Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

canım sen çankırının hangi ilçesindesin bende çankırı dogumluyum yıllar oldu çankırıya gitmeyeli

canım birazda biberine bağlı ben 10 kilodan yaptım 8 kavanoz çıktı..yani tahminen 4 kavanoz çıkar...bilmiyorumkismile

sema abla bende dolaba koycam yapıp konserve gibi yapıcaktım ama kavanozum yok
dışarıda çıkamam şimdi
bide yeni kapakmı olması lazım atar diye korkuyorum

afiyet olsun kıslar biberleriniz :))).
nasılsınız bakem ....

dışarısı sıcak valla yürüyerek geldim dr. dan.. fırsatı degerlendireyim dedim gelirkende fırından tam bugday aldım dumanı üstünden bebelere sıçak pogaça . 2 kere kahvaltı ettim bugün öyle yemegi yerinede pek güzel koktu ekmek ......

canım sen çankırının hangi ilçesindesin bende çankırı dogumluyum yıllar oldu çankırıya gitmeyeli
canım ben eldivandayım merkeze 15 dk uzaklıkta..
canım birazda biberine bağlı ben 10 kilodan yaptım 8 kavanoz çıktı..yani tahminen 4 kavanoz çıkar...bilmiyorumkismile

ben bi 5 kilo alıp yapayım becerebilirsem bu işi bi 5 kilo daha yaparım. :hulya:
marifetimi gösterrim annemlere dağıtırım sülaleye sırnaşık şey

kuşum yahni nohutluydu dimi:jeyyar:
akrepçim bu yediklerin sana nasıl yetiyor ben hayatta doymam bu kadar yiyecekle :kedi:
ayy canım yazınca da farkediyorum az olduğunu ama doyuyorum ben..aç kalkmıyorum ki:uhm:
tatlışım işte sana bu konuyla ilgili çeşitli sorular
1.biber kırmzımı yeşilmi ve cinsi önemlimi(süs biberi,dolmalık,antep,sivri biber)
2.bunu sos olarakmı kullanıyoruz nasıl yeniyor
çok güzel bişiye benziyor ben de yapmak istiyorumda..monti sayesinde bu yıl reçel yapmadım..ama marmelat yapmayı düşünüyrm..şeker zararlıusa evdekiler de yemesin demi reçelisırnaşık şey

ooooo yani öğlende ekmek yedin:jeyyar:
bir gün içinde iki öğün ekmek bu da iki öğün güzellik demeksositosositoye anacım ye sen akşam da kahvaltı et bence ekmek üç öğün olsuun:roflol::roflol:

amanın :1shok:aeben yorum yapıyor :2:ben kaçarlülülülülülü

günaydın kızlarr ...

kalkınca 2 kayısı
20 dk sonra 1 fincan kekik cayı
kahvaltı 2 dilim tb ekemği 4 zeytin 1 dilim peynir yedim

öğlen menemen ayran

ara 1 armut

aksam ızgara tavuk salata ayran..
alkisalkisalkisolumunekankayizsmile
günaydınnn ekmegim yok ya gidip alamamda şimdi
şöle düşündüm kahvaltıda
1 bardakk süt birkaç fındık ,ceviz leblebi yesem olarmı acaba hemde degişiklik olur
fikri olan varmı
olar masumcum ....
yumurtalı kahvaltıda olurdu ...
madem sıkıldınız daha başka kahvaltılarda var menemen yumurtasız ekmekle kahvaltı yapabilirsiniz .. yulaflasütlü kahvaltıda yapabilirsiniz ...
bol haşlama yumurtayla salatada yapabilirsiniz .....
gunaydın herkese
kahvaltım 3 tb ekmek zeytin peynir salatalık domates
öğlen yumartalı ıspanakm yogurt salata

aksam belli deilopuyorumnanaktan
şimdilik güzel akşamaıda EKLEYELİM GAMZECİM ..
ZAKUMCUM KOLAY GELSİN .HOŞGELDİN .
SENİNLE DAHA ÖNCEDE KONUŞMUŞTUK SANIRIM ..38 KİLO TEBRİKLER
TECRÜBELERİNDEN FAYDALANMAK İSTERİZ ..boshayallersmile....
YAGSIZ ÜÇGEM PEYNİR BULABİLİYORMUSUNUZ .YAG ORANI NEDİR ..?
:lepi:alkisalkisalkis
ÇÜPER MENÜ LACEYİM ...alkisalkisalkis
NEDEN YÜRÜYÜŞ TOPİGİNE KATILMIYORSUN ..??
yaa ekmek almayı unuttum
yarın sabah yumurta yesem öglenede kepekli sıpagetti yesem olar mı
bu iyibir dengedir masumcum sabahları yumurta yendiginde diger ögünlerin birinde düşük degerli saglıklı karbonhidrat tüketmek gereklidir dengeli beslenme açısından ...a.s

sabah:3 dilim t.b lor
öğlen iki haslanmıs yumurta
ara:armut bi avuc leblebi
akşam 1 tb. 2 köfte
jülim akşamında yedigin .tb köfte porsiyonumu ? yoksa 1 dl tam ekmekmi.. umarım porsiyondur ..
etle ekmegi buluşturmayın aynı ögünde ...
benin tekrardan artan kilolarımın büyük sebebi budur etle ekmek beraber yemek ...:umursamaz:
montide bir yasaklar birde yanlışlar vardır .... yasaklar 2. aşamada gevşetile bilir ama yanlışlar 2 aşamada bile yapılmamalıdır .
bunların başındada etle ekmegi beraber tüketmek gelir

amanın :1shok:aeben yorum yapıyor :2:ben kaçarlülülülülülü
kaydirigubbakcemile3nere kaçar benden kaçış varmı ?
akrebim senin çalışma durumun vede yeme tarzın farklı o yünden bazı hatalarını görmezlikden geliyorum ..aklinialirimsmile
saatinde ne zaman ne yiyceginde pek belli olmuyor .durumun zor a.so yüzden sana musamaha gösteriyorum . ama cıvama hemen olurmu .lülülülülülü

abencim ivit o 1 tb ekmek ve 2 köfte....:1no2: aslında tam bi dilim sayılmaz coğunu kızım yidi...
birde köftenin içine irmik katmak montiyi zarar uğratırmı ....

bu yulaf ezmesi nedir nasıl satılır..bende severim öyle seyler..bu kleks gibi seyleremi benziyor

ALLah iyilini versin akrep emi... ikimizde akrep burcuyuz içimizi anlayabiliyoruz dimi.aklinialirimsmile
ilk cevap yahni nohutluydu evet ama sedece etini aldım kuzum suyunu bile deyil yane ..aklinialirimsmile
2 ögün ekmek oldu haklısın akşamada sedece protein ve sebze olacak ..yerimseniben
akrepcim her zaman dedigim gibi iyi bir hoca olabilirim ama çok güzel bir örnek oldugum söylenemez ..:roflol::roflol:
kolaydeyil 2 aydır saldım çayıra mevlam kayıra besleniyordum alışma haftam say..-tatlicadiarzu- her zaman eleştiri bekliyorum ama a.ssaggol .Şeniz

aaa yulaf ezmesi ve süt yiyebilirmiyizzz çok sevindim ben buna
masumcum jülim ilk sayfamıza birdaha göz atin orda örnek ögünler var ...
birde yenebileçeklerin ilk sayfanın yani çıktısını alın her an elinizin altında olursa hangi yiyecegin kan şekeri göstergesi kaç daha ayrıntılı kitapdan ...
ö göstergeleri biz montinin şu anda güncel olan sayfasından almıştık .fransızca ..
abencim ivit o 1 tb ekmek ve 2 köfte....:1no2: aslında tam bi dilim sayılmaz coğunu kızım yidi...
birde köftenin içine irmik katmak montiyi zarar uğratırmı ....
irmik baya baya beyaz ekmek gibi jülim ...
jülim sen emzikli olmana ragmen çok az yiyorsun güzelim . 2 köfteyle ögünmü olur salatada yogurda yok yanında ...bilmiyorumkismile
bu yulaf ezmesi nedir nasıl satılır..bende severim öyle seyler..bu kleks gibi seyleremi benziyor

şeker katkısı bile yok sadece yulaf kıslar biliyorsunuz sanıyordum .. hatta ramazanda gece bile tavsiye etmiştim tarçınla .kaçırmışıznız .boshayallersmile
çok doyurucu vede kabızlık sorununa çözüm .çünki çok lifli. yagsız sütle tavsiye olunur ...

ben bunu severek yiyorum bunu yerken cokda güzel kilo vermiştim derece almıstım :hooray: yoğurtla daha cok sevdim nedense sütlüsü hiç hoşuma gitmedi ..

ben bunu severek yiyorum bunu yerken cokda güzel kilo vermiştim derece almıstım :hooray: yoğurtla daha cok sevdim nedense sütlüsü hiç hoşuma gitmedi ..
yogurla denemedim hiç bende deneyim ....
meyvem hangi takımdasın ??

sıram bitti malesef ... sonra yine gelirim iyi günler ...a.s.

ben atlamışım demmeki avben abla 1 paket var evde hemen tüketeyşm ben onu

sema ablaaaa
yaptım 1 kavanoz ama nasıl anlarım kavanozun kaçırdıgını

yogurla denemedim hiç bende deneyim ....
meyvem hangi takımdasın ??

sıram bitti malesef ... sonra yine gelirim iyi günler ...a.s.

4. takımdayım ablacım kendimi tutamadığım için bi türlü 10 kilomu veremiyorum tam barıcam derken tekrar geri alıveriyorum klava:

sema abla bende dolaba koycam yapıp konserve gibi yapıcaktım ama kavanozum yok
dışarıda çıkamam şimdi
bide yeni kapakmı olması lazım atar diye korkuyorum
banucum riske atmamak için her sene yeni kapak alıyorum emeğim boşa gitmesin diye...
teşekkürler...
hmmmm ekmeğin kokusu buraya kadar geldi...afiyet olsun aebencim...

akrepcim biberler hani şu kocaman kırmızı salçalık diye satılan biberler varya ondan...bunu yemeklerin yanında garnitür olarak kullanabiliriz..yoğurtla karıştırıp veya sade olarak salata gibi kullanabiliriz...yada tavada azcık ısıtıp üzerine kaşar peynir ekleyip kahvaltıda bile kullanabiliriz....))))))

ben bunu deneyeceğim...aslında klasik kahvaltı severim...ama sıkıldım...aebencim yumurtasız menemen de süper fikir ben bunu neden düşünemedim....:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…