ya ben bu sabah tartıldım, 63 çıktı kilom gelin görün ki 2 gündür çok hastayım annem sabah kahvaltısında dayadı kuşburnunu balı.. Balı yemedim de, kuşburnu yedim biraz. hastalığım feci gecmesi dolayısıyla yasak geldi dietime. ama zaten pek bişey yiyesim olmuyor, devam etmeye çalışacagım olmazsa iyileşince kaldığım yerden devam edecegim söz :)
ya ben bu sabah tartıldım, 63 çıktı kilom gelin görün ki 2 gündür çok hastayım annem sabah kahvaltısında dayadı kuşburnunu balı.. Balı yemedim de, kuşburnu yedim biraz. hastalığım feci gecmesi dolayısıyla yasak geldi dietime. ama zaten pek bişey yiyesim olmuyor, devam etmeye çalışacagım olmazsa iyileşince kaldığım yerden devam edecegim söz :)
mervecim geçmiş olsun canım .önce saglık ,iyileş tekrar başlarsın canım oldumu ..:1hug:ya ben bu sabah tartıldım, 63 çıktı kilom gelin görün ki 2 gündür çok hastayım annem sabah kahvaltısında dayadı kuşburnunu balı.. Balı yemedim de, kuşburnu yedim biraz. hastalığım feci gecmesi dolayısıyla yasak geldi dietime. ama zaten pek bişey yiyesim olmuyor, devam etmeye çalışacagım olmazsa iyileşince kaldığım yerden devam edecegim söz :)
kaydirigubbakcemile3 eee tilkinin dönüp dolaşıp gelecegi yer kürkçü dükkanı imiş....:1hug: böcügüm sanki bizler farklıyız . bak benim ilk gelişim taa 1 sene evvel ...selamlar kizlar nasilsiniz masallah sayfalari yeni arkadaslarda sereflendirmislerkaydirigubbakcemile5 hosgelmisler beni tanimayanlara kendimi tanistirayim ben bu topigin kacagiyim bilmiyorumkismile sagolsun aebencim beni her seferinde kabul ediyor önünde saygiyla egiliyorumkaydirigubbakcemile veeee araniza bende tekrar ve son defa katilmak istiyorum bu kendime verdigim son sans bunuda beceremezsem birdaha denemem:kedi: biktim kendimden cünkisenağlama veeeee iznizle kizlar menümü taktim edeyim
kahvalti 04.45
1 dilim cavdar ekmegi,az peynir azda marmelat
öglen 11.00
5 yemekk. nohut,4 yemekk. yogurt
aksam16.30
6 yemekk kabak yemegi,4 yemekk. yogurtlu semizotu
2 adet portakal...
kizlar grip oldum hastaydim istahim yoktu iyide oldualkisalkisalkis
yorumlarinizi bekliyorum kizlar tskler...
kaydirigubbakcemile3evet istkrar dendimi senle nevroş geliyor hemen aklıma ...:lepi::lepi:Çok geçmiş olsun..Bu aralar herkes grip Allah şifa versin:sinifsinif::sinifsinif:
Sen bilirsin ama bozmaya bilirsin çünkü zaten biz sağlıklı besleniyoruz.Sadece gripsen bozmayabilirsin ben öyle yapmıştım bol mercimek çorbası limonlu ve salata bol çiğ soğan ve sarımsak tüket emin ol çok çobuk toparlanırsın inşallah:Saruboceq:
Monti amaca bizle gurur duymalı hastalıkta ve sağlıkta hep onunlayız:roflol::roflol::roflol:
senin menünlerin her zaman güzel kengocum ...Bu günün menüsü
Sabah
2 dilim ekmek ..peynir ,dometes,salatalık ve çay
ÖĞLE
kabak yemeği ve yoğurt
ARA
mandalina
AKŞAM
yeşil mercimek ve cacık
Bugün menüm güzelmiş beğendim.......kaydirigubbakcemile3
günaydın dilem.....günaydınlar kerkeseee bayanssulusmile
dünkü menüm;
kahvaltı; biraz beyaz peynir, domates, 2 dilim ekmek
öğlen iki elma:kedi:
akşam; salata, çok az zeytin yağı ile yapılmış 4 kaşık kadar bulgur biraz patlican yemeği ve yoğurt
günaydın dilem.....
canım öglen yemegince akşam yemeklere saldırmışız galiba ..kaydirigubbakcemile3 akşam bulgur pilavını katmasan daha güzel olurmuş zaten yeterince çeşit yemissin ..a.s bulgur ekmek yerine geçer . ve ilk atata ögünlerde ekmek yemiyoruz ....
sabah güzel kavaltı yapalım . öglende karnımızı doyuralım ama akşamları hafif geçirmeye dikkat edin ... akşam bünye çok yavaş çalışır ve yediklerimiz dahaçok depo olur .. helede ögleni aç geçirmişşek . bünye kıtlık piskolajisi ile direk depolamaya geçer . sakın ögün atlamayın ...a.s
dilemcim akşamında pilavı yemesen tamamış menün canım ... patlıcan ,salata ,yogurt gayet uygun akşam yemegi için . akşam oldugundan porsiyon miktarlarını kaçırma.dikkate alacağımm canım , dün öyle halsizdim ki neden bilmiyorum öğle yemeği hazırlayasım gelmedi, evde yalnız olunca bilmiyorumkismile ama hata ettim biliyoruumm, akşamda ne kadarını yemem doğru olurdu hangilerini fazla kaçırmışım söylermisin aebencim , sanırım ben biraz diyeti saptırdımbilmiyorumkismile[/COLOR]
kaydirigubbakcemile3çokmu sıkıldın hondacım ...
yoycanım dün benim sayfayı açık unutmusum benim kız yazmış meraklıopuyorumnanaktan:CüvCüv:
kaydirigubbakcemile3
:lepi:alkisalkisalkishondacım sende harikasın canım .. şü 5 leblebi ne kıs.... etle baklagil yeme .olurmu..yerimseniben köftendede ekmek yoktu dimi. köftenin yanına salatada ekleye bilirdin daha doyurucu olurdu ...cokacimcoook anam ben hepinizden oburum ..-tatlicadiarzu-herkese selamlarnaniknanik
menümcokacimcoook
2kaysı
2dilim ekmek yine çökelek zeytin yoğurt maydanoz
öğlen 5tane leblebi 5tane köfte ayran
akşam patlıcan lı yoğurt yatmadan yarım nar 40dk yürüyüş plates aeben cimŞeniz yorum larını pekliyorum
aslında çalışmak diyet için zor diyeruz fakat evde olmak diyet açısından daha zor mesela ben dışarda oldugumda yada sabah hemen çıkmam gerektiginde .. hiç açıkmıyorum yemek aklıma bile gelmiyor . fakat evde olunca aklım hep ne yiyecegimde oluyor.... ben çalışssam galiba çok zayıf olurdum ...( tabi pastaneve lokanta hariç) hehe .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?