Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ben atlamışım demmeki avben abla 1 paket var evde hemen tüketeyşm ben onu

sema ablaaaa
yaptım 1 kavanoz ama nasıl anlarım kavanozun kaçırdıgını

yeni yaptıysan kavanozu soğuyana kadar başaşağı koy...soğuyunca çevir...kapaktan anlarsın zaten tutan kapak ortası içe doğru çökük durur...ve akıtmaz...ben kışlık domatesimi de bu şekilde yapıyorum...doğrayıp kaynatıp sıcakken kavanoza dolduruyorum...

aebencim emzirmiyorum artık :1no2: o yüzden daha sıkı basladım diyete ama bu ara canım cok tatlı istiyo ağzım uyusuyo resmen....
köftenin içinde irmik vardı ayy bide ekmek yidim..vah bana vahlar bana..montide cok öğreneceğim sey var 3 hafta olacak hala cözüttüremedim yuh bana

sema abla 2 kavanoz kahvaltılık yaptım iki kavanoz biber yaptım ikiside baş aşagı duruyor akşama annem hgelicke od abakar anlar inşş utmuştur

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz akrep en sulusundan öper :roflol: :roflol: :roflol: a.s. a.s. a.s. a.s. :asigim:

sema abla 2 kavanoz kahvaltılık yaptım iki kavanoz biber yaptım ikiside baş aşagı duruyor akşama annem hgelicke od abakar anlar inşş utmuştur
ben önceden uyuttugum kavanozları birde yogut bastırır gibi bastıtırdım daha iyi tutsunlar diye.. bu sefer direk kaynar koyup kavonozları sıkıca kapattım kıslar kapaklar yenide deyil ...genelde garnitür ve salçayı kavonozda alıyorum bimden obarın kavonozları ...
dün bende yaptım 8 kavonoz . taze ayaş domatesi almıştım acı biberimde vardı acılıca menemen yaptım .. daha öncede acılı sos yapmıştım top cin biberi ,domates sarımsak ,az sıvıyag ,tuz ,ve sirke koymuştum . biz ailecek çok seviyoruz bu acılı sosu , kahvaltıda süper oluyor ...cokacimcoook..
ben fazla dolaba koymuyorum . böyle uyutma konserve daha lezzetli oluyor ... dolap için tek favorim domates ve biberle kavurdugum bamya .birde vişne ..a.s

kıslar çizelgeme gözüm takıldı.
masus degiştirmiyorum her gördügümde dahada hırslanayım diye ...:umursamaz:

aebencim evet kaynar kaynar konulunca kapaklar güzel tutuyor...ben işi şansa bırakmamak için kapakları yeniliyorum... sade domates ve tarifini yazdığım biberi bu şekilde saklıyorum buzdolabımdaki yerlerde bana kalıyor...canım rica etsem şu acılı sosu ayrıntılı tarif edermisin...onuda yapayım domates yaparken..

hihoyyyt olleeyyyyy harikasın bebişim..hayatım sen hoca olda örnek olma zatiiiilaelaelaelaelae:lepi:
eleştirilerin sevdiğim için bede sana yapıyorum kuşum..sende sevin diye..yarını da dört gözle bekliyorum ne kadar olcak kilon bakcemsırnaşık şey gözüm feciii üstünde şekercimzemuszemus
ayy ben bunu niye görmemişimkiiii:uhm: hemen almalıyım..hemen bu akşam..ayy bu ne samanyeniyo şekerler kahvaltıdamı

ben bunu severek yiyorum bunu yerken cokda güzel kilo vermiştim derece almıstım :hooray: yoğurtla daha cok sevdim nedense sütlüsü hiç hoşuma gitmedi ..
işte almam için bir sebep dahakaydirigubbakcemile
hmm tamamdır şeker..olumunekankayizsmile
kocaman biberleri birarda gördüğümde alıcam..5 kilo almak zorunda değiliz dimi..be aldığım kiloya göre içerik miktarını sorucam sana şeker..rahatsız edilmeye hazır olunuz efem:1closedeyes:

edeyim yagmurum ..

domatesleri rendeliyorum ...şu küçük beyaz acı biberler varya tırnakucu kadar . onlardan .. oranları sna kalmış acılı çok seviyorsan bol koy ...
bol sarımsak. .1 br kadarda sirke . tuz . birazda sıvı yag ...

ilk önce biberleri yagda çeviriyorum .sonrada sarımakları ekliyorum .vede sirkeyi ..
bi çeviripsonra rende olan domatesleride ekliyorum ...tabi tuzunuda . aynen menemen gibi pişiriyorum ..kıvamını kendiniz ayarlarsınız zaten .. sıçakkende kavonozlara boşaltıyorum ...
ben küçük kavonozlar varya 1 kaselik onları kulanıyorum .helede şu doganın marmelad kavonozları varya onları kulanıyorum birde zeytin ezme si kavonozlarını .
5.6. kere kulandıgım küçük kapaklar var .hiç bozulan yada atan kapak olmadı şu 16 senelik ev hatunlugum döneminde.kaydirigubbakcemile3.
geçenlerde bahsettgim doganın marmeladı tansaş dada var bugün gördüm .

valla akrebim olsun gözlerin üstümde .Şeniz
senden fazla çıkacagım kesin ...-tatlicadiarzu-ne olduysa bayramda oldu .zati anlamadan . şu 1 haftadır kilo aldıgımı hisediyorum ondan önce görünüm aynıydı valla .şimdi sanki göbüş çıkmış gibi.:mymeka:bugün perşembeydi dimi.:hulya:

ha bu arada akrep hanum ben gözümü 55 diktim haberin olsun ...:jeyyar:

kıslar ketum ablam nerelerde .??
zilimin daha tatili bitmedi ,nebkuşumunda ....
iremcimde ortalarda yok ce diyip kaçmış dün ...
eski kıslar gelecekti ..bebikk.çamlıcam nerelerdesiniz .....

ben kaçtım bu kadar gevezelik yeter ....

mesajlar editlenmiyor, hızlı yazıp gönderiyorum ,harf hatalarım oluyor .kusura bakmayın .

çok teşekkür ederim canımŞenizbunu yaparım kahvaltıya değişiklik olur...cokacimcoookbizde bu iştah varken nasıl başaracaksaksempatiksalakcinnidiyet topiğini yemek tarifi sitesine çevirmeyi başardık...:jeyyar::jeyyar::kötükedihüso

haklısın kendime adıma, ben oburum valla ...:kedi:boşuna montiyi seçmedim kilolardan kurtulmak için ..çok yiyerek veriyorum ..:roflol:

ayy aebenim ben şu cin biberi dediğininde tarifini istiyorum..mesela 1 kilo bibere katılan malzeme miktarını söylermisin lütfeenopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…