ben atlamışım demmeki avben abla 1 paket var evde hemen tüketeyşm ben onu
sema ablaaaa
yaptım 1 kavanoz ama nasıl anlarım kavanozun kaçırdıgını
kaydirigubbakcemile3nere kaçar benden kaçış varmı ?
akrebim senin çalışma durumun vede yeme tarzın farklı o yünden bazı hatalarını görmezlikden geliyorum ..aklinialirimsmile
saatinde ne zaman ne yiyceginde pek belli olmuyor .durumun zor a.so yüzden sana musamaha gösteriyorum . ama cıvama hemen olurmu .lülülülülülü
ben önceden uyuttugum kavanozları birde yogut bastırır gibi bastıtırdım daha iyi tutsunlar diye.. bu sefer direk kaynar koyup kavonozları sıkıca kapattım kıslar kapaklar yenide deyil ...genelde garnitür ve salçayı kavonozda alıyorum bimden obarın kavonozları ...sema abla 2 kavanoz kahvaltılık yaptım iki kavanoz biber yaptım ikiside baş aşagı duruyor akşama annem hgelicke od abakar anlar inşş utmuştur
sema abla 2 kavanoz kahvaltılık yaptım iki kavanoz biber yaptım ikiside baş aşagı duruyor akşama annem hgelicke od abakar anlar inşş utmuştur
ben önceden uyuttugum kavanozları birde yogut bastırır gibi bastıtırdım daha iyi tutsunlar diye.. bu sefer direk kaynar koyup kavonozları sıkıca kapattım kıslar kapaklar yenide deyil ...genelde garnitür ve salçayı kavonozda alıyorum bimden obarın kavonozları ...
dün bende yaptım 8 kavonoz . taze ayaş domatesi almıştım acı biberimde vardı acılıca menemen yaptım .. daha öncede acılı sos yapmıştım top cin biberi ,domates sarımsak ,az sıvıyag ,tuz ,ve sirke koymuştum . biz ailecek çok seviyoruz bu acılı sosu , kahvaltıda süper oluyor ...cokacimcoook..
ben fazla dolaba koymuyorum . böyle uyutma konserve daha lezzetli oluyor ... dolap için tek favorim domates ve biberle kavurdugum bamya .birde vişne ..a.s
hihoyyyt olleeyyyyy harikasın bebişim..hayatım sen hoca olda örnek olma zatiiiilaelaelaelaelae:lepi:ALLah iyilini versin akrep emi...ikimizde akrep burcuyuz içimizi anlayabiliyoruz dimi.aklinialirimsmile
ilk cevap yahni nohutluydu evet ama sedece etini aldım kuzum suyunu bile deyil yane ..aklinialirimsmile
2 ögün ekmek oldu haklısın akşamada sedece protein ve sebze olacak ..yerimseniben
akrepcim her zaman dedigim gibi iyi bir hoca olabilirim ama çok güzel bir örnek oldugum söylenemez ..:roflol::roflol:
kolaydeyil 2 aydır saldım çayıra mevlam kayıra besleniyordum alışma haftam say..-tatlicadiarzu- her zaman eleştiri bekliyorum ama a.ssaggol .Şeniz
ayy ben bunu niye görmemişimkiiii:uhm: hemen almalıyım..hemen bu akşam..ayy bu ne samanyeniyo şekerler kahvaltıdamı
şeker katkısı bile yok sadece yulaf kıslar biliyorsunuz sanıyordum .. hatta ramazanda gece bile tavsiye etmiştim tarçınla .kaçırmışıznız .boshayallersmile
çok doyurucu vede kabızlık sorununa çözüm .çünki çok lifli. yagsız sütle tavsiye olunur ...
işte almam için bir sebep dahakaydirigubbakcemile
ben bunu severek yiyorum bunu yerken cokda güzel kilo vermiştim derece almıstım :hooray: yoğurtla daha cok sevdim nedense sütlüsü hiç hoşuma gitmedi ..
hmm tamamdır şeker..olumunekankayizsmileakrepcim biberler hani şu kocaman kırmızı salçalık diye satılan biberler varya ondan...bunu yemeklerin yanında garnitür olarak kullanabiliriz..yoğurtla karıştırıp veya sade olarak salata gibi kullanabiliriz...yada tavada azcık ısıtıp üzerine kaşar peynir ekleyip kahvaltıda bile kullanabiliriz....))))))
[/B]
edeyim yagmurum ..aebencim evet kaynar kaynar konulunca kapaklar güzel tutuyor...ben işi şansa bırakmamak için kapakları yeniliyorum... sade domates ve tarifini yazdığım biberi bu şekilde saklıyorum buzdolabımdaki yerlerde bana kalıyor...canım rica etsem şu acılı sosu ayrıntılı tarif edermisin...onuda yapayım domates yaparken..
valla akrebim olsun gözlerin üstümde .Şenizhihoyyyt olleeyyyyy harikasın bebişim..hayatım sen hoca olda örnek olma zatiiiilaelaelaelaelae:lepi:
eleştirilerin sevdiğim için bede sana yapıyorum kuşum..sende sevin diye..yarını da dört gözle bekliyorum ne kadar olcak kilon bakcemsırnaşık şey gözüm feciii üstünde şekercimzemuszemus
ayy ben bunu niye görmemişimkiiii:uhm: hemen almalıyım..hemen bu akşam..ayy bu ne samanyeniyo şekerler kahvaltıdamı
işte almam için bir sebep dahakaydirigubbakcemile
edeyim yagmurum ..
domatesleri rendeliyorum ...şu küçük beyaz acı biberler varya tırnakucu kadar . onlardan .. oranları sna kalmış acılı çok seviyorsan bol koy ...
bol sarımsak. .1 br kadarda sirke . tuz . birazda sıvı yag ...
ilk önce biberleri yagda çeviriyorum .sonrada sarımakları ekliyorum .vede sirkeyi ..
bi çeviripsonra rende olan domatesleride ekliyorum ...tabi tuzunuda . aynen menemen gibi pişiriyorum ..kıvamını kendiniz ayarlarsınız zaten .. sıçakkende kavonozlara boşaltıyorum ...
ben küçük kavonozlar varya 1 kaselik onları kulanıyorum .helede şu doganın marmelad kavonozları varya onları kulanıyorum birde zeytin ezme si kavonozlarını .
5.6. kere kulandıgım küçük kapaklar var .hiç bozulan yada atan kapak olmadı şu 16 senelik ev hatunlugum döneminde.kaydirigubbakcemile3.
geçenlerde bahsettgim doganın marmeladı tansaş dada var bugün gördüm .
çok teşekkür ederim canımŞenizbunu yaparım kahvaltıya değişiklik olur...cokacimcoookbizde bu iştah varken nasıl başaracaksaksempatiksalakcinnidiyet topiğini yemek tarifi sitesine çevirmeyi başardık...:jeyyar::jeyyar::kötükedihüso
gerçekdenmi ,geçmiş olsun ...a.s.irem hasta enfeksiyon geçiriyor yarında olmıcak. :2:
ben önceden uyuttugum kavanozları birde yogut bastırır gibi bastıtırdım daha iyi tutsunlar diye.. bu sefer direk kaynar koyup kavonozları sıkıca kapattım kıslar kapaklar yenide deyil ...genelde garnitür ve salçayı kavonozda alıyorum bimden obarın kavonozları ...
dün bende yaptım 8 kavonoz . taze ayaş domatesi almıştım acı biberimde vardı acılıca menemen yaptım .. daha öncede acılı sos yapmıştım top cin biberi ,domates sarımsak ,az sıvıyag ,tuz ,ve sirke koymuştum . biz ailecek çok seviyoruz bu acılı sosu , kahvaltıda süper oluyor ...cokacimcoook..
ben fazla dolaba koymuyorum . böyle uyutma konserve daha lezzetli oluyor ... dolap için tek favorim domates ve biberle kavurdugum bamya .birde vişne ..a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?