Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

diyetin başlıca yasakları pirinç , patates, beyaz un , şeker ,kavun,karpuz,üzüm ,mısır,pişmiş havuç .

Sabahları sadece ekmek yiyebiliyoruz oda tam buğday ekmeği . Ekmek tüketiyorsak yağsız peynir kullanmaya dikkat ediiyoruz . Ayrıca yumurtalı kahvaltı seçeneği var . Bunda da yumurta tüketiyorsak ekmek yemiyoruz . Baklagiller serbest ama baklagilleride etle tüketmiyoruz . Köftelerimizi ekmeksiz tüketiyoruz . Her öğünde mutlaka süt ürünü tüketmeye özen gösteriyoruz .

Aklıma gelenler şimdilik bunlar sormak istediğin bişey olursa yardıma hazırım .

monticiler günaydın..
kızlar kaç gün oldu yazıyorum kimse bişi demiyo doğrumu ynlısmı gidiyorum..

sabah kalkınca yrım seftali...
kahvalt:2 dilim cavdar ekmek peynir domates salata
ara:fındık
öğlen bir parca tavuk yumura peynir
ara:yarım seftali
akşam:tavuk şiş (dısardaydık) salata

ah tavuğun yanına pilav ve patates kızarması koymuslar..mis ti yaa
ama yimedim :lepi:

çavdar ekmeği yerine tam buğday ekmeğini öneririm . Ayrıca kuruyemişleri arada değil öğünlerle beraber yememiz gerekiyor . Onun dışında bir sıkıntı yok

herkese merhaba
ben yine geldim:)) bu sefer kesin diyetteyim(
reaktif hipoglisemi tanısı koydular bana ve ataklarım oluyo ( durmadan atıştırmaktan bıktım.bu halsizlikten bıktım( oruç da tutamıyorum
sabah
2 tb ekmek
peynir kk kadar
domates
2 zeytin
bi bardak süt
ara
bi bardak süt
3 galete(arı lıght)
öğlen işyerindeyim yemekhane kapalı(
kepekli beyazpeynirli tost yicem galiba mecburen
arada bi meyve yerim
doktor bana yine galeteyla yememi söyledi
akşam ?? bilmiyorum valla henüzz

Çok tşkler canım, bende diyetteyim hafiften, bir haftada 600 gram vermişim:bbo:

Sabahaları : bir dilim kepek ekmeği, 3 zeytin, kibrit büyüklüğünde yarım yağlı peynir,domates ,salatalık + reçel 2 şeker kaşığı

Öğlenleri: salata yada salata artı 2 köfte yada mantar - tavu sote yani bu gibi şeyler tüketiyorum, 1 veya 2 dilim kepek ekmeğiyle

Akşamları : Çorba büyük kasede yada evde ne yemek varsa çok az yarım tabak gibi

akşam 7 den sonra bir avuç kabuklu fındık yiyorum, çay vss.. içiyorum

Ama nedense veremedim hiç akşamları hafif ve az yiyorum.. % 90 kestim yediklerimi
neden veremiyorum anlamadım.. spor yok ondan galiba

YORUMLARSAN SEVİNİRİM CANIM BEN NERDE EKSİK YAPIYORUM

Allah bağışlasın bebişini canım. Bu diyette karışık birşey yok canım. Zamanla öğrenirsin tekrar tekrar sor buradan bizlere, kim varsa destek verir zaten..Motivasyon olarak burası destek oluyo zaten..Sen kararlı ol yeter..İlk sayfaları ben bile hala tekrar tekrar okuyorum aebenim sağolsun süper hazırlamış, kitap elimde ama buraya bakmak pratik geliyo...

hahaaa çok komik olmuş ya....Neyse Tanrı Misafiri eve bereket getirir...cokacimcoook

hoşgeldin canım , sen menüleri paylaş ilk sayfaları oku, notlarını da al... kısa sürede oturur menüler

çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede toparlarsın...

benim bugünkü menü;
leslie 3mil yapıldı sabahtan
bugün bir değişiklik yaparak 1 yumurtalı menemen, yanına çay
köfte,salata, ayran
akşama ise nohut,yoğurt,salata
2 şeftali

sporda önemli tabiki sporda eklersen daha güzel olur .

desteğin için teşekkur ederim

Peki tşkler..şimdi NAZ arkadaşım can alıcı soruya gelelimCADIARZU

Sen ne kadar zamanda bu listeye uyarak kaç kilo verdin

Yada vermiş arkadaşlarda yazarlarsa sevinirim

Aşağ yukarı ben bu konuyu anladım, şeker un yağ içeren yiyecekler harici

Az olmak üzere tüketebiliyoruz..doğru anlamışmıyım kıyısındanda olsa

tesekkürler nazcım...:1hug:

alısana kadar biraz zor bir diyet ama bi o kadarda kolay...tekrar tesekkürler

ben kaçamaksız 8. haftama girdim bu hafta benim metobolizma yavaş biraz ben azara azar veriyorum . ama maytap arkadaşımız vardı 2 ayda 10 kilo verdi . montiye uyan yiyeceklerden az değilde istediğin kadar tüketebilirsin canım . porsiyon sınırlaması yok.

tesekkürler nazcım...:1hug:

alısana kadar biraz zor bir diyet ama bi o kadarda kolay...tekrar tesekkürler

alışına kadar biraz zorluyor ama alıştığın zamanda bırakamayacaksın . tartıdaki eksilmeleri gördükçe canın kaçamak bile yapmak istemeyecek .

valla ben bu hafta artıdayımsanırım çakılıp kaldım yaa yinee
geçen hafta veremeidm bu haftada artıdayım kaçamakta yapmıyorum ama

slm kızlarr...
12 gün sonra bende montiye tekrar başlıyorumm inanıyorum 2 ayda 8 kiloyu vericem bitcek bu iş...
cok sıkı sekilde yapıcamm kararlıyım umarm veririm ve bitiririm kilo meselemi :Saruboceq:

yaa çıldırcammmm valla ben kilo alıyorum inanmıyorum nasıl oluyor bu ya
tk karna en fazla 74.5-75 çıkan ben 76 çıktım bugün çıldırcam şimdi

masum cum ödem falan vardır
güzdüz tarılma bence sabah ac karnına wc den cıktıktan sonra tartıl yoksa moralin bozulur...

kızlar birde aralarda acıktıysanız ne atıstırıyorsunuz..ben şimdi süt içtim doğrumu montiye uyarmı.

günaydınnn
tam 1 kilo artıdayım kızlarrr keisn ödem oluştu vücudumda ödem söktürücü çay yaptım içicemm yemeklerden sonra

Günaydınlar dün yediklerimide yazayım hemen dün nedense kandimi iftardan sonra hep aç hisettim .

sahur
1 avuç ceviz
1 adet şeftali

iftar
1 tabak kabak yemeği
salata
1 bardak ayran

ara
3 adet kuru incir ( canım çok tatlı istedi kuru incirle geçiştirdim )
1 avuç ceviz ( incirden yarım saat sonra )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…