Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hoş geldin gamze ...opuyorumnanaktan
bu sıralar fazla girip sopa salayamıyorum bu güzel hatunlara ......
topikdede yagmurumun dedigi gibi ramazan dolasıyle durgunluk var ....boshayallersmile

ilk sayfayı iyce sindir ..başta karışık gelebilir dogru . ama bizim yardımızlada 1 haftada menülerin oturur ....
örnek menü olarak nevkuşumun bu günkü menüsünü örnek sayabilirsin .boshayallersmile
diger kısların menülerini pek bakamadım . menülerde ramazan dolasıyle bazan kaçamaklar var .

bu beslenmeyle kilo veremeyen 100 kişiden belki 1.2. kişidir . onlarında metobolizma sorunlari oluyor genelde ...

kaçamak yapmadan 2 ayı tamalarsan . baya kilo verirsin ..tabi sporlada desteklemek en güzeli.
bu topikde herkes birbirine yardımcıdır merak etme bolca soru sorabilirsin ...
zamanın oluncada eski sayfları okusan birçok sorunun cevabını bulabilirsin ...
kolaygelsin ...olumunekankayizsmile

ii akşamlar kimler var göremiyorum
aben abla nasptın misafilr için hazırlıklar tamamm mı?
benim afedersiniz ama gaz problemim var sanırım
şişligimde o yüzden bugün toparladım çok şükür dünkü dagılmamı

çocukalrı uyutup mutfagı toparladım
çamaşırları katladım
çocukların dolabını düzeltim
elimde yıkamam gereken bi kaç bişiy vadı onları yıkadım astım
ve bu arada 3 hurma 2 kupa çay içtim

gamze h.g aramıza

aslında monti karışık gelsede içine girince çok kolay oldugunu anlayacaksın cnm kolay gelsin

selam masumcum ..
bende göremiyorum kim var yok ....

misafirlere baklava yaptım hazırlıkda tamam 3 komşum gelecek yarın ..

ama sıkı durun görevlimiz 1 komşuma yanlış gün söylemiş. ezana 5 dk var komşumun 1'i çıka geldi.sempatiksalakcinni.allah ne verdiyse yedik . çok komik bir durmdu valla ...kaydirigubbakcemile3
ben ev haliyle sereserpe hemen yatak odasına koştum.. eşim serilmiş koltuga oturuyor ..çoçuklar açmıştı kapıyı .. tam komediydi..yazık onlarda mahcup oldu ..:roflol:
yarın 3 komşumu çagırdım.. yani tümgün mutfaktayım ..kafamçokkarıştı

aaaaaa aben abla hakkaten komik olmuş yaaa
nasıl kötü olmuşlardır ama dimii
varmıydı yemegin filan pekii

selam kızlar,

benim kilo vermem de durdu sanki, reglim bugun bitti. belki ondandır diycem ama kendimi kandırmak da istemiyorum cunku cok dikkat edemedim bu aralar. hem öğün atlıyorum, hem kaçamak yapıyorum. artı olmasında ona razıyım bu hafta. menü de yazamıyorum bu yuzden. bakalım bu cuma ne olacak?? ancak yarından itibaren tam gaz toparlanıcam ki bu haftayı kötü bitirmiyim kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
slm kızlar ben mondi diyetine katılmak istiyorum ama çok karışık geldi pek fazla anladığımı söyleyemem bana yardımcı olursanız sevinirim .daha doğrusu beni örnek menülerle yönlendirirseniz mutlu olurum .şimdidien teşekkür ederim.

günaydın 1.5 saat spoumu yaptım duşumu aldımmm biraz bakayım nete deidm ev sporum başlıycak birazdan

dapne cnm bende dikkat ettigim halde 400 gr artıdayım çok cnm sıkkın kaçamak filanda yapmadım oysakii neden böle bilmiyorum ama çok üzgünüm gerçekten

senaysani h.g aslıda karışık degil 1 haftada çözersin cnm

birde söylemeyi unuttum ben hipotriodi hastayım artı insülin direncimde var sizce ben umutsuz vakamıyımkaydirigubbakcemile3

bir sey sorucaktım bu verilen örnek menude kahvaltıda tb ekmek yagsız peynir vs. domates salatalık denmiş veye yumura peynir domates vs. denmiş yumurtalı kahvaltı yaptıgımızda ekmek yok mu bir ekmek sanırım sadece sabahları dimi

evet canım aynen öyle yumurtalı kahvaltılarda ekmek yok , ve ekmeği sadece kahvaltıda yiyiyoruz.....

Günaydın dün yediklerim .

Sahur
1 avuç ceviz
1 adet şeftali

iftar
4 adet küçük köfte etrasında patlıcan vardı
yeşil salata
kabak salatası ( aldıktan sonra farkettim içinde biraz havuçta vardı )

akşam iftara davetliydik . Ne kadar dikkat etsemde biraz yasaklardan yemiş bulundum ..... KABAK SALATASINDAKİ HAVUÇ VE KÖFTEDE EKMEK VARMIYDI BİLMİYORUM. İNŞALLAH YOKTU . İLK DEFA GİTTİĞİM BİR EVDİ SORAMADIM DA

canım zamanla çözersin bende daha yeniyim burda ama okudukça sorular sordukça ve menülerimi paylaştıkça anlamaya başladım sağolsun burdaki arkadaşlar çok ilgililer ve sıcaklar sorularımız hiçbir zaman cevapsız kalmıyor...opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy gerçekten zorbir durum olmuş...kaydirigubbakcemile3ama habersiz olması sevabını kat kat arttırmış aebencim...rahmetli babannem öyle derdi...habersiz gidipte kısmette ne varsa onla iftar yapmak çok daha sevapmış...Allah kabul etsin canım...
birde söylemeyi unuttum ben hipotriodi hastayım artı insülin direncimde var sizce ben umutsuz vakamıyımkaydirigubbakcemile3

burası tam sana göre gamzecim...kaçamak yapmadığın sürece başarılı olacağına eminim ben kendimden biliyorum...opuyorumnanaktan

günaydın topic....
dünki menüm...
İFTAR
çorba,kepekli spagetti,cacık

SAHUR
tb ekmek,salatalık,domates,zeytin,çay,

azcık krem peynir sürdüm ekmeğime bu lmaz:cısssss oldu biliyorum ama üst katta kardeşimdeydim sahurda sağolsun gelinimiz hazırlamış telefon etti gel bizde sofra hazır diye...laf aramızda hazır sofraya gitmek pek hoşuma gittikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar b soruma cevap verirseniz çok sevinicem

Sayfaları aşağ yukarı özetle okudum ama ben birşey anlamadım bu diyetten:bbo:

İlk sayfa çok karışık sabah sabah pek basmadı kafam

Nasıl bir diyet bu bana kısaca özetleyebilirmisiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…