Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

olumunekankayizsmile SENLEDE BİZ BAŞLARIZ KALAN KİLOLARA LACEYİM OLURMU ....olumunekankayizsmile

aebenciğim olmazmı hiç büyük zevkle,kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 şimdi hedefim bayrama kadar kilo almamak ,verirsem de ne ala

masumcuğum harikasın , yediğin 3-4 kaşık puding den sonra duyacağın pişmanlıkda cabası.

merhaba masum eger basarabilirsem 3 kilo daha vermek istiyorum.ramazan esnasinda biraz zor oluyo ama amacim 51 olmak boyum 1,60 kadar kisa sayilmam ama uzun hic degilim:1rolleyes:

bende 1.60 ım ama 63 olsam yeter diyorum bakalım aslında 65 istiyorum ama 2-3 kilo alıp verme payı

bende 1.60 ım ama 63 olsam yeter diyorum bakalım aslında 65 istiyorum ama 2-3 kilo alıp verme payı

bende oyle deyip basladim ama kilo verdikce insan kendini buluyo hadi bir iki kilo daha derken bi bakmissin dusundugun kilonun altindasin ama simdi kendimi daha iyi hissediyorum darisi basina canim a.s

ii akşamlar kızlar
kimse yok mu??
bugünkü menüm:
sabah:
3 dilim tb ekmeği
1 kaşık cevizli domates
bir bardak light süt
domates salatalık
3 zeytin

öğlen:
6 tane köfte(ekmekli)seçme şansım yoktu
salata
ayran

ara:
bir şeftali

akşam:
2 tabak yeşil mercimek pilavı
ayran

Bu diyeti bir türlü yapamıyorum offff.Yazın da mısır,üzüm,karpuz zamanı nasıl oluyor ki bilemiyorum.
Bu arada akrepçim çokkk geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın...

MENÜMÜ YAZAYIM

sabah 1 armut(6:15)

kahvaltı(10.00)
2tb ekmegi peynir,zeytin sögüş

öglen(14:30)
tavuk haşlama,ayran salata

ara(18:00)
2 mürdüm erigi

akşam(19:30)
kabak yemegi
ayran
salata

ara(22:00)
4 hurma

offf yinemi çok yemişim ya
öglen ile akşam arasında ara yapmayım deidm ama çok acıktım
bu sefer şekerim düşmeisn diye yedim

ve güne çok erken başlamamın kötü tarafı işte

bi banu ben özlem :) memnun oldum

bide çok yememeişsin ki gayet normal

sağlıklı beslendiğimizde kendimi doygun hissedince biz yanlış anlıyoruz çok yedik die sanırım aslında gayet normal böylece aburcubura gerek olmuyor
şuanda buzlukta dondurma var ama ben o kadar tokum ki ihtiyaç duymuyoeum gibi :)

bide seninle spora başlasam süper olacak

masum bi soru daha ekmeği 2 dilime çıkardın ya öğlen dah ageç acıktın mı ? bence daha geç acıkmışsındır.bide süt yerien ayranda içebilirsin sabahlar şişiriyor tok tutuyor beni

akşam 350 gr gün kuru bir tanede armutu doğradım akrebin tarifi gibi kök tarçınla kaynattım blanderdan geçirdim harika bişi oldu :) denemeni tavsiye ederim.bağırsak içinde keten tohumunu yarın alıcam buda süper ama bugün unuttum keteni

diyarcım bende başla bak spora göreceksin faydasını
evet cnm ekmegi çok yedim geç acıktım

aben abla bana sabah yürümeye giderken süt iç meyve ile demişti ama arada 15 dk olsuın demişti bende evden hemen çıktıgım için içemiyorum

ama sabah kahvaltıda gerek duymuyorum içmeye
tb ekmegi yapan bir fırın buldum ordan alıcam artık bimden almıycam

keten tohumu beni gerçekte rahatlattı

bundan sonraki haftalarda 0 kaçamak yapıcamki 27 eylülde 6 lı rakamlarda olayım

ayy ketum inanmıyorum yaa 50 kilo çok zayıf yaa
valla ben bi 63 olayım daha ne isterim kü

Yaşıma göre evet ama boy fukarası olup ,bir de sorun bölgesel olunca istiyor sanki, bakalım,şu kalan 3.600'lük kiloyu da verince son kararımı vereceğim...

Son düzenleme:

öyle bir virüs mü vardıııı...ayyy ben de diyom bikaç gündür içten içten gıdıklayan da ne ola, kesin o virüsten kaptım bendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…