Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ayy aebenim ben şu cin biberi dediğininde tarifini istiyorum..mesela 1 kilo bibere katılan malzeme miktarını söylermisin lütfeenopuyorumnanaktan
tarifini yazdım akrebim . ben kabaca dersek . 5 kilo domatese ...yarım kilo acı biber vede 250 gr. sarımsak koyyorum aşagı yukarı ..ben acı seviyorum .. ölçüler size kalmış yane .
bu seferki yaptıgımın biberleri görümcem bahçesinden yolamıştı sagolsun tazecik, ama acısı çok az çıkmış biberin .:umursamaz:ben uf diyecek kadar acı olsun istiyorum ..tamaktadım tam dogu mutfagı acılar, kebablar...tamam sustum ve kaçtım .:kedi:

evet canım perşembe bugünsırnaşık şey
ha bu arada akrep hanum ben gözümü 55 diktim haberin olsun ...:jeyyar:
amanın sempatiksalakcinnidikiz aynamı tam üstüne ayarladım bilee:1ninca:

hmm..
tarif bu sanırım..aaa ben o biberlerin kvrulduğunu tahmin etmemiştim..turşu gibi sanıyodum:uhm:

kuzum yarım kilo az dimii 5 kiloya..
benim eş antep.ben de baba tarafından adana..acaba 1 kilomu alsam biberi CADIARZU sence napiim:uhm
:

girmişken mönümüde yazayım ..

1 şeftali.....

9.00.
1 dl ekmek ..menemen (yumurtasız )..az peynir..

13.00.
2 dl .tam ekmek. domates sos .peynir .
2 zeytin .domates . az çig lahana .

16 .00.
3 taze incir .2 dl greyfurd.

18 30.
balık . salata .. 2 kş yogurt .

2 br yeşil ve form çay .
70 dk yürüyüş ...
50 mekik ..
2.5 lt su

oh ohh ohyeşil ve form çayı da içmişiz ne güzel..eh vücuttaki ödemi ve şişliği atmak için dimi.lülülülülülü..ne kaa gitse kar sonuçta yarına kadar delikafadulden

bugün yediklerim....
yeşil elma
2 tb ekmekle peynir ve kasarlı tost

armut

tonbalıklı salata taze fasulye 1 dilim tb

bi avuc leblebi

iyi akşamlar hatunlar
umarım yarın hepimiz eksi çıkarız
ben bayramda da tartılmıştım yarın sabahları onlarıda yazıcam artışım net görünücek
bugünkü menüm:
sabah:
1 dilim tb ekmek
bir bardak light süt

öğlen:
zeytinyağlı fasulye
kıymalı semizotu
salata
yoğurt

ara:
5 tane susamlı çubuk
işyerinde doğumgünü vardı pastayı bana kestirdiler bıçakta kalanın tadına baktım

akşam:
bir parça et
salata
cacık

bu arada diyet yaptığımı işyerindekiler bilmesine rağmen illaki yasak bişiler yemem için ısrar etmelerine gıcık oluyorum
bir tane yesen ölür müsün
dışarıda yesek ne olur bir tane woper öğlen ye akşam yemezsin gibi
sıkıldım hayır demekten benden zayıf olmalarına rağmen ne kadar çok kilo verdin diyip kıskanmaları sabote etmeye çalışmaları yoruyor beni
yemeğe gittiğimizde ben ne yiyorsam daha azını yemeye çalışmalar filan anlamıyorum bana yardım edeceklerine sanki inadına çalışıyorlar

spor: 30 dk yürüyüş
3 lt su

onların nazarı değiyor desme inanır mısınız ? abartmıyorum ciddiyim
negative enerji saçıyorlar montiye konsantre olamıyorum yanlarındayken

sizin başınıza gelmiyor mu? ben mi pinpirikliyim acaba

bende cok gıcık oluyor.. biliyorlar sekerli unlu seyler yemediğimi inadına tatlı yapmalar inadına patates yemeği her yerde...
bide yemediğim zaman surat

iyi geceler arkadaşlar , bütün gün turşu ve sos tarifleri verilmiş. bizde bu işlerle eşim ilgileniyorkaydirigubbakcemile3 refarandum günü görevliydim. eşim kırmızı biber salçası yapmış, közlemiş derin dondurucuyada koymuş sağolsun. bu hafta sonuda turşu işini halledeceğizkaydirigubbakcemile2 bütün gün yoğundum ancak gelebildim. bugün öğlene kadar okulda toplantı vardı , öğleden sonra doğum yapan arkadaşa bebek görmeye gittik. monti adına çok verimli olmadı. sabah 1 yumurta , peynir yedim öğlen arkadaşda yedim:kedi: akşam köfte ,salata yoğurt yedim . öğlen kaçırdım biraz ama 1 saat yürüyüş yaparak durumu biraz olsun kurtardım. yarın başlıyorum tam anlamıyla. aebenciğim yürüyüş bölümüne geliyorum

masum tebrikler artık patır patır dökülecekler takılmalar bitti çok mutlu oldum emeklerinin karşılığını alıyorsun

ben kilo bildirimi en son ne zaman yaptığımı bilmediğim için telefondaki hafızamdan 3 haftalık yazıyorum

başlangıç kg:96,7 kg
20 ağustos : 81,3 kg
3 eylül : 79,6 kg
10 eylül: 78,2 kg
bugün 17 eylül : 78,9 kg

alınan kg : 700 gr(geçen hafta sitede bildirim yapmamıştım ama tartıldım.)

günaydınlar herkese malesef bende durum pek parlak değil bayramdan önce kilom 57,2 iken bayramdan sonra 58,5 oldu 1,3 kg almışım ... montiye adaptade olamadım bayraman sonra ama bugün itibarı ile çok kararlı başladım .....

günaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum bende 4 günde 2 kilo vermişim kaydirigubbakcemile2

bu günkü menüm

sabah 2 kuru kayısı

kahvaltı:1 domates yarım salatalık 2 dilim peynir 2 siyah 3 yeşil zeytin 1 bardak yarım yağlı süt..

öğlen yeşil salata menemen yoğurt

aksam taze fasulye yoğurt salata

her gün düzenli olarak spor yapıyorum yaptıklarım günden güne değiştiğinden buraya pek yazmıyorum..
inş haftaya cumaya kadar 2.7 de gider ramazan basındaki kiloma geri dönerim..

bu arada ben dün aksam yemeğime fındık ekledim ..ana öğünde yeniyo diyince siz az bişi yedim bütün aksam canım bişiler yemek istedi yemekden 1 bucuk saat sonra 1 armut yedim hala yemek istiyorudum kendimi zor tuttum 5 i bi yerde cay yaptım onu içtim.
menümğn dısına cıkmıs oldum umarım kacamak sayılmaz bu yediklerim..

kızlar kilomu bildirmeyi unutmusum pazartesi basladığımda 67.7 idim bu sabah 65.7 umarım haftaya cuma 63 ü görebilirim..

herkese merhaba bende hemen utanarak kilomu bildiriyorummm

geçen hafta :69.500

bu hafta :71.100

alınan kilo:1.600

merhaba kizlar nasilsiniz masumcum tebrik ederim,kilo vermeye basladinya gerisi gelir artik. ben bugun itibariyle 71 gördüm.yinede sükür ramazanda ve bayramda acayip saldim,hele bayram diye 1 paket lokumu 2 günde tek basima mideye indirdim.tabi yanindaki baklavanin haddi hesabi yok.ben kesin cok almisimdir diyodum sükür 1 kilo artidayim.NAZ bu arada senin kulaklarini cok cinlattim.sen bir msj da icime öküz kacmis gibi sürekli yiyiyorum demistim.hep bu laf aklima geldi,öküz bu ara bende misafirlikteydi yedim yedim doymak bilmedim.neyse bugün itibariyle yine döndüm.kilo 71

o öküz bu hafta bendeydi canım . Okadar çok yasaklı şeyler yedim ki yinede 1,3 kg - deyim bunada şükrediyorum ve bugün montiye tekrar sarılıyorum vermem gereken 8,5 kg var daha .

gunaydın herkese sabah yumurta salatalık domates zeytin peynir
pazartesi basladım montiye baslangıç kilom 85 bugun tartıldım 83.800 verdiğim kilo 1.200 montiyi cok sevdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…