Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

çok az yiyordun nazlım eski düzenine dönünce tıkırdayrsın
birde artık spor yapma zamanın geldide geçiyor bile haberin olsun .yerimseniben

biliyorum ablam spor yapmam gerekiyor . bir spor salonu buldum . ramazandan sonra platese başlayacağım ablacığım .....

tubacım bu uyarıyı sana sürekli yapıyorum ama okumuyorsun galiba
ETLE BAKLAGİL 1. AŞAMaDA YASAKKKK . ANCAK 2. AŞAMDA YİYEBLİRSİN .
ablan oolrak artık dövecem vallla bu kaçıncı yazışım bu konuda sana..
aynen devam ediyorsun yemeye ...alsanaalsanasmile
sonrada kilo veremedim diyorsun ılmaz:

menünde şöyle bakınca olmayan gün boyu aç kalıp akşam ymeklere saldırdıgını görüyorum . vede montiye uygun menüde olmayınca kilo verememen gayet dogal ....
bu mönün dünkü deyil biliyorum ama genelde menülerin böyle sanırım .:hulya:
ŞU EKMEGE SÜRDÜGÜNÜZ PEYNİRLERDE YAGLI AZDA OLSA ...HATIRLATAYIM ....

Son düzenleme:
bi kaçak daha yakaladım ....lmaz: bu hafta kilonuz neden durdu belli ekrep hanumcum ....naniknanik

dondurma olMAsa süper bir monti menüsü olmuş diyarcım ....
bol bol da protein var süper ...alkisalkisalkis

KISLAR ŞUNU YAMAK ZORUNDAYIM . MONTİDE KAÇAMAK YASAKKKKK NE KADAR OLURSA OLSUN .. BEN YOKKEN BUNU NORMAL GİBİ KARŞILAMAYA BAŞLAMIŞSINIZ ...kötükedihüso

bi kaçak daha yakaladım ....lmaz: bu hafta kilonuz neden durdu belli ekrep hanumcum ....naniknanik

kuzum bu hafta kilomun durması malum ramazan ayına girdik o yüzdendi..zira hiç kaçamak yapmamıştım..2.kaşık bugur pilavından değildi yani tatlışyerimseniben ve aynı gün cüzdanımı çaldırdım tüm öğleden sonra karakol du ifadeydi olay yeri incelemeydi uğraşıp durdum.inan oruç olduğumu bile unutmuştum şoktan düşün yani..akşam ezanı iki bardak su içip yattım bitkinlikten hiç canım bişii istemiyordu..bir saat sonra kızım anne acıktım diyince acele hazırlayıverdim işte menüyü..zaten pilavdan aldığım iki kaşık sonrası aklıma geldi montide pilav olmadığı kaydirigubbakcemile3 ama yemiştim artık guclubacismile
bööle işte:kedi:

GEÇMİŞ OLSUN BULDUNMU CÜZDANI ...delikafadulden

AKREP 33..

BAŞLANGIÇ. ...29.3 2010 .

ilk hafta ............ 72.900 gr.
1. hafta ............. 71.400 gr.
2. hafta ............. 71.000 gr.
3. hafta ............. 72 200 gr . (geçen hafta bozdu )
4. hafta ........... ..69.600 gr.
5. hafta ............. 71.000 gr.(geçen hafta kaçamak ..
6. hafta ............ 69 600 gr.
7. hafta ............ 72 100 gr.( tekrar bozdu )((((
8. hafta ............ 69 800 gr.
9. hafta ........... 69 800 gr
10. hafta ......... 69 500 gr.
11.hafta .......... 69 600 gr.(kaçamak yapıyor )..
12 hafta .......... 69 100 gr. .
bi süre ara verdi....
tekrar bizimle .......

1. hafta ........68 600gr...
2.hafta ....... .66 500gr.
3.hafta..........66 300 gr
4.hafta..........66 000 gr
5.hafta..........64 500 gr
6.hafta......... 63 900 gr
7.hafta..........63,900 gr

ve bugün

8.hafta.........63,300 gr
600 gr gitmişsositososito
aslında dün iftar öncesi 62 yi görmüştüm ama sabah tartılmak en mantıklısı bence..

canım ben süt içmek istemediğim zaman ayran içiyorum sabahları.o da tok tutuyor.

alkisalkisalkis

yavaş da olsa istikrarlı gidiyorsun canım
günaydın kızlar
kilo verene herkesi tebrik ediyorummm

başlangıç kg: 96,7
geçen hafta kg: 82,3
bu haftaki kg: 81,3
verilen kg :1 kg

bunada şükür diyorum :)

kutlarım canımyerimseniben

bende evde yapıyorum yoğurdumu . eşimin kuzeni kimya mühendisi. asla hazır yoğurtları tavsiye etmiyor. yerimseniben

KISLAR ŞUNU YAMAK ZORUNDAYIM . MONTİDE KAÇAMAK YASAKKKKK NE KADAR OLURSA OLSUN .. BEN YOKKEN BUNU NORMAL GİBİ KARŞILAMAYA BAŞLAMIŞSINIZ ...kötükedihüso

haklısın canım , ama yıllarca yaptığımız yanlış beslenmenin izleri kolay kolay silinmiyor malesef.
ramazanda daha çok zorlanıyorum ben. mutlaka iftara çorba yapıyorum. yanında ekmek yemesemde mutlaka et yemeği oluyor. çorbada genelde ekmek grubundan sayıldığı için montiye uymuyor maleseflmaz:

bu hafta kilom aynı . neden aynı derseniz dün akşam iftada dışarda yedik çok kaçırmasamda montiye uygun değildi. çok geç döndük sahurda yapmadım.
aebenciğim bende ramazan boyunca izne ayrılmak istiyorum. dilerim kilo almadan tamamlarım ramazanı. kilo bildirimi yapmasamda sohbetlerinize ortak olurum

lacey ......
başlama tarihi......17 .6. 2010 .

ilk hafta ..........71 500 gr.
1. hafta ........... 69 500 gr.
2. hafta ........... 69 500 gr . (kaçamak )
3. hafta ........... 70 100 gr.
4. hafta ........... 71 000 gr.
5. hafta ........... 70 000 gr..
6. hafta ............70. 000gr(ramazan sonuna kadar izinli:kedi:)

günaydın fıstıklar, hayırlı cumalar herkese...

bildirim için gecikdim, annemdeyim biliyorsunuz. sürekli giremiyorum.

neyse hemen konuya gireyim.. 72,5 kg olmuşum. delikafadulden ben de inanamadım kızlar. çok mutluyum hihoyyyt geçen hafta 73,7 kg idim. 1,2 kg gitmiş :sm_cool:

daha geçmişe hiç bakmadım. ilk fırsatta okuyacagım. umarım herkes çok güzel kilo vermiştir.

19.04.2010.................87,50 gr

sürekli bozulan diyetlerden sonra monti

12.07.2010.........................

ilk başlangıç..............81,50 gr

1.Hafta....................79.80 gr

2.Hafta....................77.60 gr

3.Hafta....................76,20 gr

4.Hafta....................74,80 gr

5.Hafta....................73,70 gr

6.Hafta....................72,50 gr

tebriklerrrrr

aben ablaaaa alemsin valla şimdi şöle pc başında duruyorum
notbook zaten mutfakta duruyor yemek yaparken çocuklar oynarken 2 dk bakıp çıkıyorum çöle sürekli başında degilim

ama okumama gerekiyor tabikii
kendme başka bir ekmek alıcam en kısa zmanda

benneyaptımkiayy ölücem şimdi yaaa..
eve gittim geldim..boğazım kurudu yutkunamıyroum artık..sabahtan yemek yapmıştım akşam için..akşama misafir alıyorum iftara..dedim kolaylık olsun bir kısmını sabah yapiim..ayy aklıma geldi birden tencerenin altını kapatmadığım...........................
fişek gibi çıktım işyerinden hiçbir evrak hiç kimse umurumda değil..eve öyle koşuşum varki..apartman girişinden..asansör yukarı çıkarken müthiş duman kokusu dizlerimin bağını çözdü yığılıp kalıcaktım asansörün içine yaa:2: dış kapıyı açtım iç kapıyı açamıyorum..ellerim titriyor anahtarı iki defa düşürdüm elimden yasakkelime evde iki can yatıyor biri kızım biri eşim..Allahım diyorum aklıma geleni başıma getirme kalbim duruyordu yaa..dumandan zehirlenmiş iki canın vebalini kaldıramazdım ben mafoldumben
neyse zorla açabildim kapıyı mutfağa koştum.pis br yanık kokusu..evet ocak yanıyor ve az kalmış etrafın tutuşmasına..öyle pis duman ve kokusu varki.hemen kapadım ocağı tencereyi balkona attım havlularla tutarak..Allahtan yatak odaları ile mutfağımın arası epey var.ev büyük ve iki cepheli karşılıklı açıktı balkon kapılarım çok güzel serin oluyor öylede..o dumanın zehrini oluşan rüzgar akımı yok etmiş çok şükür yaa..kızım kalktı arkasından babası çok şükür:Saruboceq: öptüm sevdim kızımı çıktım geldim işe..hala elim ayağım çözülmüş durumda..Allahım şükürler olsun sana..

Akrepcimmm çoookkk geçmiş olsun tatlım, okurken ben bile gerildim senin yaşadıklarını düşünemiyorum, korku içerikli roman okudum sanki, verilmiş sadakan varmış, kriz anında panik çok şeye mal oluyor tatlım, aklına geldiği an keşke eşini arasaydın, zaman kaybı olmazdı, çok şükür ki önemli birşey olmamış, tekrar geçmiş olsun...

Bu arada net kilomu vereyim 58.6 sositososito kilo veren arkadaşları da kendimi de tebrik ediyorumalkisalkisalkis

akrep ben cüzdanın için geçmiş olsun demiştim cnm

ay kabs gibi bir olay yaşamışsın cnmm yaaa allah korumuş
eşini arasaydın keşke aklına geldiginde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…