Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

naz o nasıl yemeği canım..16 saat bukadar seyle nasıl duruyorsun..
hem montiye uyuyormu :uhm: süt ürünü yok

naz o nasıl yemeği canım..16 saat bukadar seyle nasıl duruyorsun..
hem montiye uyuyormu :uhm: süt ürünü yok

normalde sahurda klasik kahvaltı yapıyorum . ama sahura kalkamadım ozaman onun için şeftali ve ceviz yiyip yattım . aslında montide öğün atlamamak gerekiyor. amcam öğün atlamayın diyor . ama ramazanda malesef böyle oluyor . ramazandan sonra menülerim dahada düzenli olacak eskisi gibi ..... ben hiç sahura kalkmadan sadece iftarda yediklerimle oruç tutuğum günleri hatırlıyorum . sahura kalkmadan daha rahat oruç tutuyorum .

günaydın sema ablaaa

nazcım
banada çok az geliyor gerçektende az yiyorsun valla ben 10 da kahvaltı yapıyorum
2 de midem kazınıyor

gerçi ben o yediigm kahvaltının üstüne kaç km yapmtıgımı bilmiyorumevde

sema abla tam 1 kilo artı çıktım bu sabah
dün yeidklerimden dolayoı hemen 1 kilo almadım heralde dimi

sema abla tam 1 kilo artı çıktım bu sabah
dün yeidklerimden dolayoı hemen 1 kilo almadım heralde dimi

banucum bilemiyorumki neden olduğunu vücudun ödem yapmış olabilir...ödem sökücü bir şeyler iç...birde şunu diyeyim monti kaçamağı affetmiyor biliyorsun 0 kaçamaksız yapmak gerekiyor..bende bu hafta tartıdan hiç ümitli değilim..davetler işi bozdu malesef...lmaz:lmaz:lmaz: bu akşamda davetliyim yaa offffff cumarteside benim misafirlerim olacak..

canım hiç bir şey yemek istemiyor nedense iftarda önce bol su içildiğinden tıkanıyorum hemen fazla birşey yiyemiyorum . 2 gündür evde erkek misafirimiz var yatılı akşam çekindiğim için sahurada kalkmıyorum . Kaynanam hazırlıyor zaten sahuru pazara kadar böyle olacak ondan sonrada menülerim düzene girecek inşallah .... Ama gün içersinde hiç açlık hisetmiyorum en çok susuyorum .

naz maşallah diyim o zaman sen cok rahat diyet yaparsın..bende karnı kazınanlardanım

masum 1 günde 1 kg alınmaz ödemdir kiraz sapı mısır püskülü öden attırıcı cay iç istersen...
ikizlerin kaç yasında

tunaydin arkadaslar
firsat bulmusken iki gunluk menumu yazayim
dunki menum
sabah 2 dilim t.b ekmekten hazirladigim tost ve capuccino
oglen taze fasulye ve ayran
ara 2 elma
aksam kizarmis tavuk ve ayran tabiiki salata

bugun
sabah 2 dilim ekmekten tost ve capuccino
ara 1 seftali
oglen bezelye yemegi ve yogurt
ara 1 elma 1seftali
aksam ????????????

selm kıslar,

bugünkü menü
2 tam ekmeğe tost,salatalık,çay
öğlene ton balıklı salata yiyeceğim, arkasına da biraz peynir yerim
akşama nohut,salata,yoğurt
2 şeftali

leslie 3 mil yapıldı

dünki menüm...
İFTAR
hurma
çorba,salata,kepekli spagetti,kuru kayısı kompostosu ( şekersiz )

SAHUR
tb ekmekle yapılmış beyaz peynirli domatesli tost,zeytin,çay

selam kızlarcığımmm a.s.

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.
monti karışık gibi görünüyor ancak burayı devamlı takip ettiginizde çözüyorsunuz.

MASUMCUM, 1 günde 1 kilo alınmaz canım. arkadaşların da dedigi gibi kesin ödemdir.
bende de kabızlık var. biraz yeşil çay içicem bugun. umarım yarın tartıda artı sonuçlar almayız ve yüzümüz güler.

kızlar merhaba 1. haftamdayım ve 3 kilo verdim eski menülerimi yazayım
geçmiş menülerimi yazayım

30/08/2010 :)

sabah kahvaltıdan yarım saat kadar önce yeşil çay

bu arada kahvaltıya arkadaşlarım geldi
tam ekmek
lor(üzerine kekik vs . serptim )
domates
salatalık

öğlen
hazırldağım ikramlardan bir lokma bile almadım :1rolleyes:
ve bir gün önceden azıcık menemen kalmıştı yoğurt ile onu yedim

akşam

fırında tavuk (poşette piştiği için yağ da koymadım)
ayran
söğüş
pc olmadığı için tavuklu menüm ne kadar doğru oldu bilmiyorum örnek menülere bakamadım

31/08/2010
sabah
tam ekmek domates salatalık lor

öğlen tavuk bir parça söğüş

akşam patlıcan yemeği cacık

arkadaşlarımıza davetliydik orada da ikramlardan yemedim sadece 3 erik yedim

dünkü menüm

sabah lor haşlanmış yumurta domates salatalık
öğlen makarna ve yoğurt
akşam mercimek çorbası
barbunya
yoğurt

merhaba arkadaşlar , yeni gelen arkadaşlarımıza da hoşgeldiniz diyorum.
masumcuğum tartıdaki artı mutlaka ödemdir diye üşünüyorum. tuzu azaltırsan ödemde kalmıyor vücutta. bu hafta tuzu azaltarak dene . zaten menülerinde montiye aykırı hiçbir şey gözükmüyor.
özgeciğim kutluyorum. 3 kg harika bir sonuç.
aebenciğim davetlerle meşgulkaydirigubbakcemile3
yağmur gözlü , davetlere gelmeler, gitmeler derken monti malesef tam olmuyor. bende bayramdan sonra tam gaz döneceğim aranıza .

teşekür ederim lacey
daha çooook 3 kiloların gitmesi gerekli ne yazıkki
ama bunlar doğum kilosu olduğu için diliyorum ki çabucak kurtulurum

2008 de 6 . takımda 10 kilo vermiştim motivasyonu yakalayınca insan gerisi geliyor inşallah gelir:)

özgecim, ben de dogum kilolarından monti ile hızlıca kurtuldum canım.
2 ayda 10 kilo verdim. şimdi gerisi daha yavaş gidiyor ama gidiyor.
sen de kesin verirsin canım kaydirigubbakcemile5 bu arada ben de 6.takımdayım aklinialirimsmile

biliyorum tatlım ;:) bebekli yaşama adapte olmak zor olduğu için ilk başta pek diyet ve takıma katılım sağlayamadım
ilk etapta vermem gerek 20 kilom var ve bunları verene kadar bozmayı hiç düşünmüyorum açıkçası doğumda 31 kilo aldım da

çabuk alınan kilolar daha çabuk gidiyor. verirsin tatlım ama tabi bozmamak lazım.
baya almışsın gerçekten. ben de 20 kilo aldım. 10 gün içinde 10 kilo verip emzirme doneminde saldım ve 5,5 kilo aldım. :kedi:mafoldumben
ama kaçışı yok gidecek bu kilolar kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…