Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

nerdeee
kimlikler gitti ehliyet gitti kredi kartları gitti.birmiktar nakdim vardı o da gitti..:1no2:

her iki olay içinde geçmiş olsun akrepciğim:teselli: bende masumun dediğini söylecektim. eşini neden aramadın

akrepcim bişi sorucam acaba diyorum ben o kayısı haşlanırken bir tane armut da koyup haşlansa tarçınla nasıl olur hep birlikte püre olsalar?

diğer sorumda aebencime TAT marka cevizli kahvaltılık aldım. içinde ceviz,salça,domates püresi,yağ,sarımsak,baharat olduğu yazıyor. iki gündür yiyorum ama sanada sormak istiyorum.montiye uygun mu??

tuğbacığım kutlarım ,tebrikler.
[B...

Bu arada net kilomu vereyim 58.6 sositososito kilo veren arkaşları da kendimi de tebrik ediyorumalkisalkisalkis[/B]
ketumcuğum yeniden tebrikler

Ayyy bi de cüzdanın mı kayboldu akrepcimmm, hay allah yaaa, nazar mı değdi nedir, allah cümlemizi kem gözlerden korusun inşallah:Saruboceq:

Teşekkürler Lacey, insanoğlu'nun gözü doymazmış ya, diyorum ki acaba hedefi 50'ye mi çeksem, sonra diyorum ki, bu yaştan sonra manken olacak halim yok ya 55 iyidir diyorum hadi olmadı 53-54:)))

ayy ketum inanmıyorum yaa 50 kilo çok zayıf yaa
valla ben bi 63 olayım daha ne isterim kü

ablacım okumazmıyım, elbetteki okuyorum bana veya başkalarına yazdıklarını.
ama kitabı okumadan, diyete buradaki bilgilerle ancak adapte olabiliyorum.
bir önceki kaçamağı (kaçamak da değil aslında bilinçsizliği) isteyerek yapmamıştım..
bunu da yedim çünkü evde olmadıgımdan kendime uygun yiyecekler bulmaya çalışıyorum şu günlerde.
tabi ki bunu mazeret olsun diye demiyorum.
belki inanmayacaksın ama karnıyarıgı yedim ve sonra aklıma geldi yasak oldugu.
bu yuzden yarısını yemeden bıraktım. onda da ancak 1 tatlı kaşığı kıyma vardır.
ekmeğe sürdüğüm peynir ise bimin peynirini ufalayıp sürmüştüm, yağlı degildi yani.
üst üste olunca sanırım sen hep bu şekilde beslendigimi düşündün ama mönülerim tabi ki boyle degil.
ayrıca kilo konusunda şükürler olsun şu güne dek iyi gittim. sanırım doğum sonrası şişliklerden kurtuldum.
bugun itibariyle tam doğum öncesi kilomdayım.
bundan sonrası yavaş gidebilir ama olsun gitsin de...

tamam nilgüncüm, tabi ki sakıcası yok ismimle hitap edebilirsin canım kaydirigubbakcemile5

tuğbacığım kutlarım ,tebrikler.

ketumcuğum yeniden tebrikler

çok sagol canım opuyorumnanaktan

nerdeee
kimlikler gitti ehliyet gitti kredi kartları gitti.birmiktar nakdim vardı o da gitti..:1no2:

canım üstüste gelmiş ya. okurken bile panik oldum yazdıklarını.
verilmiş sadakanız varmış canım. çooook geçmiş olsun.
allah beterinden korusun.

bu yiyecekler montide serbetr diyarcım bir mehsuru yok ...
Teşekkürler Lacey, insanoğlu'nun gözü doymazmış ya, diyorum ki acaba hedefi 50'ye mi çeksem, sonra diyorum ki, bu yaştan sonra manken olacak halim yok ya 55 iyidir diyorum hadi olmadı 53-54:)))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3anlaşılan sende o virüsden kapmışın ...ablam ... salla gitsin gittigi yere kadar . senin içine hangi kilo siniyorsa o kiloda ol ablam ...
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
nerdeee
akrebim buna karışık gün yinede buna şükür demek lazım rabbım beterinden saklasın ...:Saruboceq:

süpersiniz kıslar valla ramazan vs dinlemiyor takır takır veriyorsunuz kiloları .....zemuszemus

guclubacismileahhhhhh ahhhhhhh
çocuklara sabah puding yapmıştım üzeri fındıklı
k.valdemler geldi onlara ikram ettim
deniz yemedi azzcık kaldı valla kendimkle savaşıyorum yememek için
sadım dolaba kaldırdım

beynime komut veriyorm şu an pişen bol dereotlu kabaktan nefis bişiy yok diyerekkaydirigubbakcemile3
yaptım birde yeşil çay oh mis gibin oldu

bu hafta 0 kaçamak var bakalım giden ne kadar olacak
d.gününe kadar dahada zayıf olmam laızmmm
ozman alacagım hazı ve keyfi

1 tencere pudinge degişmem

aben abla sorularımla bıktırısm seni ama bişiy sorma istiyorum

mesela kalori hesabı yaparken 1 porisyon meyve yiyoruz
kuru meyve yerkende şöle oluyor 1 incir 1 porsiyon
3 kayısı 1 porsiyon gibi

montide bölemi
yani 2 incir
yada 5 kayısı yiyebilirmiiyim

hayirli aksamlar arkadaslar bende kilo bildirimi yapayim dedim
bu sabah kilom 54.400 cikti tatil esnasindaki abur cuburlara bakarsak yinede biraz vermisim
ama kontrollu abur cuburlardi oglen yediysem aksami hafif gecirmeye calistim anliycaniz kontrolu elden birakmadim
bu arada en son kilom 55,300 idi tam tarihini hatirlayamiyorum ama yaklasik 4 hafta onceki kilom olmali.
butun kilo veren arkadaslarida tebrik ediyorum.gelelim menuye
sahur 4 dilim t.b.ekmek marmelat peynir zeytin 1 domates 2 bardak cay ve capuccino
iftar kabak yemegi ayran salata
yatmadan once meyve

umarim iyi bir menudur aebencim ne dersin?

merhabalr aslında ne güsel zayıfsınız kaç kilo olmak istiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…