kilona kavuşursun darısıda bize:Saruboceq:

kutlarım canım. dilerim en kısa sürede ideal kilona kavuşursun darısıda bize:Saruboceq:

Teşekkürler lacey, dilerim hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız...şu bi gerçek ki,monti metabolizmayı gerçekten harekete geçiriyor, öyle olmasaydı, montisiz geçen şu son üç haftada mümkün değil kilo veremezdim, iyi ki burayı keşfettim, iyi ki varsınıza.s.:enbuyukkk:

Selam kıslar,

benim misafirler var yatılı ondan sadece kilo bildirimi için girdim onlar gelmeden ...acayip mutluyum 1.7 kg vermişim yaaa...zemuszemus

05.07.2010 83.9
09.07.2010 83
16.07.2010 82
23.07.2010 82
30.07.2010 81
06.08.2010 80.3
13.08.2010 79.2
20.08.2010 77.5

hepinizi öpüyom,

günaydın kızlar...bu hafta kilom aynı maalesef,regl beni alt üst etti,neyseki bugün bitiyo,yarın kaldığım yerden devam

günaydın kızlar benimde 500 gr gitmiş 73 oldum az vermişim aslında

bu hafta biraz degiştircem beslenme şeklimi sabah karnımı iice doyurcam öglen erken yemek zounda kalmam akşamda 7.30 da yiycem sütte içmiycem akşam yeşil çay içicem bakalım ne fark etcek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…