[ı]evet canım yiyebiliyoruz..ama akşamları fazla kaçırmamak lazım..özellikle perşembe akşamı..tuzlu olunca ödem yapar buda tartıya kötü yansır maalesef[/ı]
ama şimdi şöle diyim diyar ben bimden alıyorum ortadaki kısımları kocaman dilimler oluyor 2 dilim fazla olmazmı
süt mü içsem acaba deidign gibi 5 saat acıkmıyorsun demek
10 -10:30 arası kahvaltı yapıyorum 1 de midem kazınıyor
o yanlışlığı ben yaptım canım kafam dalgındı ama sana yazdım :)bilmiyorumkismile
tekrar geçmiş olsun tuba cığım
10 -10:30 arası kahvaltı yapıyorum 1 de midem kazınıyor
arkadaslar, dun benim mesajımın ustune gecmis olsun diye mesajlar vardı. ama yagmur yazıyordu, sanırım bana yazdınız ama emin olamadım bilmiyorumkismile cunku ismim Tuba kaydirigubbakcemile5 yine de tesk.ederim..
Ankara ya geleli bu sene 3. yıl olacak ama hala bazı semtlerin yerini dahi bilmiyorum.aslında etimesgut tarafına gitmek istiyorum ama il içi tayinde olmadı malesef. seneye şansımı bir daha deneyeceğim.ben mamaktayım cnm
evlenmeden önce incirlide oturuyorduk
evet canım yiyebiliyoruz..ama akşamları fazla kaçırmamak lazım..özellikle perşembe akşamı..tuzlu olunca ödem yapar buda tartıya kötü yansır maalesef
İyi geceler hanımlar,
Bulabildiğim en az yağlı peynir % 7 yağ oranlı sütaş'ın light'ı oldu, diğerlerine göre oldukça düşük...tam buğday ekmeğini ist. halk ekmekten aldım, içeriğinde tam tane buğday unu yazıyor ama ekmek katkı maddesi içeriğinde buğday unu yazıyor bu beyaz un demek olmuyor mu? Şayet öyle ise ben yine uno'nun tam buğdayını alayım diyorum
Bu arada geçen hafta 60 kilo idim, dün aldığım dijital yeni tartım bana şaka yapmıyorsa kilom şu anda 59.2 :lepi: (50'li rakamları gördüm nihayet) yarın sabah tekrar tartılıp sonucu yazarım..ufukta hedef göründü kıssslarrrrrr...
Bu arada en favori sporun afrika sıcaklarında ev taşımak olduğunu keşfettim:roflol:
kutlarım canım. dilerim en kısa sürede ideal kilona kavuşursun darısıda bize:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?