- 22 Ağustos 2008
- 4.117
- 2.651
- 448
kk da sorun var sanırım bende kimseyi göremiyorum .
arkadaşlar b soruma cevap verirseniz çok sevinicem
sayfaları aşağ yukarı özetle okudum ama ben birşey anlamadım bu diyetten:bbo:
Ilk sayfa çok karışık sabah sabah pek basmadı kafam
nasıl bir diyet bu bana kısaca özetleyebilirmisiniz...
monticiler günaydın..
Kızlar kaç gün oldu yazıyorum kimse bişi demiyo doğrumu ynlısmı gidiyorum..
Sabah kalkınca yrım seftali...
Kahvalt:2 dilim cavdar ekmek peynir domates salata
ara:fındık
öğlen bir parca tavuk yumura peynir
ara:yarım seftali
akşam:tavuk şiş (dısardaydık) salata
ah tavuğun yanına pilav ve patates kızarması koymuslar..mis ti yaa
ama yimedim :lepi:
diyetin başlıca yasakları pirinç , patates, beyaz un , şeker ,kavun,karpuz,üzüm ,mısır,pişmiş havuç .
Sabahları sadece ekmek yiyebiliyoruz oda tam buğday ekmeği . Ekmek tüketiyorsak yağsız peynir kullanmaya dikkat ediiyoruz . Ayrıca yumurtalı kahvaltı seçeneği var . Bunda da yumurta tüketiyorsak ekmek yemiyoruz . Baklagiller serbest ama baklagilleride etle tüketmiyoruz . Köftelerimizi ekmeksiz tüketiyoruz . Her öğünde mutlaka süt ürünü tüketmeye özen gösteriyoruz .
Aklıma gelenler şimdilik bunlar sormak istediğin bişey olursa yardıma hazırım .
Allah bağışlasın bebişini canım. Bu diyette karışık birşey yok canım. Zamanla öğrenirsin tekrar tekrar sor buradan bizlere, kim varsa destek verir zaten..Motivasyon olarak burası destek oluyo zaten..Sen kararlı ol yeter..İlk sayfaları ben bile hala tekrar tekrar okuyorum aebenim sağolsun süper hazırlamış, kitap elimde ama buraya bakmak pratik geliyo...tesekker ederim öncelikle yaklasık bir bucuk sene önce hanile kalıp dogum yaptım ve hamileyken almadığım kilyu dogumdan sonra almaya basladım ve bir turlu motive olup diyete baslayamıyorum suan 82 kiloyum (diyet çizelgesini bir turlu yapamıyorum nedense) yani artık motive olma zamanı geldi bunuda gruplardan birine katılarak yapmak istiyorum ve monti diyetinin inceliklerini öğrenerek tabi ilk sayfayı biraz okudum ama karısıkgeldi yinede arada bana nelerin yapılıp yapılmaması gerektiğini küçük notlar halinde belirtirseniz sevinirim kısaca böyle işte umarım bende basarılı olurum
:kedi:
hahaaa çok komik olmuş ya....Neyse Tanrı Misafiri eve bereket getirir...cokacimcoookselam masumcum ..
bende göremiyorum kim var yok ....
misafirlere baklava yaptım hazırlıkda tamam 3 komşum gelecek yarın ..
ama sıkı durun görevlimiz 1 komşuma yanlış gün söylemiş. ezana 5 dk var komşumun 1'i çıka geldi.sempatiksalakcinni.allah ne verdiyse yedik . çok komik bir durmdu valla ...kaydirigubbakcemile3
ben ev haliyle sereserpe hemen yatak odasına koştum.. eşim serilmiş koltuga oturuyor ..çoçuklar açmıştı kapıyı .. tam komediydi..yazık onlarda mahcup oldu ..:roflol:
yarın 3 komşumu çagırdım.. yani tümgün mutfaktayım ..kafamçokkarıştı
hoşgeldin canım , sen menüleri paylaş ilk sayfaları oku, notlarını da al... kısa sürede oturur menülerslm kızlar ben mondi diyetine katılmak istiyorum ama çok karışık geldi pek fazla anladığımı söyleyemem bana yardımcı olursanız sevinirim .daha doğrusu beni örnek menülerle yönlendirirseniz mutlu olurum .şimdidien teşekkür ederim.
çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede toparlarsın...herkese merhaba
ben yine geldim:)) bu sefer kesin diyetteyim(
reaktif hipoglisemi tanısı koydular bana ve ataklarım oluyo( durmadan atıştırmaktan bıktım.bu halsizlikten bıktım ( oruç da tutamıyorum
sabah
2 tb ekmek
peynir kk kadar
domates
2 zeytin
bi bardak süt
ara
bi bardak süt
3 galete(arı lıght)
öğlen işyerindeyim yemekhane kapalı(
kepekli beyazpeynirli tost yicem galiba mecburen
arada bi meyve yerim
doktor bana yine galeteyla yememi söyledi
akşam ?? bilmiyorum valla henüzz
çok tşkler canım, bende diyetteyim hafiften, bir haftada 600 gram vermişim:bbo:
Sabahaları : Bir dilim kepek ekmeği, 3 zeytin, kibrit büyüklüğünde yarım yağlı peynir,domates ,salatalık + reçel 2 şeker kaşığı
reçellerr şekerli olduğu için montide yasak . Kepek ekmeği yerine tam buğday ekmeği yemeni öneririm kepek ekmeğinin içinde beyaz un oluyor.
öğlenleri: Salata yada salata artı 2 köfte yada mantar - tavu sote yani bu gibi şeyler tüketiyorum, 1 veya 2 dilim kepek ekmeğiyle
montide ekeği sadece kahvaltıda tüketiyoruz canım diğer öğünlerde ekmek yasak öğlen yemeklerin yanına yoğurt eklersen daha güzel olur . akşamları : çorba büyük kasede yada evde ne yemek varsa çok az yarım tabak gibi
çorbaların içinde genelde un oluyor . Ben onun için genelde çorba tüketmem . Akşamlarıda yemeğin yanına salata ve yoğurt ekleyebilirsin .
Akşam 7 den sonra bir avuç kabuklu fındık yiyorum, çay vss.. Içiyorum
aralarda kuruyemiş yasak ama ana öğünlerde tüketmemize izin var tabiki abartmadan . ama nedense veremedim hiç akşamları hafif ve az yiyorum.. % 90 kestim yediklerimi
neden veremiyorum anlamadım.. Spor yok ondan galiba
yorumlarsan sevinirim canım ben nerde eksik yapıyorum
canım zamanla çözersin bende daha yeniyim burda ama okudukça sorular sordukça ve menülerimi paylaştıkça anlamaya başladım sağolsun burdaki arkadaşlar çok ilgililer ve sıcaklar sorularımız hiçbir zaman cevapsız kalmıyor...opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy gerçekten zorbir durum olmuş...kaydirigubbakcemile3ama habersiz olması sevabını kat kat arttırmış aebencim...rahmetli babannem öyle derdi...habersiz gidipte kısmette ne varsa onla iftar yapmak çok daha sevapmış...Allah kabul etsin canım...
burası tam sana göre gamzecim...kaçamak yapmadığın sürece başarılı olacağına eminim ben kendimden biliyorum...opuyorumnanaktan
Peki tşkler..şimdi NAZ arkadaşım can alıcı soruya gelelimCADIARZU
Sen ne kadar zamanda bu listeye uyarak kaç kilo verdin
Yada vermiş arkadaşlarda yazarlarsa sevinirim
Aşağ yukarı ben bu konuyu anladım, şeker un yağ içeren yiyecekler harici
Az olmak üzere tüketebiliyoruz..doğru anlamışmıyım kıyısındanda olsa
tesekkürler nazcım...:1hug:
alısana kadar biraz zor bir diyet ama bi o kadarda kolay...tekrar tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?