Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlarr ...

kalkınca 2 kayısı
20 dk sonra 1 fincan kekik cayı
kahvaltı 2 dilim tb ekemği 4 zeytin 1 dilim peynir yedim

öğlen menemen ayran

ara 1 armut

aksam ızgara tavuk salata ayran..

günaydınnn ekmegim yok ya gidip alamamda şimdi
şöle düşündüm kahvaltıda
1 bardakk süt birkaç fındık ,ceviz leblebi yesem olarmı acaba hemde degişiklik olur
fikri olan varmı

günaydınnn ekmegim yok ya gidip alamamda şimdi
şöle düşündüm kahvaltıda
1 bardakk süt birkaç fındık ,ceviz leblebi yesem olarmı acaba hemde degişiklik olur
fikri olan varmı

canım omlet falan yapsan bunlar hiç doyurucu gelmedi bana ne bilim ben doymam bunlarla :1rolleyes:
fındığı cıkartırsan olur sanırım ben pek kuruyemiş olayından anlamıyorum montide nasıl yendiğini bilmiyorum acıkcası ondan hiç yemiyorum kaydirigubbakcemile2

gunaydın herkese kahvaltım 3 tb ekmek zeytin peynir salatalık domates öğlen yumartalı ıspanakm yogurt salata aksam belli deilopuyorumnanaktan

cnm kuruyemişi ögünlerle birlikte yiyoruz
ögün aralarında degilde

herkese merhaba kızlar opuyorumnanaktan

akrepçim haklısın canım yeterki isteyelim

banucum aeben ablamında dediği gibi ögünlerimiz doyurucu olursa hem aralara çok yüklenmeyiz hemde kaçamak yapma riskimiz düşüyor tecrübeyle bende bunu görmüş oldum.eger sana yeterse kahvaltını bu şekilde yapabilirsin sanırım

denizicm ekmek kalmamış
birde sıkıldım klasik kahvaltıdna bi degişiklik olur diye düşündüm
bide kırmızı biber aldım onu halledicem pratik olur diye düşündüm yemeye başladım umarım dooyarım

afiyet olsun canım.bende kırmızı biber aldım haftasonu halledeceğim artık.

günaydın fıstık hatunlar..
bugünki menüm...
KAHVALTI
denge ekmek,peynir,zeytin,domates,çay ( çok sıkıldım bu kahvaltıdan )

ÖĞLE
haşlama tavuk,salata,ayran

ARA
elma ( yedikten sonra içimi kıyacak biliyorum ) kızlar sizede oluyormu bilmiyorum ama ben elma yiyiynce çok acıkıyorum...

AKŞAM
çorba,taze fasülye,salata,

su,bitki çayları ( yeşilçay,ıhlamur,ısırgan,rezene )
5,1 yerde çayı almam lazım hep unutuyorum...

bende önceki akşam hallettim biber işini kışlık kırmızı biber koydum kavanozlara nasıl oldu bilmiyorum kavanozun dışından güzel görünüyorkaydirigubbakcemile3

banada anlatırmısın kavanoza nasıl koyduğunu bende yapmak istiyorum önceden hep annem yapardı şimdi kaldım tek basıma bişilerim olsun istiyorum kısın yemelik ..

günaydın şekerleropuyorumnanaktan

dünkü menüm efem:1closedeyes:

08:00
bir mürdüm eriği

09:00
peynir bir çatal,,10 yeşil zeytin(kaptırmışımda kendimi bir yanda telde iş kovalarken)domsalbib(püskütümeopuyorumnanaktan)yarımbardak çay,yarım haşlanmış yumurta

15:00
yarım kk kaşar,yarım demet maydanoz,bir bardak ayran

20:30
bir bardak süt

22:00
yarım kase kabak çekirdeği,bir porsiyon salatalık domates

01:30
yatış

3lt su:lepi:
120 dk yürüyüşsositososito

banada anlatırmısın kavanoza nasıl koyduğunu bende yapmak istiyorum önceden hep annem yapardı şimdi kaldım tek basıma bişilerim olsun istiyorum kısın yemelik ..

canım tabiki anlatırım....

5 kg biber
1 su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı sirke ( elma üzüm farketmez )
2,3 çorba kaşığı tuz
5,6 diş sarımsak ( tercihe göre sevmeyen kullanmasın )
cam kavanoz...
ben konserve kavanozlarına koydum kapakları yeni olacak eski kapaklar tutmayabilir...

biberler yıkanır...suyu süzülünce fırında közlenir...kabukları soyulur...ince doğranır...bir tencereye konur...üzerine...sirke,yağ,sarımsak,tuz konur,,bir taşım kaynatılır...sıcakken kavanozlara doldurulup kapağı sıkıca kapatılır ve kavanozlar ters çevrilir öylece soğumaya bırakılır...soğuyunca çevrilip saklayacağınız yere kaldırılır...kışın canınız istediğinde açıp kullanılır...buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

sema ablacım ben dondurucuya atacagım bi abla verdi tarifini.közlediğimiz biberleri kabuklarını soyduktan ve soguduklarında bir kerede yiyebilecegimiz miktar kadarını poşetleyip koyacakmışım çıkarıncada bir tavada yag ve sarmısakla biraz kavurunca harika oluyormuş kavurduktan sonra tabaga alınca sirke limon yada yogurtta ekleyebilirsin dedi.bende bu şekilde deneyecegim bakalım nasıl olacak.

birde buzdolabında saklanan tarif var bunun aynısı...ama o kaynatılmıyor biberler közlenip soyulup doğrandıktan sonra,sirke,yağ,tuz,sarımsakla karıştılırıp cam kavanozla buzdolabına kaldırılıyor...dolapta yer kapladığı için ben konserve tarzı olanını yapıyorum...
tercih size kalmış...buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

sen dene istersen tatlım ama ben onu hiç sevmedim canım...:umursamaz:

teşekkür ederim ablacım hafta sonu bende yapayım yanlız bi sorum var 5 kilodan kac kavanoz cıkıyo ben tek kalıyorum ondan mikraını azaltabilirim..

annem bu sekilde yapıyordu cok da güzel olurdu bi kac senedir yapmıyor..
benim buz dolabım derin dondurucu değil malum bekar olunca esyada kötü oluyor :))
ondan böyle yapamıyorum elektirikler kesiliveriyo bulunduğum ilçede aksama kadar eriyo buzluktakilerde..ama gercekten güzel oluyor bu tarifde cokacimcoook
zaten karnım ac iice acıktımm sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…