tarifini yazdım akrebim . ben kabaca dersek . 5 kilo domatese ...yarım kilo acı biber vede 250 gr. sarımsak koyyorum aşagı yukarı ..ben acı seviyorum .. ölçüler size kalmış yane .ayy aebenim ben şu cin biberi dediğininde tarifini istiyorum..mesela 1 kilo bibere katılan malzeme miktarını söylermisin lütfeenopuyorumnanaktan
evet canım perşembe bugünsırnaşık şeyvalla akrebim olsun gözlerin üstümde .Şeniz
senden fazla çıkacagım kesin ...-tatlicadiarzu-ne olduysa bayramda oldu .zati anlamadan . şu 1 haftadır kilo aldıgımı hisediyorum ondan önce görünüm aynıydı valla .şimdi sanki göbüş çıkmış gibi.:mymeka:bugün perşembeydi dimi.:hulya:
amanın sempatiksalakcinnidikiz aynamı tam üstüne ayarladım bilee:1ninca:ha bu arada akrep hanum ben gözümü 55 diktim haberin olsun ...:jeyyar:
edeyim yagmurum ..
domatesleri rendeliyorum ...şu küçük beyaz acı biberler varya tırnakucu kadar . onlardan .. oranları sna kalmış acılı çok seviyorsan bol koy ...
bol sarımsak. .1 br kadarda sirke . tuz . birazda sıvı yag ...
ilk önce biberleri yagda çeviriyorum .sonrada sarımakları ekliyorum .vede sirkeyi ..
bi çeviripsonra rende olan domatesleride ekliyorum ...tabi tuzunuda . aynen menemen gibi pişiriyorum ..kıvamını kendiniz ayarlarsınız zaten .. sıçakkende kavonozlara boşaltıyorum ...
ben küçük kavonozlar varya 1 kaselik onları kulanıyorum .helede şu doganın marmelad kavonozları varya onları kulanıyorum birde zeytin ezme si kavonozlarını .
5.6. kere kulandıgım küçük kapaklar var .hiç bozulan yada atan kapak olmadı şu 16 senelik ev hatunlugum döneminde.kaydirigubbakcemile3.
geçenlerde bahsettgim doganın marmeladı tansaş dada var bugün gördüm .
tarifini yazdım akrebim . ben kabaca dersek . 5 kilo domatese ...yarım kilo acı biber vede 250 gr. sarımsak koyyorum aşagı yukarı ..ben acı seviyorum .. ölçüler size kalmış yane .
bu seferki yaptıgımın biberleri görümcem bahçesinden yolamıştı sagolsun tazecik, ama acısı çok az çıkmış biberin .:umursamaz:ben uf diyecek kadar acı olsun istiyorum ..tamaktadım tam dogu mutfagı acılar, kebablar...tamam sustum ve kaçtım .:kedi:
koy bacum acısı sana kalmış .cokacimcoookkuzum yarım kilo az dimii 5 kiloya..
benim eş antep.ben de baba tarafından adana..acaba 1 kilomu alsam biberi CADIARZU sence napiim:uhm:
girmişken mönümüde yazayım ..
1 şeftali.....
9.00.
1 dl ekmek ..menemen (yumurtasız )..az peynir..
13.00.
2 dl .tam ekmek. domates sos .peynir .
2 zeytin .domates . az çig lahana .
16 .00.
3 taze incir .2 dl greyfurd.
18 30.
balık . salata .. 2 kş yogurt .
2 br yeşil ve form çay .
70 dk yürüyüş ...
50 mekik ..
2.5 lt su
merhaba kizlar nasilsiniz masumcum tebrik ederim,kilo vermeye basladinya gerisi gelir artik. Ben bugun itibariyle 71 gördüm.yinede sükür ramazanda ve bayramda acayip saldim,hele bayram diye 1 paket lokumu 2 günde tek basima mideye indirdim.tabi yanindaki baklavanin haddi hesabi yok.ben kesin cok almisimdir diyodum sükür 1 kilo artidayim.naz bu arada senin kulaklarini cok cinlattim.sen bir msj da icime öküz kacmis gibi sürekli yiyiyorum demistim.hep bu laf aklima geldi,öküz bu ara bende misafirlikteydi yedim yedim doymak bilmedim.neyse bugün itibariyle yine döndüm.kilo 71
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?