Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selamlar kizlar nasilsiniz masallah sayfalari yeni arkadaslarda sereflendirmislerkaydirigubbakcemile5 hosgelmisler beni tanimayanlara kendimi tanistirayim ben bu topigin kacagiyim bilmiyorumkismile sagolsun aebencim beni her seferinde kabul ediyor önünde saygiyla egiliyorumkaydirigubbakcemile veeee araniza bende tekrar ve son defa katilmak istiyorum bu kendime verdigim son sans bunuda beceremezsem birdaha denemem:kedi: biktim kendimden cünkisenağlama veeeee iznizle kizlar menümü taktim edeyim

kahvalti 04.45
1 dilim cavdar ekmegi,az peynir azda marmelat

öglen 11.00
5 yemekk. nohut,4 yemekk. yogurt

aksam16.30
6 yemekk kabak yemegi,4 yemekk. yogurtlu semizotu

2 adet portakal...
kizlar grip oldum hastaydim istahim yoktu iyide oldualkisalkisalkis
yorumlarinizi bekliyorum kizlar tskler...

Çok geçmiş olsun..Bu aralar herkes grip Allah şifa versin:sinifsinif::sinifsinif:

Sen bilirsin ama bozmaya bilirsin çünkü zaten biz sağlıklı besleniyoruz.Sadece gripsen bozmayabilirsin ben öyle yapmıştım bol mercimek çorbası limonlu ve salata bol çiğ soğan ve sarımsak tüket emin ol çok çobuk toparlanırsın inşallah:Saruboceq:

Monti amaca bizle gurur duymalı hastalıkta ve sağlıkta hep onunlayız:roflol::roflol::roflol:

merhaba canim ben bugün tekrardan basladim montiye vede hastayim bol bol meyva tüketerek montini birakmadan devam edebilrsin canim...gecmis olsun :Saruboceq:

Bu günün menüsü

Sabah
2 dilim ekmek ..peynir ,dometes,salatalık ve çay

ÖĞLE
kabak yemeği ve yoğurt

ARA
mandalina

AKŞAM
yeşil mercimek ve cacık

Bugün menüm güzelmiş beğendim.......kaydirigubbakcemile3

mervecim geçmiş olsun canım .önce saglık ,iyileş tekrar başlarsın canım oldumu ..:1hug:
kaydirigubbakcemile3 eee tilkinin dönüp dolaşıp gelecegi yer kürkçü dükkanı imiş....:1hug: böcügüm sanki bizler farklıyız . bak benim ilk gelişim taa 1 sene evvel ... biz insanız yanlışlarımızla ve dogrularımızla.....
hoş geldin . menün güzel canım ......

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3evet istkrar dendimi senle nevroş geliyor hemen aklıma ...:lepi::lepi:

senin menünlerin her zaman güzel kengocum ... ne bayram ne seyran ne yıl başı daha hiç ihanet etmedin dimi amcama ...kaydirigubbakcemile3 bayramın haftası başlamıştın sen ve eşin dimi...ne kadar oldu ..
eşimde bu menülerlemi hala kengocum yoksa gene ögün atlıyormu...?

günaydınlar kerkeseee bayanssulusmile
dünkü menüm;

kahvaltı; biraz beyaz peynir, domates, 2 dilim ekmek

öğlen iki elma:kedi:

akşam; salata, çok az zeytin yağı ile yapılmış 4 kaşık kadar bulgur biraz patlican yemeği ve yoğurt

günaydın dilem.....
canım öglen yemegince akşam yemeklere saldırmışız galiba ..kaydirigubbakcemile3 akşam bulgur pilavını katmasan daha güzel olurmuş zaten yeterince çeşit yemissin ..a.s bulgur ekmek yerine geçer . ve ilk atata ögünlerde ekmek yemiyoruz ....

sabah güzel kavaltı yapalım . öglende karnımızı doyuralım ama akşamları hafif geçirmeye dikkat edin ... akşam bünye çok yavaş çalışır ve yediklerimiz dahaçok depo olur .. helede ögleni aç geçirmişşek . bünye kıtlık piskolajisi ile direk depolamaya geçer . sakın ögün atlamayın ...a.s

dikkate alacağımm canım , dün öyle halsizdim ki neden bilmiyorum öğle yemeği hazırlayasım gelmedi, evde yalnız olunca bilmiyorumkismile ama hata ettim biliyoruumm, akşamda ne kadarını yemem doğru olurdu hangilerini fazla kaçırmışım söylermisin aebencim , sanırım ben biraz diyeti saptırdımbilmiyorumkismile

herkese selamlarnaniknanik

menümcokacimcoook

2kaysı

2dilim ekmek yine çökelek zeytin yoğurt maydanoz

öğlen 5tane leblebi 5tane köfte ayran

akşam patlıcan lı yoğurt yatmadan yarım nar 40dk yürüyüş plates aeben cimŞeniz yorum larını pekliyorum

dilemcim akşamında pilavı yemesen tamamış menün canım ... patlıcan ,salata ,yogurt gayet uygun akşam yemegi için . akşam oldugundan porsiyon miktarlarını kaçırma.
dilemcim başlangıç kilonu verdinmi . ben kaçırdımmı ki yazdımmı seni baş sayfata du bi bakim ..kafamçokkarıştı

aslında çalışmak diyet için zor diyeruz fakat evde olmak diyet açısından daha zor mesela ben dışarda oldugumda yada sabah hemen çıkmam gerektiginde .. hiç açıkmıyorum yemek aklıma bile gelmiyor . fakat evde olunca aklım hep ne yiyecegimde oluyor.... ben çalışssam galiba çok zayıf olurdum ...( tabi pastaneve lokanta hariç) hehe .

aebencim sana katiliyorum calismak yada birseylerle mesgul olmak diyet yapanlar icin kolaylik sagliyor.Ben evde olunca aklima ister istemez yemek geliyor ama calistigim zaman hic aklima gelmiyor,yani saglikli olacagini bilsem eve gelene kadar isten hic bir sey yemeden durabilirim vallakaydirigubbakcemile3

bugünkü menüm kizlar

sabah
2 dilim cavdar ekm. az peynir,az marmelat

arada
3 kuru incir

öglen
1 adet haslanmis tavuk budu,4 kasik yogurtlu semizotu

arada
1 portakal,2 kuru kayisi,2 hurma

aksam
3 kasik et sote,3 kasik bulgur pilavi,4 kasik yogurt ve salata

arada
2 adet portakal

spor yapamiyorum su siralar haslatiktanmafoldumben

Şenizaeben çim katılıyorum önceleri çalışıyodum 51 kl ydum şimdi56 :asigim:bende evde olduğumdan aklım hep tatlıda çok severim tatlıyı aslında kilo almamın tek sebbi tatlı yememolumunekankayizsmile

bügünkü menümboshayallersmile
40dk yürüyüş

2kaysı

3dilim ekmek k.k peynir 2zeytin domates ezmesi

öglen 1tabakspaketı sade peynir kırmızı biber salatasıguclubacismile

akşam 2parça tavuk salata 2bardak ayran 1kaşık bulgur pilavı canım çekti

biraz kuru meyve:lepi:lülülülülülü

Son düzenleme:
:lepi:alkisalkisalkishondacım sende harikasın canım .. şü 5 leblebi ne kıs.... etle baklagil yeme .olurmu..yerimseniben köftendede ekmek yoktu dimi. köftenin yanına salatada ekleye bilirdin daha doyurucu olurdu ...cokacimcoook anam ben hepinizden oburum ..-tatlicadiarzu-[/QUOTE]

Şenizcanım leblebi çok cektı napım :tomato:5tanede bişey olmaz diye köfte ekmeksiz soganlı maydanozlu biraz marol vardı onu yemiştim yazmayı unutum :mymeka:

bugünün menüsü kıslar
2 peynir 2 ekmek çay domates
tonbalıklı salata
1 mandalina
patlıcan yemeği yoğurt salata yedim
birazdan 2 elma yiycem

anaaa yazarken farkettim öğlen peynir yoğurt türünü unutmuşum...:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…