hoş geldin gamze ...opuyorumnanaktantesekker ederim öncelikle yaklasık bir bucuk sene önce hanile kalıp dogum yaptım ve hamileyken almadığım kilyu dogumdan sonra almaya basladım ve bir turlu motive olup diyete baslayamıyorum suan 82 kiloyum (diyet çizelgesini bir turlu yapamıyorum nedense) yani artık motive olma zamanı geldi bunuda gruplardan birine katılarak yapmak istiyorum ve monti diyetinin inceliklerini öğrenerek tabi ilk sayfayı biraz okudum ama karısıkgeldi yinede arada bana nelerin yapılıp yapılmaması gerektiğini küçük notlar halinde belirtirseniz sevinirim kısaca böyle işte umarım bende basarılı olurum
:kedi:
gamze h.g aramıza
aslında monti karışık gelsede içine girince çok kolay oldugunu anlayacaksın cnm kolay gelsin
hoş geldin gamze ...opuyorumnanaktan
bu sıralar fazla girip sopa salayamıyorum bu güzel hatunlara ......
topikdede yagmurumun dedigi gibi ramazan dolasıyle durgunluk var ....boshayallersmile
ilk sayfayı iyce sindir ..başta karışık gelebilir dogru . ama bizim yardımızlada 1 haftada menülerin oturur ....
örnek menü olarak nevkuşumun bu günkü menüsünü örnek sayabilirsin .boshayallersmile
diger kısların menülerini pek bakamadım . menülerde ramazan dolasıyle bazan kaçamaklar var .
bu beslenmeyle kilo veremeyen 100 kişiden belki 1.2. kişidir . onlarında metobolizma sorunlari oluyor genelde ...
kaçamak yapmadan 2 ayı tamalarsan . baya kilo verirsin ..tabi sporlada desteklemek en güzeli.
bu topikde herkes birbirine yardımcıdır merak etme bolca soru sorabilirsin ...
zamanın oluncada eski sayfları okusan birçok sorunun cevabını bulabilirsin ...
kolaygelsin ...olumunekankayizsmile
bir sey sorucaktım bu verilen örnek menude kahvaltıda tb ekmek yagsız peynir vs. Domates salatalık denmiş veye yumura peynir domates vs. Denmiş yumurtalı kahvaltı yaptıgımızda ekmek yok mu bir ekmek sanırım sadece sabahları dimi
canım zamanla çözersin bende daha yeniyim burda ama okudukça sorular sordukça ve menülerimi paylaştıkça anlamaya başladım sağolsun burdaki arkadaşlar çok ilgililer ve sıcaklar sorularımız hiçbir zaman cevapsız kalmıyor...opuyorumnanaktantesekker ederim öncelikle yaklasık bir bucuk sene önce hanile kalıp dogum yaptım ve hamileyken almadığım kilyu dogumdan sonra almaya basladım ve bir turlu motive olup diyete baslayamıyorum suan 82 kiloyum (diyet çizelgesini bir turlu yapamıyorum nedense) yani artık motive olma zamanı geldi bunuda gruplardan birine katılarak yapmak istiyorum ve monti diyetinin inceliklerini öğrenerek tabi ilk sayfayı biraz okudum ama karısıkgeldi yinede arada bana nelerin yapılıp yapılmaması gerektiğini küçük notlar halinde belirtirseniz sevinirim kısaca böyle işte umarım bende basarılı olurum
:kedi:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhoş geldin gamze ...opuyorumnanaktan
bu sıralar fazla girip sopa salayamıyorum bu güzel hatunlara ......
topikdede yagmurumun dedigi gibi ramazan dolasıyle durgunluk var ....boshayallersmile
ilk sayfayı iyce sindir ..başta karışık gelebilir dogru . ama bizim yardımızlada 1 haftada menülerin oturur ....
örnek menü olarak nevkuşumun bu günkü menüsünü örnek sayabilirsin .boshayallersmile
diger kısların menülerini pek bakamadım . menülerde ramazan dolasıyle bazan kaçamaklar var .
bu beslenmeyle kilo veremeyen 100 kişiden belki 1.2. kişidir . onlarında metobolizma sorunlari oluyor genelde ...
kaçamak yapmadan 2 ayı tamalarsan . baya kilo verirsin ..tabi sporlada desteklemek en güzeli.
bu topikde herkes birbirine yardımcıdır merak etme bolca soru sorabilirsin ...
zamanın oluncada eski sayfları okusan birçok sorunun cevabını bulabilirsin ...
kolaygelsin ...olumunekankayizsmile
ayy gerçekten zorbir durum olmuş...kaydirigubbakcemile3ama habersiz olması sevabını kat kat arttırmış aebencim...rahmetli babannem öyle derdi...habersiz gidipte kısmette ne varsa onla iftar yapmak çok daha sevapmış...Allah kabul etsin canım...selam masumcum ..
bende göremiyorum kim var yok ....
misafirlere baklava yaptım hazırlıkda tamam 3 komşum gelecek yarın ..
ama sıkı durun görevlimiz 1 komşuma yanlış gün söylemiş. ezana 5 dk var komşumun 1'i çıka geldi.sempatiksalakcinni.allah ne verdiyse yedik . çok komik bir durmdu valla ...kaydirigubbakcemile3
ben ev haliyle sereserpe hemen yatak odasına koştum.. eşim serilmiş koltuga oturuyor ..çoçuklar açmıştı kapıyı .. tam komediydi..yazık onlarda mahcup oldu ..:roflol:
yarın 3 komşumu çagırdım.. yani tümgün mutfaktayım ..kafamçokkarıştı
birde söylemeyi unuttum ben hipotriodi hastayım artı insülin direncimde var sizce ben umutsuz vakamıyımkaydirigubbakcemile3
tesekker ederim opuyorumnanaktan
yaa arkadaşlar aşağıda kimseyi göremiyorum neden acaba kk sorunmu var???yoksa bendemi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?