diyar süperdin cnm 1 kilo tbrike deim valla baka bana tıkanrım kaldım
inşallah olursun musumcum ...6 lı rakamları görmek istiyoum ben artıkınnn
5 hafta sonra 27 eylülde benim aşklarımın dogum günü ve ozman 65 olmak istiyordum sanırım okadar olamam ama 68 filan olsam süper olurum haftada 1 kilo vermem lazım
tebrikler diyarcım ....günaydın kızlar
kilo verene herkesi tebrik ediyorummm
başlangıç kg: 96,7
geçen hafta kg: 82,3
bu haftaki kg: 81,3
verilen kg :1 kg
bunada şükür diyorum :)
nazlım senin kilo kayıtlarım yok bende 4.5 haftadır . müsaid oldugunda listelermisin 5. haftalık kilonu fıstık ŞenizKilomda 59,6 bu arada kızlar
:roflol:he valla en iyi spor hemşom ....İyi geceler hanımlar,
Bulabildiğim en az yağlı peynir % 7 yağ oranlı sütaş'ın light'ı oldu, diğerlerine göre oldukça düşük...tam buğday ekmeğini ist. halk ekmekten aldım, içeriğinde tam tane buğday unu yazıyor ama ekmek katkı maddesi içeriğinde buğday unu yazıyor bu beyaz un demek olmuyor mu? Şayet öyle ise ben yine uno'nun tam buğdayını alayım diyorum
Bu arada geçen hafta 60 kilo idim, dün aldığım dijital yeni tartım bana şaka yapmıyorsa kilom şu anda 59.2 :lepi: (50'li rakamları gördüm nihayet) yarın sabah tekrar tartılıp sonucu yazarım..ufukta hedef göründü kıssslarrrrrr...
Bu arada en favori sporun afrika sıcaklarında ev taşımak olduğunu keşfettim:roflol:
ankaradamışınya musumum kıs her yerde var tam bugday ekmegi ankarada . onununki hele her mar. var.alsanaalsanasmilekızlar ozman bugday ekmegi yapan fırın bulmam laızm benim acilen
tebrikler nevkuşum bak spor sana yaradı ..zemuszemusSelam kıslar,
benim misafirler var yatılı ondan sadece kilo bildirimi için girdim onlar gelmeden ...acayip mutluyum 1.7 kg vermişim yaaa...zemuszemus
05.07.2010 83.9
09.07.2010 83
16.07.2010 82
23.07.2010 82
30.07.2010 81
06.08.2010 80.3
13.08.2010 79.2
20.08.2010 77.5
hepinizi öpüyom,
kirazım bence aynı çıkman bile güzel hemde regl sin ..kaydirigubbakcemile5günaydın kızlar...bu hafta kilom aynı maalesef,regl beni alt üst etti,neyseki bugün bitiyo,yarın kaldığım yerden devam
bak hatalrını nasılda ayıklamışım her zaman derim hatalarımızı en iyi kendimiz bilir ayıklarız ....günaydın kızlar benimde 500 gr gitmiş 73 oldum az vermişim aslında
bu hafta biraz degiştircem beslenme şeklimi sabah karnımı iice doyurcam öglen erken yemek zounda kalmam akşamda 7.30 da yiycem sütte içmiycem akşam yeşil çay içicem bakalım ne fark etcek?
eger doymuyorsan sabah ekmegini artırmanda bir sakınca yok masumcum ben hep 3.4 dl yerdim ...ama şimdi şöle diyim diyar ben bimden alıyorum ortadaki kısımları kocaman dilimler oluyor 2 dilim fazla olmazmı
süt mü içsem acaba deidign gibi 5 saat acıkmıyorsun demek
naz 3 dilkim derken ekmegin dilimleri ne kadar acaba
inşallah olursun musumcum ...
Tebrikler diyarcım ....
Nazlım senin kilo kayıtlarım yok bende 4.5 haftadır . Müsaid oldugunda listelermisin 5. Haftalık kilonu fıstık şeniz
masumcum karbonhidrat akşamda alıyoruz tavsiye etmedigimiz ekmek ..aben abla sadece sabah k.h alımını öneriyor cnm
o yüzden akşam k.h almamızı tavsiye etmiyor
o gelince yazar sanırım yeniden
bimin ekmeklerini 2 kere aldım oda mecburiyetten masumum . çok tadsız çokda hafif ondan açıkıyorsun .... o ekmekden 2 dl yemende bir sakınca yok .... kendine sert bir tam ekmek bul .. mamak dada var büyük marketler gittiginde 2.3. tn. al ...at buzluga bişi olmaz çıkarıncada kızartırsın çıtır çıtır . ekmek kızarınca şeker oranı dahda düşer aklında olsun ...:hulya:aben abla
ben sabah 10-10:30 arası kahvaltı yapıyorum saat 1 de acıkıyorum üff ya ne sinir 2.5 3 saat olmadan azmı ekemk yiyorum acab
bimden alıyorum köy ekmegi
büyüklerden 1 dilim yiyorum küçük kısımlardan 2 dilim neden acıkıyorum bukadar çabuk anlamadım
a.sahhhh aben abla yetişmişsin yine
evet ablacıms en deidn ya süt kilo yapıyor diye zili demişti diye bende içmiycem artık
zaten sabah ii doyarsam öglen 2 de yerim yemegimi ögle ile akşam arasında ise ögün bile yememe gerek kalma bunda bir sakınc aolmaz sanırımd imi
akşamda 7.30 da yedinmi tmmdır ne kuruyemiş tırtıklarım nede süt içerimm
tşk edeirm yardımların için
afiyet olsun bir sakıncası yok . yanlız masumcum bende evde yapıyorum çogunlukla ama kaymagını alıyorum . sütkende yogurt oluncada ... yaklasık 5 kg den 1 ks kaymak çıkıyor ... bunu yemme . ikizlere yedir .:ecrin_bebek:ayyy çenem düştü bird eşunu sölüycem ben yoggurdu hep ev de yapma yogurt yiyorum aben abla ohaoldumsmile
çok az yiyordun nazlım eski düzenine dönünce tıkırdayrsınNAZ..... BAŞLANGIÇ.... 12..2..2010......
BAŞLANGIÇ KİLOSU .... 66,300 gr.
ilk hafta ....... 66.300 gr.
1. hafta .........64,400 gr.
2. hafta ........ 63.700 gr.
3. hafta ........ 63.700 gr.
4. hafta ........ 62.700 gr.
5. hafta ........ 62.000 gr.
6. hafta ........ 62.000 gr.
dügünü var ara verdi.
7.hafta .......... 62.000 gr.
8. hafta ........ balayında ....
tekrar bizimle...63 800gr.
1. hafta........... 63.300 gr..
2. hafta .......... 63 100 gr.
3. hafta .......... 62.500 gr. (kaçamak yap.)
4. hafta .......... 62 500 gr.
5. hafta .......... 61.000 gr.
6. hafta .......... 61.000 gr.
7 .hafta ...........bıraktı ......
9 HAFTA .........62 500 gr.
10 hafta ..........60 500 gr ..
11 hafta ..........59 500 gr.
12 hafta ..........tatilde ......
13 hafta ..........61,00 tatil dönüşü
14.hafta ..........59,500
15. hafta .........59,500
16.hafta ..........58,900
17. hafta .........58,900
18. hafta ..........60,500
19.hafta ...........59,600
listem böyle ablam . kaçamaksız 5. haftamı bitiriyorum inşallah bu hafta ama hep bu kilolarda takıldım . ama pes etmek yok sonunda zafer benim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?