benneyaptımkiayy ölücem şimdi yaaa..
eve gittim geldim..boğazım kurudu yutkunamıyroum artık..sabahtan yemek yapmıştım akşam için..akşama misafir alıyorum iftara..dedim kolaylık olsun bir kısmını sabah yapiim..ayy aklıma geldi birden tencerenin altını kapatmadığım...........................
fişek gibi çıktım işyerinden hiçbir evrak hiç kimse umurumda değil..eve öyle koşuşum varki..apartman girişinden..asansör yukarı çıkarken müthiş duman kokusu dizlerimin bağını çözdü yığılıp kalıcaktım asansörün içine yaa:2: dış kapıyı açtım iç kapıyı açamıyorum..ellerim titriyor anahtarı iki defa düşürdüm elimden yasakkelime evde iki can yatıyor biri kızım biri eşim..Allahım diyorum aklıma geleni başıma getirme kalbim duruyordu yaa..dumandan zehirlenmiş iki canın vebalini kaldıramazdım ben mafoldumben
neyse zorla açabildim kapıyı mutfağa koştum.pis br yanık kokusu..evet ocak yanıyor ve az kalmış etrafın tutuşmasına..öyle pis duman ve kokusu varki.hemen kapadım ocağı tencereyi balkona attım havlularla tutarak..Allahtan yatak odaları ile mutfağımın arası epey var.ev büyük ve iki cepheli karşılıklı açıktı balkon kapılarım çok güzel serin oluyor öylede..o dumanın zehrini oluşan rüzgar akımı yok etmiş çok şükür yaa..kızım kalktı arkasından babası çok şükür:Saruboceq: öptüm sevdim kızımı çıktım geldim işe..hala elim ayağım çözülmüş durumda..Allahım şükürler olsun sana..
nerdeee
kimlikler gitti ehliyet gitti kredi kartları gitti.birmiktar nakdim vardı o da gitti..:1no2:
günaydın fıstıklar, hayırlı cumalar herkese...
bildirim için gecikdim, annemdeyim biliyorsunuz. sürekli giremiyorum.
neyse hemen konuya gireyim.. 72,5 kg olmuşum. delikafadulden ben de inanamadım kızlar. çok mutluyum hihoyyyt geçen hafta 73,7 kg idim. 1,2 kg gitmiş :sm_cool:
daha geçmişe hiç bakmadım. ilk fırsatta okuyacagım. umarım herkes çok güzel kilo vermiştir.
ketumcuğum yeniden tebrikler[B...
Bu arada net kilomu vereyim 58.6 sositososito kilo veren arkaşları da kendimi de tebrik ediyorumalkisalkisalkis[/B]
tubacım bu uyarıyı sana sürekli yapıyorum ama okumuyorsun galiba
ETLE BAKLAGİL 1. AŞAMaDA YASAKKKK . ANCAK 2. AŞAMDA YİYEBLİRSİN .
ablan oolrak artık dövecem vallla bu kaçıncı yazışım bu konuda sana..
aynen devam ediyorsun yemeye ...alsanaalsanasmile
sonrada kilo veremedim diyorsun ılmaz:
menünde şöyle bakınca olmayan gün boyu aç kalıp akşam ymeklere saldırdıgını görüyorum . vede montiye uygun menüde olmayınca kilo verememen gayet dogal ....
bu mönün dünkü deyil biliyorum ama genelde menülerin böyle sanırım .:hulya:
ŞU EKMEGE SÜRDÜGÜNÜZ PEYNİRLERDE YAGLI AZDA OLSA ...HATIRLATAYIM ....
tuğbacığım yeniden geçmiş olsun. aslında gerçek isimlerimizi mahsuru yoksa yazsak nasıl olur. bazen niklerle hitap etmek çok komik oluyorkaydirigubbakcemile3 bu arada adım Nilgün
Ankara ya geleli bu sene 3. yıl olacak ama hala bazı semtlerin yerini dahi bilmiyorum.aslında etimesgut tarafına gitmek istiyorum ama il içi tayinde olmadı malesef. seneye şansımı bir daha deneyeceğim.
turşu konusunda mümkün olduğunca az tüketmekte fayda var. Akrepciğimin de dediği gibi içerisinde aşırı derecede tuz var ve malesef ödem yapıyor. mümkün olduğunca tuzdan uzak durmak lazım.dr dediği gibi tuz ömrü kısaltıyormuş
tuğbacığım kutlarım ,tebrikler.
ketumcuğum yeniden tebrikler
benneyaptımkiayy ölücem şimdi yaaa..
eve gittim geldim..boğazım kurudu yutkunamıyroum artık..sabahtan yemek yapmıştım akşam için..akşama misafir alıyorum iftara..dedim kolaylık olsun bir kısmını sabah yapiim..ayy aklıma geldi birden tencerenin altını kapatmadığım...........................
fişek gibi çıktım işyerinden hiçbir evrak hiç kimse umurumda değil..eve öyle koşuşum varki..apartman girişinden..asansör yukarı çıkarken müthiş duman kokusu dizlerimin bağını çözdü yığılıp kalıcaktım asansörün içine yaa:2: dış kapıyı açtım iç kapıyı açamıyorum..ellerim titriyor anahtarı iki defa düşürdüm elimden yasakkelime evde iki can yatıyor biri kızım biri eşim..Allahım diyorum aklıma geleni başıma getirme kalbim duruyordu yaa..dumandan zehirlenmiş iki canın vebalini kaldıramazdım ben mafoldumben
neyse zorla açabildim kapıyı mutfağa koştum.pis br yanık kokusu..evet ocak yanıyor ve az kalmış etrafın tutuşmasına..öyle pis duman ve kokusu varki.hemen kapadım ocağı tencereyi balkona attım havlularla tutarak..Allahtan yatak odaları ile mutfağımın arası epey var.ev büyük ve iki cepheli karşılıklı açıktı balkon kapılarım çok güzel serin oluyor öylede..o dumanın zehrini oluşan rüzgar akımı yok etmiş çok şükür yaa..kızım kalktı arkasından babası çok şükür:Saruboceq: öptüm sevdim kızımı çıktım geldim işe..hala elim ayağım çözülmüş durumda..Allahım şükürler olsun sana..
nerdeee
kimlikler gitti ehliyet gitti kredi kartları gitti.birmiktar nakdim vardı o da gitti..:1no2:
bu yiyecekler montide serbetr diyarcım bir mehsuru yok ...akrepcim bişi sorucam acaba diyorum ben o kayısı haşlanırken bir tane armut da koyup haşlansa tarçınla nasıl olur hep birlikte püre olsalar?
diğer sorumda aebencime TAT marka cevizli kahvaltılık aldım. içinde ceviz,salça,domates püresi,yağ,sarımsak,baharat olduğu yazıyor. iki gündür yiyorum ama sanada sormak istiyorum.montiye uygun mu??
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3anlaşılan sende o virüsden kapmışın ...ablam ... salla gitsin gittigi yere kadar . senin içine hangi kilo siniyorsa o kiloda ol ablam ...Teşekkürler Lacey, insanoğlu'nun gözü doymazmış ya, diyorum ki acaba hedefi 50'ye mi çeksem, sonra diyorum ki, bu yaştan sonra manken olacak halim yok ya 55 iyidir diyorum hadi olmadı 53-54:)))
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenbenneyaptımkiayy ölücem şimdi yaaa..
akrebim buna karışık gün yinede buna şükür demek lazım rabbım beterinden saklasın ...:Saruboceq:nerdeee
süpersiniz kıslar valla ramazan vs dinlemiyor takır takır veriyorsunuz kiloları .....zemuszemus
olumunekankayizsmile SENLEDE BİZ BAŞLARIZ KALAN KİLOLARA LACEYİM OLURMU ....olumunekankayizsmilebende ramazan sonrası inşallah vereceğim takır takır kiloları:Saruboceq:
hayirli aksamlar arkadaslar bende kilo bildirimi yapayim dedim
bu sabah kilom 54.400 cikti tatil esnasindaki abur cuburlara bakarsak yinede biraz vermisim
ama kontrollu abur cuburlardi oglen yediysem aksami hafif gecirmeye calistim anliycaniz kontrolu elden birakmadim
bu arada en son kilom 55,300 idi tam tarihini hatirlayamiyorum ama yaklasik 4 hafta onceki kilom olmali.
butun kilo veren arkadaslarida tebrik ediyorum.gelelim menuye
sahur 4 dilim t.b.ekmek marmelat peynir zeytin 1 domates 2 bardak cay ve capuccino
iftar kabak yemegi ayran salata
yatmadan once meyve
umarim iyi bir menudur aebencim ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?